Téma: Rain

Maryu 2014 jún. 22. - 22:47:40
(91/3251)
A The Fugitive Plan B-ben játszott figuráját imádom, úgy érzem ez a bolondos fiú közel áll hozzá. Õ is nagyon szeret viccelõdni, jókat nevetni. A sorozat, szerintem a leggyengébb sorozata Binek, de miatta érdemes megnézni. Nagyon aranyos benne. A sorozat special filmjébõl látszik, hogy õ maga is mennyire élvezte ennek a sorozatnak a felvételét. Beszélt õ arról, hogy kölyök korában milyen nagy kedvence volt Jackie Chan. Én azt hiszem, egy kicsit olyanra akarta venni ezt a figurát, de persze azért teljesen más lett. Rain-es.

A Sang Doo-t tényleg én fejeztem be, mert már régen leállt a fordítása.
eonni 2014 jún. 22. - 20:57:12
(90/3251)
Egy kis hangulat még katonakorából!

https://www.youtube.com/watch?v=-_t9CNe9KPI
eonni 2014 jún. 22. - 20:45:11
(89/3251)
Bevallom õszintén, még nem néztem körül a blogon, csak az életrajzot olvastam el, mert kíváncsi voltam, hogy eddig miért nem vonzott be magához Rain, mint színész. Azt hiszem félreismertem, mert én a külsõségek, és pár elkapott info alapján, azt hittem, egy kicsit elszaladt vele a szekér. De ahogy jobban elmerülök benne, amit neked is köszönhetek, látom, hogy errõl szó sincs. Õ egy érzékeny, kedves fiú, nem kis kitartással és erõvel megáldva. Aztán arra is kíváncsi voltam, hogy honnan veszi a Love To Kill-beli Bok Goo megformálásához azt a sok elfojtott fájdalmat. Sajnos volt rá példa az életében. Most járok a filmben ott, hogy a kórházban bevallja, ismeri azt a bizonyos dalt, és elénekli a döbbenten álló leányzónak. Egészen idáig nem tudtam eldönteni, hogy valódiak-e az érzelmei, vagy csak játszik a bátyja a volt szerelmével. Elgondolkodtató, hogy mennyire elfogadhatatlannak tartják a környezetében, sõt õ maga is, hogy ugyanazt a lányt szeresse, akit a bátyja is szeretet...önmagát égeti fel emiatt.

Sang Doo, Let's Go To School c. sorit még nem láttam, bár már olvastam róla. Megnéztem, teljes a magyar felirat hozzá, úgyhogy mindenképpen megnézem. Az utolsó kettõt Te fordítottad? :-)

Ugyan a következõnek a dráma után a The Fugitive: Plan B-t gondoltam, állítólag rengeteg lehetõsége van benne a bohóckodásra...
Maryu 2014 jún. 22. - 17:23:44
(88/3251)
A Blog írója, tényleg összegyûjtött mindent Rainrõl, amit tudni lehet róla. Bizti Õ az, aki Mországon a legtöbbet tudja Rainrõl. Köszönet érte, hogy le is írta mindezt nekünk! Egy probléma van csak az oldalával, hogy ott nem alakul ki beszélgetés. Csak lelkes helyeslés, vagy rajongás olvasható. A lányok szinte soha nem beszélgetnek egymással, ahogy egy rajongói klubban kéne. Rosszul viseli, ha valakinek valamirõl más a véleménye, mint neki. Gondolom ezért tartja meg mindenki magának a véleményét. Én viszont beszélgetni szeretnék róla. Érdekel, hogy kinek mi a véleménye.
Örülök neki, hogy Te is megkedvelted Raint és elmondod, hogy mit gondolsz. Egyébként nekem a kedvenc filmem tõle a Sang Doo Let's Go to School. 21 évesen annyi átérzéssel játszotta a gyermekéért aggódó, mindent megtevõ apát, hogy azon gondolkodtam, honnan szerezte ehhez a tapasztalatokat? Ez a kedvenc figurám tõle.
eonni 2014 jún. 22. - 15:35:57
(87/3251)
Ti már biztosan ismeritek ezt a blogot, én csak most találtam rá. Miután elolvastam a szépen megfogalmazott életrajzát, az ugrott be rögtön, hogy erre a fiatalemberre aztán igaz az a mondás, hogy "Ami nem öl meg, az megerõsít!"
Borzasztóan küzdelmes gyermek- és fiatalkora volt. Csapás csapást követett, de Õ mindegyikbõl felállt és csak több lett tõlük. Rossz irányba is indulhatott volna, de Õ töretlenül haladt, és azóta is halad a saját maga elé kitûzött céljai és álmai felé!
A mi nagy szerencsénkre, mert élvezet minden vele eltöltött perc! Lehet szó zenérõl, vagy akár filmrõl...

http://incrediblerain.blogspot.hu/p/blog-page_11.html

Még egy csokor Tõle... https://www.youtube.com/watch?v=ihHmnVMirMc&list=RD7z6LrfpvliI&index=2
eonni 2014 jún. 22. - 15:22:48
(86/3251)
Széép volt!
Persze a Beethoven Virusban nem csak Beethoven mûvei csendülnek fel...de az Örömóda az igen! Na! Azt a jelenetet, könnyes szemmel néztem végig...!
eonni 2014 jún. 22. - 15:10:16
(85/3251)
Jó volt a link köszi!
Miközben néztem, azon járt az eszem, hogy amilyen jól verekszik, magát is meg tudná védeni, de nem ennyi bedurvult nõszemélytõl... szétcincálták volna! :-(
Maryu 2014 jún. 21. - 22:50:56
(84/3251)
Ja és szívesen hallgatom Beethovent. A Pastoral a kedven szimfóniám tõle.
Egy tétele, szép képekkel.
http://youtu.be/iMJPZ-mu-Ts
Maryu 2014 jún. 21. - 22:38:22
(83/3251)
Jók ezek a magyar szövegek. Eddig még nem ismertem ezt.
Maryu 2014 jún. 21. - 22:21:32
(82/3251)