Lilit2017 2020 febr. 15. - 11:58:36
(69/929)
Engem az èrdekelne valójában hány rèszes. A sorozat
mihenike 2020 febr. 14. - 21:30:06 Előzmény libra26
(68/929)
Sziaaaa :) juj ma eljutottam ahhoz a reszhez, amiben Gülten földhöz vägta az eljegyzesi gyürüjet es Gaffur fejehez vägta, hogy ö bizony lätta, ahogy Yilmazt ütik-verik es Demir ur meglötte, ö pedig kimentette a csatornäbol. anyääääm, na ebben a pillanatban nem csak Gaffur akarta agyonverni, hanem en is :) az ö kis öszintesegi rohama nelkül bizony Gaffurnak es az urasägnak eszükbe sem jutott volna a kunyhoknäl keresni Yilmazt... de nem baj, mert a gyujtogatäsnak köszönhetöen Fekeli aga megmentette es fiävä fogadta Yilmazt a nagy-nagy palotäjäban :)
No de kerem, mi volt az a sejtelmes pillantäs, amit Fekeli a dräga Hünkär fele vetett? :)
Demir bünbäno feje a tüz utän es anyuka felismerese, hogy bizony miatta vält a fia vadällattä - felbecsülhetetlen :)!
Zühleyänak toväbbra is nagyon szepek a ruhäi :) amikor elment a kunyhokhoz Hünkär mami teljesen begözölt, johogy, nem kötnek mär poräzt Zühleya nyakäba :)
Apropo az is jo volt, amikor Demir azt mondta a kis felesegenek, hogy "nagyon szeretlek, de nem ismerlek" - akkor mit is szeret benne? :) semmit, csak megbabonäzta a vonatällomäson, mostmeg azt hiszi,hogy megszülte a tronörököst es nem engedi sehova :)
Az nagyon csunya huzäs volt, ahogy besärozta Yilmäzt a legjobb barätja elötte... vegülis Veli sztorijät adta elö...
Sabatthin es Gülten talälkozäsaitol mär belindult a harmadik cseled fantäziäja is, nem csak az enyem... mert szerintem miközben Yilmazt akarjäk megmenteni, szerintem egymäsba fognak szeretni. Persze, ha addig Gaffur vagy Sermin nem öli meg öket :)
van meg mindig böven potolni valom... es a jövö hetem megint eleg stresszes lesz... de nem akarok kihagyni egy reszt sem, mert itt esemenyböl nincs hiäny :) pörögnek ezerrel :)
mihenike 2020 febr. 13. - 23:56:09 Előzmény libra26
(67/929)
Sziaaaaaa!!!!!! Gaffuuuurr egy g*r*ny, de emellett vicces! szétröhögöm magam, amikor a feleségével bájolog. Azt mondja neki Sanije, hogy „büzlesz“. Erre Ö, hogy „még csak 3 napja hordom ezt az inget“
Asszony „mit visitasz, mint a szopós malac?“ Allah, köszönöm neked a török sorozatokat :)
Se Hünkárt, se Demírt nem tudom utálni :) viszont Zühleya annál inkább bosszant, ahol én tartok, még nem tudja, hogy Yilmaz él és ùgy tünik, hogy teljesen besimult a birtok életébe és eléldegélne itt örökre, a nagy gazdagságban. Amikor a szülés után után Hünkár a hajába kötötte a masni...-mint egy Barbie baba :) De a legjobb, hogy a 70-es években játszódik és mégis olyan jó ruhái vannak Zühleyának, hogy megirigyeltem töle öket :) *jobban öltöztetik, mint Efsunt vagy Bahart* :)
Serminre sem tudok haragudni, csak jókat nevetek rajta :)
De Sabatthin is ugyanazt hozza, mint Asimomként :) Remélem beleszeret Gültenbe és lelépnek az asszony pénzével :) -haha :)
Remélem mostmár fogom tudni nézni rendszeresen mert nagyon tetszik!!!!!!
Várom az írásaidat :) jóéjt
libra26 2020 febr. 13. - 21:34:25 Előzmény mihenike
(66/929)
Oh + Gaffur: ki ne hagyjam:DD hát kivagyok milyen figura... Azok a párbeszédek a nejével, meg állandóan lohol, fut valami után és zabál :)) "Saniye, adj valamit, éhen halok" majdnem minden részben elmondja :D
libra26 2020 febr. 13. - 21:29:20 Előzmény mihenike
(65/929)
Jajjj igen ezek a hercehurcák ott a kunyhoban meg Gülten szenvedései! :D közben Gaffur mindig agyonverné őt is :D
Az a kígyós + földfelszántós sztori kemény volt!!! Ezek betegek :)) nekünk való!!!;D

Közben épp az előbb küldtem el neked pár gondolatot, aztán még folytatom majd, többször jövök ezentúl!
libra26 2020 febr. 13. - 21:25:56 Előzmény mihenike
(64/929)
Szia! Ahogy ígértem, 2.próbálkozás a komment szekcióban :D
Amit a spoilerben írtál, először az én fejemben is megfordult!! Most már kevésbé:D

Én is imádom, hogy ugyanazok a börtönök, kórházak... Az SÚ-t konkrétan ott forgatták a dutyiban, majdnem az egészet haha :) Egyébként abszolút egyetértek, nekem is ez az a sorozat, ami picit feledteti lassan azt a diliházat :)) (bár teljesen nem lehet felejteni őket!!!:d) Nézem minden nap, leköt, fordulatos, izgalmas, remek alakításokkal teli! Írok neked néhány gondolatot a fontosabb szereplőkről és lehet megint csak nem leszek minden ponton népszerű, de te már ismersz ebből a szempontból ;)

Yilmazzal nekem sincs semmi bajom, sőt majd meglátod mostanra hogy kikupálták!!! "Ayhan" Fekeli aga bátyám jól felkarolta... Imádom ezt a "kölyök" "vénember" megszólításokat :) én egyébként a börtön szenvedéseknél már nagyon megsajnáltam Yilmazt... Nem spoilerezek itt neked, de nagy változások következtek be a sorsában azóta :)
Züleyha szerintem bájos, csinos lány, de olykor bosszant az a szenvtelenség, ami sugárzik belőle... Ahogy néz, az unott tekintete.. Sokszor gondolkodom, hogy az alap kinézete ilyen vagy ez a színészi játék része? Ha az utóbbi, akkor nem nyűgöz le a színészi teljesítménye :D ettől függetlenül nincs vele bajom, mi meg már láttunk sokkal rosszabbakat is! :D
Demir úr: most itt sokan utálni fognak, de felvállalom... Én bírom! Tetszik az alakítása:D mellesleg én kedvelem mikor van valami pszichológiai szempontból elemezni érdemes dolog egy adott szereplőben... És hát ő igen érdekes karakter ebből a szempontból. Pl.ahogy ő sír vagy megbán valamit, amit hirtelen felindulásból csinált.. Utána megint bevadul valamitől :) (a kis Adnant hogy imádja, jajj de majd ha megtudja mi a szitu :)

Hünkar asszony: az abszolút number 1!!! :D tökéletes választás a színésznő... Utálnám, de közben mégsem utálom, mert tesz valami emberit is... A következő részben meg ismét kegyetlenkedik :)
"Ayhant" ugyanúgy kedvelem mint a Kara Sevdaban :D ugyanazt a karaktert hozza, de nagyon jól áll neki :D
mihenike 2020 febr. 13. - 21:24:26 Előzmény libra26
(63/929)
Szia :) mär alig värom :) szeretem olvasni a kommenjeidet :) föleg, amikor belendülsz :) De akkor nekem megint van 1-2 eszrvetelem, ma megint meg tudtam nezni 2 reszt.
Az mekkora volt mär, hogy Demir urasäg mär az elejetöl kezdve (vagyis amiota meglätogatta Yilmazt a börtönben) tudta, hogy Züleja es Yilmaz szerelmesek voltak.
Ma lättam azt a reszt, amiben beindult a szüles es pärhuzamosan felszäntottäk Yilmazzal a földet :) es mit ad Alahh, senki sem vette eszre, hogy Yilmaz es Demir gyepäljäk egymäst az udvaron, csak ez a szerencsetlen Gülten! oh Allah!
(apropo Gengo baratom tegnap feltünt a Fogd a kezemben mint äl-apuka, ugye? jol lättam?)
Asimom itt aztän ember/orvos a talpän! Megmentette Yilmazt es fedezi Zühleja korai szüleset is :) Bär a kigyo tämadäs pont kapora jött Hünkär maminak, nem is ertem, hogy miert akarta elhallgatni Demir elött??? hiszen igy egy az egyben hihetö volt a koraszüles, mert megijedt a kigyotol :)
Viszont Sabatthin a kunyhoban igazän megmondhatta volna Yilmaznak, hogy Zühleya kenyszerböl ment hozzä Demirhez, Yilmazt szereti es az ö gyereket szülte meg...-de akkor persze 100 resszel kevesebb lenne, amit nezhetnenk :)!!!!!
libra26 2020 febr. 12. - 22:31:22 Előzmény mihenike
(62/929)
Sziaaa! :)
Eltűntem kicsit, de egyébként nézem minden nap :D Most meg kibabrált velem a port és elveszett a neked írt regényem... Sebaj, holnap újra veszek egy nagy levegőt és nekifutok még egyszer! :D
Szép estét vaaagy jó reggelt majd! ;)
mihenike 2020 febr. 12. - 21:24:59 Előzmény libra26
(61/929)
Szia :) ma lättam azt a reszt, amikor Yilmazt kiengedik a börtönböl es az jutott az eszembe, hogy ezt a börtön ki-es bejäratot hänyszor lättuk mär az Utvesztöben :) hänyszor mäszkält ki-be Efsun, Szultan, Hulya, Arda, Ates, Bahar, Mehmet es Kenanom rajta? :) elkepesztö :)

Ma az fordult meg a fejemben, hogy Hünkar mami összeszürte a levet "Ayhanommal" es Demir az ö gyereke - haha -


mihenike 2020 febr. 12. - 21:21:12 Előzmény meggy100
(60/929)
Sziasztok! szerintem Yilmaz nem ocsmäny, aki lätta a Sorsok utvesztöjet ott läthattunk nehäny igazän ocsmäny ferfi älllatot :) eljutottam a 20. reszig :) egyre kezd feljönni Yilmaz :) "Ayhanomnak" pedig nagyon megy a "kölyök igy meg ugy" :) imädom ezt a szineszt :)
Zühleyät nem sikerült megkedvelnem...mondjuk most meg ugy tudja,hogy Yilmaz halott es lättam rajta egy kis hajlandosägot arra, hogy megkedvelje a vadällat ferjet ...
Az jutott meg eszembe, hogy mit fog csinälni Hünkär mami, ha Demir urasäg egy mäsodik gyermeket szeretne es nem fog összejön? :) Mär arra leszek kiväncsi, hogy Hunkär mami miert lett ilyen kegyetlen? bär ez sem igaz 100%-ban, mert szoktam lätni a szemeben nemi szänalmat es sajnälatot a kedves menye iränt...
Gaffur egy igazi g*r*eny... A felesege miert is hordja fenn ennyire az orrät? miert kepzel magärol többet?
Sermin asszonysäg sem semmi, "Asimom" igazi ferfi mellette :) bär en azt sejtettem, hogy ki fog kezdeni Velivel. de most nem tudom, hogy Veli hova lett, mert a börtön tüz ota nem lättam.
Ma ott fejeztem be, hogy Yilmaz kisetäl a börtönböl es lazän benyögi, hogy "megyek megölni Demir Yamant" - az Agänak meg lefagyott a mosoly az arcärol :)
10/10
meggy100 2020 febr. 11. - 11:12:34 10/10 Előzmény iklopénia
(59/929)
Mi az, hogy a pont 2 legocsmányabb, visszataszitóbb pasi a főszereplő ????
Nekem mint pasi kifejezetten tetszik a Yilmazt alakitó szinész.....nem rossz sorozat eddig, aztán majd, hogy alakul kiderül.....nekem valahogy a Züreyat alakitó szinésznő nem szimpi...valahogy a szerepe szerint sem...érdekes szép szeme van nagyon, de valahogy az arca mégsem szép szerintem...Saníyet ki nem állhatom, amugy fura hogy ilyen nyiltan mert ellenségeskedni a ház asszonyával Züreyaval és még mindig mond rá áskálodik a háta mögött.....ahogy Sermin egy nagyon idegesítő, szemét karakter már rég kitettem volna a szürét a birtokról...áskálódik össze-vissza....kiváncsi leszek mikor bukik már le, gondolom nem mostanáában
mihenike 2020 febr. 10. - 21:15:00 Előzmény libra26
(58/929)
Szia :) juj ez a sorozat fantasztikus! igaz, hogy meg csak a 15. resznel tartok, de gondoltam megosztom veled, hogy ez itt az utanpotlas :) ezek tudjak velem feldtetni Efsunt es Hulyat :) csak pislogok jobbra-balra :) es Ayhan batyam tenyleg olyan szerpet tölt be mint annak idejen a Kara Sevdaban Kemalom mellett :)
10/10
iklopénia 2020 febr. 06. - 17:59:08 10/10
(57/929)
Pont a legocsmányabb legvisszataszitóbb 2 pasi a foszereplő....kár
suxel new 2020 febr. 06. - 00:40:34
(56/929)
Demír felégeti a munkásai kunyhóit, ha nem adják elő neki Yilmazt, akkor ennek hatására bújjon elő, hogy megölhesse, vagy vesszen oda a kunyhótüzekben. Ez nagyon kegyetlen tett tőle, rendesen kiirtja belőle azt a kis szimpátiát, ami még esetleg lehetett benne a nézők irányába.

Fekeli aga rezidenciája, amit vásárolt magának új laknak, engem szinte már egy kastélyra emlékeztet. Hünkar asszony nagy háza elbújhat mellette.

Gülten szerintem még sokat fog szívni amiatt, hogy felbontotta a jegyességét Hüsnüvel. Ezeknél a törököknél rendszerint van egy pozitív férfi vagy női karakter, aki nem érdemli meg, de a végén tragikus sorsot fut be. Remélem Gülten nem ilyen lesz, de itt a kezdetek kezdetén egyelőre úgy tűnik az övé lesz ez a karakter.
suxel new 2020 febr. 03. - 00:38:39
(55/929)
Csak lenyomtam a csütörtök és pénteket is. Demir nem semmi, ahogy bemocskolta Yilmazt Cengaver elott. Kb. ugyanazt eloadta, amit Veli csinált Züleyhával, plusz megspékelte, hogy féltestvérként le akart feküdni a lánnyal. Hát a gyomrom forgott komolyan. A pénteki epizódban pedig kb kétszer is kaptunk egy kis ízelítőt a pszicho Demírből. Züleyha helyében én sem tudnám, hogy mi számít jó válasznak.

Gaffur nagyon vicces, ahogy keresi Yilmazt égen-földön a kapott 10*1000 líraért, és még a sárban is dagonyázik, haha. Nagyon bírom, ahogy Saniyável osztják egymást. Gaffur fürdik, Saniye pedig rákezd: hogy szakadna be alatta a padló. Előtte pedig Gaffur Saniye konyhájára tett megjegyzést, hogy dőlne össze vagy ilyesmi. Ha jól láttam Gaffur a sárban Yilmaz es Züleyha hamis útleveleit találta meg. Ezt így nem értem, mihez is tudná felhasználni.

Gültennek csak Yilmazon jár az esze továbbra is. Szerencsétlen kapott egy pofont Saniyétől is, amikor meggyanúsította a kígyóval, nem is alaptalanul. De most meg, hogy Fadik azt képzeli, hogy a doktornak a szeretője, hát kész. Legalább Saniye a pofon óta nem szekálja, mert tudja jól, hogy az nem volt jogos. Na még az hiányzott volna, hogy Gülten nyakába varrják a kígyós esetet, bár simán kinéztem volna az alkotókból, de hálistennek nem ennyire genyák azért vele a barátnőit.

A bölcs Fekeli aga jelenlétét nagyon élvezem a sorozatban, alig várom, hogy felkarolja Yilmazt, de ha minden igaz a héten erre is sor kerül.
mihenike 2020 febr. 02. - 22:24:11 Előzmény libra26
(54/929)
Gyerekek! lemaradtam mint a borravaló... :D egyszer talán beértem a tv2-t és érdemben be tudok csatlakozni a beszélgetésbe! addig is jó szórakozást :)!
suxel new 2020 febr. 02. - 12:15:39
(53/929)
Még csak a szerdai résznél járok, de nagyon tetszik, ahogy Fekeli és Yilmaz szólítják egymást: Kölyök és Vénember. Fekeli rendesen meglepődött, amikor kiderült számára, hogy Demir Yaman Yilmaz ellensége.

Úgy látom az erőszakosabb jelenetekből vágnak ki, mert a Yilmaz földön húzós történet hosszabb volt a török verzióban. Akárcsak az is szerintem, amikor Demir meglátogatta a börtönben és összeverte.

A Saniye-Sermin kígyó becsempészős akció nagyon durva volt. De hogy ez a Gülten mindig mindent meglát, folyamatosan ő az. Mindig tudja, hol kell lennie, de szegény meg sem mer szólalni.
libra26 2020 jan. 30. - 14:21:39
(52/929)
Sziasztook!! :D
Képben vagyok rendesen, nekem is nagyon tetszik... Ha este egy műsor van,amit még belezsúfolok a napomba, akkor az ez:D
Elképesztő, hogy mindig pörögnek valamin...

Megszületett a kis "Yaman" gyermek :) megjelent "Ayhan" is (Kőszegi Ákos hangjával ismét, ez azz!) hát én már alig várom, hogy megjelenjen ő is Adanaban és még pörgősebb legyen ott az élet
Meg vajon mik derülnek ki a múltból?? Hünkar asszony és ő...

(Ez a kígyós sztori erős volt, na meg ahogy Demir és Gaffur Yilmaz földön húzásával művelik a földet :D van ebben néhány elborult elme, de nem baj)
suxel new 2020 jan. 29. - 21:43:34 Előzmény mihenike
(51/929)
Most en is lemaradasban leszek mert iszonyu sok a melo...meg a heten csak hetfon lattam. :(
mihenike 2020 jan. 29. - 20:55:45 Előzmény libra26
(50/929)
Szia/sziasztok!!!!! iszonyatosan jó ez a sorozat!!!! mégcsak a 13. résznél tartok, nem nagyon van idöm nézni, de haladok a saját tempóbamban, mert nem akarok lemaradni semmiröl :) olyan sok minden történik egy részben, hogy csak kapkodom a fejem :D Remek sorozat!!!!!