mayomka 2010 márc. 14. - 18:51:04
(461/5801)
Tényleg nem érdemel vitát ez az ordas ribanc rubi megszemélyesítõje! Mint írtam én utálom,vannak kedvenceim, akikért nézem, Rubí iritál Hectorral együtt, aki egy féregnyúlvány! Henáró is az agyamra ment a nagy füstölgéseivel, jeleneteivel, de most kicsire ment össze!!! Aki a médián nevelkedett az tartsa távol magát a véleménynyilvánítástól! Õk nem bírnak értékrenddel!!! Becsapottak! Tanulják az életet, van mit!!!!
10/10
kittycike 2010 márc. 14. - 11:33:35 10/10
(460/5801)
Igen,õk meg Sofi és Saul is,mert õk is összejönnek majd.Saul is milyen jó ember lesz a baleset után.
Végül is mindenkinek szép és jó élete lesz,Maribel-en kívül,mert ahogyan végzõdik,látszik,hogy Alejandro megcsalja.
10/10
offtopic
kittycike 2010 márc. 14. - 11:31:07 10/10
(459/5801)
Teljesen igazad van,amit itt mûvelünk az gyerekesség.
De mindenki kiáll a véleménye mellett.
Ez van...
Azért remélem a fórumot nem zárják le miattunk,mert én nagyon szeretem,még akkor is ha megosztom a véleményemet és százasával támadnak le engem ezért. :-)
Habár nem olyan világot élünk,hol nem mondhatnánk el a véleményünket,plusz nincs is amiért hagyjuk,hogy mások elítéljenek az övék a nagy tisztességgel.
A mai világban egyre mész a nagy becsületes modorral: éhen halsz.
És ez csak egy film,támadásra nincs ok,se pedig megítélésre.
10/10
ChaNel '09 2010 márc. 14. - 11:15:27 10/10
(458/5801)
Ha Maribeltõl, meg Rubíéktól eltekintünk akkor szerintem Õk (P. és L.) azok akik igazán megérdemlik hogy boldogok legyenek:)
10/10
kittycike 2010 márc. 14. - 11:10:50 10/10
(457/5801)
Szia EperBaba!
Igen,Paco és Lorena össze fognak jönni,de ez Lorena apjának nem tetszik,mivel úgy tudja Paco szegény.
És mivel Paco nagyon fogja szeretni Lorena-t,azért,hogy visszaszerezze bevallja,hogy õ Victoria fia,és nagyon is gazdag.
Sok négyzeteltérés lesz köztük,de a végén együtt maradnak.
10/10
offtopic
kittycike 2010 márc. 14. - 11:08:41 10/10 Előzmény Theine
(456/5801)
Bocsi,én nem voltam,és nem is vagyok rád szállva,te voltál rám szállva,de nem érdekes,mindenki önmagából indul ki...
Valóban nem érdekel,hogy hányszor vagy beregisztrálva a port.hu-ra,a te bajod.
De attól minden nick neved alatt nem kell engem fikáznod...
Ellehet férni tõlem,én is,ahogy más is azt írok amit akarok,és amit gondolok.
Ha nem tetszik,a véleményed is megtarthatod magadnak,minden úton-módon nem muszáj belém köss,nem kértelek,és a véleményed sem érdekel.
Szóval szia,és további szép életet nektek!
7/10
Theine 2010 márc. 14. - 08:50:42 7/10
(455/5801)
Nem mindegy az neked, hogy ki hány éves?
Nem tartozom neked és másnak sem magyarázattal, de azt a nicket õ hozta létre és úgy gondolom inkognitóban bárki beírhat véleményt, mint ahogy ezt mások is teszik.

Kérlek szállj le rólam és foglalkozz a topic témájával.
10/10
kittycike 2010 márc. 13. - 20:27:21 10/10
(454/5801)
Oau!Gratulálok! Ha az a lányod volt,egyszerûen hihetetlen! A te profilodba azt írja,hogy 31 éves vagy,Tilda36 profiljába pedig,hogy õ 38,ez igen!
Hogyan lehetett gyermeked 7 kerek évvel azelõtt,hogy te megszülettél volna,ez igen...tényleg fejlett a tudomány.
*és az oldalon való regisztráció nincs korhoz kötve,akárhány évesen beregisztrálhatsz,ahhoz,hogy csak egy véletlen elírás legyen.Ne érts félre,nem vitázom,csak ledöbbentem...
És igen, ''imádom tovább Rubi-t''
Neked is kellemes hétvégét!
7/10
Theine 2010 márc. 13. - 20:08:25 7/10
(453/5801)
Nem az a lányom volt, de most fogom befejezni a sorozat értékelését. Ugyan ugyse volt sok hsz a film kibeszéléséhez.

Ímádjad tovább Rubit és ítéld el Maribelt és a többieket.

További kellemes hétvégét!:-)
10/10
kittycike 2010 márc. 13. - 19:26:50 10/10
(452/5801)
Bocsi Theine,de te vagy Tilda36 is?
Én neki válaszoltam,mert õ írta azt,de ezek szerint az is te vagy...Mindegy...
Persze,hogy szereti Rubi-t,másképp miért örülne a végén úgy Fernanda-nak,és miért hinné azt,hogy Rubi?
Plusz világosan végzõdik a film: azaz a csókjuk az elkerülhetetlen.
Ha Rubi-nak a lábát nem vágnák le,Alejandro 100% hogy vele maradna.
Plusz,csak azért,hogy én õt kedvelem nincs amiért non-stop belém köss,és ellentmondj nekem.
Én sem fikázlak,hogy a nyálas Maribel-t kedveled.
Szóval ízlések és pofonok,de semmi harag nélkül,rendezõnek,vagy írónak nem lennél jó,hisz a sorozat izésítõje Rubi,mégis õt gyûlölöd.
De abba belegondolni nem tudsz,hogy aludnál végig ha a film arról szólna,hogy Maribel hahaha-zik Hector-ral,és Rubi és Alejandro boldogak.
Mi értelme lenne a sorozatnak?!
Szóval mindegy nem számít,de attól nem muszáj minden alkalommal ellentmondj nekem,nyitott fórumról van szó,mindenki azt ír amit akar.És igen,kedvelem Rubi-t,mert bár õ tesz is valamit,még ha ahogyan te mondod sz@rt kavar is,és senkinek semmi köze az égvilágon,hogy én kit kedvelek,és nekem sincs semmi közöm ahhoz,hogy te kit kedvelsz.Érted ugye?
Plusz,azt is megsúgom neked Yago-t is kedvelem,õ is nagyon jópofa.