10/10
Alicante 2010 márc. 21. - 10:07:50 10/10
(551/5801)
Hova költöznek Alejandroék?
10/10
kittycike 2010 márc. 21. - 08:48:29 10/10
(550/5801)
''Mind a két házaspár Mexicoban él. Úgy tudom Marco és Alejandro egy kórházban dolgoznak.'' - igen,igen de az esküvõ után Maribel és Alejandro elköltöznek Mexikóból.
''Ha eddig összejárkáltak, akkor ez mitõl szünt meg?''-egyszer ha elköltöztek...attól maradhattak barátok,de semmi értelme nem volt,hogy fényképet küldözgessen Marco a nevelt lányáról,ez már abszurd lett volna.
''A film szerint Fernanda egyáltalán nem hasonlít Rubira, teljesen más vonásai vannak, akkor hogy tud felnõtt korában rá hasonlítani?''- a film szerint már kicsi kora óta hasonlít Rubí-ra,ezt minden alkalommal Lola néni,és Rubí határozza meg.
Olyankor meg Cristina kétségbe van esve:A lányom nem hasonlíthat Rubí-ra!-majd meglátod olyan 4-5 hét múlva miután már Fernanda megszületik,és 3-4 éves lesz.Az RTL-en számításaim szerint,1hónap,másfél hónap múlva lesznek azok a részek.
10/10
Alicante 2010 márc. 21. - 08:29:54 10/10
(549/5801)
"Az pedig nem abszurd,hogy tízen évekig nem láthatta,ha egyszer külföldön volt.
Ez nem ide tart de: nekem is van olyan unokatestvérem,akirõl tudom,hogy létezik de nem láttam sohasem.
Én itt élek,õ meg valahol Amerikában."

Mind a két házaspár Mexicoban él. Úgy tudom Marco és Alejandro egy kórházban dolgoznak.
Ha eddig összejárkáltak, akkor ez mitõl szünt meg? Jó ez egy film ne keressük a valóságot.

A film szerint Fernanda egyáltalán nem hasonlít Rubira, teljesen más vonásai vannak, akkor hogy tud felnõtt korában rá hasonlítani?

Amiket leírtál igaz, mert én is így láttam a Youtube-n, de akkor is nagy baromság a vége!
10/10
kittycike 2010 márc. 21. - 08:11:31 10/10
(548/5801)
Rubí és Fernanda titokban találkozgattak.
*spoiler* Alejandro és Maribel esküvõjén ott lesz Rubí is,le akarja lõni õket,de nincs rá lehetõsége,Fernanda észreveszi a nénikéjét,és anélkül,hogy bárki is észrevenné,kimegy és beszélgetnek.
Rubí azt mondja neki: nekem nem sikerült elérni amit akartam,de majd te neked az én segítségemmel sikerülni fog.Titokban fogunk találkozni amíg eljön az idõ.
*spoiler vége*
Közben a többiek kétségbeesetten keresik,majd a kicsi visszamegy és Cristina megkérdi:hol voltál? A kislány pedig azt mondja:játszottam.
És miért tudja Rubí ennyire befolyásolni õt? Mert amikor megismerkednek Fernanda kijelenti én olyan akarok lenni mint te! (és azt mondják a filmben,hogy kicsi korában is kiköpött Rubí)
Az pedig nem abszurd,hogy tízen évekig nem láthatta,ha egyszer külföldön volt.
Ez nem ide tart de: nekem is van olyan unokatestvérem,akirõl tudom,hogy létezik de nem láttam sohasem.
Én itt élek,õ meg valahol Amerikában.
Gõzöm sincs hogy hogy nézhet ki,csak a nevét tudom,és hogy 3-4 év korkülönbség van köztünk.
Tehát ez azért nem hülyeség,még ha az évek alatt tartották is a kapcsolatot telefonon,interneten,nem muszáj hogy Fernanda legyen a témájuk.Ezzel egyszerûen magyarázható minden.Nem?
10/10
kittycike 2010 márc. 21. - 08:02:14 10/10
(547/5801)
Rubí arra kéri Fernanda-t,hogy csábítsa el Alejandro-t,és ennek a fiát Carlos-t is,hogy a két férfi ölni tudjon miatta.
De a befejezésben csak annyit mutatnak,hogy Alejandro és Fernanda (aki azt mondja neki,hogy õ Rubí)csókolóznak.
10/10
Alicante 2010 márc. 21. - 07:47:52 10/10
(546/5801)
Abból áll, hogy Fernanda megcsókolja Alejandrot.:-D
Mekkora baromság!
mayomka 2010 márc. 21. - 00:31:43
(545/5801)
és akkor az a bosszú mibõl is áll? Mi is történik valójában???
10/10
Alicante 2010 márc. 20. - 20:07:29 10/10
(544/5801)
Ez teljesen abszúrd!
Méghogy 14-15 év alatt egyszer sem láthatta Alejandro Fernandát, amikor most állandóan egymáshoz járkálnak a szereplõk. Arról nem beszélve, hogy Marco a legjobb barátja, aki Christínával együtt neveli Fernandát.

Egyezzünk meg abban, hogy a sorinak nagyon hülye befejezése lesz.
(Nem hiszem, hogy M + C hagyta volna Fernandát barátkozni az általuk mélyen megvetett Rubival arról nem beszélve, hogy F kislányként nagyon naív volt, ennyire nem lehet átoperálni az agyát, hogy most a nagynénje rábeszélése miatt bosszút álljon...de ez csak az én fejtegetésem.)
10/10
Alicante 2010 márc. 20. - 19:59:46 10/10
(543/5801)
A logikus ez lett volna, csakhogy Rubi nem akart gyereket szûlni Hectornak pedig micsoda vagyon örökölt volna..
10/10
Alicante 2010 márc. 20. - 19:56:39 10/10
(542/5801)
Jó igazad van egyik kutya sem örökéletû, mint ahogy az ember sem. Hülye vicc volt. Én is sajnáltam a kutyut, mert állandóan kézben van. Úgy látszik Mexicoban a buzeránsoknál ez kellék, amit én is állatkínzásnak tartok!