swyngi 2008 dec. 02. - 20:08:12
(5169/11749)
Hát pont így lehet, h nem, mert mondjuk nem a jelenetbõl vágták ki, hanem egy fotós csinálta...vagy nemtom, hogy mûködik ez.
swyngi 2008 dec. 02. - 20:06:36
(5168/11749)
Pfffff:))))))
swyngi 2008 dec. 02. - 20:03:21
(5167/11749)
Hali!
<--- Errõl a képrõl van szó, h nem került bele a jelenetbe.
10/10
sarahangel 2008 dec. 02. - 20:02:24 10/10
(5166/11749)
Egyébként ez a jelenet sem volt, vagy igen??
10/10
sarahangel 2008 dec. 02. - 20:01:03 10/10
(5165/11749)
Igen, errõl a képrõl van szó. ;) Ez a jelenet kimaradt a részbõl.

Köszi a linket, igen, aki nem látta a 4. évadot, annak spoiler-es (a legújabb részbõl is akad benne). ;)
10/10
sarahangel 2008 dec. 02. - 19:55:53 10/10
(5164/11749)
Nekem tuti fog tetszeni. :))

Igen, eléggé úgy tûnt, ha nem jön közbe Mahone, tényleg megölelte volna. De ebben a részben még azért nem lett letisztázva minden, nem volt 100%-os a bizalom, ennyibõl talán jobb, hogy ez elmaradt. ;)

Lehet, hogy eredetileg ebben a zöld felsõben lett volna Sara, csak aztán változtattak a jeleneten. Vagy tényleg kimondottan a promo vidihez készült (erre azért is gondolok, mert a szöveg, ami megy alatta, az nem hangzik el a sorozatban).

Azt azért megértem, hogy egy ilyen hírt nem lehet könnyû közölni, de a képhamisítás már tényleg durva lett volna. Szerintem is jó, hogy meghiúsult. :S
xyz1 2008 dec. 02. - 19:45:19
(5163/11749)
ááá milyen 2x10 es kép / az amin Sara karja Mike vállán van/ mi van vele lemaradtam .......
vegyesévados lehet h van akinek -SPOILERES-????mert van benne 4.évad is
http://community.livejournal.com/nextlives/40730.html
swyngi 2008 dec. 02. - 19:38:29
(5162/11749)
Nem is beszélek róla tovább, nehogy elõre igyak a medve bõrére.:)

Hát nem tudom. Nekem azért nem tûnt volna korainak, mert Sara valóban nem ugrott egybõl Michael nyakába,mikor meglátta, viszont a végén mondta, h "nem akarok egyedül lenni", és elindult felé. Gondolom akkor lett volna vmi(lehet, h éppen ez), csak ugye meglátták, h jön Mahone.
Ez is olyan, amit sosem fogunk megtudni:)

Lehet, h igazad van, én is oda képzelném, viszont akkor Sarah miért öltözött át közben?

Jahjj, tényleg. A képhamisítás. El is felejtettem. Na ez is olyan, h még jobban átverte volna Michaelt. Mert ez már nem az elhallgatós kategória. Jó, h meghiúsult azért.
Érthetõ bizony, mert azok után amit tett Lincért szerintem az lett volna a minimum, h idõben megtudja. Asszem az azt követõ részben mondja is Michael, h Linctõl ez elég önzõ volt. (áájjj...vissza kell szereznem a 3 évadomat:)))
10/10
sarahangel 2008 dec. 02. - 19:30:12 10/10
(5161/11749)
Ez pontosan így van, elvégre erre való a fórum, és engem is mindig érdekel Könnycseppek véleménye (is). ;)
10/10
sarahangel 2008 dec. 02. - 19:26:59 10/10
(5160/11749)
Jaaa, így már értem. :D
Az elég érdekes lett volna. ;)
10/10
sarahangel 2008 dec. 02. - 19:26:03 10/10
(5159/11749)
Háát, illene tudnom, de nem tudom. :o :)
Én türelmes vagyok! :)

2x10-es kép kapcsán múltkor azt írta valaki a Fox fórumán, hogy Went és Sara mondták, hogy ne kerüljön bele a részbe, mert még korai lenne, vagy valami ilyesmi. De szerintem inkább csak külön promo képnek készülhetett, a beállítás alapján úgy tûnik.
Nem tudom, szoktad-e most nézegetni a 4. évados promo képeket, de azok is sokszor olyanok, hogy pont olyan jelenet nincs is a részekben.

Szerintem ha törölték a fejrepuszisat, akkor az 1. részben lett volna benne a reunion-kor.

Linc-kel én is így vagyok kb. ;) Nekem még az nem tetszett, mikor képet akart hamisíttatni. Nem tudom, ha összejött volna, akkor is bevallott-e volna mindent, ezt már nem tudjuk meg.
Én részben megértem, hogy félt LJ miatt, de szerintem érthetõ, hogy Mike akkor csalódott benne.
10/10
sarahangel 2008 dec. 02. - 19:16:08 10/10
(5158/11749)
Én most a 13-ra várok nagyon, pontosabban a feliratra! ;)
swyngi 2008 dec. 02. - 18:47:51 Előzmény könnycseppek
(5157/11749)
Ez nem is beleszólás. Nem "zártkörû" beszélgetést folytattunk:) És szerintem mindkettõnk nevében: mindig érdekel a véleményed.;)
Akkor tényleg jó lehet az a jelenet, mert az "ijedten nézek" meg ha jól emlékszem az elsõ évados magánzárkás mögé zárkózott fel.:)
swyngi 2008 dec. 02. - 18:42:33 Előzmény sarahangel
(5156/11749)
Jh, azt tudtam, h az eredetin Õ van mellette, csak nem emlékeztem, h milyen fej van a kocsiban, és azt hittem, h ha már az Õ helyére Went került, akkor Õt meg "beültették" a kocsiba. Valahogy hasonlított rá az ott ülõ emberke, de most jobban megnézve már látom, h nem:)
swyngi 2008 dec. 02. - 18:40:01 Előzmény sarahangel
(5155/11749)
Akkor jó! Nem "spoilerezem" tovább:) Pedig azt hittem, ebbõl tuti rájössz:) Viszont közben kiderült, h 7végén nem leszek gépközelben, de azért majd igyekszem. Már jó lenne publikálni, mert kíváncsi vagyok, mit szólnak a "mestereim", milyen munkát végeztem:)

Szerintem az jó nagy "szemétség", ha direkt úgy készítették, h nem kerül bele, csak a promóba, vagy az extrákba. Nekem ez már a 2x10es "Michael vállán van Sara keze" képnél sem jött be. Az is tök jó lehetett (volna). Ez pedig nem csak egy kép, hanem gyakorlatilag egy egész jelenet(gondolom)...és még milyen:)) Amúgy azt néztem, h Saran olyan felsõ van, ami még nem volt rajta, viszont Michael szerkója meg már volt, úgyh nem tudom, h honnan esett ki. Amúgy Sara haja tök jó rajta:) Köszi, h megkerested, én is láttam anno, de azért jó az ismétlés:)

Jah, már jobban értem, amit írtál Domról. Hááát...van benne igazság, mondjuk én ezen még nem is gondolkodtam. Nekem az maradt meg, amit írtam is, h sosem volt a szívem csücske, persze bajom sincs vele, de a 3.ban kifejezetten tetszett a játéka. De most, h így belegondolok, egyetértek azzal, amit írtál, nekem mondjuk leginkább az nem tetszett, h Linc nem mondta el rögtön Michaelnek a Sara dolgot, pedig tudhatta, h milyen fontos neki. Értem, h félt LJ miatt, de nem tetszett, h azt feltételezte, h Michael onnantól "leszarja" majd az ügyet. Mert ezzel kb azt mondta, h csak Sara miatt csinálta. Pedig neki LJ is fontos. Már a 2.ban is mikor szöktették(volna) a bíróságról is mondta, h nem hagyná hátra.
Most a 4.ben nekem megint olyan semleges. Nincs vele semmi gondom, meg nem tudok(nem is akarok) semmi rosszat mondani róla, de nem tartozik a kedvenc karaktereim közé úgy, mint Sucre, Sara, Michael vagy Mahone.:)
zenoli 2008 dec. 02. - 16:56:06 Előzmény sarahangel
(5154/11749)
Akkor most is csak hümm, jaj de meg kéne nézni már azt a 12-t:-((
10/10
sarahangel 2008 dec. 02. - 11:53:38 10/10
(5153/11749)
Nyugodtan szólj közbe, eddig nem nagyon 'mertél'. ;)

Hát az elõélete tényleg nem volt makulátlan Linc-nek, de a visszaemlékezõs rész meg egész más arcát mutatja mindkettõjüknek. Mert a jelenben nekem úgy tûnik, hogy Michael sokkal nagyobb áldozatokat hoz érte, mint fordítva, aztán ebbõl a részbõl kiderül, hogy korábban ez másképp volt. Meg Michael-t annyira furcsa nézni Veronicával, meg hogy nem veszi fel a telefont, hihetetlen... de ezzel biztos azt akarták mutatni, hogy Õ sem hibátlan, vagy (inkább ezt) hogy még hihetõbb és érthetõbb legyen az áldozata. ;)

Igaziból a 3. évadban én nem csak Linc hazugságára gondoltam, hanem az egész viselkedésére. Hogy a következõ részben már Sofiát 'lesi', meg ami nagyon nem tetszett, hogy az utolsó részben könnyedén elhárítja magától a felelõsséget, hogy úgysem tudott tenni semmit. Ami részben igaz is, de közvetve mégiscsak miatta történt volna ez a haláleset, az lett volna a minimum szerintem, hogy erõs bûntudata legyen (erre biztos azt fogod mondani, hogy volt is, mikor "gyászol"). ;)
offtopic
könnycseppek 2008 dec. 02. - 11:43:09
(5152/11749)
Mégiscsak beleszólok kicsit...;-)

Szerintem a tesós-szál azért is érdekes, mert igazából az derült ki -legalábbis számomra-, hogy ugyan szeretik egymást és nagyon erõs a kötelék köztük, de végülis nem voltak mindig összenõve, pontosabban mikor kisebbek voltak, külön kerültek egymástól és külön utakon is jártak. Linc Saranak is mondta még az elsõ évadban, hogy Michael sokat volt egyedül, magára maradt. És ezt sztem nem csak azért mondta, hogy tereljen, hanem mert tényleg így volt. Michael is utalt erre a bolshoi booze-nál, hogy más családhoz kerültek, sõt mintha Linc nevelõintézetben maradt volna. Aztán a visszaemlékezõs részben Veronicanak is mondja Michael, hogy "Linc.... Õ Linc' (ezek szerint tényleg link...:-S volt:-))
Szóval mindebbõl csak azt akartam kihozni, hogy végülis úgy tûnik, éppen ez a céges összeesküvés hozta õket ennyire közel -fizikailag is- egymáshoz.
Talán én épp ezért nem (sem) érzem, hogy változott volna a viszonyuk az évadok során. Igaz, hogy Michaelnek rosszul esett Linc hazugsága, de már ugyanabban a részben, miután rájött egy újabb turpisságra, egybõl a módját kereste, hogy figyelmeztesse Lincet.
A mostani részben egyébként van egy nagyon aranyos mozdulat Linctõl...Tetszik:-) Felzárkózott a korábbi, 'ijedten és aggódóan nézek' jelenet mellé;-)
10/10
offtopic
sarahangel 2008 dec. 02. - 11:42:13 10/10
(5151/11749)
Nem baj, a hümmögésnek is örülök. :)
zenoli 2008 dec. 02. - 11:37:18
(5150/11749)
Tudom, majd megnézem ám a 12. részt, aztán akkor tudom, mirõl van szó, mert így csak hümmögök erõsen:-(