Neli 2012 máj. 04. - 16:45:28
(5373/5883)
:D golyós :D ez jó :D
hát Gaby elég dühösen számolt be róla, hogy a kis drága mit mûvelt az imádott anyucival, szóval a pali elég döbbent, de legalább már értesült róla... :P :D Gaby le is vakozta :D :P
ja, Sirály terhes, hát tényleg érdekes, a gyerek fiatalabb, mint az unoka :D :P késõn jött :D :P bár mondjuk még így is csak 40 körülinek nézném a nõt... ezek a déliek korán szülnek :D Octavia és Max közt is jó ha 10 év korkülönbség látszik, aztán mégis mamit játszik a nõ... :D ez is mennyire hiteles? :D
8/10
suxel 2012 máj. 04. - 16:42:31 8/10
(5372/5883)
Jah vagy már Sirály terhes is! De az is szép amúgy, hogy az anyának fiatalabb gyereke lesz, mint a saját unokája. :D :D
És Chuckyval mi van? Szökik vagy mi? Tudja már Rodi, hogy golyós a csaj???
Neli 2012 máj. 04. - 16:11:39
(5371/5883)
bizony! :D :S Sirály rendesen megszívta, Octavia meg élvezkedett... :S
amikor bement a család, Sirály szája tök szederjes volt, aztán csak hüledeztek, és kb. 5 perc után (rekord) eszébe jutott a fõdokinak, hogy ugyan már húzzuk le azt a takarót, és akkor látták a bedagadt, lila lábat... :S
és végre az agytröszt banda össze is rakta, hogy ez "vmi rovar" csípése lehet... :D
Rodrigo nagyon aggódik, bár ahogy kivettem, inkább a babáért (legalábbis többet említette), Diana meg mind2ért...
8/10
suxel 2012 máj. 04. - 16:03:00 8/10
(5370/5883)
Ma volt a pókcsípés jelenet?
Neli 2012 máj. 04. - 15:45:18
(5369/5883)
na ma végre tudtam nézni, nem semmi volt :P :D szegény Sirály... :S azért ez durva :S Octavia meg szabadon garázdálkodhat, fel se tûnt senkinek, hogy ott ólálkodik, simán le tudott lépni... :S
na de az, hogy Sharon és Diego..., hát az kész, az eredetibõl ez nem is rémlett (tuti tekertem anno, a Sharonos részeket kb. mindig :D :P)... :O :S :D :P persze nem lep meg, ettõl a borzalomtól bármi kitelik :S
Pancho-t nem láttam, de az eredetibõl rémlik, halál :D :P megszívta a két nyanya :D :P kellett nekik felvenni :D :P ennyit ért a "nagy macsó" esküje... :D :P
Sharon meg még ott ájuldozik, hogy Diego is olyan helyes, mint Pancho, hát öhm izé, azért mind2 dologgal vitatkoznék... Diego itt elég leamortizált... :S bár P-nál bárki jobb :D :P
de ennek a kis ribinek mindegy, bárkire ráveti magát, aki egy fokkal szebb az ördögnél :D :P csoda, hogy P-val nem volt semmi, ha már így bejött neki, nem is értem... :D :P rémes ízlése van (ugye az orángutánfejû is a skalpok közt :S), kivétel Larry... :D :P
szerencsére utóbbi megmenekül :D :P

SPOILER
hétfõn pedig végre kinyiffan az a majom K. is :D :P de Sharon sajna meglép... :S elrabolják Gabyt és jönnek a zsaruk...
Sirályt pedig Paco menti meg :D :P

jó részek jönnek, még így a végére, a maradék 14-re hozták össze a legizgibbeket :D :P
BENovelas 2012 máj. 04. - 14:27:12
(5368/5883)
Panchi Panchi nem bírta megállni a lopást. :) Mondjuk az a két öreglány megérdemelte. De Panchito még a TV-t is ellopta! :)))))))) Elképzelem hogyan tud így menekülni tévével a kezében. :))))))))))))))))))
BENovelas 2012 máj. 04. - 14:23:44 Előzmény Milibindi
(5367/5883)
Igen, Ignacio Montiel doki és Sergio ugyanaz a személy. :) A Maria Rosa-ban is játszott.
10/10
Milibindi 2012 máj. 04. - 00:49:45 10/10 Előzmény suxel
(5366/5883)
Én is így vagyok vele , Vad angyal Betty a csúnya lány meg Szerelem ösvényei már szinte elviselhetetlen lett emiatt utóbbiba túl sok erõszak is volt azért sem tetszett. lyan is volt pl La Pola, Vad szív amit még szívesen néztem vlna
10/10
Milibindi 2012 máj. 04. - 00:46:49 10/10
(5365/5883)
Nem értem a fordító logikáját! Leonardo anyja maradt Azusena Diana meg Liliom lett anno.
Marcela legalább nrmálisan gondolkodik, látja, hogy Max nem szereti, ezért el akar válni nem értem miért kell bele( ha már egyáltalán -Marcelát is feleslegesen beletették ) SPOILER*** M. vetélése ? Leonardo ugyis elvette volna gyerekkel is!
8/10
suxel 2012 máj. 03. - 18:04:21 8/10
(5364/5883)
Szombatra már 10 rész lemaradásban leszek, mert erre sincs idõm, de nagyjából tudom mi a pálya, ugyanakkor nem fog ártani a hogyvolt részek. Milibindinek is ígértem PdG-fordítást, de mondtam legkorábban szombat délután/este, addig nem vágok bele ilyen nagy dolgokba, lelket merítõ írásokba még ha érdekel is a cucc, kicsit önmegtartóztatok. :D :D Muszáj :P :P