10/10
Gabriellagx 2010 ápr. 18. - 19:09:18 10/10
(1261/5801)
"A igazi nagybetûs életben az ilyen megbukik"
Ne hidd :)
jenna91 2010 ápr. 18. - 18:27:28
(1260/5801)
Nagyon nem ismersz, ha azt hiszed hogy ilyen vagyok, mint amit most itt leírtál, nem ingem, tehát nem veszem magamra, szóval te se hidd hogy ilyen vagyok...prédikálni nem kell, és elfogadom a véleményed, ahogy te is az enyémet, csak néha már sok mikor századjára azt olvasom hogy így ribanckodik úgy kurválkodik...:)
mayomka 2010 ápr. 18. - 18:11:04
(1259/5801)
az ellenreklám is reklám!:-)) Én sem téged, sem a rubí pártolókat nem sértegetem, leírhatják véleményüket, és hidd el nem én akarom fújni itt a passzát szelet:-) nem kell velem egyetérteni. De az én véleményem változatlan a ribanc irányába, aki a médián nevelkedett és ilyen életformával tömte a fejét, és azt gondolván, hogy ezek mind értékrendek, amivel rubí bír hát én csak sajnálni tudom. A igazi nagybetûs életben az ilyen megbukik, nincs felkészülve a kudarcokra csak a mannára és úgy fog járni mint rubí. Teljesen törvényszerû , ez lehet sors, lehet szerencse kérdése, de semmi sincs véletlenül....
Nem kell velem egyetérteni, de én sokmindent megtapasztaltam már és kérlek ne sértõdj meg, mert akinek nem inge ne veszi magára!!!!
Azért vok itt, mint te is, hogy elmondhassam a véleményemet, érzéseimet, mert a dolog ettõl müxik.
mayomka 2010 ápr. 18. - 18:01:11
(1258/5801)
igazad van, én is megnéztem a végét, és úgygondolom nagyon összecsapták, ha mondhatom azt, hogy nem méltó a sorozathoz. Nem így kellett volna befejezzni, kicsit primitív!
mayomka 2010 ápr. 18. - 17:58:27
(1257/5801)
szuverén jogod nem egyetérteni velem, de az én véleményem ezekután mitsem változott! Teljesen korrekt a büntetése, nézze csak végig kripli módjára mások örömét! Vastagon rászolgált. Édesanyját sem tisztelte, és juttatta inkább a halálba csak, hogy üdvözüljön. Mindennek ára van!!!
Nem kell mindig áldott jónak és tisztességesnek lenni, emberi gyarlóságunk úgysem engedi:-)) de amit ez a biológiai bomba mûvel irigységbõl azokkal akikbe csak belebotlik az túlon túl EMBERTELEN és kegyetlen!
Szar lesz majd neki a "másik oldalról" nézni a világot! Fizessen!!
Én a kölcsönösségben hiszek, mindenben!
jenna91 2010 ápr. 18. - 17:56:13
(1256/5801)
Mayomka, meg kell hogy mondjam, hogy te már annyira utálod Rubit hogy érzõ ember ennyire gyûlölni már nem képes...szóval szerintem ne is idegeld magad olyanokon, akik esetleg kiállnak Rubi mellett, mert ha már valaki esetleg nem szidja, mocskolja Rubit, akkor te azt egybõl kiszûröd a több milliós hozzászólások közül és osztod izomból, hogy hogy képeli, hogy esetleg nem olyan véleményen van mint te XD és én felvállalom hogy Rubi párti vagyok XD nem tudom miért, de már annyian rosszat írtok folyamatosan róla, hogy már emiatt kezd szimpatikus lenni, szóval most már kezdhetsz engem is mocskolni, hogy hogy lehetek ilyen véleményen...a kurválkodás témáról meg annyit, hogy hagyd már rá, nem veszed észre hogy hülyeségeket beszélsz? rohadtul nem kurva!!!! majd ha minden héten pénzért lefekszik valakivel akkor mondhatod! Sokan nem értenek veled egyet ezzel kapcsolatban.
1/10
Diva15 2010 ápr. 18. - 17:53:43 1/10 Előzmény csajsziko
(1255/5801)
Én abszolút nem akartam belédkötni, és nem is gondoltam, hogy Rubí párti vagy. Megértem a te nézetedet is, és szerintem jó, hogy vegyes gondolatokkal vagyunk a szereplõkrõl. Jómagam Maribel párti vagyok, de mint mondtad, szörnyen zavaró, ha egy pozitív karakter csöpög a jóságtól.

Más: én úgy gondolom Rubí megérdemelte amit kapott. Ha hallgatott volna a jósra, akkor megváltozik, és talán azt is elfelejtik neki, hogy lecsapta Hector-t Maribel kezérõl. De Hector egy akaratgyenge és manipulálható srác, egy marionett bábu. Ha nem hagyta volna magát, akkor nem járta volna meg. Ahogy néhány ismertetõben írták, Rubí megtapasztalja, hogy az önzõség, a kapzsiság és a gõg olyan bûnök, amik megbocsáthatatlanok. Szerintem megérdemelte a sorsát.

Valamint még annyit, hogy szerintem a vége szörnyen elcsépelt és befejezetlen lett. Elszúrták az egészet, szóval szerintem nem is fogom tovább nézni.
mayomka 2010 ápr. 18. - 17:37:42
(1254/5801)
ezekhez is mind pénz kell....
10/10
Gabriellagx 2010 ápr. 18. - 14:47:24 10/10
(1253/5801)
Egyáltalán nem értek veled egyet.Elhiszem hogy sok mindenkinek ártott meg tönkretett pár életet de az hogy szerinted megérdemli hogy nyomorék legyen,finoman szólva is durva.Ha jól tudom nem ölt meg senkit max közvetve járult hozzá a halálához de ilyen alapon meg mindenki hozzájárulhatott.Szerintem Rubinak a megfelelõ büntetés a börtön lenne vagy 10 év :) Nem vagyok Rubi fan, de én sem szeretem a jajmilyen jóságos vagyok karaktereket.Na röviden ennyike a véleményem.
mayomka 2010 ápr. 18. - 14:13:45 Előzmény Diva15
(1252/5801)
VASTAGION! és méltóan meg is kapja!!! NIRVANA számomra(!!!!) bár a bosszú kétélû fegyver....!
mayomka 2010 ápr. 18. - 14:08:11 Előzmény Alicante
(1251/5801)
Sonja valóban kedves lény, szerette Alejandrót szegényen is, õszintén. Bár Yagó után elhiszem, hogy piadesztára emelte!!! De Alejandró erre a ribancra fókuszál, nem hagyja nyugodni még a boldogító igen pillanatában sem, csak a becsülete hozta vissza Sonjához! Mondjuk kevés pasi képes erre!
Szerintem is csak a testiség dominál már kettejük kapcsolatában, mert nem történt meg a dolog! Mégegyszer leírom, A-nak jól meg kellene kefélni a ribancot és páros lábbal kirúgni, igazi MÉREGTELENÍTÉSI KÚRA LENNE!!!!!:-) HAJRÁ ALEJANDRÓ!!!
Bocsi a vulgárisságomért, de így remélem hatásos!!!!!
mayomka 2010 ápr. 18. - 13:48:03 Előzmény Alicante
(1250/5801)
mz/X JELENTKEZEM:-)

iggen sztem Alejandrónak úgy kellene megaláznia ezt az ordas kurvát, ogy jól megkeféli és páros lábbal kirúgja! Bocsánat a vulgárisságomért de ezt ez a nõ hozza ki belõlem , ja és a szerepe!!!!
mayomka 2010 ápr. 18. - 13:43:27 Előzmény Gabriellagx
(1249/5801)
Rubí, ez az ORDAS RIBANC pontosan ezt érdemli, azért amiket tett mások ellen! Nézze végig mások boldogságát, nyomorulttul!!!!!!!! Még ez is kevés azért, amit szerettei és ismerõsei ellen elkövetett elõre megfontolt szándékkál!!!!!!
mayomka 2010 ápr. 18. - 13:39:11 Előzmény fruzsanna12
(1248/5801)
a szerelem vak!c KÉMIA! egyfajta biokémiaiaberráció! szinte irányíthatatlan....
mayomka 2010 ápr. 18. - 13:34:42 Előzmény Alicante
(1247/5801)
Hector nem homo:-) hanem gyenge és befolyásolható, az a maroknyi hús:-) irányítja az életét....
Alejandró FÉRFI a javaból, próbáld csak ki azt a fajta csábítást, aminek õ ki van téve?,,:-) és onnan gyere vissza a való világba! ehhez már kell akarat! tetszik, ha egy ffi ilyen! nekem õ a gyengém:-)
csajsziko 2010 ápr. 18. - 13:22:03
(1246/5801)
nem mindig maga a pénzért,mert lehet autóért,házért,ruháért,stb. Rubí Lucioval is ezért jön össze,házért,mert mindent elveszt.
u.i.nem vagyok Rubí párti sem,az én kedvencem teljesen más,azok kedvéért írtam le,akik azt feltételezték,hogy Rubí párti vagyok.
mayomka 2010 ápr. 18. - 13:14:29 Előzmény csajsziko
(1245/5801)
mint írtam több fajkta kurválkodás, ribancoskodás létezik! de mindegyik a pénzért történik!!!!
csajsziko 2010 ápr. 18. - 07:28:45
(1244/5801)
Látom az a baj,hogy nem vagyok ugyanazon véleményen mint ti.Sajnálom,a jó és szenteket ki nem állhatom,azért film,hogy a gonoszokat kedveljük:)
Azonkívül az az érdekes,hogy máshol,más fórumokon egyetértenek velem,de itt van egy klánotok,aki ha nem ért veletek egyet kitúrjátok.
Ez sem lehet nagy véletlen.Pedig egy fórum nem errõl kellene szóljon,hogy egymást szurkáljuk,ha nem tetszik a másik véleménye.De mindegy a színfalak mögött állva nem csoda,hogy nem lássátok a színpadot.De végül is kit érdekel,ilyen megrögzült emberekkel azt hiszem nem érdemes társalognom,mert ti mindenkit kitúrtok innen,ha újonc,ha pedig rosszat mond valamelyik kedvenc szereplõtökrõl.
Mégsem a férjetekrõl beszélek,hogy ilyen harciasak legyetek,de nem számít,ezek vagytok ti.
1/10
Diva15 2010 ápr. 17. - 21:53:02 1/10
(1243/5801)
Ettõl függetlenül Rubí is megérdemelte a büntetését. Ennyi :)
10/10
Costa Blanca 2010 ápr. 17. - 21:44:56 10/10
(1242/5801)
Hidd el reménytelen, már itt többen leálltunk a vele való "eszmecserében" ami nem véletlen.:-)