Vilora 2010 márc. 09. - 17:20:03
(401/5801)
Igen, õ az édesanyja, csak Paco nem fogad el pénzt tõle, h ne amiatt szeressék.
10/10
ChaNel '09 2010 márc. 09. - 17:17:52 10/10
(400/5801)
Meg hogy túl kicsi a medence.. otthon meg a penészes fürdõkádba áztatta magát:DD
10/10
ChaNel '09 2010 márc. 09. - 17:16:41 10/10
(399/5801)
jah a mienk meg 20x:DD
8/10
kachorra 2010 márc. 09. - 17:13:20 8/10
(398/5801)
ez a divattervezõ csávó egyre jobb fej :D amúgy Rubí elég rendesen szórja a pénzt :O igen, végül is az a ház jó kicsi volt, a miénk vagy 10x férne bele :D
10/10
ChaNel '09 2010 márc. 09. - 17:00:40 10/10
(397/5801)
SPOILER

Lehetséges, hogy az a bottal járó hölgy Paco édesanyja?

SPOILER VÉGE
10/10
ChaNel '09 2010 márc. 09. - 16:58:26 10/10
(396/5801)
Azért ez a Loreto is egy nagy köpönyegforgató..
Mindig az adott helyzethez alkalmazkodik, nem is ítélte el Rubít, inkább már úgy tûnik mintha az Õ pártján állna.
7/10
Theine 2010 márc. 09. - 16:21:49 7/10
(395/5801)
Tudod mit. Ilyen barátnõt kívánok neked, de úgy, hogy soha ne tudd magadról levakarni, ha már annyira szereted!
7/10
Theine 2010 márc. 09. - 16:15:30 7/10 Előzmény OneTreeHill
(394/5801)
Csodálkozol, hogy Maribel naív és tele van gátlásokkal, mikor mozgássérült? Ezzel a testi hibával elment a maradék kis önbizalma is. Én inkább abba hibáztatom, hogy bedölt egy netszerelemnek. Hectornak meg nem kellett volna azonnal házasságot ígérni neki, holott ez a fiatal, jóképû ráadásul gazdag srácokra abszolút nem jellezõ!

Más: Elõrenéztem egy pár részt, hát nagyon kiakasztott Rubi, mikor Cristína võlegényének bevásárló táskájába belepottyantotta az Ékszerész üzletben az értékes nyakláncot, hogy börtönbe juttassa. Amikor a rendõrök elfogták Cayetanot, akkora kaján káröröm jelent meg az arcán...undorító, kis féreg! Ráadásul az anyja meglátogatta, de nem törõdött vele hanem állandóan a kórházban lógott, hogy megtudja mi a fejlemény.
Mindenesetre a dagadt kofás asszonytól és a primitív szomszédasszonytól - most nem jut eszembe a neve - megtanulta a kíváncsiságot és pletykákat, mert õ is mindenrõl tudni akar, amit késõbb rossz szándékból felhasználhat!
10/10
kittycike 2010 márc. 09. - 15:33:46 10/10
(393/5801)
Amúgy meg hála Rubi-nak Hector-nak lesz munkája,na mert ugye elbûvöli Yago-t,s ezért ajánl üzletet nekik.
Tehát megvan Rubi-nak is az érdeme :)))
10/10
kittycike 2010 márc. 09. - 15:31:40 10/10
(392/5801)
Hát egyik sem szent az biztos,bár az az igazság,hogy én Rubi-t bírom,de Sonia-t egy cseppet sem.
1/10
Diva15 2010 márc. 09. - 15:28:59 1/10
(391/5801)
Bocsánat, *cafka :D De õ is egy ribi :D
1/10
Diva15 2010 márc. 09. - 15:28:06 1/10
(390/5801)
Ha Sonia egy ribi, akkor Rubí meg egy ingyenélõ kis cakfa : ]
10/10
kittycike 2010 márc. 09. - 15:24:52 10/10
(389/5801)
***Spoiler***
Én úgy tudom,hogy Hector valóban bántalmazni fogja Rubi-t,kezet fog rá emelni,sõt még be is zárja,hogy ne menjen el otthonról.
***Spoiler Vége***
De a tegnap olyan jó volt,hogy csorog Yago nyála Rubi után...de szerencsétlen csaj... ***spoiler*** ...mikor megerõszakolja ***spoiler vége***
az egyszer biztos,hogy mindenért csúnyán megfizet...
de az olyan vicces amikor ***s*** beköltözik Yago házába,meg amikor elakar menni vele,s Alejandro megakarja akadályozni,s belepottyan a vízbe. ***s v***
de mindenesetre Alejandro örökké fogja szeretni õt,sosem feledi.
na meg Sonia-t ki nem állhatom!
''Jaj én okos vagyok,meg szép is vagyok,''bla,bla,bla...
De csak egy kis ribi,mert hiába,hogy Yago megalázza,õ vele marad,mígnem bosszút tud állni Rubi-n,s Alejandro-ra vet szemet.Az azért nagyon érdekes! Hogy oda s vissza van,hogy mennyire szerelmes Yago-ba,no de milyen hamar beleszeret Alejandro-ba,s teherbe esik tõle...Úgy tudom utálni,de annak örülök,hogy végül meghal,így nem kell 115 részen keresztül õt bámulnom,az ''ártatlan vagyok'' arcát.
tothne63 2010 márc. 09. - 14:25:25 Előzmény OneTreeHill
(388/5801)
Az rtlklub most-on meg tudod nézni
10/10
ChaNel '09 2010 márc. 09. - 14:20:24 10/10 Előzmény OneTreeHill
(387/5801)
Hát nagyon kiakadt, azóta nem is eszik és be van zárkózva a szobájába, az apja meg ki akarja nyírni Hectorékat (ami érthetõ) Meg Alej. is meg akarja ölni õket.
Rubí ki van készülve, mert bár most megvan mindene, mégsem tudja kiverni A.-t a fejébõl.
Genaro "két feleségének" találkozása hamarosan elkerülhetetlen lesz.
Rubí anyja is maga alatt van, a tesója most boldog Kájjetánóval:D
Az a pletykás nõ (nem jut eszembe a neve) meg állandóan kitalál vmi hülyeséget: most éppen kajáldát nyitott a bérház elõtt:D
Nagyjából ennyi:) (bár biztos vagyok benne hogy egy csomó mindent kihagytam)

De azt nem teljesen értem, hogy Luís hogy került abba a szállodába, és mi köze van a tulajhoz. (1-2 részt hagytam ki az esküvõ elõtt)
OneTreeHill 2010 márc. 09. - 13:25:18 Előzmény ChaNel '09
(386/5801)
én néha nézem ezt a sorozatot, csüt láttam, de pénteken meg hétfõn nem, mi volt az esküvõ után? maribell nagyon kiakadt? :P amúgy ez amúgy ez a maribell itt annyira kis béna, a Candyben ahol fõszereplõ, ott nagyon szerettem. Rubi meg egy Ribi :D
1/10
Diva15 2010 márc. 08. - 18:57:51 1/10
(385/5801)
Hát, neked nem, másoknak meg az :D
Ezekkel a jó kis anti-Rubí véleményekkel teljesen egyetértek :D
8/10
kachorra 2010 márc. 08. - 18:26:46 8/10 Előzmény Diva15
(384/5801)
nem, NEKEM nem irritáló. de hagyjuk már, kinek a pap, kinek a papné. én csak véleményt írtam.
10/10
ChaNel '09 2010 márc. 08. - 16:50:54 10/10
(383/5801)
Rubí szépen költi a pénzt. Vagy egy tucat ruhát vettek..
meg egy gyûrût (Hectornak meg se kottyan):D

Maribelt tök fura volt így látni önmagából kifordulva..
szevacica 2010 márc. 07. - 19:53:48
(382/5801)
Üdv mindenkinek! Ki tud arról valamit, hogy hová lett a fórum az oldalak aljáról? Vélhetõleg csak átmeneti a dolog, ma egyébként is sok bajom volt a port.hu-val, többször írta ki, hogy az oldal átmenetileg nem elérhetõ... Köszi az infót.
10/10
Alicante 2010 márc. 07. - 19:46:24 10/10
(381/5801)
Ja még azt meg sem említettem, hogy az anyját is õ küldte a halálba. Ahogy meg beszél Maribelrõl "az a kis nyomorék nem kellhet neked" mondja Hectornak.
Pancha is miatta halt meg. Egyébként nagyon jóindulatú és kedves, jó humorú nõ!:-D
10/10
Alicante 2010 márc. 07. - 19:23:00 10/10
(380/5801)
Érdekes neked elbûvölõ Rubi, nekem korántsem az! Ráadásul szerinted van erkölcsi tartása!

"ott van az az eset amikor õ terhes,és Fernanda-t majdnem elüti az autó,õ pedig megmenti.Ezzel feláldozza az egyetlen dolgot,ami összeköti Alejandro-val,ha olyan lelketlen lenne megtenné? Szerintem nem,akármilyen unokahúga is."

Na ez volt az egyetlen pozitív dolog az életében, viszont az önzetlensége nem sokáig tart, mert továbbra is játssza a terhes nõt ezzel mindenkit becsap, mikor már kénytelen Alejandro kritikájára befeküdni megvesztegeti az orvost, hogy mondja azt, hogy most ment el a baba. Elhiteti mindenkivel, hogy Hector verte meg, ezáltal többen is nekimennek a férjének...csahogy Hector kinyomozza, hogy egy másik klinikán jóval elõbb történt a vetélés, megszerzi a bizonyítékot és t.képpen ez okozza a halálát. (Ebben a részben megint rikácsol a jó és tiszta erkölcsû feleség!)

"Az is igaz,hogy Cayetano-t börtönbe juttatja,de jól teszi,hisz igy Cristina más szemmel néz Marco-ra,majd miután Cayetano meghal,õ kiemeli õket a szegénységbõl.
És ha összeházasodik Cayetano-val,majd õ meghal,addigra Marco másba is beleszerethetett volna,de így csak Cristina-t szerette."

Nehogy már ez a szemétség is az õ érdeme legyen? Honnan tudhatta Rubi, hogy Cayetano meghal és még mindig feleségül venné Marco?

Soniát sem tudta megemészteni, ezért lihegett állandóan a nyomában. Pedig õ már akkor Alejandro felesége volt.

"Meg amikor Pietrasanta megakarja ölni Alejandro-t,õt is megmenti."

Itt keverte a legnagyobb s.zart, mert az árulása miatt egy ember meghalt, az orvos fia meg súlyosan megsebesült.

Carlának meg azért segített, mert be akart vágódni a családnál. Tehát megdõlt az elméleted!
10/10
kittycike 2010 márc. 07. - 18:39:55 10/10
(379/5801)
Tudom,hogy sokan nem fogtok egyet érteni velem (már megint),de azért leírom :)
Azért Rubi nem is olyan rossz ember szerintem.Hogy miért?
*** SPOLER ***
Pl. ott van az az eset amikor õ terhes,és Fernanda-t majdnem elüti az autó,õ pedig megmenti.Ezzel feláldozza az egyetlen dolgot,ami összeköti Alejandro-val,ha olyan lelketlen lenne megtenné? Szerintem nem,akármilyen unokahúga is.
Na meg a Sonia halála sem éppen az õ hibája,ha ne legyen ott,az üveg akkor is be tört volna,de más alatt.
Az is igaz,hogy Cayetano-t börtönbe juttatja,de jól teszi,hisz igy Cristina más szemmel néz Marco-ra,majd miután Cayetano meghal,õ kiemeli õket a szegénységbõl.
És ha összeházasodik Cayetano-val,majd õ meghal,addigra Marco másba is beleszerethetett volna,de így csak Cristina-t szerette.
Még Maribel-nek is jót tett!Mert ha Hector-ral marad,és aztán csak baja lett volna a hátával,nem elég az övé a betegség,még egy beteg férj is lett volna mellette.
És Alejandro anyját is hányszor megmentette?
Egyszer a városban,és egyszer a tengerparton. Ha rossz ember lett volna megteszi? Fõleg a tengerparton,amikor Carla elárulhatta volna mindenkinek,hogy Rubi brossa rajta van? Ha olyan gonosz lett volna nem menti ki a vízbõl,nem derül ki a titok.
Meg amikor Pietrasanta megakarja ölni Alejandro-t,õt is megmenti.
*** SPOILER VÉGE ***
Na ugye ebbõl a perspektívából máris jobb?
Én szerintem az!
7/10
Theine 2010 márc. 07. - 11:15:02 7/10
(378/5801)
Tényleg nem lehet a kettõt összehasonlítani.
Ami pedig a haláleseteket illeti Rubi tényleg nem mocskolja be a kezét gyilkossággal mint Marcia, viszont annyira jól sikerülnek neki a s.zarkeverések, hogy ebbe egy pár ember belehal.

Mondjuk egy kivétel volt, amikor Hectort egy nagy darab kõvel fejbevágja, ami közrejátszott a halálában...
7/10
Theine 2010 márc. 07. - 11:11:31 7/10
(377/5801)
Abban különbözik a két sori, hogy a második esélyben több gonosz volt, de a jók nem hittek nekik, ugyanakkor a Rubiban csak õ a gonosz, de mindenki hisz neki. Megvezet boldog-boldogtalant, ez azért nagyon hiteltelen, persze a vége felé már kinyílnak a szemek!
1/10
Diva15 2010 márc. 07. - 09:33:04 1/10
(376/5801)
Jól mondod, eleve sokkal jobb sorozat volt, mint ez a h*nyadék, ráadásul a Telemundos sorozatok mindig jobbak a Televisásoknál :D
Vilora 2010 márc. 07. - 01:41:53
(375/5801)
Még jó, h Tilda márpedig biztos nem fogja nézni ezt a szar sorozatot. :D
Teljesen felesleges összehasonlítani a Második eséllyel, eleve más a történet, a szituációk, a szereplõk, a szerkesztõ, az írók, az írók humora, és legfõképpen a gyártó ugyebár. A szépség meg relatív dolog, megintcsak kár Marciához hasonlítani, meg õt dicsõíteni, h mennyivel jobban játszott, mikor azt a karaktert, olyan hajtúrásokkal, poénokkal, megírt, betanult szöveggel, eleganciával Barbara Mori is ugyanúgy játszotta volna, a Marciát játszó színésznõ pedig hasonlóan formálta volna meg Rubi karakterét ebben a világban, ebben a szituációban, ebben a szegénységben, ha ez a feladata, és addig próbálják a jelenetet, amíg az a rendezõ számára tökéletes nem lesz, ilyen egyszerû. Másrészt, Marcia kegyetlenül és szemrebbenés nélkül gyilkolt, Rubi viszont sosem tette ezt szándékosan, legalábbis azt hiszem, az eddigi halálelõrejelzések alapján az derült ki, h akárki halála is hozzá kötõdik, egyiket sem szándékosan tette el láb alól.
Aki meg nem szereti ezt a sorozatot, az ne nézze, és ne lógjon itt a fórumon, ha csak szidni tudja, h banyeg, a Második esély mennyivel jobb volt, mennyivel több humor volt benne, meg Marcia mennyivel szebb...ok, annak vége, kezdõdött ez a másik, törõdjetek bele, ez az élet, még ha fáj is. :) Nem fogják megismételni 50 ember kedvéért, nézzétek meg spanyolul, vagy dvd-n, ha annyira fanatikusak vagytok, v várjátok ki a Cool-on, hátha adják majd. És igen, én is néztem, én is szerettem, de most ezt dobta a gép, az Rtl, és ezzel kell beérnem, mellesleg tetszik...pedig azelõtt jó ideje nem néztem ilyen unatkozó háziasszonyoknak és reménytelenül szerelmes tiniknek szóló agybajos, butító spanyol, brazil, mexikói szappanoperákat, aztán nyáron nagy unalmamban ráfutottam Valeriáékra, és ottragadtam, szal most sajnos megint beszippantott ez a köcsög, kitalált, lepra világ :)
mayomka 2010 márc. 06. - 21:47:00 Előzmény Theine
(374/5801)
Egyetértek veled, a hozzászólasaid jók! On jók (!), hogy e jelen ifjúság a rubi nevû ribancokhoz szeretne hasonlítani az nagyrészt köszönhetõ a médiának, akik olyan terndit diktáltak, olyan értékrend nélküli világot ábrázoltak/ábrázolnak hosszú évek óta, hogy az ezen felnõtt ifjúság már nem is érzi és igénye sincs az élet finomságaira. Nem érzik mi egy nõ értéke és mitõl nõ egy nõ (?) és persze folytathatnám....
csajsziko 2010 márc. 06. - 18:29:07
(373/5801)
Hali,valaki tud-e valamit arról a filmrõl amit csináltak a sori után?
Valahol olvastam,hogy van egy film,miben sok mindent megmagyaráznak.
Ez igaz?
Valahol meg van-e?
Vagy mirõl szól? Olyan kíváncsi vagyok rá...
Ja és a színészek ugyanazok,vagy mások vajon?
Olyan jó lenne ha az RTL Klub levetítené azt is.
7/10
Theine 2010 márc. 06. - 18:18:07 7/10
(372/5801)
Hát az biztos, hogy Rubinak nincs humora!
10/10
Music Girl 2010 márc. 06. - 18:08:58 10/10
(371/5801)
imádom ezt a filmet.. mindig történik benne v.mi uj ezért olyan izgalmas..csúcs szuper
1/10
Diva15 2010 márc. 06. - 16:50:10 1/10 Előzmény Tilda36
(370/5801)
Ettõl függetlenül Marcia MINDENT jobban csinált, mint Rubí, ez tény! Sokkal jobban keverte a lapjait, ráadásul igazi gonosz volt, nem úgy, mint Rubí, ráadásul humorizálni is tudott..
Sziszy00 2010 márc. 06. - 14:16:31 Előzmény kittycike
(369/5801)
irtam 1 szóval is h pont rá értettem? csak néz körül a világban és látod..xD hát igen..eléggé ppff.. a mai fiuk..szégye h õk mira hajtanak..legyen cicik meg bavállalosak..1 éjszaka aztán csõõõ
de legalább vannak akik nem..
és manapság h lenézik az embert..
Tilda36 2010 márc. 06. - 13:29:43
(368/5801)
Én nem az értékrendre céloztam. A talpraesettség nálam azt jelenti, hogy átgondolja mit akar elérni, de a szerelmet sem számüzi az életébõl. Tehát a gazdagságot össze kellett volna kötni a szerelemmel, mert így csak az egyiket kaphatta meg. Ráadásul minden nap lefeküdni egy olyan személlyel, akit nem szeret, mert másé a szive egy borzalom mégha luxus veszi körül akkor is elviselhetetlen. Nem véletlen, hogy megcsalja Hectort....csakhogy ez veszélyes, mert elõbb-utóbb fény derül a kis üzelmeire.

SPOILER!

Hector halála után csak úgy játszásiból lefekszik annak munkatársával is, igaz egyéjszakás kaland lesz belõle, de ez sem fogja boldogítani. Kezd összeesni, mert fejére olvassák a gaztetteit, Alejandro is meggyûlöli, végülis mit ért el a "talpraesettségével"? Egy nulla lett belõle.

SPOILER vége!
Tilda36 2010 márc. 06. - 13:19:26
(367/5801)
Marcia a gonoszságban múlta felül Rubit, de tény, hogy negatív karakterben a legjobb alakítást nyujtotta. Mindenesetre sokkal jobb színésznõ, mint Rubi.
lia90 2010 márc. 06. - 13:01:44
(366/5801)
"Akkor lett volna talpraesett ha Alejandrot választotta volna és kivárta volna a jólétet"
Amit leírsz, az a logikus út lett volna Rubí boldogságához. Rubí márpedig a maga módján talpraesett, az más kérdés, hogy amit tett az helyes-e vagy sem. Ha valaki talpraesett, az nem mindig az jelenti, hogy úgy cselekszik, hogy az az erkölcsi értékrendnek megfelel.. Valóban átgázolt mindenkin, de megszerezte amit akart. Boldog nem lesz a pénztõl, de a szegénységbõl már kitört...
lia90 2010 márc. 06. - 12:58:30
(365/5801)
Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok! :) Én is néztem a Második esélyt, szerintem sokkal jobb volt, de azért a Rubí is tetszik. Innen hiányoznak azok az ironikus, humoros párbeszédek, amelyek a Második esélyben voltak... Nem tudom, hogy más hogy van vele, de engem speciel Maribel szinkronhangja borzasztóan irritál. Mintha egy 16 éves csaj nyávogna folyton. :S
1/10
Diva15 2010 márc. 06. - 12:02:26 1/10
(364/5801)
Tökéletesen egyetértek veled Tilda, de Marcia és Rubí között hatalmas a különbség, Marcia mindenben jobb, mint õ.
Tilda36 2010 márc. 06. - 11:32:25
(363/5801)
Rubi minden csak nem talpraesett! Aki átgázol az édesanyján, legjobb barátnõjén és szerelmén, utána meg a nagy jólétben állandóan keveri a s.zart az nem boldog!
Hiába az úszómedencés villa, ruhák, ékszerek csak egy barátja van: a divatkreátor bájgúnár kezében pincsikutyájával. Én ezzel a buzeránssal képtelen lennék megjelenni, õk meg sülve-fõve együtt vannak.

Rubinak hiába van meg mindene visszaszökik Alejandrohoz, tehát hiányzik az életébõl a szerelem. Szeretetet meg senkitõl nem kap, mégse gondolkozik el saját életérõl, hogy mit rontott el...

Akkor lett volna talpraesett ha Alejandrot választotta volna és kivárta volna a jólétet úgy, hogy ahhoz õ is hozzájárult volna. Meg volt a lehetõsége, hisz Alejandroból jóhírû, egzisztenciálisan jól szituált orvos lett, de képtelen volt ezt kivárni - pedig nem sok idõ telt el - na így nagyobb esélye lett volna a boldogságra.
Továbbra is az a véleményem, hogy egy jellemtelen ribanc, aki megérdemli a büntetését!
Tilda36 2010 márc. 06. - 11:22:02
(362/5801)
Azért Marciat sem kellett félteni! Nem kellett a szomszédba menni egy kis gonoszságért...
1/10
Diva15 2010 márc. 06. - 09:19:10 1/10
(361/5801)
Wow, ez tetszett, amit írtál! :D
Ez is bizonyítja, hogy Marcia és Paula sokkal szebb :P
1/10
Diva15 2010 márc. 06. - 09:17:42 1/10
(360/5801)
Wow, és akkor Rubí nem irritáló? Marcia is szegénységben élt Paulával, és mégsem a barátnõje võlegényét csábította el.
amfatab 2010 márc. 06. - 00:57:42
(359/5801)
Magyarországon újra ! Az egyik arab csatorna játszotta a Rubit arabul, és szóval
***********Spoiler********

Az utolsó részben azért úgy van vége, hogy fin...? mert amikor Fernanda elmegy Rubihoz, akkor kb ez a párbeszéd játszódik le:
F: Szia Néném! Nagyon jó híreket hoztam Neked
R: Mi az?
F:Alejandro és a családja visszatértek
R:Ebben biztos vagy?
F:Teljesen
R: Végre eljött az idõ, hogy bosszút álljunk.Most elmondom a tervet, amit eddig nem mondtam el
F: Mi az? Ez az amiben én is benne leszek?
R: Igen drágám. Azt akarom, hogy csábítsd el Alejandro-t és a fiát, azt akarom, hogy annyira beléd habarodjanak, hogy teljesen veszítsék el a fejüket. Azt akarom hogy olyan szenvedélyt érezzenek irántad, hogy akár képesek legyenek megölni egymást érted (ez egy kicsit más arabul, a lényeg, hogy Rubi teljesen egymás ellen akarja fordítani Alejandro-t meg a fiát, de nem tudom, hogy konkrétan azt akarja hogy kinyírják egymást, vagy csak idézõjelesen értette) azt akarom hogy Maribel családja semmisüljön meg
Meg tudod csinálni Fernanda?
F: Mindazzal amiket tanítottál nekem, bízz bennem, meg tudom csinálni
R: És akkor ha minden beteljesül,újra a miénk lesz minden

Amikor Fernanda bemegy Alejandrohoz, akkor azt fogja mondani, hogy õ Rubi, ezért kiakad Alejandro ("Rubi?De ez lehetetlen...de mégis..."), nem hisz a szemének, és akkor csókolja meg Fernanda.

Nem tudom, a magyar fordítás mennyire fog hasonlítani, mindenesetre arabul angyjából ez volt

********SPOILER vége********

Amúgy szerintem Rubi olyan profilból mint egy kutya (mármint a feje) és kurva ronda. Maribel kifejezetten szép volt az esküvõi ruciban, csak túlságosan sok hülye mimikája van
8/10
kachorra 2010 márc. 05. - 23:29:50 8/10
(358/5801)
marcia egy irritáló dög volt, párszor hozzávágtam valamit a képernyõhöz, van is rajta egy "repedés-féleség" :D utáltam nagyon.
1/10
Diva15 2010 márc. 05. - 22:35:32 1/10
(357/5801)
"Rubí" minden, csak nem elbûvölõ. Marcia sokkal jobb volt, mint õ.
8/10
kachorra 2010 márc. 05. - 22:14:54 8/10
(356/5801)
meg épp ez az, MAribel személyisége is idegesít, hehehe ide, hehehe oda, segítsünk mindenkinek aki szembejön velünk, mert a mai világra amúgy is olyan jellemzõ az ilyen, mindenki jó, mindenkiben megbízhatunk és ilyesmi. olyan kis naiv, esetlen lány. Rubi viszont igaz, hogy szemét, de temperamentumos, talpraesett, tud küzdeni - még ha nem is nemes a cél - nem adja fel, és ezek, ha leszámítjuk, hogy mire használja fel, jó tulajdonságok lennének. Kicsit én is ilyen vagyok, csak nem szedem el mások pasiját. Kb. ennyi.
8/10
kachorra 2010 márc. 05. - 22:09:49 8/10
(355/5801)
amúgy meg szerintem mindenkinek a saját dolga, hogy kit szeret, és kinek szurkol, ez csak egy film, ne izéljünk már.
8/10
kachorra 2010 márc. 05. - 22:09:07 8/10
(354/5801)
nem, nem a külsõségek számítanak, sõt szerintem Rubi egyáltalán nem szép, ha már itt tartunk. Maribel szép lenne, csak olyan idegesítõen produkálja magát, ezért torzul el az arca, és ez zavar, érted?
10/10
kontrola 2010 márc. 05. - 21:16:45 10/10
(353/5801)
Ja és Valéria jo volt, de Rubi gonosz. Én erre értettem!
Ja és azért néha belekukkantottam és youtubon is nézem de kár h egy idobe van a bûbájos boszikkal. Kedvenc sorim!
10/10
kontrola 2010 márc. 05. - 20:57:50 10/10
(352/5801)
Nem a második esélyre értettem.Én azt nem is néztem mert a bosszú állarcát néztem.Kár hogy jo sorik egy idobe vannak.Ha nem lett volna a sonadorasal es a b.á. egy idobe akkor neztem volna. Ja és a rivós, sirós fõszereplõre gondolok:
vadmacska-rosaurából csak egy sirós baba lesz stb
10/10
offtopic
kittycike 2010 márc. 05. - 20:37:12 10/10
(351/5801)
Szerintem ha nagyon akarsz megtudsz szeretni bárkit,szóval én megtudok.
Épp ez volt örökké a legnagyobb gyengém,hamar megkedvelem az embereket.
Mindenesetre érdekel mások véleménye,mert nem szeretem ha elitének,vagy megszólnak.
Azonkívül meg másoknak is segíthetsz,ha jó az anyagi helyzeted.
Amit én szeretnék megtenni,de nincs rá lehetõségem semmiképp.
Nem jó dolog látni magad mellet beteg embereket,akiken nem tudsz segíteni.
Most komolyan kérdem tõled,légy õszinte légyszi: ha édesanyád,édesapád,a gyermeked,vagy csak egy szimpla szeretted súlyos beteg lenne,a gyógyszerek pedig nagyon drágák lennének,havonta óriási összegeket kellene fizess,hogy meggyógyuljon,vagy bár jobban legyen,de nincs rá lehetõséged: se pénz,se hitel,valaki ki segíteni tudna,nem gondolkoznál el egy érdekházasságon? Nem tennéd meg? Inkább hagynád,hogy meghaljon,amikor megmenthetnéd?
És persze csak egy ilyen házasság lenne az esélyed hogy még éljen?
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 20:28:26 7/10
(350/5801)
Sokminden, hiszen 115 részbõl áll.
Nézz bele a Youtube-ba, vagy olvass vissza.
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 20:25:58 7/10
(349/5801)
Akkor az érdekházasságot nem ítéled el?
Gondolod, hogy abban boldog lehet az ember?
Rubi példája semmiképp sem hozható fel szerinted, holott ugyanazt tennéd amit õ.
Megpróbálnád megszeretni....hogyisvanez?
Ehhez hogy jön ide a modell, vagy a megítélés? Ha te jól választasz, meg vagy elégedve a házasságoddal akkor mit érdekel ki mit gondol rólad?

Itt leginkább az anyagiakról van szó, köze sincs az érzelmekhez.
lizi14 2010 márc. 05. - 20:23:11
(348/5801)
Sziasztok!

Leírná nekem valaki, hogy mik fognak történni Rubival, Alejandróval, Maribellel és Hectorral? Köszi
10/10
offtopic
kittycike 2010 márc. 05. - 20:18:39 10/10
(347/5801)
Igen,én írtam,de azt is odaírtam,hogy én ennyire gonosz nem lennék,és nem ítélem meg,mert szenvedett.
''* de ha én lennék Rubi helyébe,sok mindent másképp csinálnék.
Pl. megpróbálnám szeretni,és nem olyan óriás villát vetetni,meg ékszereket,hanem csak ami fontos.''
ezt is odaírtam,meg azt is,hogy egy házasság elõtt levõ férfit sosem.
De sok az érdekházasság.
Nem tudom hallottad-e a sztorit,nem ide tart,de leírom,hogy egy 17 éves kicsi k*rva,aki egy lebujban táncolt,hozzáment egy multimilliomos vénemberhez,és ma modell,színésznõ,mûsorvezetõ,meg kitudja még mi nem,és õt senki nem ítéli meg.
De engem igen...
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 20:14:34 7/10
(346/5801)
Köszönöm.:-)
Elárulom jól érzem magam a bõrömben.
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 20:12:14 7/10
(345/5801)
Bocsi de ezt márc. 4-én te írtad!
Gondolom azóta sem változott meg a véleményed. Ha igen, dícséretes dolognak tartanám.

"Hát én nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de én nem tudom megítélni Rubit!
Valójában én is azt tenném,mint õ.
Ha valaki nehéz anyagi helyzetben van bármit megtenne,hogy kikerüljön belõle."
10/10
offtopic
kittycike 2010 márc. 05. - 20:10:29 10/10
(344/5801)
Ja és tegyem hozzá,hogy Maribel-nek nagy hibája volt!
Miért bízott meg ennyire Hectorban,meg Rubi-ban?!
De komolyan! Aki ilyen vakon bízik,az nagyon naiv!
Én még a saját árnyékomban sem bízom,mert az emberek becsapnak,és megaláznak (tapasztalat).
Az életem egyik rétegében én is voltam Maribel (nem gazdag,hanem jó-szándékú,megértõ,és segítõkész) s mi volt rá a hála? Az,hogy jól átvertek,kihasználtak,végül megaláztak,és eldobtak...Rengeteget szenvedtem,sok-mindent átéltem,és sokszor feladtam,de tovább kellett lépjek,s megtanultam sokadjára a leckét,de ez már nem ide tart.
10/10
offtopic
kittycike 2010 márc. 05. - 20:06:12 10/10
(343/5801)
Bocsi de ez a ''büdös mocskos plázapicsát'' rám értetted?!
Csakhogy tudd tévedtél,nem vagyok az...
És igen,vázára hasonlítom mert a legtöbb férfi a külsõt nézi,nem tudom hány pasid volt,valójában nem is érdekel,de ha van egy kis tapasztalatod e téren,tudhatod te is.
Rengetegen a külsõre adnak,ritka akit érdekel a belsõ szépség,mert sok az érzéktelen disznó...
Ilyen sz*r világban élünk.Bocs a kifejezésért de ez az én perspektívám.
Sziszy00 2010 márc. 05. - 19:32:46
(342/5801)
szal..az embert 1 vázára hasonlitod??XD
most minek nézen bele az ember..nemtökmind1 hogy néz ki belül?xD
és van aki nem a külsõt nézi hanem a belsõt..az ilyen büdös mocskos plázapicsákat..
mayomka 2010 márc. 05. - 19:29:45 Előzmény Theine
(341/5801)
maradj meg ilyennek! Remélem BOLDOG lezsel!
mayomka 2010 márc. 05. - 19:26:09 Előzmény Theine
(340/5801)
vszeg igazad van:-)
10/10
Alicante 2010 márc. 05. - 19:21:32 10/10
(339/5801)
Ez a nõsülési-férjhezmenési láz minden délamerikai sorozatban megtalálható. Mért csodálkozol ezen? Nem szabad ezt a való élettel összehasonlitani, de sokszor ebbe a hibába esik az ember.

Én is nézem eleitõl fogva a sorozatot, de nekem jobban tetszik Sonia Rubinál, mert sokkal dekorativabb nõ ráadásul aranyos is. Ezzel elárultam, hogy belenéztem a spanyol részekbe. Szerintem Sofia is csinosabb nála, mert mindkét nõ sokkal magasabb mint Rubi.
Maribel mosolya elragadó, ráadásul a külseje és természete is vonzza az embereket. Hectort egy nyálas, újgazdag felkapaszkodott senkinek tartom. Nem érdemli meg Maribelt. Egy kis Spoiler:

Rubi a gazdagságot választotta a boldogság helyett, de ez elég önzõ választás volt, mert tönkretette a környezetét maga körül ráadásul egy bájgúnár buzeráns "divatkreátorral" jár lépten-nyomon. Õ lesz az igazi barátja pincsikutyával a kezében. Hát mit ne mondjak nem nagy karrier Rubinak ez az élet. Ráadásul dolgozni sem fog soha életében, így az unalom és mások kicsinálása lesz az életcél silány kis világában. Mindenkivel meg fogja utáltatni magát, mert mindenhol nyomul ezerrel, csak a bájgúnár tart ki mellette.
Spoiler vége.

Mindenesetre Maribel és Alejandro is jól járt, hogy a kis cafka kierõszakolta a házasságot Hectorral. Boldogitsa õt, ha már bevette a dumáját. Azért sajnálom a rokonságot, de legfõképp az anyukát, Paco már úgy látszik tultette magát a dolgon.

Szép hétvégét mindenkinek!
Tilda36 2010 márc. 05. - 18:29:10 Előzmény kontrola
(338/5801)
Nem tudom mirõl beszélsz, de a Második esélyben egyáltalán nem volt nyavalygós a fõhõsnõ, inkább nevezném pofonosztogatónak!
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 18:08:23 7/10
(337/5801)
"Rubi pedig nagyon szép,de romlott a lelke.
Mire figyel egy férfi?! Hogy néz ki a nõ..."

Már aki! Aki például nõsülni akar annak nemcsak a külsõ számít. Egyáltalán mért érzi Hector, hogy mindenáron nûsülnie kell?
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 18:04:56 7/10
(336/5801)
Nem akarok személyeskedni. Akinek nem inge ne vegye magára.
Azt mondod Rubi annyira szenvedélyes?..Miben mutatta meg ezt az oldalát? Abban, hogy csak esküvõ után szabad a testi szerelem, vagy a hazugságokban és ármánykodásban? Én inkább temperamentumosnak mondanám. Maribel mellett Hector a biztonságot kapta volna meg, de ezt el is mondta így tõle tudjuk.
Fog még Hector eleget szenvedni Rubi miatt, de a rokonság is. Ha hallottad volna spanyolul rikácsolni, rövid idõ alatt eleged lenne belõle...nem úgy Hectornak, aki lassanként jön rá, hogy a kisasszony hogy rászedte. Közben kicsinálja Alejandro feleségét, utána jönnek a többiek...de ez már javában SPOILER!

A vázával kapcsolatban igazad van, de nem elég a szép külsõ, mert a váza is hamar eltörhet, pláne ha silány anyagból van és kong az ürességtõl.
10/10
ChaNel '09 2010 márc. 05. - 17:58:23 10/10
(335/5801)
Tleg?:DD Már alig várom..
10/10
offtopic
kittycike 2010 márc. 05. - 17:38:24 10/10 Előzmény Theine
(334/5801)
Gondolom itt rólam beszélsz,hogy ''mégis vannak itt fórumozók akik rá akarnak hasonlítani'' Ez nem éppen így van,kicsit félreértettél,nem számít.
Amúgy is csak beszélgetni jövök ide,nem akarok vitázni.
Szóval most beszéljünk komolyan,gondoljunk bele a helyzetbe...
Maribel egy nagyon bájos lány,fõleg mert szép,tiszta lelke van.
Rubi pedig nagyon szép,de romlott a lelke.
Mire figyel egy férfi?! Hogy néz ki a nõ...
Szóval hiába vagy belül szépséges,szinte senkit nem érdekel,de a külsõ az számít.
Mint amikor vázát veszel :D Ha kívül jól néz ki,ok,belenézel? neeem....
És : szerintem ha Maribel kicsit szenvedélyesebb lett volna,kihívóbb,Hector sosem vetett volna szemet egy másik nõre,vagy nem?!
Szerintem ez így igaz...
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 17:35:40 7/10
(333/5801)
Lesz ez még rosszabb is!:-)
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 17:34:16 7/10
(332/5801)
Már ne haragudj, de neked csak a külsõségek számítanak, az, hogy mit takar a belsõ az lényegtelen!

Hector ugyanolyan szar alak, mint a párja. Egy jellemtelen, befolyásolható pasi, persze mit várhat az ember egy netismeretségtõl, amibõl azonnal házasság lesz?!
Rubi meg annyira álszent, csak akkor van sex ha esküvõ is egyben. Persze csak akkortól õvé a zsozsó!!!

Maribelt sajnáltam, mert annyira naív, jóhiszemû, még pártfogolta is a család anyagilag ezt a hazug, anyját sem kímélõ ribancot. Alejandrot is sajnáltam, de már legalább rájönne, hogy nem érdemel Rubi szerelmet és végleg eltaszítaná magától, de nem így lesz!
10/10
kittycike 2010 márc. 05. - 17:31:01 10/10
(331/5801)
Húúha,ez volt a legjobb rész de komolyan!
Szerencsétlen Maribel,meg Alejandro...habár nekik igy pont jó,mert majd a végén
***SPOILER*** mert a végén összejönnek ***SPOILER VÉGE***
kitudja,ha a film úgy lett volna,hogy Rubi meg Alejandro együtt,és Hector Maribellel,s Alejandro s Maribel egymásba szerettek volna?!
Szerintem így tök jó volt,és izgi...
De Rubi már most elkezd mindenért fizetni,mert ugye nem tudja kiverni az eszébõl Alejandro-t...pedig olyan jó lenne,ha nem szeretné õt.
8/10
kachorra 2010 márc. 05. - 17:22:31 8/10
(330/5801)
jaja :DD
8/10
kachorra 2010 márc. 05. - 17:22:13 8/10
(329/5801)
jó hát most szenvedni fog. végül is megérdemli :D egyébként nem tudom, hogy nem szeret bele Hectorba, sokkal jobb pasi mint Alejandro. Nekem õ már túl "romás" meg az orra és a szája is csúnya :D Hector sokkal jobb.
10/10
ChaNel '09 2010 márc. 05. - 17:21:16 10/10
(328/5801)
Huhh de durva volt a vége:DD
Ezt már kezelni kell XD
8/10
kachorra 2010 márc. 05. - 17:15:06 8/10
(327/5801)
naa ez a házasság gyorsan jött :O
8/10
kachorra 2010 márc. 05. - 16:43:27 8/10
(326/5801)
ez a páncsá is úgy idegesít már. alig várom, hogy kiírják.
8/10
kachorra 2010 márc. 05. - 16:42:18 8/10 Előzmény sylviebaby
(325/5801)
én tök jót röhögtem :D még mindig nem várom a szidásokat, köszöntem. egyszerûen nem bírom Maribelt. a hülye vigyorai meg a hangja meg minden. meg hogy nézett már ki most is. na mindegy :D
10/10
ChaNel '09 2010 márc. 05. - 16:41:43 10/10 Előzmény sylviebaby
(324/5801)
Neem:D Csak mindig mondta hogy olyan neki, mintha az lenne..
Én most nagyon utálom Rubít..:((
sylviebaby 2010 márc. 05. - 16:09:05
(323/5801)
a testvére??
10/10
ChaNel '09 2010 márc. 05. - 15:22:38 10/10
(322/5801)
Már alig várom a mai részt:D
Kiváncsi vagyok Maribel képére, amikor megtudja (szegény) hogy mit tett a legeslegjobb barátnõje (sõt a testvére!)

SPOILER

Meg arra, amikor látja a pályaudvaron õket. Én tuti meghalnék.. Mert elvégre is vakon megbízott Hectorban.

SPOILER VÉGE
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 13:59:52 7/10 Előzmény Theine
(321/5801)
Sonia halála (Alejandro felesége) is az õ lelkén szárad. Ezt elfelejtettem megemlíteni az elõzõ hsz-omban. Annyi mocsokság van ennek a nõnek a jellemében mégis vannnak itt fórumozók akik rá akarnak hasonlítani?!
Én nem dicsekednék ezzel..
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 13:53:26 7/10
(320/5801)
Nem hiszem, hogy csak nálunk divat. Jobb ha Amerika is a saját dolgaival törõdne. Egyébként nem gondolom, hogy velünk foglalkoznának. Van ott is elég léghûtõ + tini kábszeres, hogy már a munkanélküliségrõl ne is beszéljünk...
8/10
kachorra 2010 márc. 05. - 12:37:25 8/10
(319/5801)
hát igen, ott a második esély, jó példa, hogy a Mexicó-i ember sincsenek XVIII. századi szinten. viszont a 14-5 éves kori szüzesség elvesztése csak nálunk "divat", mint pl. a fiatalkori dohányzás és ivászat is. és rajtunk röhögnek :D gáz.
offtopic
rubi.lapunk.hu 2010 márc. 05. - 09:49:42
(318/5801)
Sziasztok!
Én vagyok a http://rubi.lapunk.hu oldal tulaja.
Szeretnélek meghívni titeket az oldalamra,ahová igyekszem minél több és minél jobb dolgokat felrakni.
Ezenkívül mivel tudom,hogy sokan szeretik ezt a sorozatot amúgy is,gondoltam csinálok egy nyereményjátékot,hogy néhány személyt meg tudjak lepni.
Nem azért teszem,hogy ezzel nyerjek látogatókat,hiszen ha az oldalamat csak 1 személy látogatja meg,akkor is annyit tesz mintha 1000-en látogatták volna.Se hasznom,se vesztem.
Az egyetlen dolog az,hogy szeretem ezt a sorozatot,nagyon,és a színészeket is akik benne játszanak.
És mivel a kellemest a hasznossal jó összehozni,ezért gondoltam ki a nyereményjátékot.
Szóval légyszíves gyertek Ti is és játszatok!
Ezenkívül óriási meglepetéssel készülök Nektek,azt,hogy pontosan mivel elárulni nem szeretném...még,de hamarosan meglátjátok az oldalon.
Nagyon szeretnék egy jó közösséget kialakítani,de erre szükségem van rátok!
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 09:18:21 7/10
(317/5801)
Ne haragudj, de mitõl illenek össze? Alejandro egy karakán, végtelenül becsületes férfi, ennek pont az ellenkezõje Rubi.

Azt hiszem Rubit itt mindenki a film alapján ítéli meg és nem mint magánembert. Nem tudom mért írod ezt?
7/10
Theine 2010 márc. 05. - 09:16:13 7/10
(316/5801)
Azért már a telenovellában is vannak modernebb sorozatok mint például a "Második esély". Ott nem volt divat a "szegény leányok egyetlen hozományát" féltve õrizni. Természetesen a másik végletet (14-15 éves korban már mindenen túllenni) is nagyon elítélem. Azért csak van egy középút!

Az én szememben nem érdem a legjobb barátnõm võlegényét elcsábítani akár szûzen is a házasság reményében. Ráadásul úgy, hogy egyáltalán nem szereti, mindezt a meggazdagodás reményében. Persze ez csak egy film, de ezzel az erõvel Rubi találhatott volna magának egy multimilliomos vénembert is, azzal még jobban járt volna, mert belátható idõn belül feldobja a talpát, de nem...neki a mindenben segítõ Maribeltõl kellett elhalászni a jó partit. Én majdnem végig néztem az összes részt és mondhatom, amennyi gonoszságot még el fog követni ez a lotyó, mindennek lehet nevezni csak elbüvölõnek nem!
kalanyoskitti@freemail.hu 2010 márc. 04. - 22:58:00
(315/5801)
Sziasztok!!!!Most nem azért,de olvasom amiket írtok!!!Én a saját szemszõgembõl Rubi és Alejandró sokkal jóbban összeílenek,mert azért a férfin is látszik,h igényes,okos,inteligens....stb a film alapján!!!a Hector az egésznek az ellenkezõje,én csak jómagam gondolatát írom!!!Leribancozzátok a Rubit,de nemtudom,h mire fel???Hisz õ szinésznõ és ez szerep nem az életbeli szerepüket adják elõ!!!Istenem akkor nem kell nézni a sorozatot,és nincs vélemény!!!Butaság az egész!!!!Rubi,ilyen és kész!!!Alejandró meg eléggé jóképü férfi és mit mondjak ??!!
8/10
kachorra 2010 márc. 04. - 19:46:39 8/10 Előzmény Theine
(314/5801)
nem, nem szent dolog a szüzesség megõrzése a házasságig, csak más. tudod már csak ebben a porbaf*ngó országban divat, hogy 14-5 évesen elvesztik a szüzességüket a kis rib*ncok. És ezen röhög, szánakozik egész Amerika. Szóval nem szüzek a házasságig, csak a sorozatban. Tudod, a romantika... elsõ, a nagy õ-vel stb...
10/10
kontrola 2010 márc. 04. - 19:27:50 10/10
(313/5801)
Lehet h azert furcsa neked mert a foszereplonek mar megszokhattuk a kisrivo,nyávogosakat,rubi pedig minden rosszban benne van.
nem drukkolok rubinak bar tom h mi tortenek vele és mindenkivel,kar h mindig csak félrészt tok nézni mert aztán atkapcsolok a bosszu állacára,KÁR H EGY IDOBE VAN!!!!
10/10
kontrola 2010 márc. 04. - 19:27:28 10/10
(312/5801)
Lehet h azert furcsa neked mert a foszereplonek mar megszokhattuk a kisrivo,nyávogosakat,rubi pedig minden rosszban benne van.
nem drukkolok rubinak bar tom h mi tortenek vele és mindenkivel,kar h mindig csak félrészt tok nézni mert aztán atkapcsolok a bosszu állacára,KÁR H EGY IDOBE VAN!!!!
10/10
kontrola 2010 márc. 04. - 19:26:21 10/10
(311/5801)
10/10
kontrola 2010 márc. 04. - 19:22:56 10/10 Előzmény kittycike
(310/5801)
Megertem a helyzetedet!!!
Én is buszozok.Te már fosulis vagy én még csak alapiskolás.
Nem vagyok szegény de gazdag se!Meg van ami kell és ha valami megtetszik akkor megvetetem.(persze ha megveszik)
Gondolom ti biztos városba laktok én pedig csak falun.
Azert jo itt is!
Tilda36 2010 márc. 04. - 19:06:06 Előzmény kalanyoskitti@freemail.hu
(309/5801)
Tényleg az szerinted mért lenne jó?
Ezek szerint te ennek a cafkának drukkolsz?
Tilda36 2010 márc. 04. - 19:03:53
(308/5801)
Ma véletlenül odakapcsoltam a Rubira. Ez a nõ egy mindenkin átgázoló mocskos ribanc. A szarkeveréshez is mesterien ért. Ennyire ellenszenves "hõsnõvel" még soha nem találkoztam telenovellában. Most errõl a ribirõl fog szólni az egész sorozat? Még jó, hogy eddig nem néztem és úgy néz ki nem is fogom.
10/10
kontrola 2010 márc. 04. - 19:02:40 10/10 Előzmény kalanyoskitti@freemail.hu
(307/5801)
Szerintem nem marhasg h Alehandro nem Rubival jon össze!!!
Amugy is jo es a rossz nem illik ossze!!!!!
SPOILER!!!!!!!!!
Negativ a vége!Vagyis Fernanda bemegy Alehandrohoz és megcsokolja!Lehet h elcsábbitja vagy nem!!!!!
7/10
Theine 2010 márc. 04. - 17:39:31 7/10
(306/5801)
"De ha hidegen átgondolod ... az élet cseppet sem szép! Sõt durva."

Ezt köszönhetjük a politikusainknak és a médiának!
7/10
Theine 2010 márc. 04. - 17:37:39 7/10
(305/5801)
Persze, hogy a csábításhoz két ember kell. Hector gyenge jellemû, ezért tudta behálózni Rubi, habár igyekezett a kísértésnek sokáig ellenállni...de Rubi erõszakossága gyõzött, ráadásul még csak nem is szereti!

Arra nem gondol, hogy szegény szívbeteg édesanyja túl fogja-e élni ezt a szégyent? Egyébként nem cáfoltál meg, mert a halálát is ennek a cafkának köszönheti. Ráadásul egy aljas tolvaj mégis mit lehet rajta szeretni?

Azért az ügyvédek még ma sem halnak éhen, elõbb-utóbb biztos egzisztenciát teremtenek maguknak. Én is szegénységben nõttem fel és most sem vagyok jómódú, de igyekszem a magam által felállított értékítélet szerint élni! Különben elveszíteném az önbecsülésem. Nekem ez fontosabb, mint gazdagnak lenni!
10/10
offtopic
kittycike 2010 márc. 04. - 17:27:51 10/10
(304/5801)
* De az egész nem csak a csaj hibája,ha a pasi nem akarja,vagy nem akarta volna nem tudta volna elcsábítani.
Hidd el nekem,ki valóban szeret nem árul el.
* Rubi anyja pedig azért hal meg,mert megtudta,hogy Cayetano-t Rubi juttatta börtönbe.
De aki a kényelemben,egy nagy-keretû hitelkártyával nõtt fel,az ezt nem érti.Ja és akinek vannak kapcsolatai,hogy alkalmazkodni tudjon egy jó munka érdekében.
De ha hidegen átgondolod ... az élet cseppet sem szép! Sõt durva.
7/10
Theine 2010 márc. 04. - 15:10:38 7/10
(303/5801)
"Lehet most lenéztek,vagy azt mondjátok,na ez még egy ribi,de miért lennék r*banc?
Vagy Rubi miért az?! Szerintem nem az,mert az elsõ férfi kivel kapcsolata van (intim) az a férje."

Rubi ezidáig egy szûz qurva, lényegtelen, hogy volt-e szexuális kapcsolata az elmaradhatatlan papír elõtt.

A szegénység tényleg nagyon rossz állapot, ebben egyetértek, de nem megoldás eladni magunkat a jólétért, mert egy idõ után szembetaláljuk magunkat a lelkiismeretfurdalással és ez rosszabb mintha nélkülöznél...és még a büszkeséget még csak meg sem említettem.
7/10
Theine 2010 márc. 04. - 15:01:54 7/10
(302/5801)
"Hát én nem tudom,hogy ti hogy vagytok vele,de én nem tudom megítélni Rubit!
Valójában én is azt tenném,mint õ."

Elég szomorú és még le is írod!:-((
Nem igaz, hogy a saját erejébõl nem tudna elõbbre jutni csak qurválkodással, holott egyetemista...az még véletlenül sem jutott eszedbe, hogy a legjobb barátnõjétõl szedte el a võlegényét? Az anyját a sírba kergette?
Nem jutott volna neki más módosabb férjjelölt ha már a párján akar meggazdagodni? Arról nem beszélve egyre több és több kell neki, ingázik Hector és Alejandro között. Ez lenne az a követendõ tökéletes nõ szerinted?

Spoiler:

Késõbb miatta hal meg Maribel dajkája, Hector és megpróbálja Alejandro és Maribel szerelmét is tönkretenni...közben ahol lehet rikácsol mint egy banya!

Ilyen szeretnél lenni???