10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 13:00:28 10/10
(2491/5801)
Díva még legalább 1 hsz-t hozzál össze, mert csak így vehetsz részt a versenyben.:-)
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 12:56:01 10/10
(2490/5801)
Szerintem mindenki szavazhat aki legalább 5 hsz-t ír a topicba. Viszont saját magára nem szavazhat!
Természetesen csak olyan versenyzõt veszünk figyelembe akinek szintén van legalább 5 hsz-a.

Mért mondom ezt?..mert a törzsgárda mindegyike beszáll a versenybe, akkor mégis kik szavaznának?
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 12:44:02 10/10
(2489/5801)
"Gondolom aki részt vesz a versenyben az nem szavazhat,vagy ha mégis akkor szóljatok!"

Ezen gondolkoztam én is,hogy szavazzon vagy ne szavazzon aki írt...
vagy lehetne olyat,hogy az is szavazhat aki írt befejezést,csak a sajátjára nem adhat pontot,a többire igen...hmm?

lányok szerintetek?
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 10:10:37 10/10
(2488/5801)
:-)
igen, nagyon sok hsz született azóta:-)
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 10:05:56 10/10
(2487/5801)
Tökéletesen összeszedted az egészet.
Részemrõl megköszönöm, mert nem kell egyenként visszakeresni:-)
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 10:04:04 10/10
(2486/5801)
Na ott fog még csak igazán rikácsolni:-DD
10/10
Alicante 2010 máj. 20. - 10:02:26 10/10
(2485/5801)
Igazad van én is láttam a spanyolban. Spoiler: amikor Maribel kiborul a háttérben Rubi megint ott van megbújva. Én csak azt nem értem egy folyosón vannak Hectorral ugyanakkor õ nem hallja mennyire kiabál Maribel? Hector egyébként is buggyant, mert nem hiszi el Pancha történetét, aki azonnal rosszul lesz és be kell vinni a kórházba.
Azért valaki - fõleg egy ilyen tisztességben megõszült asszony - nem megy el azért H-hoz, hogy össze-vissza hazudozzon ezzel kockára tegye az életét...
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 10:01:33 10/10
(2484/5801)
én az rtl-en nem néztem , emlékszel,hogy kb. hány részes?
10/10
kaktuszfüge 2010 máj. 20. - 09:59:50 10/10
(2483/5801)
MEGPRÓBÁLTAM ÖSSZESZEDNI A RUBI FINÁLÉJÁVAL KAPCSOLATOS HSZ-EKET
ha esetleg vmit kihagytam kopizzátok és másoljátok bele:-)
így 1 csokorban olyan jól mutat:-)

SZABÁLYOK:
Május 31 -ig lehet beküldeni a befejezéseket.A pontozás 1-tõl 3-ig van.Mindenki pontozhat akinek legalább 5 hozzászólása van ebben a fórumban.

ALICANTE FINÁLÉJA:
Én el tudnék képzelni egy olyan befejezést, hogy Fernanda ebben a burkában beállít Alejandrohoz és mikor kettesben vannak egyszercsak lehúzza a csuhát...alatta semmi:-D

-Rubi te vagy szerelmem?
-Ki lenne más drágaságom.
-Akkor adj egy csókot, hogy megbizonyosodjak
tényleg Rubi vagy!
-Rendben és megbizonyosodhatsz róla, hogy
csak egy mérettel nagyobb szilikonmellet
csináltattam.

Erre Alejandro boldogan: örökre a tiéd vagyok, de a fenekedet nem kellett volna feltöltened!

FIN!

KITTYCIKE FINÁLÉJA:
Az én befejezésem valahogy így szólna:
Alejandro feleségül akarja venni Fernandát,Rubi megtudja és kiborul.
Odatapicskálna hozzuk.
-Alejandro te engem szeretsz.
-Nem Rubi,most már Fernandát szeretem,mert olyan amilyen te voltál amikor megismertelek.
-Épp ezért,mert már akkor belém szerettél,szeretsz!
-Nem,te féllábú vagy,már nem kellesz,õ lesz a feleségem.
-Felejtsd el! A sántát elvetted feleségül pedig sánta volt.Most,hogy a féllábam hiányzik mit hisztizel úgy?!Doktor vagy,megoldod,Maribelnek is javítottál a menésén,rajtam is tudsz javítani.
-De miért javítanék meg valamit,ami már romlott,és öreg?Itt van a fiatal,és friss.Ez a vonat már elment Rubi,te pedig nem váltottál rá jegyet...
Erre Maribel is megjelenne,karon fogná Rubit:
-Látod,látod mi már nem kellünk neki,volt a tied is,az enyém is,de vége.Te túl gonosz voltál,én túl naiv.Õ egy háromszor fiatalabbat választ.
-Igen Maribel...újból barátnõk leszünk?
-Elválaszthatatlanul Rubi!Most mindketten a lábunk miatt és Alejandro miatt szenvedünk,van ami összetart.
Erre õk szépen kisétálnak,és kiírja FIN
:)))

BAJBIBABAA11 FINÁLÉJA:
Az én befejezésem az lenne, hogy Rubinak megplasztikáznák az arcát, kapna egy mûlábat, szépen megtanulna járni és átértékelné az életét, majd Alejandroval boldogok lennének.. :) jaaaa és az én sztorimban Cayetanno nem halna meg, hanem úgy döntene, hogy elhagyja Christ, hogy Loretoval élhessen :D

POCKY FINÁLÉJA:
Az én befejezésem az lenne,hogy Alehandro és Maribel nagy szerelemben ,gazdagságban élnének gyerekeikkel együtt.
Alehandro teljesen elfelejtené Rubit,sõt senki se érdeklõdne utánna.Rubi a férjével leszegényedne és az anyja házában élnének albérletbe.Csunya lenne és rongyokba kellene járnia.Mindig csak siratná elvesztett szerelmét és a gazdagságot.
Maribel néha meglátogatná Alehandroval.Kifizetnék az albérletet és "dobnának" egy kis kenyérrevalót is nekik.Rubinak biztos jobban fájna Maribel és Alehandro szerelme ,mint a szegénység,pedig egész életében az ellen harcolt.

KAKTUSZFÜGE FINÁLÉJA:
no én úgy szeretném befejezni a soryt,hogy Alejanro páros lábbal rúgja ki Fernandát a szobából:-D
csak ahhoz az kellene,hogy megjöjjön az esze,de sajnos ez addig nem lehetséges még a lába közt hordja :-O

Aztán Maribel jól ellenne Alejandroval.
Rubi elhasználhatná saját célra azt a pisztolygolyót...

Fernandát meg az anyja bedughatná egy zárdába (egy kis idõre legalább amég kigyógyulna a gonoszságból,amit Rubi belevetett)

Hectort visszaírhatnák,mint Bobbyt a Dallasba:-DD
Cayetano meg összejönne Lola nénivel:-D

Loretoval mi legyen:-) lecsukhatnák állatkínzásért...

SZAVAZATOK:

COSTA BLANKA:
Az én szavazatom a következõképpen alakulna:

Alicante: 2 pont
Kittycike: 3 pont

Bajbibabaa11: 1 pont
Kaktuszfüge: 2 pont
Pocky: 1 pont

DÍJAK:
Ha mindenki leirta a storyját összegezni fogunk.

Elsõ dij: 1 kétüléses sportkocsi
Második dij: 2 db aranyozott mankó
Harmadik dij: 1 aranyozott bross

Különdíj: ? na erre sokféle variáció lett írva:-)pl. Loreto kutyája,Rubi ruhatára,Alejandro,gyémántberakásos hajvasaló/simító

Egyenlõre ennyit találtam:-)
10/10
bajbibabaa11 2010 máj. 20. - 09:55:16 10/10
(2482/5801)
Nagyon vicces lesz mert prostik mellé zárják majd be Rubit :)