10/10
surildi ápr. 19. 15:42:23 10/10
(3/3)
Nem zavaros, nagyon is követhető és nagyon jó, izgalmas film!
Ajánlom!♡☆♡☆
napraforgó 2019 szept. 21. - 15:31:46
(2/3)
Elég zavaros történet a tartalomismertető szerint.
Lady Anjali Cassley balesetben veszitette el a férjét. Anyja, Gita szeretné, ha a ya mielőbb újra férjhez menne éspedig a néhai férje barátjához, John Jennigshez. A fiatal nő még mély gyászban van , és nem foglalkozik a házasság gondolatával. Mivel félig indiai, igy a hite szerint egy szellem, kisértet követi őt a kastélyban. A különös eset felkelti Riley Owen érdeklődését és testőrként vigyáz Anjalira. Hamarosan rájön, hogy a nő csak kitalálta a kisértetet, de amikor megismeri a történetét, úgy dönt, hogy nem árulja el. Riley és Anjali közel kerülnek egymáshoz. Anjali közben jelentkezik egy bolliwoody film castingjára, emiatt Riley féltékeny lesz. De ekkor valódi gyilkossági kisérletet követnek el Anjali ellen. Időközben Anjali férjének balesete is gyanússá válik. Vajon mi köze az John Jennigsnek a férj halálához?
8/10
grosz_i 2019 szept. 21. - 12:06:15 8/10
(1/3)

Rosamunde Pilcher - Cassley kísértete (2017)
Lonza és a szerelmi ajándék - „Lonza and the gift of love” novella nyomán

Riley Owen személyi testőr azt a megbízást kapja, hogy védje meg lady Anjali Cassleyt egy kísértettől. Ugyan nevetségesnek tűnik számára ez a megbízás, mégis elvállalja.

Rileynek nagy adóságot kell törlesztenie, ezenfelül hamarosan a szép Anjali bűvkörébe is kerül. A nő együtt él apósáékkal, Duncannel és Susan Casslyvel, azok kastélyában.

Az indiai anyja terve szerint, Anjalinak az elhunyt férje legjobb barátjához, John Jenningshez kell feleségül mennie. A fiatal nő, hogy mindezt megakadályozza, megrendezi azt, hogy kísértet jár a Cassly kastélyban. Ugyanis még nem tudta magát túltenni a férje halálán. Riley, aki gyorsan rájön a rejtély nyitjára, nagyon is jól megérti a férje elvesztése miatt érzett bánatát és gyászát. Ugyanis, ő is özvegy. A továbbiakban mindketten úgy tesznek, mintha a kastélyban valóban kísértet járna.

Riley viszont mikor megtudja, hogy Anjali titokban részt vesz egy Bollywood-film castingján, kétségei merülnek fel. Azonkívül féltékenység is kínozza, és ezért tisztában van vele, hogy előbb-utóbb véget kell vetni ennek az ál-kísértet sztorinak, és felmond.

Ekkor viszont egy igazi merényletet követnek el Anjali ellen. Riley, amikor így meggyőződik arról, hogy a nő élete valódi veszélyben forog, nem tágít mellőle. Közben egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és szenvedélyes viszony is kezdődik kettejük között, ami nem marad titokban. Riley elveszíti a munkáját és Anjali pedig lesújtva, de elfogadja a sorsát.

Riley pedig tovább kutat a saját szakállára és kideríti, hogy Anjali férje tisztázatlan körülmények között halt meg. Vajon milyen szerepe lehet ebben a legjobb barátjának, John Jenningnek? Meg tudja-e Riley időben, Anjali esküvője előtt szellőztetni ezt a titkot?