lemezek01 2008 szept. 06. - 19:58:22
(34/154)
Nem hittem volna hogy van film amit valaki ennyire keres, és még én sem láttam soha, de megtörtént.(najó kicsit túloztam) Sajnos nincs ötletem a címet illetõen viszont talán tudok segíteni abban hogy hogyan találnád meg. Filmkeresõ.hu, interaktív filmkatalógus. Lépj fel az oldalra, lehet hogy regisztrálnod is kell, de egyszerû. Bepötyörészel a regisztráció után a keresõbe egy filmcímet ami hason mûfajú mint az emit keresel, kidobja neked a filmet, majd ha lejjebb görgeted az oldalt, a végén kidob pár tippet hason mûfajban, hátha közte lesz amit keresel. Ha mégsem pötyöréssz be egy másik hason karakterû filmet..........
De megpróbálhatsz rájönni az álltalad keresett filmben látott valamely színész nevére, és rákeresel ezen az oldalon a színészre, majd kidobja neked a színész minden filmjét.
lemezek01 2008 szept. 06. - 19:49:11
(33/154)
Én már csak azt nem értem, hogy a francba lehet valami élvezhetõ egy 20centi képátlójú monitoron.
Amúgy nem vitatom hogy a hanghatásokkal rá lehet tenne bõven pár lapáttal az élvezhetõségre, de ehez kell egy aránylag nagy képátló is.
mikiport 2008 szept. 06. - 19:36:51
(32/154)
Hát igen de ha vkit megérint egy film, akkor persze a körülmények másodlagosak, de mivel ebben a mûfajban az effektek sokat dobnak az összhatás tekintetében.. pld ul a Windows Media Playerben is van olyan beállítás (bõvítmények/SRS WOW effektusok), amelyet ha bekapcsolsz nagy lesz az élménybeli különbség... Én a Gyûrûk Urát néztem SRS WOW effektusok bekapcsolásával, hát akit megérint egy film és még bekapcsolja ezt a funkciót akkor olyan lesz mintha még két lapáttal dobtál volna a tûzre és a különbséget nem tudom leírni hanem ki kell próbálni és nem lesz mirõl beszélni...
Engem mind a 22 évente... mind a mostani film megérintett és plusz olyan környezetben néztem meg ami dobott rajta ;) Aki tudja nézze sötét környezetbe ha fokozni szeretné a hatását ;)
grp 2008 szept. 06. - 18:03:29
(31/154)
Fikazassal tele a padlas. Ha teged ez eltantorit, a te dolgod. Nezd csak meg.
haferi 2008 szept. 06. - 17:35:37
(30/154)
Én ezt a filmet még nem láttam, és épp ezért bosszant, hogy fikázzátok, el akarjátok venni tõle a kedvem. El vagytok kényezetetve, mert nem láttatok még olyan filmet, amit szörnyû volt végig nézni. Én középiskolás koromban úgy 1965-ben láttam ilyen filmet. Behajtottak minket a moziba, és kötelezõ volt végignézni "Az orosz csoda" címû filmet. Azóta számomra nincs rossz film, csak nem tetszik. Nem kellene ennyire dobálózni a szélsóséges véleményekkel.
lemezek01 2008 szept. 06. - 15:19:22
(29/154)
A körülmények sokat számítanak, de ha egy film nagoyn jó, sok ezen film esetében ideális körülmény hanyagolható.
mikiport 2008 szept. 06. - 15:00:36
(28/154)
Hát csak idézni tudom magamat : "Igazi hatását sztem moziban vagy egy sötét szobában éri el ahol a csend és a hangok és vizuális élményekek egybeforrnak..." , mely minden filmre igaz , de ha vkinek vmi nem tetszik amúgy se vmi akkor nincs mit tenni ;)
lemezek01 2008 szept. 06. - 14:47:45
(27/154)
A 22 évente sötétség az egy rém unalom.
Ingerszegény katyvasz. Némileg túloztam, de lényegében én így látom. A folytatás már annál inkább jobb.
mikiport 2008 szept. 06. - 14:38:14
(26/154)
Hát tény a 22 évente sötétség jobb film sztem persze megfelelõ környezetben amit írtam is a mostani filmmel kapcsolatban, de a Riddick - A sötétség krónikája más jellegû, mert fantasy sci-fi jelleg felé megy el tehát inkább azoknak javasolható, bár ha a 22 évente sötétség nem tetszett és nem vagy fantasy sci-fi rajongó akkor sajna csalódást fog okozni, de sztem inkább neked a mûfajjal van problémád.... ;)

De sztem nézd meg mert azért jó film és a 22 évente sötétséghez képest több cselekményt tartalmaz ami lehet számodra is tetszeni fog...
Jó szórakozást hozzá ;)
kevinspéci 2008 szept. 06. - 14:22:05 Előzmény mikiport
(25/154)
Ez még rosszabb, mint a 22 évente sötétség??? Te jó Isten! Biztos voltam benne, hogy azt a gagyiságot nem lehet alulmúlni.
mikiport 2008 szept. 06. - 11:10:45
(24/154)
Mkinek ajánlom a filmet aki szereti az izgalmas akciókban sem szûkölködõ sci-fi , fantasy filmeket. Igazi hatását sztem moziban vagy egy sötét szobában éri el ahol a csend és a hangok és vizuális élményekek egybeforrnak...kedvenc filmem amúgy és akik "rosszat írnak" róla, hogy tömeg film azok nem tapasztalták meg a film igazi hatását...sztem viszont elõbb a "22 évente sötétség" címû filmet érdemes megnézni mivel -bár hivatalosan nem folytatása- akkor érthetõbb és tisztább képet kap az ember a két filmet tekintve összességében ;)
1/10
BeeGee5 2008 szept. 06. - 10:52:59 1/10
(23/154)
Ez rakás kaki film. Fél ora után sztem sokan felfogják adni...
Az elsõ részét meg sem közeliti. Azt egyébként mindenkinek tudom ajánlani. Nem sok sci-fi-t szeretek,de az még is az egyik kedvenc filmem. És teljesen más film,mint ez...
1/10
Viola Erzsébet 2008 szept. 06. - 10:27:54 1/10
(22/154)
A hócipõm tele van már az adkciófilmekkel, sci-fikkel, thrillerekkel. Alig adnak már nézhetõ filmeket, ha véletlenül mégis, akkor biztos, hogy hétköznap a déli órákban, vagy éjjel, mikor legtöbben nem tudjuk megnézni. A normál idõben, akkor tuti, hogy több adón egyszerre megy jó film.
Nem tudom felfogni, hogy miért akarnak mindenáron kiszúrni azokkal, akik értelmes filmeket szeretnének látni...
John Morgan 2008 szept. 06. - 08:51:12 Előzmény Dr.Genya
(21/154)
ez egy pocsék tömegfilm.
10/10
Dr.Genya 2008 szept. 05. - 15:18:50 10/10
(20/154)
Szerintem nagyon jó film.Van egy hangulata és látványvilága ami nekem nagyon bejött.A zenéjét is eltalálták.
Az elsõ rész is tetszett,de ez teljesen más.
Én a vágatlan verziót javaslom(mint minden filmnél),mert fontos részeket nyestek ki.
Egy pici gondom van a filmmel:láthatóan kínosan ügyeltek a korhatárra,és kicsit "vértelenebb " lett a kelleténél(ez amúgy a kritikusoknak is feltünt).
ludanyi77 2008 szept. 05. - 10:22:07
(19/154)
Az azért komoly(talan)amikor egy bazi nagy késsel pillanatok alatt úgy megborotválkozik a Riddick gyerek mint én az 5 pengés Gillette-mel...:)egyébként izgalamas,szórakoztató,látványos,pont azt adja ami elvárható egy filmtõl.
offtopic
neugassaman 2008 szept. 04. - 20:54:01
(18/154)
Szeretem a Diesel filmeket..., és persze mégjobban a Washington filmeket...:)
leopard26 2008 szept. 04. - 18:45:54
(17/154)
Szerintem szerezd be a rajzfilm sorozatot és akkor teljesen másképp ülsz neki a pitch blacknek
Tessayga 2008 szept. 04. - 18:33:24
(16/154)
Üdv!

Nem tudom, nekem a Pitch Black kicsit unalmas volt, ez izgalmasabb, de azért az sem volt rossz.
lemezek01 2008 júl. 21. - 20:32:33
(15/154)
Igazán remek film,nem tudom mért nincs folytatása,az még érdekesebbnek ígérkezne a befejezõ rész végébõl ítélve.