Téma: Ragadozók

4/10
mro26 2010 aug. 16. - 20:46:29 4/10
(158/1058)
Meg minek egyáltalán a predatoroknak hologramkivetítõ, ha elvileg hõlátásuk van?:D sok apróság is sokat számít...de ebben a filmben nemcsak apróságok vannak

****SPOILER****
Amíg az AVP-ben az ellenségem ellensége a barátomnak még talán volt is egy nagyon pici értelme az alienek miatt, addig itt szinte semmi, egy ragadozó ugyanúgy vadászik emberre, és attól hogy levágja onnan még nem kell megkímélni az életét, de fõleg nem azt hogy odaadja neki az ûrhajót és segít neki...
****SPOILER VÉGE****
és ezek után volt képük azt állítani hogy az AVP-k után csinálnak egy normális filmet...hát hogy gondolták mikor abból is vettek át ötletet????
Ez a film azért jött létre hogy pénzt szerezzenek, és (már elnézést) sz*rtak a rajongók megörvendeztetésére....pedig én mindennél jobban vártam egy jó ragadozós filmet a Predator 2 óta
4/10
mro26 2010 aug. 16. - 20:29:09 4/10
(157/1058)
örülök hogy nemcsak én látom ezt így:D
azért egy kiképzett zsoldos kommandónál nehogy már egy bünözökbõl álló csapatt képzettebb legyen...ez idegesít a legjobban
emiatt a rész miatt az elsõ rész értelmét veszíti és pancsernek állítja be azok szereplõit...azért ez elég merész egy ilyen "legendás" filmmel szemben
4/10
mro26 2010 aug. 16. - 17:42:50 4/10
(156/1058)
hát szerintem sokkal veszélyesebb egy zsoldos, összedolgozó kommandós csapat, mint valami bûnözõ és ex-katona, ezek nem is tudnak összedolgozni, életükben akkor látták egymást elõször...nehogy már keményebbek legyenek, mint egy kiképzett,összeszokott kommandó ;)
8/10
zsotya010 2010 aug. 16. - 16:51:41 8/10
(155/1058)
Akkor az emberkék azért szopatták rendesen a prediket, végül is õk a világ legveszélyesebb emberei! Végül is válogatott népség volt, nem holmi szerencsétlenek. Kicsit viccesen is átüthet a dolog.
4/10
mro26 2010 aug. 16. - 16:03:22 4/10
(154/1058)
Engem leginkább ezek zavartak a filmben:

****SPOILER****

a predik túl hamar kinyiffantak, és túl könnyen
egyszerre megjelentek 3-an a táborban, utánna egyesével
az elsõ a roncsba ment, lelõtte Noladnet, aztán mikor a következõt akarta megölni az felrobbantotta magával együtt, ez még nem is volt olyan gáz, sõt egész jó volt ez a meglepetés bomba
a második akkor vette üldözöbe az embereket mikor kimenekültek a roncsbõl, belelõtt a sittes csávóba, és az meg túlélte, majd ledöfte a predatort valami szikével...fail, de nem ért vele sokat, majd a predi megindult a többi után, erre a jakuza egy karddal elkezdett hadonászni és megölte a predit...ujjabb fail (ugye az elsõ részben a különleges kiképzésben részesült, ráadásul indián, aki érzékelte a ragadozó jelenlétét, fél perc alatt kipurcant, erre jön egy csicska jakuza és egy ilyen erõsebb ragadozót "összekardol"? hát akinek ez bejön az eléggé gyermeteg
aztán a szuper-ragadozó, az már azért leölt egy, az elõzõ részekben szerepelõ ragadozót, majd jött a 60 kilós Brody egy minifejszével és elvágta a torkát? Ezen inkább sírni kéne, nem örülni neki...
és attól hogy valaki camos verizót láttott az csak annyit jelent hogy a látvány nem volt jó, de attól a történet, az alakítás, a megoldások azok ugyan olyan szarok mintha moziba vagy dvd-n nézné az ember, akinek meg a látvány miatt tetszik egy film, annak gratulálok...egy jó történet, jó alakítások, profi jelenetek többet érnek mint a csili-vili számítógépes effektek
am megjegyezném hogy a külföldi kritika akár jónak ítélték, akár rossznak, a számítogépes részeket nagyon gyengének ítélték, szóval nem a mozis verizó hibája, dvd-n sem lesz sokkal jobb
6/10
Zsákos ember 2010 aug. 16. - 15:22:03 6/10
(153/1058)
Azoknál azért sokkal jobb a film !
Talán majd DVD-re/BD-re újravágják és még jobb lesz !
tesztadaralo 2010 aug. 16. - 14:46:24
(152/1058)
Nem csoda h nem tetszett nektek. Ne is csodálkozzatok, h ha vagytok oan hülyék h leszteditek camos verzioban és megnézitek élvezhetetlenül. Minden film rossz, camos verzioban...
8/10
zsotya010 2010 aug. 16. - 14:40:43 8/10
(151/1058)
Jó de ha az az egy valamire való jelenet volt a filmben (kutyás), akkor mibe haltak meg a szereplõk? Vagy már azok se voltak látványosak?
8/10
zsotya010 2010 aug. 16. - 14:34:54 8/10
(150/1058)
Hogy értitek, hogy bénábbak voltak, túl sok helyzetet elpuskáztak? Valaki írta, lehet nem itt, hogy állandóan mellé lõdöztek meg ilyesmi, de nem tudom, ahogy visszagondolok a korábbi részekre ott is csak a biztos álló célpontot tudták lelõni. Meg szerintem nem a plazma ágyukkal akartak végezni az emberekkel, mert azt bármelyik nyomorék meg tudta volna csinálni.

Amúgy a predik mindíg azért basznak rá, mert túl sokáig játszadoznak a prédával, Arnoldnak se lett volna semmi esélye ellene, miután kiúszott a vízbõl, simán vert helyzetbe került.

Nekem az a kép egész bejön, amit feltöltöttél, nem kell mindegyiknek ugyanúgy kinézni, s szerintem ennyi azért még belefér. Nem vitatkozok senkivel, nem tetszett nem tetszett azt kész; azzal úgyis tisztába van mindenki, hogy hasonló színvonalú filmet, mint az elsõ rész volt úgysem fogunk többet látni.
6/10
tensile 2010 aug. 16. - 12:53:18 6/10
(149/1058)
Igen, errõl van szó... kicsit kidolgozottabb!
Jah és az elsõ részben nem spóroltak a pirotechnikával sem... mekkora erdõtüzet kreáltak?! :D
4/10
mro26 2010 aug. 16. - 11:43:54 4/10
(148/1058)
bocsi, nem töltötte fel az elõbb
4/10
mro26 2010 aug. 16. - 11:43:17 4/10
(147/1058)
ez szerintem sokkal jobb
4/10
mro26 2010 aug. 16. - 11:42:40 4/10
(146/1058)
Az elsõ részben megszokott ragadozó(k) kellettek volna ide is,
****SPOILER****
nem csak az amelyik pár percet szerepel és csúnyán megjárja
****SPOILER VÉGE****

meg ha már bakikat elmítettem, az új predatornak akkora agyarai vannak hogy a maszkja alá be sem férnek, nemhogy még ordítana is vele, de mondjuk maszkban jól néznek ki, de anélkül elég gáz
4/10
mro26 2010 aug. 16. - 11:40:06 4/10
(145/1058)
Ja és hasonlítsuk már össze a kettõt:
4/10
mro26 2010 aug. 16. - 11:39:32 4/10
(144/1058)
E film újdonsága kimerül abban, hogy keményebb ragadozókat akartak létrehozni, és ezt hagnsúlyozza is a film, de ehelyett sokkal gyengébben szerepelnek mint az elsõ két rész ragadozói, és azokat ebben a filmben még gyengének is állítják be
A legtöbb jelenet egy az egyben az elsõ predator filmbõl vannak újrafelvéve, csak rosszabb minõségben, elég csak a harcra gondolni a végén, az elsõ részben Arnold a film utolsó 20 percében kínlódik azzal hogy legyõzze a vadászt, itt meg pár perc alatt, egy 60 kilós "keménycsávó" lezúzza úgy ezt a black-super-predatort, hogy nem készült fel rá úgy mint az elsõ részben Arnold a csata elõtt, hanem imprózott egy olyat hogy az már hihetetlen...
Am tényleg nem nézhetetlen a film, én rosszabbra számítottam, de nagyon sokminden van benne ami felb*ssza annak az agyát aki imádja az elõzõ filmeket és könyveket
Írtad hogy annak tetszeni fog aki nem olyat vár mint az elõzõ részek...de könyörgöm, ha már Ragadozók a címe akkor okkal vár el az ember olyan filmet ami olyan mint a korábbi részek, én sem azt mondom hogy most legyen ugyan olyan, és lehettek volna ujdonságok, de ne ilyenek...ez gáz
Fõleg az új predator-törzs egyedeinek a kinézete és bénasága...
6/10
tensile 2010 aug. 16. - 09:41:29 6/10
(143/1058)
Adrien Brody szerintem jól játsza Royce szerepét... David Schwimmer-hez hasonlítanám az Elit alakulatban, fura volt, de valahogy mégis bele illett! A ragadozók szerintem egész jól ki voltak dolgozva, de (számomra) egyáltalán nem voltak ijesztõek. Túlsok mindent nem tudok róla mondani, mert kicsit unalmas és sablonos volt az egész.
-A film kétség kívül gyengébb, mint az elõzõ Predator-ok.
-Az Alien sorozat alapból jobban bejött.
-Az AVP elsõ része jobb volt, de a második gyengébb, mint ez a film.
duckshoot 2010 aug. 16. - 09:33:34
(142/1058)
Ja, röviden.
8/10
zsotya010 2010 aug. 16. - 09:17:40 8/10
(141/1058)
Vicc az egész amit itt irkáltok, ennyire nem lehet szar az a film! Sokan írták már hogy szarabb, mint az AvP-k, sokan, hogy egyértelmûen jobb, de olyat is olvastam, aki azt írta bár ha koppintja is az elsõ részt, némely részénél még jobb is annál. Szal szerintem mindenkinek más az ízlésvilága! Aki a régi klasszikust szerette és úgy megy a moziba, hogy hasonlók az elvárások, az csalódni fog! Viszont aki nem tud nyílni az újdonságok felé, az az elkövetkezõ epizódoktól sem lesz elragadtatva, ez tuti! Aki pedig semlegesként ül be a moziba, vagy csak egy jó akciófilmet akar megnézni, esetleg alapból nincsenek olyan elvárásai, hogy hozza az elsõ két részt annak tetszeni fog a film!

Biztos vagyok benne, hogy mindenki, aki itt keményen szidja a filmet az a kamerás orosz vagy angol nyelvû gennyeket nézte meg, amikben nem csak a színvilág teljes hiánya figyelhetõ meg, de a hangminõség is olyan szar volt, hogy egyes jeleneteket meg se lehetett érteni és úgy összességében nézhetetlenné tette a filmet!

Alien3-mal problémám az állat maga nem tetszett, nagyon kevés bent az akció jelenet, ha jól emlékszem fegyveres jelenet egyáltalán nem volt bent mert még fegyver sem volt a filmben és Hicks karaktere azok után hogy átesett az LV 426 megpróbáltatásain úgy hal meg a film elején hogy az alvókapszulájába beleáll egy fémrúd, azért az odabaszott, fõleg úgy, hogy Ripley karaktere mellett õ lehetett volna még az egyetlen, aki szint tudott volna vinni az egész történetbe!
6/10
Zsákos ember 2010 aug. 16. - 01:47:25 6/10
(140/1058)
Megnyugtatlak,hogy azért nagyon is nézhetõ és az AVP-s szutykok a nyomába sem érnek.
De majd meg látod és eldöntöd,hogy mennyire jön be neked ez a új elemekkel bõvelkedõ franchise elsõ része.
4/10
mro26 2010 aug. 16. - 00:32:20 4/10
(139/1058)
nagyon sok baki van benne, amit leginkább akkor lehet észrevenni ha a film után visszagondolsz hogy: na most mi is történt?
és olyan hibák jutnak eszedbe amik a film közben lehet elkerülte a figyelmedet