10/10
sarahangel 2012 ápr. 15. - 13:11:30 10/10
(10489/11749)
<- Sarah Wayne Callies attend 'The Walking Dead' ATAS Panel at the Leonard H. Goldenson Theatre on April 13, 2012 in North Hollywood, California

8.
10/10
sarahangel 2012 ápr. 15. - 13:11:04 10/10
(10488/11749)
<- Sarah Wayne Callies attend 'The Walking Dead' ATAS Panel at the Leonard H. Goldenson Theatre on April 13, 2012 in North Hollywood, California

7.
10/10
sarahangel 2012 ápr. 15. - 13:10:43 10/10
(10487/11749)

6.
10/10
sarahangel 2012 ápr. 15. - 13:09:45 10/10
(10486/11749)

5.
10/10
sarahangel 2012 ápr. 15. - 13:09:21 10/10
(10485/11749)

4.
10/10
sarahangel 2012 ápr. 15. - 13:09:00 10/10
(10484/11749)

3.
10/10
sarahangel 2012 ápr. 15. - 13:08:33 10/10
(10483/11749)

2.
10/10
sarahangel 2012 ápr. 15. - 13:07:48 10/10
(10482/11749)
Új képek!

1.

Milyen csinik, bár Andrew-nak kicsit túlnõtt a szakálla. :D De Sarah-nak jó a ruhája. ;)
10/10
sarahangel 2012 ápr. 15. - 11:08:38 10/10
(10481/11749)
Igen, 1. évados promo kép.

Köszi a képeket! ;)
10/10
sarahangel 2012 ápr. 15. - 11:08:09 10/10 Előzmény Andy3
(10480/11749)
*** SPOILER TWD S2 ***

Na igen, jó lett volna, ha marad még Dale, és ha változtatnak is a képregényen, azért a fontos szálakat szerintem jó lenne, ha meghagynák - pl. az Andreával való kapcsolata is ilyen lehetett, gondolom. Annyiból mondjuk furcsa lett volna, hogy nem ugyanazt a korosztályt képviselik, de a sorozat elején azért érezni lehetett szerintem, hogy itt is ki akarják ezt a kapcsolatot építeni. A 2. évadban viszont, ahogy haladtak elõre, már nem foglalkoztak annyit velük. Meg nem tudom, hogy a képregényben is volt-e ilyen, de nekem egyáltalán nem tetszett, mikor Andrea rámászott Shane-re!

Igen, én sem bánnám, ha Lorinak nem harangoznának. :D Meg tényleg a baba is túlélhetné ezt az egészet, mert az a legszörnyûbb, mikor gyerekek halnak meg! De ez is biztos attól függ, ahogy írod, hogy mennyire szeretnének drámaiságot az írók. Az igaz, hogy Shane azért jeleskedett a csoport életben tartásában. Nem tudom, most mi lesz így velük, de úgyis Rick egy ideje a vezetõ.

Na igen, megérdemelnék a happy endet, de most úgy érzem, hogy erre kevés az esély. Fõleg, miután kiderült, hogy mindenkiben ott lappang a vírus. Persze az is lehet, hogy ettõl még akármeddig elélhetnek elviekben. Tényleg nem lehet könnyû így élni, hogy mindig csak küzdeniük kell, és ennek soha nincs vége, mert a járkálók nem akarnak elfogyni. Én is szeretem, hogy lehet elmélkedni ezen a sorin.

Látom, Te is olvasod a junkie-t. :D Azt az "agycsökkent" Rick-et nem is olvastam... na igen, könnyû ítélkezni meg másokat leszólni. Lori is jól meg szokta kapni a magáét, bár az igaz, hogy hülyén megírt karakter, de erõsen túlzásba szokták vinni a véleménynyilvánítást. De ahogy mondani szokták, a stílus maga az ember, és mindenkinek a saját intelligencia hányadosát mutatja, amiket irkál. Így aztán nem is szoktam már idegeskedni ezeken, mert idõvel rájöttem, hogy nem érdemes. Igen, sokan írták, hogy Shane volt a kedvencük, és ha jól emlékszem, pont az otis-os eset után szaporodtak el az ilyen kommentek.

A finálét még mindig nem láttam, lehet, hogy ma sem fog sorra kerülni, de majd írok róla, ha megnéztem!
Andy3 2012 ápr. 14. - 18:28:38
(10479/11749)
Szerintem igen... mintha egy epizódban pont ilyenben láttam volna^^ Mondjuk a PB-ben jobban nézett ki, de ez érthetõ, hisz a TWD nagyon stresszes világ, hogy mást ne mondjak :D
Andy3 2012 ápr. 12. - 20:35:55
(10478/11749)
Na, pont felnéztem kicsit, úgyhogy máris válaszolok :D

SPOILER TWD!

Igen, Dale meghalt a comic-ban szintén, csak nem így és fõleg nem ekkoriban - sokkal késõbb (ha jól tudom, a börtön-sagát is túlélte na és ugyebár a kapcsolata Andreával még hátra lett volna :S). Hú, rég olvastam már, de azt tudom, hogy Shane-t ott is Rick és Carl ölték meg, csak max. fordítva - mintha ott a kiskölyök lõtte volna le emberként, de nem biztos. Mindenesetre igen: ahogy egy haverom fogalmazott, "kurva nagy arc lett már 10 éves fejjel, aki dirigál az apjának", valahogy így mondta és milyen igaz :D Ráadásul ha belegondolsz, ez idõvel csak rosszabb lesz, fõleg hogy a szülei azért nagyon szeretik (ez érezhetõ) és elkényeztetik, már amennyire egy ilyen világban ez lehetséges! Lori és a baba sorsa engem is nagyon érdekel már... én nem haragudnék, ha legalább a kicsi élve jönne ki a börtönbõl *-* Persze ezzel nem azt mondom, hogy Lorinak harangozzanak, sõt! Felõlem ebben is eltérhet a sori a kr-tõl, talán még érdekesebb is lenne úgy, gondolom ezt a verziót Te sem bánnád :P Igaz, drámaiság szempontjából kellene azért ez a lépés, mivel Rick utána egy olyan dolgot csinál (egyébként Michonne-nak, a kardos csajnak mondja el ezt a kis "titkát", ha jól tudom), ami szerintem minden jobb érzésû embernek könnyet csal a szemébe. Na az igaz, hogy Shane töltötte be az ügyeletes rossz szerepét és egy dolog miatt kár érte csak meglátásom szerint: a csoport életben tartásában azért élen járt, ebben - jelenleg még - Rick sem tud túltenni rajta. Amúgy nagyon kíváncsi leszek rá, mit fogsz szólni az utolsó részhez, konkrétan Rick monológjához! Én õszintén szólva örültem neki, mert kellett egy ilyen a többiek felrázásához és igaza is volt (vagy csak elfogult vagyok vele mint kedvenccel, nem tudom :)) SPOILER VÉGE

Arra gondolni se akarok, hogy nem lesz happy end, rohadt igazságtalan lenne azok után, amin átmentek/-mennek!!! Pont vmelyik nap gondolkodtam rajta, egyáltalán mi hajtja õket, miben reménykednek még?! Bámulatra méltó a kitartásuk, az elszántságuk és fõképp a hitük^^ Nem tudom, nekem lenne-e hasonló helyzetben ennyi lelki erõm, hogy mindezt végigcsináljam; nem pedig a könnyebb utat választanám, aztán golyó a fejbe xD Nem, mondjuk ezt nem tenném azért :D Legalábbis így belegondolva, nem gyáváskodnék és addig mennék elõre, amíg tudnék/lehetne. Érdekes kérdéseket vet fel a sori, ezért is szeretem!

Hát, a junkie-s kommentelõk eléggé érdekes figurák... tényleg vannak köztük olyanok, akiknek az írását nem nagyon lehet értelmezni vagy inkább nem is érdemes xD Azért vannak normálisak is... viszont engem az borzasztott el szintén, ami Téged: mikor mondjuk Dale halálát kikacagták, Sophián gúnyolódtak na és mindennek a teteje volt, mikor valaki "agycsökkent" Rick-et írt -.-" Mitõl lenne agycsökkent?? Meglátnám, az ilyen ember mit csinálna a helyében... hogyha pl. kómába esne, aztán egy világban ébredne... mert ugye fikázni a legkönnyebb! Na meg azon akadtam ki, hányan írták, hogy Shane volt a kedvencük... na az ilyenekrõl is megvan a véleményem, de mindegy.

Akkor majd várom az utolsó részrõl a véleményed, jó szórakozást a részhez!

u. i.: már 3-szor láttam azt az epizódot, nagyon tetszett :D
10/10
sarahangel 2012 ápr. 12. - 19:53:44 10/10 Előzmény Andy3
(10477/11749)
*** SPOILER TWD S2 ***

Szoktam olvasni a sorozatjunkie-n a kommenteket, bár sokan elég 'csúnyán' írnak, de ezen igaziból már nem lepõdöm meg. Azt sem értem pl., hogy sokan örültek Dale halálának, miszerint idegesítõ volt. (A képregényben is meghal egyébként?) De a többség ott már csak ilyen, pl. annak is sokan örültek, mikor Sophia 'bezombult', na az ilyeneket soha nem fogom megérteni. Eh, mindegy... azért voltak olyan kommentek is, amin röhögni tudtam, pl. 'T-Dog spin-offot a népnek!' vagy 'csoda történt, T-Dog megszólalt'. :DDDD

Na, idõközben megnéztem a 12. részt, klassz volt nagyon. ;) Én azért kicsit sajnálom, hogy nem lesz már Shane, mert ha szemét is volt, negatív hõsnek mindenképpen jó volt a színész (persze ahogy írtad, biztos lesz helyette más, csak remélni tudom, hogy az a színész is lesz ilyen karakteres). Egyébként én azt hittem, hogy õ volt az, aki kérte, hogy írják ki (de késõbb meggondolta magát, csak akkor már késõ volt), de nem, hanem a Dale-t játszó színész. Visszatérve a részre: Rick részérõl ez tulajdonképpen önvédelemnek felelt meg, hiszen máskülönben õ hal meg. Most már tudom, hogy mi volt itt a része Carl-nak, érdekesen oldották meg. ;) A képregényben is így van amúgy? Azért ez a gyerek nekem egyre félelmetesebb, nem úgy viselkedik, mintha gyerek lenne. Ezennel a szerelmi háromszögnek is vége, bár ezt nem is bánom annyira. Azért milyen elképzelés volt már Shane részérõl, hogy lenyúlja Rick családját. Amit nem értettem, hogy mik voltak azok a látomásféleségek a végén.

Ez a bezombulás pedig mindenképpen érdekes. Néztem egy nagyot, hogy a bandatag srác is zombi lett, na meg Shane is. De ugye az elõzõ részben is, mikor nézték a halott rendõröket, nem találtak rajtuk karcolásnyomot. Elég félelmetes, hogy a vírus mindenkiben benne van. Nem tudom, mi lesz így Lori születendõ gyerekével. Ha egyszer vége lesz az egésznek (ezt nemcsak a sorozatra értem, hanem a képregényre is), lehet, hogy mindenki meghal, én legalábbis ezek után nem várok happy endet.

Hétvégén remélhetõleg a finálét is meg tudom nézni, mert most még kíváncsibb lettem rá! Aztán majd írok véleményt arról is. ;)
Andy3 2012 ápr. 09. - 19:25:43
(10476/11749)
SPOILER TWD

Na, akkor még két rész van Neked hátra :D Nos, az utolsó elõtti az évad egyik csúcspontja, konkrétan két dolog miatt: a Randall-es ügy + a Rick-Shane "konfliktus" vége - majd meglátod, Carl itt is jócskán ki fogja venni belõle a részét :P Na igen, Dale-t lehetett sajnálni, rendes fickó volt, ráadásul még lett volna szerepe... de úgy fogom fel, a helyére majd érkezik "main cast"-ba egy érdekesebb karakter ;D A finálé pedig... szerintem zseniális lett (hiába húzták le sokan), meg is nyerte a junkie-n a hét legjobb epizódja szavazást szerencsére :D Az biztos, hogy kemény lesz... legalábbis minden eshetõségre felkészítem magam, fõleg Rick és Lori kapcsán :(
Ha majd megnézted az utolsó két részt, mindenképp írj pár sort vélemény gyanánt, mert érdekel!

SPOILER VÉGE

Sajnos én sem tudok egyéb elfoglaltságaim miatt rendesen haladni a sorozataimmal, úgyhogy szerintem a többségbõl nyáron lesz dara, akkor ezerrel :D
10/10
sarahangel 2012 ápr. 09. - 19:13:39 10/10 Előzmény Andy3
(10475/11749)
*** SPOILER TWD S1 ***

A 'biciklis lány' egy kivételes zombi volt számomra, annak ellenére, hogy nem szerepelt sokat. Jól döntöttek az alkotók, hogy pont a pilotba tették be (bár talán a comic-ban is az elején lehetett), és talán nem véletlen, hogy websorozat is készült róla. Igen, mikor nyúlt Rick felé, olyan érzésem volt, hogy segítséget kér tõle. Nagyon sajnáltam szerencsétlent. Míg a legtöbb zombis jelenetben drukkolok hõseinknek, hogy ne legyen belõlük zombivacsora, ebben a jelenetben szerintem nagyon átjött, hogy valójában õk (a járkálók) is áldozatok.

A maszkmestereknek és a trükkfelvétel-felelõsöknek pedig külön piros pont ezért a jelenetért. ;)
10/10
sarahangel 2012 ápr. 09. - 19:07:34 10/10 Előzmény Andy3
(10474/11749)
Köszönöm szépen. ;)

*** SPOILER TWD S2 ÉS KÉPREGÉNY ***

Na, az tényleg durva lesz, ha meglépik.

Ma néztem meg a 2x11-et, hát megdöbbentem egyszer-kétszer. Elõször akkor, mikor Rick úgy döntött, hogy felakasztja a fiatal bandatagot. Aztán a szavazásnál, Dale-en kívül nem nagyon tiltakozott senki az ötlet ellen. Persze megértem, hogy az eszükre hallgattak, de akkor is. Nekem nagyon durva volt, mikor a pajtában ki akarták végezni (az legalább eszébe jutott Rick-nek, hogy a lövés még mindig humánusabb, mint az akasztás). Aztán jött Carl azzal, hogy 'Apa, tedd meg'. Ez a gyerek egyre keményebb (azt olvastam, hogy a képregényben õ lõtte le Shane-t). Örültem, hogy Rick mégsem ölte meg az emberünket. A végén szegény Dale-t nagyon sajnáltam. Nekem azért az is durva volt, hogy tudatában volt, hogy a társai lelövik (ismét örültem, hogy nem Rick volt az, aki véget vetett a szenvedéseinek). Egyébként attól olyan jó ez a sorozat, hogy a drámát nagyon át lehet érezni, hiába fikázzák sokan.

*** SPOILER VÉGE ***

Na igen, a Dallas nagy sorozat volt régen, én is néztem (ha jól emlékszem, csak a végefelé kezdtem el unni, mert eléggé elnyújtották). Én is olvastam a spin-offról, bár szerintem ez amolyan rókabõr-lehúzás.

Akkor elég sok sorit nézel. ;) Azt hiszem, én gyorsabban haladnék, ha a tv-ben menne, ami érdekel. Töltögetni nincs mindig kedvem, vagy éppen idõm. Igen, a Ringer a Sarah Michelle Gellar-féle, na azzal is le vagyok maradva úgy 8 résszel.

A Whisper-t én láttam már úgy 7-8x, de ha nem Sarah játszott volna benne, akkor valószínû egyszernézõs maradt volna. :D Így viszont, hogy többször láttam, megkedveltem a filmet. Ne egy nagy számra gondolj, de Sarah és Josh jó párost alkotnak benne. ;)
Andy3 2012 ápr. 08. - 11:58:04
(10473/11749)
Ja, még annyit: láttam a webizódokat a "biciklis csaj" életérõl... amúgy az hátborzongató jelenet volt számomra, mikor nyúlt Rick felé, mintha azt akarta volna, hogy szabadítsa meg a szenvedéseitõl... még õszig tuti, újra nézem a részeket valamikor ;D
Andy3 2012 ápr. 08. - 11:54:04
(10472/11749)
Neked is és sok locsolót! :P

Na és akkor válaszolgatnék az elõzõre... SPOILER TWD és OFF!

Igen, többek közt csonkításra gondoltam, de lesz ott nemi erõszak és kínzás is (mármint ha úgy hozzák, ahogy a comic-ban volt), szóval kegyetlen lesz! Nem akarok arra gondolni, hogy még fél év van addig :(

Amúgy elég nagy sorozatjunkie vagyok én is :D Pont nemrég kezdtem el írni egy listát amolyan nosztalgiaként, hogy milyen sorikat szerettem régen és persze a mostaniak is rajta vannak. A legrégebbi a '90-es évek közepérõl van... bár ha jobban meggondolom, végül is gyerekként - ugyebár anno az családi program volt szerintem elég sok helyen - a Dallast is néztem, csak abból már nem sokra emlékszem, persze Jockey meg Bobby megmaradtak xD Amúgy olvastam a junkie-n egy elég WTF-es hírt: nyáron elindul egy új sorozat, amolyan spin-offja, pont szerepelni fog benne a fent említett két férfi is meg egy-két régi nõi szereplõ is (pl. Lucy, rá még nagy vonalakban emlékszem^^) meg persze új, fiatalok. A pilotját mindenképp megnézem, aztán meglátom...
Hát a még futó, újabb sorik közül követem a Supernaturalt, a Once upon a time-t, a Justified-et és az Alcatrazt meg a Grimm-et, illetve nemrég elkezdtem az Awake-t. A Ringerrõl is hallottam persze, az a Sarah Michelle Gellar-féle, ha jól tudom. Mondjuk nyáron lehet, hogy belenézek, mikor több idõm lesz, most még a fentieket is nehéz követni néha xD Meg láttam egy tucat (éppen 12 volt tényleg) õsszel induló soriról logoképet + infót és azok alapján úgy 5 biztos várós nálam :D

u. i.: ezt a Whispert meg fogom valamikor nézni, már csak Sarah miatt is^^ :P
10/10
sarahangel 2012 ápr. 08. - 10:45:04 10/10
(10471/11749)
Black November új trailer (ebben már látható Kim Basinger és Mickey Rourke is):

http://savethegooddr.livejournal.com/129544.html
10/10
offtopic
sarahangel 2012 ápr. 08. - 10:34:29 10/10
(10470/11749)
Kellemes húsvéti ünnepeket! :)