10/10
offtopic
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 18:31:11 10/10
(2561/5801)
pl. én sem írtam újra:-D látod. és ne legyél kishitû!!:-)jó az hidd el.
offtopic
Veroncika 2010 máj. 20. - 18:30:25
(2560/5801)
kosz,de ezt a versenyt tuti elveszitettem!
10/10
offtopic
Alicante 2010 máj. 20. - 18:29:48 10/10
(2559/5801)
Ne csináld!:-(
Egy kicsit több önbizalmat..honnan tudod, hogy nem épp te fogsz nyerni?
(Tudod nem vagyunk egyformák..)
10/10
offtopic
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 18:29:18 10/10
(2558/5801)
rendben:-)
ne má jutalom :-DDD

aztán ha itt egyszer végetérünk a soriban,csinálunk egy topikot ahol tovább dumcsizhatunk:-)
10/10
offtopic
ChaNel '09 2010 máj. 20. - 18:27:43 10/10
(2557/5801)
Ne becsüld alá magad!
10/10
offtopic
Alicante 2010 máj. 20. - 18:27:40 10/10
(2556/5801)
Ott fog a többség dönteni.
Akár mindenkinek adhatsz maximumot...
offtopic
Veroncika 2010 máj. 20. - 18:26:11
(2555/5801)
mert egy csomo uj fog erkezni,amik sokkal otletesebbek es viccesebbek lesznek mint az enyem:(akkor en inkabb kimaradok a versenybol!:(
10/10
offtopic
Alicante 2010 máj. 20. - 18:24:55 10/10
(2554/5801)
Kaktuszfüge kinevezünk jegyzõnek:-))

Kérlek hetente 2x 3x összesítsd a versenymunkát, ha nem jön hozzá több, akkor el tudod menteni, ha igen akkor meg tudsz frissíteni. Nagyon köszönjük, ezért az adminisztrációért neked is jár jutalom. Majd a többség megszavazza mi legyen az.:-)

Szerintem is a versenymunkák beérkezése után jún. 1-én el lehet kezdeni az értékelést. Jó az 1-10 pont. Szerintem bárkinek adhatunk tizest is, mert majd az összeszámlálás fog dönteni. Saját magunkra viszont nem szavazhatunk, de ezt már megbeszéltük.

Remélem ez mindenkinek megfelel?
10/10
offtopic
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 18:24:39 10/10
(2553/5801)
neked nem kell újraírni:-) a tiéd így is szuper:-) csak 1-2 ember szeretett volna bõvíteni.-)

és szerintem így is esélyes vagy:-)
offtopic
Veroncika 2010 máj. 20. - 18:22:06
(2552/5801)
kar hogy ujra kell irni!igy mar eselyem sincs a nyeresre:(:(:(
10/10
offtopic
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 18:16:38 10/10
(2551/5801)
igen,az észrevétel nyugodtan mehet :-)
10/10
ChaNel '09 2010 máj. 20. - 18:14:47 10/10
(2550/5801)
Mindegyik annyira jóó!:D:D
10/10
Costa Blanca 2010 máj. 20. - 18:12:52 10/10
(2549/5801)
Oké, igazán rendes tõled ez az önkéntes munka:-))

"Akkor tényleg lehetne úgy,hogy az újraírt befejezések is nagy eséllyel induljanak,hogy jún 1-tõl 3 -ig lenne a pontozás.Mindenki ahogy ráér beírja kinek mit szeretne adni.
És akkor legyen 1-10-ig a pontozás.
Május 31-ig írhattok még finálét:-)"

Addig észrevételt tehetünk, de nem pontozhatunk. Igy érted?
(Gondolom meg kell várni az összes beérkezett "dolgozatot".)
10/10
Costa Blanca 2010 máj. 20. - 18:10:05 10/10
(2548/5801)
Akkor már nem foglalkoznak az elnevezéssel.
10/10
Costa Blanca 2010 máj. 20. - 18:09:17 10/10
(2547/5801)
Azért tetszett hisz tele volt humorral.:-)
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 18:06:47 10/10
(2546/5801)
Ott van a vége, úgyhogy már csak a finálét nézheted ha egyáltalán leadják.
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 18:05:45 10/10
(2545/5801)
A tied is nagyon jó és mindenkire gondoltál:-)
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 18:04:12 10/10
(2544/5801)
Ennél a nagy darab palinál meg még feltünõbb ahogy eláll a hátán.:-DD
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 18:02:35 10/10
(2543/5801)
Akkor tényleg lehetne úgy,hogy az újraírt befejezések is nagy eséllyel induljanak,hogy jún 1-tõl 3 -ig lenne a pontozás.Mindenki ahogy ráér beírja kinek mit szeretne adni.
És akkor legyen 1-10-ig a pontozás.
Május 31-ig írhattok még finálét:-)

Most bemásolom az eddigieket az újakkal és aztán frissítgetem,ha lesz új :-)

Jó lesz így mindenkinek? Remélem nem hagyok ki most senkit.

A mostani pontokat töröltem akkor és majd ha mindenki írása meglesz utána ne felejtsetek el pontozni:-)

ALICANTE FINÁLÉJA:
Én el tudnék képzelni egy olyan befejezést, hogy Fernanda ebben a burkában beállít Alejandrohoz és mikor kettesben vannak egyszercsak lehúzza a csuhát...alatta semmi:-D

-Rubi te vagy szerelmem?
-Ki lenne más drágaságom.
-Akkor adj egy csókot, hogy megbizonyosodjak
tényleg Rubi vagy!
-Rendben és megbizonyosodhatsz róla, hogy
csak egy mérettel nagyobb szilikonmellet
csináltattam.

Erre Alejandro boldogan: örökre a tiéd vagyok, de a fenekedet nem kellett volna feltöltened!

FIN!

KITTYCIKE FINÁLÉJA:
Az én befejezésem valahogy így szólna:
Alejandro feleségül akarja venni Fernandát,Rubi megtudja és kiborul.
Odatapicskálna hozzuk.
-Alejandro te engem szeretsz.
-Nem Rubi,most már Fernandát szeretem,mert olyan amilyen te voltál amikor megismertelek.
-Épp ezért,mert már akkor belém szerettél,szeretsz!
-Nem,te féllábú vagy,már nem kellesz,õ lesz a feleségem.
-Felejtsd el! A sántát elvetted feleségül pedig sánta volt.Most,hogy a féllábam hiányzik mit hisztizel úgy?!Doktor vagy,megoldod,Maribelnek is javítottál a menésén,rajtam is tudsz javítani.
-De miért javítanék meg valamit,ami már romlott,és öreg?Itt van a fiatal,és friss.Ez a vonat már elment Rubi,te pedig nem váltottál rá jegyet...
Erre Maribel is megjelenne,karon fogná Rubit:
-Látod,látod mi már nem kellünk neki,volt a tied is,az enyém is,de vége.Te túl gonosz voltál,én túl naiv.Õ egy háromszor fiatalabbat választ.
-Igen Maribel...újból barátnõk leszünk?
-Elválaszthatatlanul Rubi!Most mindketten a lábunk miatt és Alejandro miatt szenvedünk,van ami összetart.
Erre õk szépen kisétálnak,és kiírja FIN
:)))

KAKTUSZFÜGE FINÁLÉJA:
no én úgy szeretném befejezni a soryt,hogy Alejanro páros lábbal rúgja ki Fernandát a szobából:-D
csak ahhoz az kellene,hogy megjöjjön az esze,de sajnos ez addig nem lehetséges még a lába közt hordja :-O

Aztán Maribel jól ellenne Alejandroval.
Rubi elhasználhatná saját célra azt a pisztolygolyót...

Fernandát meg az anyja bedughatná egy zárdába (egy kis idõre legalább amég kigyógyulna a gonoszságból,amit Rubi belevetett)

Hectort visszaírhatnák,mint Bobbyt a Dallasba:-DD
Cayetano meg összejönne Lola nénivel:-D

Loretoval mi legyen:-) lecsukhatnák állatkínzásért...

ANDI0428 FINÁLÉJA
Az én befejezésem valahogy így szólna:

Fernanda csak tettetné a gonoszságot, mivel beleszeretett Alejandroba. De Rubival sem akar összeveszni, mert nagyon szereti. Az utolsó részben mikor bemegy A. irodájába és megcsókolja, elmondja neki mit érez. De A. azt mondja hogy Rubi õt nagyon megbántotta, és becsapta, ezért nem lehet köztük soha semmi, mert nagyon emlékezteti R-ra. Fernanda elrohan, és elmondja Rubinak a tényállást. Rubi neki esik Fernandának, hogy elrontotta az egész bosszúját, és meg akarja ölni. De balul sül el, mert magát lövi le. Fernanda nagyon megijed, megszökik, de nem tud együtt élni a bûntudatával, és avval hogy A. nem szereti, ezért öngyilkos lesz. Mikor A. megtudja hogy mi történt R-val és Fernandával, teljesen magába roskad. Rájön hogy R volt a legnagyobb szerelme egész életében és mindíg õt fogja szeretni, ezért elválik Maribeltõl, mert nem tud tovább szerelem nélkül élni. Teljesen visszavonul mindentõl, és csak az emlékeinek él.

:)

Kicsit hosszú lett sorry :DD

BAJBIBABAA11 FINÁLÉJA
Ha már írok befejezést, az hosszabb lenne :-D
Ehhez mit szólnátok!?

Rubi a régi cancuni bnõje segítségével kijut külföldre, ahol megplasztikázzák az arcát és kap egy mûlábat. Hónapokba telik, mire teljesen felgyógyul, híres orvosok segítik abban, hogy ismét megtanuljon járni. Csak az élteti, hogy bosszút álljon mindenkin, és visszamenjen Mexicoba. Eközben Maribel és Alejandro boldogan élik életüket. Fernanda elmegy Rubihoz, aki csak egy levelet hagyott neki az asztalon, hogy sürgõsen külföldre kellett utaznia. Marco meglátja Fernandat a bérház elõtt, majd otthon kérdõre vonják mit keresett ott. Marco kétli, hogy Fernanda valóban az osztálytársához ment volna, ezért elmegy a nyomornegyedbe, ahol kideríti, hogy a szomszédok gyakran látták Fernandat az emeleten lakó nyomorék alkoholista nõhöz menni. Ekkor Christina és Marco rájönnek, hogy Fernanda végig Rubihoz járt. Hogy ez többet ne forduljon elõ, elküldik Ausztriába egy drága és elismert bentlakásos iskolába, ahol szigorúan figyelik a nevelõk minden lépését. Rubi visszatér Mexicoba. Loreto és Cayetanno, mint friss házasok kiélvezik szerelmük minden egyes pillanatát(pezsgõ, eper, közös lubickolás a kádban) és kapcsolatuk annyira elmélyült már, hogy gyermeket szeretnének örökbefogadni!!! :-)A kutyának is vettek egy társat, hogy az õ élete is teljes legyen, ezáltal megy a sz.x éjjel nappal a házukban :-)
Rubi boldog, hogy végre megvalósíthatja piszkos terveit, ám amikor az úttesten át akar haladni, valami galiba támad a mûlábával és elüti egy kocsi. A helyszínen szörnyet hal. Loreto könnyekkel teli szemmel gyászolja Rubit és egyetlen emléke maradt csak tõle : egy mûlábdarab :-)
Maribel ismét terhes lesz, de ezúttal ötös ikrekkel :-) Ez kell neked Alejandro :-D FIN

COSTA BLANKA FINÁLÉJA
Az én befejezésem a következõképpen hangzana:

Rubi balesete után visszavonultan él nagy szegénységben viszont a kis unokahug rendszeresen látogatná. Sajnos õ is örökölte nagynénjétõl a rossz géneket, viszont kiköpött hasonmása. Ugyanarra az egyetemre jár mint Rubi ahol összeismerkedik Maribel és Alejandro fiával. Nagyon megtetszenek egymásnak, de egyenlõre ennyi! Rubi folyamatosan oltogatja Fernandát Alejandro ellen, aki látszólag mindenben benne van mármint a bosszú tekintetében. Mikor elérkezik az idõ és a városba érkezik Alejandro Rubi biztatására felkeresi õt, de mikor meglátja azt gondolja magában: mit nekem egy ötven éves faszi, aki legalább 30 évvel idõsebb nálam, már az izmai sem a régiek, ráncos a bõre, dehogy fogom megcsókolni inkább jól megcélzom a micsodáját, hogy szenvedjen már õ is nemcsak Rubi. Elõször szerelmesen közeledik felé, Alejandrora rájön a rángógörcs és elolvad a szerelem feléledésétõl, ekkor érkezik a jól irányzott rugás, amitõl Alej a földön köt ki. A késõbbiekben urológus kezelgeti, de nem tud segiteni rajta, meg kell operálni és ezzel a férfiasságát elvesziti. Miután Fernanda rögtönzött terve megvalósult, elmondja Rubinak, hogy otthagyta a földön nyüszitõ csotrogányt. Rubi örül, Fernanda meg tovább találkozgat A+M fiával.

Ennyi! (Nekem is hosszú lett, pedig nem akartam.)

VERONCIKA FINÁLÉJA
BEFEJEZES:Alejandro hosszas tepelodes utan rajon hogy meleg es megkeri Loreto kezet!Osszehazasodnak es orokbefogadjak Mariqitat!Hector a balesetben megvakul,megsuketul es megnemul,ezert Lola neni hozzakoltozik es szeretok lesznek!Maribel orok huseget fogad Genaronak,aki titokban Elenat is elveszi,mert egy no sosem eleg neki!Cayetano megtudja hogy a grof elveszett fia es hogy az anyja Victoria,es igy feltestverevel,Pacoval szeszgyarat nyitnak!Marco beenekli magat a show-businessbe es duettet keszit Whitney Hustonnal!Chris rajon,hogy Fernanda apja nem is Cayetano,hanem Paco(az egyetlen szoke pasi a sorozatban!),akivel egy reszeg ejszakan egymasba habarodtak!Sofia Arturo felesege lesz,mert bosszut akar allni Luison,amiert annakidejen elhagyta ot!Elisa beleszeret Ignacioba es Carlat Fernanda gondjaira bizzak!Fernanda rajon hogy o inkabb Fernando, atoperaltatja magat ferfiva es randizni kezd Natival!Rubi mindenkit becsap,elveszi az osszes szereplo penzet es boldogan el a Bahamakon!
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 18:01:59 10/10
(2542/5801)
Tudod amikor Alejandroban forr a düh édes lesz a kibékülés.

Spoiler! Nincs ennek a szerelemnek még vége, sõt...még Hector halála után is csókolózni fognak az pedig a 111. részben van ha nem tévedek. Igencsak a végefelé. Spoiler vége!