10/10
sarahangel 2012 ápr. 30. - 13:51:46 10/10
(10509/11749)
<- 2011-es CC, jó étvágyat :D
10/10
sarahangel 2012 ápr. 30. - 13:50:44 10/10
(10508/11749)
<- 2011-es CC, itt a TWD 2. évadját promotálták
10/10
sarahangel 2012 ápr. 30. - 13:47:23 10/10
(10507/11749)
<- Szintén 2010-es CC, nagyszerûen promotálták a TWD-t. ;)))
10/10
sarahangel 2012 ápr. 30. - 13:46:14 10/10
(10506/11749)
<- 2010-ben a CC-n, itt mutatkozott be a készülõ TWD sorozat stábja és itt mutatták be elõször a trailert.
10/10
sarahangel 2012 ápr. 30. - 13:40:45 10/10
(10505/11749)
<- 2008-ban volt tehát elõször Sarah a CC-n, akkor még a PB-t promotálta Dom-mal együtt (4. évados 'nagy visszatérés'). ;)
10/10
sarahangel 2012 ápr. 30. - 13:38:45 10/10
(10504/11749)
Már várom nagyon az idei Comic Con-t, bár még nem hallottam róla semmi infót. Remélem, a TWD castot az idén is meghívják.

<- Sarah eddig háromszor volt a Comic Con-on, ez a rajz a 2008-assal kapcsolatban készült. ;)
10/10
sarahangel 2012 ápr. 30. - 13:32:56 10/10
(10503/11749)
<- Sarah és Frank Darabont
10/10
sarahangel 2012 ápr. 30. - 13:32:06 10/10
(10502/11749)
<- TWD s2
10/10
sarahangel 2012 ápr. 30. - 13:29:36 10/10
(10501/11749)
*** SPOILER TWD S2 & KÉPREGÉNY ***

Akkor a képregényben is elég fiatal még Maggie. Az egyik részben mondta valakinek Glenn, hogy Maggie 22 éves, én sem emlékszem pontosan, hogy melyik rész volt. Egy másik részben meg az apja említette, hogy 16 éves. Hát, elég fiatalon házasodott akkor meg a képregényben, és nem is gondoltam volna, hogy eljutnak idáig Glennel (azok után, hogy számomra kissé unromantikus módon jöttek össze), de végülis a soriban is utalgattak arra, hogy tulajdonképpen szeretik egymást. ;)

Szerencsésebb is, ha a zombi-apokalipszisben már nem születik több baba. Persze így egyre kevesebb ember lesz, de hát mit lehet tenni. :S Szerintem már annak is örülnek a megmaradt emberek, ha túlélik ezt valahogy.

Lehet, hogy Rick-nek nyomós oka volt elvágni az elnök torkát (önvédelem, vagy mások védelme...), remélem én is, hogy nem csinálnak belõle rosszfiút.

Végigolvastam múltkor a kommenteket a junkie-n, csak azt nem tudom, hogy Carl-t miért hívják Damian-nek. :D

Köszi a képregényes infókat! Te egyébként a gépen szoktad olvasni, amit letöltesz, vagy kinyomtatod? Én is szívesen olvasnám angolul, csak a szótárazás megzavarná az élményt. :D

*** SPOILER VÉGE ***

6 szám van egy kötetben? Ezt nem is tudtam, így már tényleg jobban megéri az árát. Én néztem már többször is az Alexandra könyvesboltban, de nem találtam. Az sem lenne rossz, ha a netre is feldobnák majd a magyarul megjelent számokat. Egyébként nálunk is szokott lenni képregény börze, ezt pont a TWD-vel kapcsolatban olvastam.

OFF

SMG terhes? Tõled hallom elõször a hírt. :) Valószínû igaz lehet, mert a junkie elég megbízható forrás. Egyébként az az érdekes, hogy pont a napokban jutott eszembe, hogy vajon mikor jön a második baba, erre tessék. ;) Mindjárt megyek majd a topicjába is.
Andy3 2012 ápr. 30. - 04:42:52 Előzmény sarahangel
(10500/11749)
SPOILER TWD!

Maggie 19-20 éves a képregényben jelenleg, márpedig egy idõ már eltelt azért, szóval 17-18 lehetett, mikor Rick-ék a farmra mentek szerintem. Megmondom õszintén, a soriban nem emlékszem arra, hogy mikor mondta ezt :S

Judith biológiai apjának kiléte sosem tisztázódott, olyan 60-40 %-ra datálják, hogy inkább Shane lehetett... de nem biztos :D Mondjuk érdekes: mostanában olvastam, hogy õ az elsõ (és mindendig egyetlen) baba, aki a zombi-apokalipszis után született^^

Amúgy nemrég hagyták el a comic-ban az Alexandria "biztonsági-zónát" (ott volt már Morgan is, de ezt a szálat nem akarom még lelõni elõtted :P) és most egy Hilltop nevû kolóniánál vannak, ahol... hát most a 96. számba beleolvastam, de nagyon durva volt! Rick az egyik ottani elnöknek (valami ilyesmi volt) elvágta a torkát, csak néztem egyet. Még nem tudni az okokat, vagyis nem olvastam még el rendesen, szóval lehet, már ott kiderült. Remélem, nem akarnak belõle rossz fiút csinálni *mérges* Igaz, jó pár számot kihagytam, mert angolul azért nem tudok perfect módon és idegesít, ha valamit nem értek, mondjuk olyankor jön a szótárazás :D

SPOILER VÉGE!

Írtad múltkor, hogy gondolkodsz az elsõ kötet megvételén... ebben csak támogatni tudlak! Én is meg akarom venni, talán nyáron sikerül is (egyébként annyiban biztos megéri, hogy 6 számot tartalmaz és utána is mindegyik kötet, na meg mégis csak magyar nyelvû, ráadásul ahogy írtad is, a pilot nagyszerûsége miatt már megérné^^)

Benéztem nemrég a SMG-topicba is a hírrel, amit junkie-n olvastam: miszerint terhes! Kíváncsi vagyok, igaz-e (mondjuk miért ne lenne?), úgyhogy lesz miért gratulálni neki, bár szerintem így bizonytalanná vált a Ringer folytatása!
10/10
sarahangel 2012 ápr. 21. - 13:07:01 10/10
(10499/11749)
Na megnéztem közben a 12. hozzászólást. :D

A TWD-rõl: az amcsik szeretik, a magyarok pedig fikázzák, de ettõl még töretlenül nézik. :D A nézettség a kis csatornához mérten kimagaslóan jónak számít, és tényleg nõtt a kezdetekhez is (nálam ugyan a pilot-ot nem lehet felülmúlni, de ettõl függetlenül továbbra is jónak tartom). Ami biztos, hogy a cselekmény 'lassú'; itt elsõsorban a karakterizálásra mennek rá (ki hogyan viselkedik egy ilyen helyzetben), úgyhogy aki elsõsorban akciót és horrort vár, az csalódni fog. Persze vannak benne horrorelemek is, de ez elsõsorban dráma.

Szerintem ennél a témánál szerencsésebb, hogy rövidek az évadok. Így is sokan panaszkodnak, hogy mennyire lassú, meg milyen unalmasak a párbeszédek, kevés zombi van benne, stb., stb...
10/10
sarahangel 2012 ápr. 21. - 12:43:49 10/10 Előzmény Andy3
(10498/11749)

Szerintem T-Dog-ot sokan hiányolnák, ha már nem lenne, mert lassan fanclubot is fognak alakítani a junkie-s kommentelõk. ;))))
Az igaz, hogy Carol nem nagyon csinál semmit, tehát nélkülözhetõ szereplõnek mondható. Az azért fura lenne, ha Daryllel kavarna, annyira nem passzolnának össze õk ketten.

Akkor könnyen lehet, hogy itt is még sokáig láthatjuk Maggie-t. Amúgy a képregényben õ hány éves? Mert ha jól emlékszem, itt a soriban 16, csak éppen 22-nek mondta magát Glenn elõtt. Vagy félreértettem valamit?!

Michonne-ról én is néztem már képeket. Beütöttem a keresõbe, és a színésznõt is kidobta. Vagyis gondolom, hogy õ lesz az, akirõl írtál. Egyébként a jelenettel kapcsolatban bennem is felmerült két dolog, amit sokan írtak a junkie-n. Az egyik, hogy kicsit kilógott a sorozat képi világából/meseszerû figurának tûnt, de ennek ellenére nekem bejött ez a belépés. A másik, amit én sem értettem, hogy a két zombi, akiket láncon vezetett, mitõl voltak olyan 'szófogadóak', de így már érthetõbb, ahogy leírtad. Elég bizarr jelenet volt azért, de aztán eszembe jutott, mikor Daryl zombifüleket gyûjtött, szóval volt már azért példa a bizarrságra ebben a sorozatban. :D

Az tényleg kemény, ha ilyet meg mertek lépni a képregényben Michonne-nal kapcsolatban, hát... én is kíváncsi vagyok, hogy át merik-e ültetni ezt a sorozatba is. Amúgy ha ennyire tud harcolni Michonne, akkor szerintem a színésznõt ez alapján választották ki.

Igen, megnéztem, hogy hogyan hívták a picit, bár én Juliára vagy Julietre emlékeztem, de köszi akkor, hogy már pontosítva is lettem! Az is lehet, hogy itt meg Sophiának fogják hívni, Carl kérésére. ;) Nekem mindegy, de azért remélem, hogy életben fog maradni! Az egyébként kiderült a képregényben, hogy ki volt az apa? Én úgy vettem ki, hogy inkább Shane. De ha így is van, szerintem Rick ettõl függetlenül tudná szeretni!

*** SPOILER VÉGE ***

Igen, a Ringert lehúzták, bár szerintem jó sorozat. Annyi csavar van benne, hogy mindig meg tud lepni. A pilot sem volt rossz, de késõbb még jobb lesz. SMG-t én is mindig csíptem (õ a másik kedvencem), és igen, itt duplán is élvezhetjük a látványát! :))
10/10
offtopic
sarahangel 2012 ápr. 21. - 12:10:40 10/10
(10497/11749)
Nem tudom sajnos, én még az elsõ évaddal sem végeztem, úgyhogy "kicsit" több résszel vagyok lemaradva, mint Te. :D
10/10
sarahangel 2012 ápr. 21. - 12:09:05 10/10
(10496/11749)
:DDD

*** SPOILER TWD S2 ***

Na jó, de legalább sírkõ felirat az nem volt. :D
Andy3 2012 ápr. 20. - 16:33:29
(10495/11749)
Az USA-ban egy kis kábeles adó, az AMC adja, hazánkba még nem került egyik csatornára sem :( Nem, abszolút nem rossz, sõt! Több mint 5 milliós nézettséggel kezdett és folyamatosan erõsödött (bár igaz, a 2. évad közepén voltak visszaesések, de nem vészesek^^), a 2. évad záróepizódja pedig elérte a 9 milliót! Szerintem egyrészt óvatosságból rendeltek/készítettek ennyit (már a 3. évad 16 epizódos lesz, olvastam, pont az erõs nézettsége miatt :P), másrészt pedig ugyebár képregény-feldolgozás és nyilván felosztották, hogy egy évad melyik képregény-számokra építsen... bár azért több helyen már hozzátettek/elvettek a képregényhez képest, de nekem ezzel sincs bajom, ettõl csak színesebb az egész :D Egy próbát mindenképp megér szerintem, mert látom benne a lehetõséget, hogy legalább 5 évadig fusson, vagy tovább!
Andy3 2012 ápr. 20. - 13:23:43 Előzmény sarahangel
(10494/11749)
Na, nem is tudom, mit írhatnék így hirtelen, talán pár spoilerrel kezdem :D

SPOILER TWD

T-Dogról nem tudok biztosat a jövõjét illetõen, mert õszintén szólva nem találom a kr-beli megfelelõjét (ha csak nem egy hasonló nagydarab néger fickó, de jellemben sem passzolnak - õ elég brutális - és a nevüknek is csak a kezdõbetûje), de Carol halála már esedékes lenne, mármint fõleg így, hogy Sophiát kiírták, nem látom még annyi értelmét sem, hogy húzzák... Persze fogom sajnálni, de megmondom õszintén, õt a legkevésbé szeretem! Nem tud semmit, csak nyávog meg futkos riadtan, mikor a fináléban ott a farmon menekültek/harcoltak a zombikkal, õ persze egyet se nyírt ki, bezzeg Andrea majdnem otthagyta a fogát miatta, mert õ a segítség viszonzása helyett csak futott tovább sírva -.-" Ha nincs Daryl, már rég meghalt volna, tuti! Ráadásul a képregényben se volt szimpi, ott meg lefeküdt amúgy Hershel fiával, akit a fináléban öltek meg a lakókocsis jelenetben (mondjuk lehet, hogy még addig életben hagyják, hogy itt Daryllel kavarjon), de igazából nem látom értelmét, szerintem csak a csoportot húzza lefelé, ráadásul mit lázít Rick ellen?! Most ha még Sophia miatt van benne tüske, azt nem értem meg, hisz Rick - úgy gondolom - mindent megtett érte, abban a helyzetben az tûnt a leglogikusabbnak... na mindegy, magam részérõl egyedül iránta nem érzek semmit a túlélõk közül, Shane legalább váltott ki erõs - még ha negatív - érzelmeket, de õ nem xD
Hm, jól tudsz tippelni^^ Elárulom, Maggie lesz a fõszereplõ a Green-családból (ezzel nem feltétlenül azt mondom, hogy Hershel-nek és Beth-nek harangozni fognak, inkább legyen meglepi :P): összeházasodnak majd Glenn-nel és - bár ez most már a soriban nem lesz így :S - együtt nevelik azóta Sophiát!
Na igen, Rick a kezét adja majd - ha adja... az nagyon durva volt számomra! A Kormányzó keze volt a dologban, annyit elmondok... de az az ember szörnyû dolgokra képes na meg az emberei is! Úgy képzelem egyébként, hogy már az évad elsõ felében fognak szerepelni, mert a Kormányzót "main cast"-ba szánják, márpedig akkor nem elég szerintem, ha csak a végére esik be a katonáival! Szegény Michonne-nal is mit fognak csinálni (ha megmerik lépni azt...)?! Nagyon megkínozták és durván megerõszakolták :( Ráadásul volt is belõle kisebb botrány, ha jól tudom, h biztos azért rajzolták le úgy meg pont vele, mert fekete és hozzá nõ (szóval lázadozott mindkét oldal, ami egyfelõl érthetõ és a rajzolók bocsánatot kértek, ahogy hallottam). Tehát ha mindezt meglépik, akkor a legbrutálabb, legsötétebb évadra kell számítanunk, de majd csak túléljük vhogy^^
Egyébként Michonne hátterérõl még annyit, hogy az a két zombi, akiket a bikaláncon vezetett, a legjobb (fiú) barátja és a pasija voltak, még a zombi-apokalipszis elején meghaltak/átváltoztak, de õ amolyan szentimentalizmusból nem ölte meg õket, inkább levágta a karjaikat és az alsó állkapcsukat, így már senkit nem tudnak karmolni/harapni. Lánccal pedig könnyû végül is vezetni õket, hisz az ösztöneik/szaglásuk megmaradt, így mennek a friss hús után xD Ráadásul azt hiszem, volt egy jelenet a comic-ban, mikor mondjuk úgy, megvédték Michonne-t egy kisebb hordától (lehet, hogy az õ prédájuknak tekintik és azért, vagy nem tudom... talán "kivételesek", mint a biciklis csaj^^) illetve így, hogy ennyi idõt töltött a közelükben meg mindig vele vannak, volt olyan, hogy a szaguk "mögé" rejtõzve nem vették észre más zombik - nyilván ezért is tudott olyan észrevétlenül közlekedni az erdõben a tucatnyi járkáló között, azon kívül nindzsakiképzést kapott, innen a katanája is és nagyon tud a közelharcban! Na és akkor még annyit, hogy a csuklya alatt bõrruha kell, hogy legyen, azt szereti... illetve a kinézetét már abból tudni lehet, hogy bejelentették, hogy egy Danai Gurira nevû színésznõ fogja játszani és már néztem róla pár képet. Hát, kis aranyos nekem, viszont pont ez lehet a baj, hisz Michonne sokkal keményebb, zordabb jellem, már az arcvonásai is, szóval muszáj lesz neki eljátszani a tökös csajt :D
Egyébként, bár ezt biztos megnézted már, a picit Judith-nak hívták^^

SPOILER VÉGE

Ugye, hogy jók a hsz-ok a CSISZ-nél? :D Mondjuk sok junkie-s témánál szoktam õket olvasgatni, ha van rá idõm :P Amúgy olvastam Ringerrõl is ott, de nagyon lehúzták :S Azért a pilot-ját bepróbálom, amint jobban állok szabadidõvel, hátha! Végül is SMG-t mindig csíptem és ahogy olvastam, itt két szerepben is tündökölhet xD
Andy3 2012 ápr. 20. - 12:49:13
(10493/11749)
Most fejezõdött be a 2. évad és õsszel jön a 3. (eddig 19 epizód készült a kettõbõl). Ajánlani tudom csak, mert nem tipikus hentelõs zombis horror, jócskán van benne dráma és morális kérdések, meg olyan elgondolkodtató, legalábbis nekem az :D
10/10
sarahangel 2012 ápr. 16. - 23:08:41 10/10 Előzmény Andy3
(10492/11749)
Én is szeretem Andrew-t, szerintem jól választották ki a színészt Rick szerepére. ;) Hershel-t meg nem ismertem meg, csak most, hogy írod. :D A képek nekem is tetszenek. Az a jó, hogy a TWD-vel kapcsolatban mindig vannak ilyen panelek, pl. a Comic Con-ra is mindig elmennek (remélhetõleg idén is). Egyébként azért sem szeretném, hogy Lorinak túl gyorsan harangozzanak, mert két ilyen tuti sorozat (PB, TWD) után szerintem kicsi rá az esély, hogy Sarah egy harmadikba is bekerüljön. Bár ki tudja, de az biztos, hogy amíg a TWD-ben szerepel, addig lehet róla hallani. ;)

Na, megnéztem végre a finálét, mindjárt írok arról is. :)

Köszi a képregényes infókat! Nyugodtan írhatsz bármit, engem nem zavar. Úgysem olvasom a képregényt, ahhoz sajnos nem elég jó az angolom, hogy mindent megértsek. Egyébként gondoltam már rá, hogy az elsõ részt jó lenne magyarul beszerezni (az összeset nem, mert az egy vagyon lenne, de az elsõ az mégiscsak az elsõ, és a pilot is az alapján készült, ami ugye a kedvenc részem).

Andrea és Rick? Nem igazán tartanám õket összeillõnek, most még legalábbis. Ami T-Dog-ot és Carol-t illeti, én azért sajnálnám õket, bár tény, hogy nem sok vizet zavarnak.

Egyébként kicsit megint beleolvastam a junkie-n a képregényes postba, és ott írják, hogy Rick elveszíti a kezét, mint ahogy a sorozatban Merle. Nekem az a tippem, hogy mivel ezt már egyszer 'ellõtték', így Rick esetében már nem fogják elõhozni.

Na, akkor beszélek a fináléról is, izgalmas volt! Örülök, hogy elhagyták a farmot, és hogy Hershel-ék is velük tartottak. Múltkor írtad, hogy a farmos famíliából az egyikük a képregényben fõszereplõ lesz, most úgy tippelem, hogy Maggie lesz az.

Azt azért jól megtippelték sokan, hogy mit súgott a CDC-ben a doki Rick fülébe. Sajnáltam azért Rick-et, hogy mindenki kiakadt rá. Lorit sem értettem Shane halálával kapcsolatban (tudom, hogy az elõzõ részben kibékültek, de Rick megmondta, hogy önvédelem volt, így aztán nem értem, miért kell ezért haragudni rá). Rick beszéde nekem is tetszett, erre tényleg szükség volt.

A két legérdekesebb pont, amivel felcsigázták az érdeklõdésemet a következõ évadra is, a kardos lány meg a börtön. Ezekbõl a témákból szerintem sokat ki lehet hozni, remélem, fognak vele élni az írók. Csak az a baj, hogy az október még nagyon messze van. :S De majd csak túléljük addig valahogy. :D

*** SPOILER VÉGE ***

A Megasztárt nem nézem, de a CSISZ-t igen, a véleményeket én is át szoktam futni (bár az utolsó két adás kommentjeivel ott is le vagyok maradva).
Andy3 2012 ápr. 15. - 14:17:49
(10491/11749)
Elõször is, végignézegettem a képeket, tök tutik^^ Hát, Andrew barátunk tényleg nagy szakállt hagyott, de elnézzük neki, mert kedvenc :D Sarah nagyon csini *-* Jé, Scott Wilson (Hershel) milyen fura volt a csoportképen! De összességében jók :P

SPOILER TWD!

Nem emlékszem semmi ilyen afférra a képregénybõl, gondolok itt Andreára és Shane-re... már csak azért sem, mert Shane ugyebár ott még a farm elõtt meghalt, Andrea pedig szinte végig Dale-lel foglalkozott. Mondjuk a comic-ban mostanság - bár le vagyok vele maradva, ezt tudom - Rick felé kacsintgat, sõt! Lehet, hogy össze fognak jönni, aminek még egyelõre nem tudom, örüljek-e? Majd meglátjuk. Mondjuk Rick-nek volt már Lori után egy bimbózó kapcsolata, de elég rosszul végzõdött! Meg olvasgattam múltkor, mik történnek még... hát nem lesz semmi, pl. Carllal is történik ez-az. Csak ott másabb a karaktere azért, fõleg Sophia miatt, egész aranyosak együtt :P Még arra kíváncsi leszek, behoznak egy fontosabb szereplõt a 3. évadra, vagy helyette Daryl lesz/marad Rick jobb keze a csapatban! Merle biztos visszatér, az õ alakítója, Michael Rooker nyilatkozta, viszont érdekes: állítása szerint 10 kilót le kellett dobnia a szerep miatt! Remélem, ez nem azt jelenti, hogy zombiként látjuk újra, mert akkor hülyét kapok :S Bár azért nem hiszem, max. éheznie kellett egyedül és azért lesz olyan. Na meg érdekes lesz, hogy a Kormányzós - börtönös szálból mennyit vesznek át és persze a vége felé, ami Loriékkal történik, úgy lesz-e vagy sem? Hm, vannak itt még rejtélyek :D Egyébként valamiért egyre biztosabb vagyok T-Dog és Carol elvesztésében (mondjuk utóbbi - remélem, nem gond, hogy elkotyogom, ha igen, akkor bocsi! - a képregényben már nem él, ugyanis Sophiát ott már mások nevelik, de ez most már a sori szempontjából mindegy sajnos :(), valahogy õk olyan felesleges karakterek és a készítõk szerintem velük fognak kezdeni egy esetleges mészárlást. Mondjuk persze sajnálnám õket, de lássuk be: sokat nem lendítenek a sztorin, így talán az õ elvesztésük lenne a legkevésbé rossz, legalábbis számomra. Na és még arra leszek nagyon kíváncsi, lesz-e még olyan "kivételes" zombink, mint a biciklis lány, ami/aki egy kicsit is emberinek tûnik^^ Én örülnék neki, bár fura is lenne egyben, de nem számít, legalább azon is elgondolkodnánk, hogyan lehetséges!

SPOILER VÉGE!

Akkor majd várom a véleményed a fináléról... egyébként még a junkie-n azt bírom nagyon, mikor hetente szavaznak a hét legjobb epizódjára na meg a Megasztáros/CSISZ-es vélemények általában ütnek xD
10/10
sarahangel 2012 ápr. 15. - 13:11:51 10/10
(10490/11749)
<- Sarah Wayne Callies attend 'The Walking Dead' ATAS Panel at the Leonard H. Goldenson Theatre on April 13, 2012 in North Hollywood, California

9.