Téma: Revolver

wazzupsucka 2007 márc. 21. - 13:24:24
(5/145)
Félreértés ne essék, nincs semmi bajom a film koncepciójávól, és ez az "árral szemben evezés" is kifejezetten szimpatikus nekem (akár filmben, akár zenében, stb.). Csak azt mondtam, hogy valami sokkal egyszerûbbre készültem fel. Nincs mese, meg kell néznem mégegyszer. Majd utána még nyilatkozom. ;)
wazzupsucka 2007 márc. 16. - 14:24:55
(4/145)
Én valahogy nem tudom hová tenni ezt a filmet... Nem mondom, hogy rossz film, talán csak az volt a baj, hogy egy tipikus Guy Ritchie-féle limonádé-gengszterfilmet vártam tõle és végül kiderült, hogy nagyon nem olyan.
A Madonnás filmet pedig valószínûleg azért csinálta, mert az asszony szerepelni akart. :(
Juventeeno 2007 jan. 25. - 19:41:03
(3/145)
Nekem nagyon tetszett a film, teljesen bele tudtam magam élni. Szerintem a Blöff sikerült egy kicsit rosszabul, de attól még az is hihetetlenül jó. Én a rendezõbácsival kapcsolatban csak azt nem értem, hogy miért kellett azt a Madonnás filmet megcsinálnia, már azt hittem ott vége a rendezõi pályafutásának, de szerencsére túlélte.
Newcastle United 2006 júl. 31. - 22:24:43 Előzmény amatõõr
(2/145)
Nehéz lesz olyan filmeket csinálnia, mint az elsõ kettõ volt, mert azok remekmûvek.
Ez Revolver sem volt olyan rossz, de ez a kissé elvontabb, komplikáltabb stílus nem annyira jött át, mint az elõzõ filmjei pörgõs, laza hangulata.
amatõõr 2006 júl. 24. - 17:46:41
(1/145)
Nem rossz film, de a rendezõbácsi elõzõ két filmje sokkal jobb.