10/10
Costa Blanca 2010 máj. 20. - 14:59:07 10/10
(2501/5801)
Az én befejezésem a következõképpen hangzana:

Rubi balesete után visszavonultan él nagy szegénységben viszont a kis unokahug rendszeresen látogatná. Sajnos õ is örökölte nagynénjétõl a rossz géneket, viszont kiköpött hasonmása. Ugyanarra az egyetemre jár mint Rubi ahol összeismerkedik Maribel és Alejandro fiával. Nagyon megtetszenek egymásnak, de egyenlõre ennyi! Rubi folyamatosan oltogatja Fernandát Alejandro ellen, aki látszólag mindenben benne van mármint a bosszú tekintetében. Mikor elérkezik az idõ és a városba érkezik Alejandro Rubi biztatására felkeresi õt, de mikor meglátja azt gondolja magában: mit nekem egy ötven éves faszi, aki legalább 30 évvel idõsebb nálam, már az izmai sem a régiek, ráncos a bõre, dehogy fogom megcsókolni inkább jól megcélzom a micsodáját, hogy szenvedjen már õ is nemcsak Rubi. Elõször szerelmesen közeledik felé, Alejandrora rájön a rángógörcs és elolvad a szerelem feléledésétõl, ekkor érkezik a jól irányzott rugás, amitõl Alej a földön köt ki. A késõbbiekben urológus kezelgeti, de nem tud segiteni rajta, meg kell operálni és ezzel a férfiasságát elvesziti. Miután Fernanda rögtönzött terve megvalósult, elmondja Rubinak, hogy otthagyta a földön nyüszitõ csotrogányt. Rubi örül, Fernanda meg tovább találkozgat A+M fiával.

Ennyi! (Nekem is hosszú lett, pedig nem akartam.)
10/10
bajbibabaa11 2010 máj. 20. - 14:54:25 10/10
(2500/5801)
Ha már írok befejezést, az hosszabb lenne :-D
Ehhez mit szólnátok!?

Rubi a régi cancuni bnõje segítségével kijut külföldre, ahol megplasztikázzák az arcát és kap egy mûlábat. Hónapokba telik, mire teljesen felgyógyul, híres orvosok segítik abban, hogy ismét megtanuljon járni. Csak az élteti, hogy bosszút álljon mindenkin, és visszamenjen Mexicoba. Eközben Maribel és Alejandro boldogan élik életüket. Fernanda elmegy Rubihoz, aki csak egy levelet hagyott neki az asztalon, hogy sürgõsen külföldre kellett utaznia. Marco meglátja Fernandat a bérház elõtt, majd otthon kérdõre vonják mit keresett ott. Marco kétli, hogy Fernanda valóban az osztálytársához ment volna, ezért elmegy a nyomornegyedbe, ahol kideríti, hogy a szomszédok gyakran látták Fernandat az emeleten lakó nyomorék alkoholista nõhöz menni. Ekkor Christina és Marco rájönnek, hogy Fernanda végig Rubihoz járt. Hogy ez többet ne forduljon elõ, elküldik Ausztriába egy drága és elismert bentlakásos iskolába, ahol szigorúan figyelik a nevelõk minden lépését. Rubi visszatér Mexicoba. Loreto és Cayetanno, mint friss házasok kiélvezik szerelmük minden egyes pillanatát(pezsgõ, eper, közös lubickolás a kádban) és kapcsolatuk annyira elmélyült már, hogy gyermeket szeretnének örökbefogadni!!! :-)A kutyának is vettek egy társat, hogy az õ élete is teljes legyen, ezáltal megy a sz.x éjjel nappal a házukban :-)
Rubi boldog, hogy végre megvalósíthatja piszkos terveit, ám amikor az úttesten át akar haladni, valami galiba támad a mûlábával és elüti egy kocsi. A helyszínen szörnyet hal. Loreto könnyekkel teli szemmel gyászolja Rubit és egyetlen emléke maradt csak tõle : egy mûlábdarab :-)
Maribel ismét terhes lesz, de ezúttal ötös ikrekkel :-) Ez kell neked Alejandro :-D FIN
Andi0428 2010 máj. 20. - 14:32:38
(2499/5801)
Az én befejezésem valahogy így szólna:

Fernanda csak tettetné a gonoszságot, mivel beleszeretett Alejandroba. De Rubival sem akar összeveszni, mert nagyon szereti. Az utolsó részben mikor bemegy A. irodájába és megcsókolja, elmondja neki mit érez. De A. azt mondja hogy Rubi õt nagyon megbántotta, és becsapta, ezért nem lehet köztük soha semmi, mert nagyon emlékezteti R-ra. Fernanda elrohan, és elmondja Rubinak a tényállást. Rubi neki esik Fernandának, hogy elrontotta az egész bosszúját, és meg akarja ölni. De balul sül el, mert magát lövi le. Fernanda nagyon megijed, megszökik, de nem tud együtt élni a bûntudatával, és avval hogy A. nem szereti, ezért öngyilkos lesz. Mikor A. megtudja hogy mi történt R-val és Fernandával, teljesen magába roskad. Rájön hogy R volt a legnagyobb szerelme egész életében és mindíg õt fogja szeretni, ezért elválik Maribeltõl, mert nem tud tovább szerelem nélkül élni. Teljesen visszavonul mindentõl, és csak az emlékeinek él.

:)

Kicsit hosszú lett sorry :DDD
10/10
offtopic
kittycike 2010 máj. 20. - 14:31:18 10/10
(2498/5801)
Én Alicante befejezésére szavazok.
Nagyon jópofa :)
10/10
Costa Blanca 2010 máj. 20. - 14:24:42 10/10
(2497/5801)
Ezt elõre is megköszönöm neked, mert tényleg nehéz lesz ennyi hozzászólás után követni.
Ugyan még az én befejezésem nincs kész szerencsére van még idõ:-)
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 14:22:48 10/10
(2496/5801)
Az én pontjaim:

Alicante: 3 pont
Kittycike: 3 pont
Bajbibabaa11: 2 pont
Pocky: 3 pont
Timi1006: 2 pont
10/10
bajbibabaa11 2010 máj. 20. - 14:22:16 10/10
(2495/5801)
Engem ne tegyetek bele a versenybe :-D én csak pillanatnyi hülyeségbõl írtam pár sort, hogy mi lenne a befejezés.. :-D Ha tudtam volna, hogyv versenyrõl lesz szó, akkor beleadok mindent.. így nemjó :-(
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 14:15:58 10/10
(2494/5801)
ha nektek is jó,akkor szívesen vállalom,hogy 1 vagy 2 naponta ,reggel vagy este beteszem egy hozzászólásba az aktuális pontállást a beérkezett finálékkal :-)
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 13:20:07 10/10
(2493/5801)
valld be,hogy John Carpenter-t ebédeltél :-DDDD
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 13:18:19 10/10
(2492/5801)
"Mért mondom ezt?..mert a törzsgárda mindegyike beszáll a versenybe, akkor mégis kik szavaznának?"

igen,igen:-) ezen gondolkodtam én is:-)
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 13:00:28 10/10
(2491/5801)
Díva még legalább 1 hsz-t hozzál össze, mert csak így vehetsz részt a versenyben.:-)
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 12:56:01 10/10
(2490/5801)
Szerintem mindenki szavazhat aki legalább 5 hsz-t ír a topicba. Viszont saját magára nem szavazhat!
Természetesen csak olyan versenyzõt veszünk figyelembe akinek szintén van legalább 5 hsz-a.

Mért mondom ezt?..mert a törzsgárda mindegyike beszáll a versenybe, akkor mégis kik szavaznának?
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 12:44:02 10/10
(2489/5801)
"Gondolom aki részt vesz a versenyben az nem szavazhat,vagy ha mégis akkor szóljatok!"

Ezen gondolkoztam én is,hogy szavazzon vagy ne szavazzon aki írt...
vagy lehetne olyat,hogy az is szavazhat aki írt befejezést,csak a sajátjára nem adhat pontot,a többire igen...hmm?

lányok szerintetek?
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 10:10:37 10/10
(2488/5801)
:-)
igen, nagyon sok hsz született azóta:-)
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 10:05:56 10/10
(2487/5801)
Tökéletesen összeszedted az egészet.
Részemrõl megköszönöm, mert nem kell egyenként visszakeresni:-)
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 10:04:04 10/10
(2486/5801)
Na ott fog még csak igazán rikácsolni:-DD
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 10:02:26 10/10
(2485/5801)
Igazad van én is láttam a spanyolban. Spoiler: amikor Maribel kiborul a háttérben Rubi megint ott van megbújva. Én csak azt nem értem egy folyosón vannak Hectorral ugyanakkor õ nem hallja mennyire kiabál Maribel? Hector egyébként is buggyant, mert nem hiszi el Pancha történetét, aki azonnal rosszul lesz és be kell vinni a kórházba.
Azért valaki - fõleg egy ilyen tisztességben megõszült asszony - nem megy el azért H-hoz, hogy össze-vissza hazudozzon ezzel kockára tegye az életét...
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 10:01:33 10/10
(2484/5801)
én az rtl-en nem néztem , emlékszel,hogy kb. hány részes?
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 09:59:50 10/10
(2483/5801)
MEGPRÓBÁLTAM ÖSSZESZEDNI A RUBI FINÁLÉJÁVAL KAPCSOLATOS HSZ-EKET
ha esetleg vmit kihagytam kopizzátok és másoljátok bele:-)
így 1 csokorban olyan jól mutat:-)

SZABÁLYOK:
Május 31 -ig lehet beküldeni a befejezéseket.A pontozás 1-tõl 3-ig van.Mindenki pontozhat akinek legalább 5 hozzászólása van ebben a fórumban.

ALICANTE FINÁLÉJA:
Én el tudnék képzelni egy olyan befejezést, hogy Fernanda ebben a burkában beállít Alejandrohoz és mikor kettesben vannak egyszercsak lehúzza a csuhát...alatta semmi:-D

-Rubi te vagy szerelmem?
-Ki lenne más drágaságom.
-Akkor adj egy csókot, hogy megbizonyosodjak
tényleg Rubi vagy!
-Rendben és megbizonyosodhatsz róla, hogy
csak egy mérettel nagyobb szilikonmellet
csináltattam.

Erre Alejandro boldogan: örökre a tiéd vagyok, de a fenekedet nem kellett volna feltöltened!

FIN!

KITTYCIKE FINÁLÉJA:
Az én befejezésem valahogy így szólna:
Alejandro feleségül akarja venni Fernandát,Rubi megtudja és kiborul.
Odatapicskálna hozzuk.
-Alejandro te engem szeretsz.
-Nem Rubi,most már Fernandát szeretem,mert olyan amilyen te voltál amikor megismertelek.
-Épp ezért,mert már akkor belém szerettél,szeretsz!
-Nem,te féllábú vagy,már nem kellesz,õ lesz a feleségem.
-Felejtsd el! A sántát elvetted feleségül pedig sánta volt.Most,hogy a féllábam hiányzik mit hisztizel úgy?!Doktor vagy,megoldod,Maribelnek is javítottál a menésén,rajtam is tudsz javítani.
-De miért javítanék meg valamit,ami már romlott,és öreg?Itt van a fiatal,és friss.Ez a vonat már elment Rubi,te pedig nem váltottál rá jegyet...
Erre Maribel is megjelenne,karon fogná Rubit:
-Látod,látod mi már nem kellünk neki,volt a tied is,az enyém is,de vége.Te túl gonosz voltál,én túl naiv.Õ egy háromszor fiatalabbat választ.
-Igen Maribel...újból barátnõk leszünk?
-Elválaszthatatlanul Rubi!Most mindketten a lábunk miatt és Alejandro miatt szenvedünk,van ami összetart.
Erre õk szépen kisétálnak,és kiírja FIN
:)))

BAJBIBABAA11 FINÁLÉJA:
Az én befejezésem az lenne, hogy Rubinak megplasztikáznák az arcát, kapna egy mûlábat, szépen megtanulna járni és átértékelné az életét, majd Alejandroval boldogok lennének.. :) jaaaa és az én sztorimban Cayetanno nem halna meg, hanem úgy döntene, hogy elhagyja Christ, hogy Loretoval élhessen :D

POCKY FINÁLÉJA:
Az én befejezésem az lenne,hogy Alehandro és Maribel nagy szerelemben ,gazdagságban élnének gyerekeikkel együtt.
Alehandro teljesen elfelejtené Rubit,sõt senki se érdeklõdne utánna.Rubi a férjével leszegényedne és az anyja házában élnének albérletbe.Csunya lenne és rongyokba kellene járnia.Mindig csak siratná elvesztett szerelmét és a gazdagságot.
Maribel néha meglátogatná Alehandroval.Kifizetnék az albérletet és "dobnának" egy kis kenyérrevalót is nekik.Rubinak biztos jobban fájna Maribel és Alehandro szerelme ,mint a szegénység,pedig egész életében az ellen harcolt.

KAKTUSZFÜGE FINÁLÉJA:
no én úgy szeretném befejezni a soryt,hogy Alejanro páros lábbal rúgja ki Fernandát a szobából:-D
csak ahhoz az kellene,hogy megjöjjön az esze,de sajnos ez addig nem lehetséges még a lába közt hordja :-O

Aztán Maribel jól ellenne Alejandroval.
Rubi elhasználhatná saját célra azt a pisztolygolyót...

Fernandát meg az anyja bedughatná egy zárdába (egy kis idõre legalább amég kigyógyulna a gonoszságból,amit Rubi belevetett)

Hectort visszaírhatnák,mint Bobbyt a Dallasba:-DD
Cayetano meg összejönne Lola nénivel:-D

Loretoval mi legyen:-) lecsukhatnák állatkínzásért...

SZAVAZATOK:

COSTA BLANKA:
Az én szavazatom a következõképpen alakulna:

Alicante: 2 pont
Kittycike: 3 pont

Bajbibabaa11: 1 pont
Kaktuszfüge: 2 pont
Pocky: 1 pont

DÍJAK:
Ha mindenki leirta a storyját összegezni fogunk.

Elsõ dij: 1 kétüléses sportkocsi
Második dij: 2 db aranyozott mankó
Harmadik dij: 1 aranyozott bross

Különdíj: ? na erre sokféle variáció lett írva:-)pl. Loreto kutyája,Rubi ruhatára,Alejandro,gyémántberakásos hajvasaló/simító

Egyenlõre ennyit találtam:-)
10/10
bajbibabaa11 2010 máj. 20. - 09:55:16 10/10
(2482/5801)
Nagyon vicces lesz mert prostik mellé zárják majd be Rubit :)