5/10
danek87 2022 szept. 15. - 21:29:06 5/10
(3/3)
Gyakorlatilag a Schwarzenegger-es Maggie-t újrázza ,csak itt nem egy apa-lánya, hanem férj-feleség kettőssel.A horrorfaktor csekély,így aki a műfajra számít csalódás fogja érni.Összvissz két horrorosabb képsort kapunk és azok is inkább csak katalizátorai a párkapcsolati drámának,ami az áldozathozatalról és odaadásról szól.A szóváltások nagy része az elszigetelt életmódból fakadó érzelmi konfliktusokat taglalja ,néhol giccsességbe hajlóan de jól megírt párbeszédekkel és átélhető érzelmekkel. A sztori harmadánál lévő hangsúlyváltásnak köszönhetően megjelenik némi izgalom is de ezzel az a gondom ,hogy kifejezetten a borítékolható vég miatt kellett bele.Ennek ellenére van súlya a végén történteknek,csak más úton jobb lett volna eljutni oda.Nekem 5/10

8/10
offtopic
Fertility 2022 máj. 27. - 00:01:43 8/10
(2/3)
Nekem tetszett ez a film. A képi világ, a karakterek és a színészi játék is teljesen rendben volt. Ez egy nagyon aranyos eredettörténet bármelyik random zombi filmhez 😁 Kicsit vontatottan indult de a végét kimondottan poénosnak találtam. A történetvezetésen meglátszik hogy a rendező nő, mert finoman ugyan, sok helyen bele vannak szőve a nők problémái önmagukkal és a világgal. Ha más szemszögből nézzük, nem mint horrort, akár az egész filmet lefordíthatjuk mint női konfliktust az élettel. Kezdve a vér állandó jelenlétével,folytatva az állandó és ismétlődő veszekedésektől mindig ugyanazzal a témával, végezetül pedig mindkettőjük pusztulását egy harmadik miatt.
Nem vártam túl sokat ettől a filmtől de kellemes csalódás volt.
Gipsy Danger 2022 febr. 12. - 17:37:53
(1/3)
Sajnos ez egy borzalmasan unalmas és vontatott, valószínűleg kis költségvetésű és amatőr film.
Senkinek sem ajánlom!