mihenike 2019 júl. 31. - 12:10:07 Előzmény libra26
(847/1547)
OFF
szia, arra még nem reagáltam, hogy a Cennet valóban a legrosszabb török sorozat volt, amit láttam. (bár nem láttam mindet, amit Magyaro-n adtak.) de erre a nyaralóra nem emlékszem. az lett volna Ates háza??
de valahol mutatták Kemal piros házát is... talán az is Cemnetben volt?!
OFF
Eljutottam a Megtörve 10. részéhez... mostmár azért volt pár jó jelenet :)
de ez a Kadír mekkora egy állat... ö a föszereplö, de nekem ebben a sorozatban nem jön át... A Szerelemben, háborùban és a Bosszù vagy szerelemben sokkal jobb volt! Itt meg olyan, mint anno Ezelben, amikor egy „gyilkológépet“ játszott... :D
OFF
mihenike 2019 júl. 31. - 10:20:00 Előzmény libra26
(846/1547)
Szia!!!! oh Allah, ezt a részt nagy kár lett volna kihagyni!!!!!!

Cemre végre elhagyta a házat! bravo Mehmet!!!!!

Egy teljesen átlagos Atahan vacsora:

1.A vacsora elején Ates és Bahar milyen áhítattal néztek egymásra! A vacsora asztalnál elhangzott párbeszédek....
„Cemre a tökéletes mostohaanya“
Megjön Müge és Cemal! Hayrie mamától kèszen vagyok :D Zeynepet most Cemal is lerázza... hm, nem csoda, hogy Zeynep is be fog kattanni, már annyi csalódás érte azt a lányt!!!!!

2. Cemre :„tegnap még mindenki veszekedett,Cemal megütötte Mügét, Müge idegosszeomlást kapott, Hülya beverte az ajtòkat... mi történt, hogy így tombol ma a szerelem? itt mindenki ùgy viselkedik mint egy örült“
utálom Cemrét, de igaza van :D haha :D
Persze bedobta a „Nehír terhes volt“ címü történetet is... még az a pofa, amivel elöadja Cemre a sztoriját! Ates felszívja magát, hogy öt mindig mindenki megvádolja és Bahar mindig másnak hisz nem pedig neki! (mondjuk ez tényleg így volt már a sorozat eleje óta)!

3. Ates a kóma után 5 évig a börtön mellett lakott, hogy megvédje Bahart...!!!! és akkor miért nem látogatta?!?! miiii vaaan??? ö is börtönben volt, nem csak Bahar! köszönjük German ügyvéd ùr! és Ates lelép!

4. Mehmet vs Cemre vs Hülya:
Hülya végre kinyögte, hogy Cemre jelentette be Nurant!
„lányok, gyufát, öngyùjtót, benzint
(és közben Mehmet arckifejezése felbecsülhetetlen) hozzanak“
„örömtüzzel ünnepeljük meg a távozását“
„a távozó ruháit el kell égetni, ami hála nekem már egy Atahan hagyomány lett“
-nem bííírom :) :)
Hayrie még soha nem látta a gazdagok hagyományait, ùgyhogy megy Hülyával gyùjtogatni!
Mehmet „Allah segíts, hogy kibírjam éppésszel“
Bahar is milyen fejet vág, amikor Hülya el kezdi égetni a ruhákat!
Mehmet „Hülya vissza akarsz kerülni a kórházba?“ Hülya „jó éjszakát Mehmet“-ablak becsuk :) haha!
Cemre egy autóval távozik, az nem az Atahanoké?!?

Nuran: ezek a dumák?!?! „Elcsi“ és „Metos“. eszünk babot meg pacalt és egy hétig büdösek leszünk...! nyugalom hapsikám. Efsun kicsinyített mása, nagyon akarják hangsùlyozni, hogy Efsun nevelése. a 3 muskétás kint áll a ház elött és senki nem veszi észre öket... :D Salih csak jót áll magáért, de volt egy jó hozzászólása: Sultan: „ezek azt is megbánják, hogy megszülettek“
Salih: „végülis ti ketten neveltètek“ :) haha!!!!!
Nuran bizony nem eszik hamburgert, hiszen vannak zöldségek is... ááá!


Megérkezett „Volki-Tolki“ és Zuhal apja! erre már én sem tudok mit mondani ;) még a szavam is eláll Seciltöl, Ganimétöl és az alkoholista apukától! még az a fürdetés!!!!! ezek hanyadik században élnek?!? hideg víz-forró víz-hideg víz :D „nem fürödtem egy hónapja“
Secillel sem âll szóba senki, Ganime befogadta és most ez a hála érte?!?
Az öreg beleiszik a 80 fokos arcszeszbe
és megint a lábán sem tud megállni, persze Ganime elhiszi, hogy beteg, ez a „nagyon jó ember“!!!!

Holnap visszaviszik Nurant az otthonba!
Vajon egy gyerek, aki meg tudja, hogy örökbe fogadták és elvitték egy intèzetbe, ahol egy másik család akarja örökbe fogadni, az a gyerek tud ilyen tudatosan viselkedni?!? nincs összezavarodva?!?
... és már megint hol volt nyurga az egész részben????

:) :) :)
7/10
libra26 2019 júl. 30. - 21:23:07 7/10 Előzmény mihenike
(845/1547)
Sziaa!
Még az is lehet! :D Efsunra senki se tud elég sokáig haragudni... Mindenesetre egyre inkább várom, hogy kiderüljön ez az egész!

Hát a mai nap... :D :D
Cemre a vacsoraasztalnál se bír magával, bár meggyőződése, hogy a villában mindenki csak őt bántotta... És Mehmet végre!!! Elfojtott düh mellett kidobja a házból... Azt hittem, soha nem láthatunk ilyen jelenetet már :)

Ates&Bahar: 84784736.félreértés, habár úgy tűnt, ezt most Bahar nem kajálja be, Cemre akárhogy erőlködik :D egyébként szerintem abszolút jogos, hogy Bahar nem felejti csak úgy el, ami történt... Ates: "nem csak te voltál börtönben 5 évig Bahar..." Hogy mi?:) Semmi nem változtat a tényen, hogy nem kereste a feleségét, kit érdekel, hogy a börtön melletti sikátorban élt addig?:D Ates olyan jól megmagyaráz mindent Kenan bosszúvágya mögé bújva

Volkan&Zuhal és a papa... Jézus isten :D és az öreg bemegy a mosdóba, hogy belekortyoljon a 80 fokos arcszeszbe vagy mibe :D de ahogy Volkan megfürdette az apját, hát azon jót röhögtem!! Secil meg szintén undorító lett... Ezt tette vele a 6 millió, amit az Atahan számláról nyúltak azzal a gyáva Asimmal? :D Ganimét én most sajnálom, ez a nő tényleg nem ártott soha senkinek... (Apropó igen, tegnap... Sultan&Ganime :D végem volt "Ganime te már vagy ezeréves vagy!" áááá :))

Hülya :D :D és az örömtűz... Jó ég mennyivel szegényebb lenne nélküle ez a paláver! :D "lányok, gyerünk... Hozzanak gyufát, öngyújtót, benzint... Mehmet ne nézz így" :D De Mehmet feje mindent megért!!!! Meg mikor repültek le az égő ruhák... "Hülya, szeretnél visszakerülni a kórházba?" "jó éjszakát Mehmet" és ablak becsuk :)

Nuran... Kész vagyok :D "Metos" és a neje :D igazán nagy balfékek azok is... Salih bölcs félmondatai :D és azok meg ott bandáznak kint egész este... Arda sehol :) Logika mindenhol... :)
mihenike 2019 júl. 30. - 17:05:42 Előzmény libra26
(844/1547)
Efsun:
Szerintem is visszavettek a hülyeségeiböl... most is tud kacifántos dolgokat mondani, de az(törökök által 3. évadnak mondott) elözö évadban többet sziporkázott.

Bahar:
Bahar& Ates visszatértek! mostmár többet mutatják öket, velük együtt Nurant is...! kíváncsi leszek, hogy mini_Efsun mit fog szólni, ahhoz, hogy Bahar az igazi anyja!?

Vajon Bahar ezt az àrulást is meg tudja bocsátani?!? és kezdödik elölröl minden?!? :D
mihenike 2019 júl. 30. - 16:04:06 Előzmény libra26
(843/1547)
Szia!
Cegil mikor is lett ilyen pénzéhes?! A „növérkéröl“ pedig ne is beszéljünk :)

Ganime és Sultàn beszélgetéséhez mit szólsz?!? :D „a lányod lehetnék“ „râncos banya“ „te egy csitri vagy“
„csak azért is férjhez megyek és gyereket csinálok“ :) de hol van Muzzaffer, Chevrie és Hanife?!?

És egy ùjabb csöves a láthatáron! Volkánék apja!!!!!

Ates gondolja, hogy Bahar ilyen gyorsan mindent megbocsát neki?!? ez a pasi nem normális.... és Nehír terhes volt .... neeeee!!!!! de kitöl?!

Cemrét kidobhatná már Mehmet papa, mert irtó idegesítö!

Efsun és Volkán a dupladinamit! nem csak az otthonba jutottak be gond nélkül, hanem az örökbefogadó szülök lakásába is! Nurán dumâjân behaltam...-egy ilyen aranyos kislânyt hogy is lehetne utálni?!? :D


7/10
libra26 2019 júl. 29. - 17:16:01 7/10 Előzmény mihenike
(842/1547)
Szia!! :D

Hahahaha Kenan és az emberei "a koleszos csapat" :D ;D Nagyon jó!! Meg igen Burhan a legelfoglaltabb bérgyilkos :D Jól látod a dolgokat nagyon is :D pár hete "hiányoltuk" az abszurd jeleneteket, de mostanság már akad bőven...

Mehmet szövegein én is kivoltam!!! Ezek hol élnek??? :)
Nem tudom hogy érzed, de Efsunból mintha nagyon picit visszavettek volna, kevésbé átütő... De nem tudom jól megfogalmazni, mert most is rengeteget ordít :D Ha szerepel, akkor ugyanolyan jó, fogalmam sincs mi változott... Az is lehet, hogy így az utolsó évadban törekedtek arra, hogy Bahart erősítsék mint karaktert, mert ő is sokat változott... Kivéve, amikor Figennel "enyeleg" otthon :D az még a régi Bahar...

Azért reagáltam még a mai rész előtt, mert gondolom újra jönnek az értékes félmondatok, kibeszélhető jelenetek! :D
mihenike 2019 júl. 29. - 12:09:56 Előzmény libra26
(841/1547)
Szia! nézem a 3 részt egyben! szóval ha a törököknél egy rész kb annyi mint nálunk 3 részt, akkor nem csoda, hogy hetente 1x vetítették, mert ennyi infót egyszerre feldolgozni nem kis feladat :D!

Nuran szöktetése a moziból, Salih és Sultán közremüködésével, majd a villából valò szökés is óriási volt! Hülya nagyon jól hozta a szerepét megint!

Cemrének csak undorító megnyílvánulásai vannak!

Nehír meghalt, nem
fog hiányozni, de Baharnak igaza van benne, hogy Ates a hibás emiatt. Kenan örjöngése a börtönben jó volt! és micsoda cellatársai vannak, mind az Ö emberei, olyanok ott együtt, mint valami koleszos csapat! A temetésen nem voltak sokan... szóval hol van a többi a családtag? csak ketten voltak? Kenan és Nehír? Hülya elment a temetésre és most ezzel zsarolja Cemre... ezek készen vannak!

Müge jelenetéröl pont az jutott eszembe, hogy egy az egyben ugyanez a jelenet zajlott le Hülya esetében is, erre mutatják a visszaemlékezést!!!!! A „mi van már megint?“ „hol vannak a kulcsok?“ „ezt én mondtam? hülye ötlet volt“ beszólásokon nagyon jót nevettem!

Ez a Zeynep&Cemal szál nevetséges! szeretlek, nem szeretlek, hozzád megyek, nem megyek hozzàd!

Jaj ez a Volkán nagyon szerelmes!

Mehmet Emírnek hatalmas szövegei vannak:-„Ömer nyomozó arra gondoltam, hogy a lányommal beköltözhetnének a nyaralóba...“ (miiiii van?????)
-„Efsun és Bahar, nekem ti vagytok a kislânyaim és együtt átvészelünk mindent“ (asztaaaaa, itt mindenki amnéziás! mindenki elfelejtette, hogy mit tett Efsun a mùltban)!
Mehmet papa megild mindent és együtt maradhatnak Nurànnal, aki lement jâtszani a tengerhez és sem Szultán sem a birka Arda nem veszik észre, hogy eltünt a kislány... (ez az ùj akció zene még mindig nagyon tetszik) és megjelenik Burhán is a legelfoglaltabb bérgyilkos Isztambulban, mert a célpontjai halhatatlanok, sem Atest, sem Bahart nem tudjâk megölni!
Bahar ismét felàldozná magát Efsunért!

ez durva kis jelenet volt! De Bruce Willis célozhatott volna jobban is!

Mehmet Emír végre kézbe veszi a dolgokat! micsoda beszélgetés volt ez Mehmet és Ates között :) „te hol voltál annyi éven keresztül?“ „nem, inkább te hol voltál?“ „te? te hol voltál?“ haha :D


Ates eddig eltaszította Bahart, most pedig vissza akarja szerezni?!? és a villában a szobája ajtaja elött fog örködni és féltékenykedik Ömerre!!!! Ez az Orhan, a rendörségen, is Kenan embere lenne?!? mert soha nem kap el senkit :D

Bahar&Cemre: mindjárt falhoz váglak téged... én a nevelöanyád vagyok... ez hülye! az apád meglàtott egy rendes nöt, a förtelmes anyád után... durr egy pofon!
„Allah minek jöttem vissza ebbe a villába?“ haha :D

Efsunt már az otthonban is messziröl megismerik, hiába mondta neki Mehmet, hogy maradjon at autóban! azt mondja, hogy itt mindenkinek elege van belöle :) haha :)
Szultan-:“mikor tettem én bármit is meggondolatlanul?“ haha :D
-és a nap beszólása is meg volt :D „aki embernek nevez azt is leköpném, Te egy angyal vagy! „
„Volkánnal intézem az illegális ügyeimet :D“
Amùgy tényleg igaza van Sultannak abban, hogy Efsun mindig hozzá rohan, ha valami baja van!!!!!!!

Már alig várom a folytatàst :)
7/10
libra26 2019 júl. 28. - 22:42:32 7/10 Előzmény mihenike
(840/1547)
Szia :)
Igen, ez már sokadik sorozat a sorozatban! :D
Sultan tényleg sokkal undorítóbb, mint Nuran volt... És egyszerűen döbbenet, mindig ahogy előadja, hogy mennyire frenetikusan jól csináltak eddig mindent :D maga az ördög :D
Nuran meg csak a kabátját hagyta maga után, ezt én is imádtam :D de az engem is meglepett, hogy simán kiírták, nem is akarták pótolni

Szinte biztos, hogy Mehmet megint a húgát fogja utálni, amint észreveszi, hogy az Kenan párti még szíve mélyén! :D De én nagyon remélem Cemre lassan eltűnik!!! Neki aztán komolyan semmi maradása már ott...

Jajjj azt nem írtam oda, hogy Zeynep közben már meg is gondolta magát (vagy nem?:D), mégiscsak úgy gondolja Cemal váljon el, de előző este ugyanez volt a helyzet, mégis igent mondott :) ááhhh :)
Igazad van abban, hogy Zeynep lényegében áldozat volt, mikor létrejött az Efsun-Arda házasság... Arda a világ barma, engem a mai napig dühít, hogy hetekkel azután, hogy olyan mocskos módon házasságba kényszerítették, beleszeretett Efsunba :D Sose felejtem el, az Atahan családdal ellentétben :D

Nem is ragozom, folytatjuk, ha láttad :)
mihenike 2019 júl. 28. - 22:27:56 Előzmény libra26
(839/1547)
Sssssziiiaaaaa!!!!!
Holnap bele vetem magam a kalandokba :D

Sejtettem, hogy Müge is megkattan egyszer, hiszen egész nap semmit sem csinál 6 éve, csak otthon ül és Cemált várja és iszik...! közben meg utálja az anyját, aki szegénykém még mindig mentálisan beteg...!

Persze, az egyértelmü volt, hogy Hülya még mindig szereti Kemált, de nem gondoltam, hogy ùjra felkeresi...! különben honnan lett Kenannak unokahùga?!? hiszen mindig azt mondták, hogy árva gyermek volt, akit Edibe-mama karolt fel!

Cemal szokása, hogy még vâlâs elött megkéri egy másik nö kezét?!? és Zeynep ráadásul másodjára is igent mond neki?!? mi van?!? :D

Mehmet Emírnek szoktak lenni épeszü meglátásai, de mondjuk 6 évvel ezelött senkinek sem jutott eszébe, hogy egy ilyen „nem-hivatalos“ (mint tudjuk gyermekrablás Sultán&Efsun-módra) örökbefogadással még gondjaik lehetnek?!? és ezt mindenki tudta a villában... ez kész!

Oh igen, ezen a bizonyos „Mi van már megint“-en már jó párszor felröhögtem :) általában Hülya és Beyza szokták mondani :)

Az is egy képzavar, hogy a sorozat elején Nuran, Efsun, Sultán fenyegették Beyzáékat, most pedig legnagyobb barátnök, mert együtt utálják Cemrét...!
(még karácsonyfának is beöltöztették)

Nagyon kíváncsi vagyok Cemre legùjabb akciójára! -nem is értem, hogy miért nem küldi már el Mehmet-papa?!?

Még az jutott eszembe, hogy ha Zeynepet így lecserélték, akkor Nuran karakterét miért kellett így kiírni?!? (az a jelenet is bele égett az agyamba, amikor csak a kabátjât hagyta hátra... haha)
miért nem
hoztak helyette is mászik szïnésznöt?!?!?
Ez a Sultán sokkal gonoszabb és undorítóbb, mint Nuran volt!

Uha, erre az „angyalos“ beszólásra is kíváncsi vagyok :D! Sultán is jobban szereti
Efsunt mint a saját lányát!
....-ahogy a youtubeon elkapott 1-2 videón láttam Zeynep fog még fejfájást okozni és a sorozat vége felé szerintem többet fog kavarni, mint Efsun....
.....-sajnálom öt is, mert az Atahanok tették tönkre az ö életét (is) vagy legalábbis Efsun és Arda-
- és majd ö tesz pontot az egész történet végére, ha jól szürtem le a lényeget a török hablatyból....

Annak örülök, hogy Bahart és Atest többet mutatják végre!!!!

viszont egyszer megkérdezte tölem a hùgom, hogy miröl szól ez a sorozat és egyszerüen lehetetlen elmesélni, mert annyi szálon fog a cselekmény és annyira semmi köze a jelenlegi történéseknek, ahhoz, amivel anno elkezdödött a sztori .. :D
7/10
libra26 2019 júl. 28. - 12:01:01 7/10 Előzmény mihenike
(838/1547)
Szia!!!
Tudom, hogy majd pótolod a részeket, de kiemelem addig is, amit érdemesnek tartok rá :D

Müge!!! Hát mégiscsak beteg lesz ő is, szegény... Persze ez kellett sokadik komplikációnak a családban, de nagyon megsajnáltam őt, végül is az ilyen jellegű betegségekre való hajlam tényleg örökölhető elvileg... Hülyát is sajnáltam, pont neki, aki még mindig beteg, még nehezebb lehet ezt végignézni és csinálni mint bárki másnak, amennyiben Müge komolyan zakkant lesz...
(Azért az alakítással nem volt gond :D Beyza szalad miután látta a hazaérkező Mügét "Hülya asszony!!!" és akkor *visszakiabálva* "Mi van már megint????" :D ezt a kérdést én is felteszem minden résznél :) + mikor kérdezi Beyzát hol az ajtóhoz a kulcs, de kiderül hogy ő rendelte el, hogy legyenek jól eltéve vagy mi... "Én mondtam ezt?! Hülye ötlet volt" :D)

Cemal&Zeynep: ABSZURD :D ez a Cemal egy utolsó senki, meg egy hülye is... Adná be előbb a válást, de inkább vesz egy ragyogó gyémánt gyűrűt Zeynepnek :D az se gondolkodik, csak igent mond... Oké :D

Efsunék (fél)kalandjai megint érthetetlenek voltak :D Rendben, náluk a gyerek, jön Arda "nem tudunk elszökni, Nuran keresett személy" "de mégis el tudunk menni, xy most mondta van egy hajó" :D :D És aztán: a hős Mehmet Emir Atahan újra a színen... Hozzáteszem, józan és végre épeszű cselekedet valakitől!! Igaza volt, jobb megpróbálni törvényes úton kihozni majd a gyereket! Piros pont :)

Hülya&Kenan: hát Hülya azzal, hogy odament, azért szépen beismerte mindenkinek (aki tud róla eddig), hogy fontos neki Kenan :D Cemre rögtön meg is fenyegette ezzel!! Minden napra jut valami, amivel fenyegethetik egymást otthon a nők :) Cemre most már végtelenül pofátlan és zavaró.... Hogy mondhatott ilyesmiket Hasretre??? Bahar agyon is verhette volna az egy pofon helyett! :D Jól tette, hogy adott neki, de ez még kevés is volt...
Atesben pedig azért van egy kis Bruce mégis! Ott a nyaralónál történteknél a semmiből ő lett a hős :D (ez a Burhan milyen sok jelenetet kap igaz mind abból áll, hogy próbálja megölni Bahart, de nem jön össze :D)

És a legnagyobb elszólás, a két nap csúcspontja...
Sultan Efsunnak "Efsun, azt is leköpném, aki téged embernek nevez... Mert te tényleg egy angyal vagy" :D :D :D ne
mihenike 2019 júl. 27. - 22:24:17 Előzmény Magenta99
(837/1547)
szia! ez a kislány gyönyörü és még hasonlít is Baharra... nem tudom, hogy emlékeztek-e rá, de egyszer Arda mondta, hogy „kicsikém nem tudnál egy kicsit egyszerübben fogalmazni, mint egy gyerek?“ :D szóval megfogalmazta a lényeget :)
Efsun kicsinyített mása... egy házban ennyi pszichésen sérült emberrel...
Apropó Arda!!!!! szegény olyan, mintha nem is lenne saját akarata! a sorozat elsö felében Hülya irányította... aztán pedig Efsun kezdte el irányítani... azt hittem, hogy miután egymásba szerettek, lesz ùjabb esküvö... de így csak olyan képek vannak az esküvöröl, ahol mindenki fancsali képet vág :)

A Zeynep&Arda-szerelmi szálat soha nem fogom megérteni... 1. Ardának megtetszett Zeynep a fitness teremben, de az erkölcsös Zeynep semmit nem akart töle!és közben már Cemal is üldözte a szerelmével!
2. Haniffének megtetszett Arda, de az rá sem nézett
3. az Atahan Hotelben volt valami fitnesses buli, ahova Arda kisérte el Zeynepet, mert Z. eljátszott a gondolattal, hogy Ardának mégis öszinték az érzései...
4. együtt töltöttek egy éjszakát, miután Arda lelépett és balszerencséjére Efsunba botlott, aki bele kergette egy gyilkosságba....
5. Z. felébredt, Arda helyett csak pénz várta a hotelszobában és a szégyen, hogy Ö bizony Ardáé lett, de Arda meg eltünt mint szürkeszamár a ködben...
6. ezekután pedig Zeynep és Arda is szerelmi bánatban szenvedtek...
7. Z. majdnem öngyilkos lett
8. Arda elvette Efsunt
9. Z. feleségül ment Cemálhoz.

De mikor is volt idejük annyira egymásba szeretni, hogy Arda hónapokig sírt Z. után?!? Z. pedig kb8 éve Arda után sír?!?
mihenike 2019 júl. 27. - 07:58:57 Előzmény Niki-ke
(836/1547)
Szia! 401 magyar megvágott részt csináltak belöle! volt idöszak, amikor egyáltalán nem tetszett a sorozat, de nèztem, mert nem volt más... aztán volt egy pont, amikor elkapott Efsun abszurd jelensége és nem tudtam abbahagyni :) söt egy részt sem hagyok ki, mert akkorákat szórakozok 1-1 jeleneten!!!! minden hibájával együtt szeretem a sorozatot... ez valami megmagyarázhatatlan dolog :)
sajnos sok spoilert olvastam én is illetve a youtube-on megnéztem jò pár videót, tehát sok mindent tudok, de a magyar szinkron felbecsülhetetlen :) annyit nevetek :)
7/10
libra26 2019 júl. 26. - 12:48:27 7/10 Előzmény Magenta99
(835/1547)
Szia! :)
Én ezzel egyet tudok érteni! Különösen azért rossz ez, mert ha csak a kislány külsejét nézem, olyan jó választás, tündéri, bájos, kedves arca van... És mindez addig tart, míg meg nem szólal :D Szerintem is a cél az volt, hogy éreztessék, hogy Efsun nevelése, csak kicsit túltolták sajnos.
De jó meglátás, túlzás, amiket kimond ennyi idősen.
7/10
libra26 2019 júl. 26. - 12:44:46 7/10 Előzmény mihenike
(834/1547)
Szia!!
Ha eljutok majd oda, hogy én is láttam azokat a jeleneteket, mindenképp jelezni fogom;) Aztán meg tudjuk beszélni. :D
Magenta99 2019 júl. 26. - 11:31:06
(833/1547)
Sziasztok!

Mekkora lett itt a forgalom, hónapokig szinte nem szólt hozzá senki. :))

Tudom, nem szép dolog egy kisgyereket ekézni, de nekem Nuran egyáltalán nem egy cuki, édibédi, "egyemaszíved" kislány.
Túlságosan koravén szövegeket mondatnak vele, még a világgazdasági helyzethez is hozzá tud szólni, az egyéb élethelyzetekről már nem is beszélve.
Volt dolgom 5-6 éves gyerekekkel, ők is tudtak "nagyokat" mondani, felnőttesen beszélni - de az üdítően vicces volt és mégis ott volt bennük a kisgyerek.
Ez a Nuran viszont Efsun kiköpött törpemása, ami egyrészt érthető, hisz az ő zajongását és őrjöngését hallja nap mint nap - viszont ez a kis tudálékos mindenlébenkanál tudatosan használja és érti is az adott szavakat, kifejezéseket.
Ilyen gyerek nincs! Ezzel nagyon mellélőttek szerintem a forgatókönyvírók.
1/10
Niki-ke 2019 júl. 25. - 23:31:56 1/10
(832/1547)
Sziasztok!
Nem tudja valaki, mikor lesz ennek (végre) vége? Bár ahogy látom, 131 török rész, ami náluk 2-3 óra/rész. Nálunk 40 percet adnak részenként, szóval nálunk egy hét alatt adnak le kb. 1 török részt. Ma hülyeségből mondtam anyának, hogy 666 részes. De most utána számolva, úgy látom, magyarul tényleg akörül jön majd ki. :D
Én ezt amúgy annyira nem bírom. A nappaliból behallani a szobámba, úgyhogy akaratlanul is "képben" vagyok a sorozattal. Az leges legelején még el is ment, szódával, de hónapok óta ez is már csak az a hülye, sablonos semmi, mint a mexikói szappanoperákban: ordítozás (szigorúan eltorzult képpel), bömbölés (szintén olyan ábrázattal, amit rossz nézni), veszekedés, marakodás, hisztizés, féltékenykedés, őrjöngés, viszálykodás, ármánykodás, szeretleknemszeretlekdeszeretelekmégseszereteleknamégisdeinkábbmégsevagymégis..., sipákolás, ricsaj, lárma, elválunk, nem válunk, de elválunk, denemválunkmertlelkiterrortalkalmazvafoglakzsarolnimígránemjösszhogymiaszitudeahhozúgyisvégtelenülhülyevagy, hangoskodás ezerrel, a másik életére törés, pszichiátriai esetek a köbön... hát komolyan... ez a sorozat is a büntetés kategória. Ez a sok torz ábrázat látványa, hozzá azokat az állatias hangokat hallgatni, szó szerint lélekölő. Totál depresszív. Aki még nem figyelte volna eddig meg, az ezentúl próbálja már meg így nézni. Nem bántásból mondom!
Nem értem, miért nem lehet kedves, vidám, szívet melengető, tanulságos sorozatokat vennie a televízió társaságoknak.
Ja de, mert ez az ócó. Jó az a magyar népnek. :s

Na mindegy. Azért ha van valaki, aki azért nézi, "mert már elkezdte", de már ott motoszkál egy ideje benne, hogy "de minek?", de azért csak nézi, de azért mégse akarja elvesztegetni az életéből az értékes időt ilyen hülyeségre, annak SPOILER VESZÉLY!!444 itt a befejező rész: https://www.youtube.com/watch?v=s_Wc4QfT9Nc törökül van, de nyugi, ugyanazt mondják benne, amit az előző 300+ részben. Viszont, itt legalább fel lehet gyorsítani a lejátszást. Sajnos csak 2x sebesség a max. Mondjuk én még így se bírtam, egyből a végére kapcsoltam, de eskü ajánlom 2 óra 6 perctől 2x-esre gyorsítva megnézni azt a gyilokos jelenetet! XD Mondjuk 0.25-re lassítva is vicces, de gyorsítva a legjobb! Bírom ahogy Efsun "röhög" a halott fickó felett. Közben a szolga is mintha mindjárt elröhögné magát. Aztán jön egy "újabb váratlan fordulat, a csaj főbe lövi magát, na neeeeeee, erre ki számított, juj-juj! A fehér cseléd meg nézi a hullákat, közben el van képedve, hogy: "B+, 5 perce sincs, hogy felvikszeltem a padlót! Kész! Én felmondok!" Aztán jön még a fő pszichiátriai eset, a szőke nő... XD Esküszöm, mintha valami horrorfilmet néznék, ahogy mozog a feje, aztán állatiasan üvöltve (nála ez az alaphang mondjuk) mászik ott a padlón, aztán ráveti magát a tetemre... zombi vagyok, omnomnom... =D
Amúgy nem értem, miért van még itt vége. Lehetne még nyújtani ezt a rétes tésztát a végtelenbe és tovább! XD Van még benne egy csomó potenciál! Ahogy látom az öreg hölgy is fel óhajt még ott tápászkodni a másik ház padlójáról, akkor jöhetnének még a végeláthatatlan őrjöngések, visszaemlékezések, sírás-rívás-fogcsikorgatások, szenvedések, bosszútervek, a gyerekek felnőhetnének... hajaj! Miket hagytak ki ezek az alkotók!
mihenike 2019 júl. 25. - 16:21:03 Előzmény libra26
(831/1547)
OFF
ha befejezted a Piszkost pénzt, akkor „menjünk át“ a tv2 port-jára és tárgyaljuk ki, mert vannak jelenetek, amik bele égtek az agyamba és amiket ki kell elemezni :D :D :D
OFF
mihenike 2019 júl. 25. - 16:19:00 Előzmény nőinéző
(830/1547)
köszi :D
7/10
libra26 2019 júl. 24. - 23:07:34 7/10 Előzmény mihenike
(829/1547)
Sziaa!!
Az OFFhoz:
Hát én most a legújabb részeibe belenéztem, hogy is mondjam... Nem lenne rossz a sztori, megvan benne a dráma, de nekem most is vontatott, lassú:/ Igazad van, a színészek többsége kifejezetten jónak mondható! De kezdem azt gondolni, a baj velem van és nagyon megszoktam ezt a Sorsok féle örök kalamajkát! :D Kíváncsi leszek majd ha később tovább nézed, mit fogsz gondolni.
Szintén off téma kicsit: a helyszínek :D Most, hogy a kórházat említetted... Eszembe jutott hányszor figyeltem már meg ugyanazt az utcát, rendőrséget, kórházat vagy épp házat/nyaralót! :D Ez nagyon jó!!! Mindig elképzelem hogy váltották egymást a stábok:D arra kifejezetten emlékszem, hogy a Cennetben Arzuék nyaralója Ates (most már) régi háza volt! :D (jajj a Cennet az egyetlen, amit eddig nagyon bánok, hogy nagyjából végig követtem...)
mihenike 2019 júl. 24. - 21:20:14 Előzmény libra26
(828/1547)
Szia! tényleg, hol van már megint Mehmet és Arda-nyurga-Atahan?!?!? :D
A héten már nem lesz idöm nézni, de jövö héten folytatom az elemzést :) én is örülök, hogy meg tudjuk itt vitatni Efsunka abszurd kalandjait :)

OFF
4 részt megnéztem a Megtörvéböl és tényleg iszonyat lassù... most nincs is nagyon idöm belemélyedni, majd adok neki még esélyt, de ez a 4 rész nagy csalódás volt, pedig nagyon jó a színész-felhozatal is! nem olyan csövesek mint Salih, Macit vagy Taifun :D :D :D
OFF