Téma: Séfek séfe

2/10
olahmiki1959 márc. 21. 15:38:12 2/10
(46/46)
Nna!
Ezen is túlvagyunk!
Tulajdonképpen jó helyre került a díj, ebben a borzasztóan gyenge mezőnyben Patrik érdemelte meg leginkább az első helyet, de ez az évad az összes eddigi közül a leggyengébb, legharsányabb, legközönségesebb volt.
Tischler Petra - mint újonc séf - annyit tudott hozzátenni a műsorhoz, hogy a csoportos főzések alkalmával időnként elüvöltötte magát:

- Pörögjééé főőőő!
(Nagy teljesítmény, el kell ismerni...:)

Az utolsó előtti adásban Wolf András szerepeltetése igazi felüdülés volt a nézők számára, bemutatta, hogy egy kultúrember - akinek mellesleg a kisujjában van a szakma - hogyan tud lényegre törően, türelmesen magyarázni, higgadtan, üvöltés és káromkodás nélkül.
Egy pillanatra visszahozta a régi, szép idők hangulatát, amikor ez a műsor még valóban a gasztronómiáról szólt, és nem valami egészen másról...:)
2/10
olahmiki1959 márc. 18. 01:25:59 2/10
(45/46)
Az hogy történhet meg, hogy a nagyképű, beképzelt Palkó - akinek a kajáját ráadásul ehetetlennek minősítik a séfek -, mégis továbbjut, míg Pirót - akinek ezúttal a legjobb lett a desszertje -, pont most küldik el a versenyből?
Ez egy igazságos, objektív döntés? Mert szerintem nem az!
Én nagyon nem szerettem Pirót az állandó üvöltése miatt, de ezzel a nevetséges döntésével a három tagú séf-zsűri teljesen elvágta magát nálam.
10/10
Hitlerreinkarnacuoja márc. 13. 12:33:35 10/10
(44/46)
Eddig a 7.évada legócskább de nem baj fog menni a 4.évad ismétlése lyaly de lyó
1/10
nikato márc. 12. 14:57:08 1/10
(43/46)
Tik Tok-ról összeszedték a sok bohócot... Kiírta egy nő, hogy behívták, felvették a főzését és kapott egy kést, de úgy adták le, hogy nem kapott egyet sem.. Princess elmezavaros nőt se véletlenül teszik bele minden műsorba.
2/10
olahmiki1959 márc. 12. 07:58:22 2/10
(42/46)
Még a gondolatra is kiver a víz, hogy ezek közül a primitív, trágár, agresszív, rosszindulatú, és főzni sem igazán tudó versenyzők közül fogja megnyerni valaki a 10 millió forintot, és ő lesz ennek az évadnak a győztese, és a "Séfek séfe" cím birtokosa!
Te jó ég!
Wolf András áldhatja az eszét és az előrelátását, amiért még időben kiszállt ebből a valaha jobb napokat látott, mára azonban teljesen lezüllesztett, szakmailag és emberileg egyaránt értékelhetetlenné vált műsorból.
toths1957 márc. 05. 15:38:06
(41/46)
Ezt a rikácsoló vénasszonyt eltüntethetnék már a képernyőről, mert nagyon idegesítő. Már rég ki kellett volna esnie, gondolom azért tartották bent eddig, mert csinálta a cirkuszt. Főzni nem tud, időnként azt sem tudja melyik műsorban van.
Fline márc. 05. 13:02:27 Előzmény Mione88
(40/46)
Amikor arra hivatkozva készül egy trashműsor hogy erre van igény, akkor (más nincsen) EZT nézik a nézők, vagyis mivel
EZT nézik a nézők,
akkor erre van igény...

Még valami...
A "trash" szint elvárás sokkal alacsonyabb, így a statiszták általában sokkal olcsobban beszerződtethetők mivel nincsen mire hivatkozva szintezni a juttatásokat. Vagyis... egy efféle produkciók gyártása jobban megéri.
1/10
Mione88 márc. 04. 22:20:49 1/10
(39/46)
Az első évadokban szerethető karakterek voltak, a séfektől lehetett tanulni, érdekes volt követni a csipkelődésüket egymással és egy színvonalas szórakoztató műsor volt.
Mostanra primitív, főzni egyáltalán nem tudó, otsoba emberek ordenáré módon bánnak egymással, amit a séfek biodíszletként végignéznek, gyakorlag Mónika Show a konyhában. Ördög Nóra pedig mint egy rosszindulatú, képmutató, emberi normákat tökéletesen nélkülöző, rideg porondmester vezényli ezt az egészet. A műsor már nem ad semmilyen értéket és nem is törekszik rá, jó érzésű ember egyre nehezebben bírja nézni, majd inkább feladja. Tettük ezt tavaly is, tesszük ezt idén is. Szégyen az egész műsor úgy ahogy van, szégyen a csatornára, a benne szereplőkre, de úgy általában az emberségre nézve is.
Az egyetlen amit nem értek, hogy a műsor készítői, résztvevői miért nem teszik fel maguknak a kérdést: ártok-e azzal amit alkotok, vagy építek? Felfelé emel, vagy lefelé zülleszt, amiért a pénzt kapom? Ha árt, ha zülleszt, tényleg erre akarom elhasználni ezt az egy emberi életem? Remélem egy nap megváltozik a válasz. És akkor visszakapjuk az emberi értékek mentén szerveződő műsorokat, melyeket jó lesz nézni, ahelyett, hogy a folyamatos secunder szégyenben fuldokolnánk.
N.Kinga márc. 03. 16:26:43
(38/46)
Szégyen ez a műsor! Sok és egyre több a hasonló színvonalú műsor. Pl. a most futó Nagy Duettet anno kedveltem. Ezekben a durva, primitív, kétértelmű, de mostanában inkább egyértelmű, nagy szájjal kiabáló vagy röhögő megszólalások a közéletben is egyre gyakoribbak, szinte példát mutatnak az arra "fogékony" embereknek és a gyerekeknek is. Egyetlen pszichológust vagy szociológust sem láttam, hallottam, hogy ez ellen fel szólalna.
1/10
NHzsolt márc. 02. 22:58:22 1/10
(37/46)
Azt gondolom, ez a műsor most érkezett el oda, aminél remélhetően nincs lejjebb. Ilyen színvonalú emberek, ilyen események a legsilányabb valóságshow színvonalát súrolják. Isten bizony próbáltam nézni, de ezt nem bírtam.
8/10
Jack Milhouse márc. 02. 21:48:58 8/10
(36/46)
Tényleg nagyon sokat káromkodnak. Nem tudom, a korábbi évadok is ilyenek voltak?

A Szabina igazi csemege volna egy pszichológusnak. Ott komoly gondok vannak. Kedvencem a Lucas, mert imádom a sci fit és szerintem ez a fickó egy másik bolygóról érkezett.

Én amúgy elég sokat káromkodok, de azért megválogatom, hogy mit mikor kinek hol és miért.
Nem telik el úgy 20 másodperc hogy ne legyen egy sípszó. Még nekem is megütötte a fülemet, akárcsak az előttem szólóknak.

Tetszik a műsor ugyanúgy elszórakoztat, mint az amerikaiak hasonló szuper produkciója. Még akkor is, ha tematikájában, vizuálisan az ételekben a szereplőkben és a rendezésben is csúnyán lemarad. Persze ez a töredékéből készült.
1/10
Timmmi68 márc. 01. 15:22:59 1/10
(35/46)
Micsoda egy primitív műsor! Már azt is kikérem magamnak, hogy a káromkodós reklámját a képembe tolják, miközben egy kincsvadászok című műsort nézek. Felháborító! 16-os karikával kéne mutogatni! Az is szégyellje magát, aki ilyen emberekkel csinál műsort, akik képtelenek intelligens ember módjára viselkedni. Elképesztő! Lélekromboló a reklámja is. Tényleg van, aki ezt nézi? Miért? Nesze neked kultúra! Hogy adhatja valaki ehhez a műsorhoz az arcát és nevét?
Fline febr. 26. 22:57:49
(34/46)
Séfek Séfe – A mélyrepülés folytatódik

Már meg sem lepődöm, de még mindig fel tudom húzni magam ezen a színvonalon, ami ebben a műsorban (is) követelmény lett. A séfek viselkedése is egyszerűen kritikán alulira változott. Az állandó, megrendezettnek tűnő ordibálás és a versenyzők közötti engedélyezett (?!?), gyerekes adok-kapok már nem szórakoztató, hanem kínos.

Látványos az erőlködés a statiszták részéről at ún. feszültségkeltési prémiumért. Látszik, hogy fontosabb a műbalhé és a képernyőidő, mint az, hogy mi van a tányéron. A feladatokról meg ne is beszéljünk... Milyen akár félszakmai műsor az, ahol a „kreativitás” kimerül abban, hogy folyamatosan minél extrémebb alapanyagból kellene Michelin-szintet (bocs, ehetőt) hozni kutyaütőknek?
Semmi köze a valódi főzéshez, ez csak egy olcsó cirkusz. Az IKO Műsorgyártónál tényleg elgurult a gyógyszer, ha azt hiszik, hogy ez a nézők igénye. Vagy tényleg ennyire kretén lett a nézők nagy része? A kereskedelmileg fontos 18-49-es korcsoportban is , 13-15% körüli közönségaránnyal fut a műsor nem?!?

Itt idézem Tischler Petra séf mondatát a válogató műsorokból: „A számba hánytam.”

Egy valaha még értelmezhető, korrekt produkciót sikerült teljesen lezülleszteni. Értékelhetetlen szemét az egész, castingostól, feladatostól, mindenestől.

U.i.Van egy misztikus-féle gondolatom is: néhány rész múlva láthatjuk, ahogyan a séfek és a műsorvezető is mosolyogva bejelenti, hogy az eddig látottak egy eltervezett polgárpukkasztó paródia volt, és csak később indul a valódi műsor... Bár, mivel ezek elkészült már összeállított-vágott végleges epizódok,...Na de még lehet csoda. :)

(A fentebb leírtak nem sértés vagy vitaindítás szándékával készült, pusztán véleményt fogalmaz meg)
10/10
Hitlerreinkarnacuoja febr. 26. 13:28:04 10/10
(33/46)
A szabina rontja a műsort essen ki minél hamarabb
2/10
olahmiki1959 febr. 26. 04:03:31 2/10 Előzmény tamas patkos
(32/46)
És ez még csak rosszabb lesz! :(
1/10
tamas patkos febr. 25. 17:31:46 1/10 Előzmény olahmiki1959
(31/46)
Alig vártam az új szériát, a selejtezőkbe bele-bele néztem, a mai részt a visítozós majomlányoktól 5 percig bírtam :(
2/10
olahmiki1959 febr. 24. 21:08:40 2/10
(30/46)
"Nézd legott komédiának, s mulattatni fog" - ahogy a költő mondta annak idején.
Ez hihetetlen!
Ezeket - a másik séffel való kiszúrásképpen - beválogatni a csapatokba, egészen elképesztő!
De mindegy, majd jókat fogunk röhögni, ha csak addig szét nem megy a fejünk!😆😆😆
2/10
olahmiki1959 febr. 24. 20:45:05 2/10
(29/46)
Nem viccelek!
A műsor teljesen komolytalanná kezd válni a sok rikácsolástól, üvöltözéstől, ami szétbarmolja, majdhogynem nézhetetlenné teszi az egészet!
Lehet poénkodni, lehet viccelődni, oké, ez egy szórakoztató műsor, de amikor ez már az érdemi munka rovására megy, akkor kellene megálljt parancsolni!
Ráadásul, a séfek sem állnak a feladatuk magaslatán, hiszen aki folyamatosan VITATKOZIK, ELLENTMOND, TISZTELETLENÜL BESZÉL A SÉFEKKEL, annak itt nincs helye!
Az ilyeneket - mert többen is vannak, nemcsak az idegesítően, fejhangon rikácsoló Szabina - már régen ki kellett volna rúgniuk a francba!
Ez az egész egy közröhej!
Egy külföldi főzőműsorban az ilyen viselkedés elképzelhetetlen!
Fline febr. 19. 17:31:36
(28/46)
+1 De...
GasztroReality.
Gondolom a showrunner meg a formátum nem enged. A szerkesztés ugyanaz. Ugyanazon panelek évadról évadra. 1.Kretén,2.családi drámás statiszta, Kedvencem a 3.Bizonyítaniakarok-magamnak,mamámak,papának...könnyes szem, akkor még a 4.HÚdeprofivagyok karakter, 5.ismerős szakács, 6.+hirtelen" külhonból idetévedt,7.YT vagy más fiatalos streamer bocsi... influenszer...stb.
Legalább egy évadnyi pihenő kellene. Nem kell ismétlés sem. A DirectCastingolt szereplőket isemrősöket lehetne jobban felkészíteni, a statisztacastingolt emberkék frissülnének... 3-4+ sok "Műsorszédelgő" bár mindig lesz és a statiszták sora. Vagy ez már kereseti mód lenne...?!? Mondjuk, a válogatók végére legalább ki szokott derülni (ha figyel az ember) kik lesznek a döntősök. Az évad kb felénél pedig már ki is lehet nagybiztonsággal választani a nyertest is. (No meg akit "kiszavaznak" és "amatőr"...khm az tuti befutó). Ugyi.No.
Számomra a reality műsorok,-természertesen NEM a kreténségre épülő VV és társai- nézhetőek, VOLTAK. Manapság tele politikával és gagyi amatőr önmutogatókkal. No de mint kezdtem is, ilyen a közönség-akkor ilyen lesz a műsor is. A felmérések és nézettség igazol. A Show megy tovább" :)
2/10
olahmiki1959 febr. 18. 21:45:58 2/10
(27/46)
Ez a félig kambodzsai gyerek magasan a legszimpatikusabb az eddigi versenyzők között.
Ő nem fog hangoskodni, nem fog trágárkodni, tisztelettudó, és biztos, hogy mindent megtesz, hogy tanuljon és fejlődjön.
Remélem, az első kettőben benne lesz...:)