7/10
libra26 2019 nov. 23. - 16:55:13 7/10
(1457/1547)
Az pedig kétségtelen, hogy ezeknél mostanság szó szerint beakadt a lemez! :D
Én se leszek már ennél pihentebb
7/10
libra26 2019 nov. 23. - 16:53:31 7/10 Előzmény mihenike
(1456/1547)
Sziaa!!!
Vészesen fogynak a szavaim, de most már tényleg nem adom fel :D

1. Volkan lett a nyomortanya hivatalos gengsztere/főhőse? :) ezt mindenki döntse el maga :D
Mindenesetre szenzációs, elmegy hallgatózni Orkun és Zeynep után a dombra, de a telefon megszólal... De amatőr hiba :)

2. Ezzel párhuzamosan jó Ganimet anyám benzines kannát ragad (a török háztartások alapeleme) és elbeszélget a házával! "ha az enyém nem lehetsz, másé se leszel" "én helyeztem le a téglákat" Te jó isten mi ez már megint :D

3. Volkan fut Orkun elől, de hősünk meglátja, hogy tűz van, berohan, hogy Orkun lemezét ellopja, hiszen azon is ott a felvétel vagy már nem tudom hány lemez és felvétel van :) gyerekek és ami itt történt... Vita és verekedés a lángoló házban!!! Miért is ne tűzben verjék egymást agyon :D Orkun olyat kap, hogy ott is marad mozdulatlanul... A lemez ismét Volkitolkinál!

4. Zeynep utána is rohan, de végül ő is akkora pofont akaszt le, hogy orkunul jár és fekve marad a földön :D jó erőben van ez a Volkan fiú

5. Elrabolja Zeynepet??? Na jó, de ezt miért kellett?

6. Sultan megfejti, hogy Ganimet gyújtogatott! "Gyanús vagy te nekem" :D Jön a vörös démon és ekkortól, mintha ördögűzésre kapcsolt volna a néző :D visít, ordít, vádaskodik - én már csak a szentelt vizet vártam, de lehet azt a törököktől hiába várnám :D

7. Asim, az igazi szerencsétlen barom!!! Kiderült, hogy Müge él, de Kenanom tovább fenyegeti őt! Megint bekötik a szemét :D kész vagyok
(Mikor rájöttek, Müge jól van, mindenki ölelkezni kezdett, ebből a legszebb az volt, hogy Virágszálam még Atesékhez is odabújt :D)

8. Zeynep&Volkan&csavarhúzó kiegészítve azzal a túzok Ardaval
Zeynep meghülyül, leszúrná Volkit, aki csak le akarja leplezni Efsunék előtt a lányt, ezért Zeynep nevében odacsődíti őket (jók ezek az üres lepukkant házak)... Végül persze Zeynep sérül meg, ők ketten eltűnnek, de jön az a hatökör... Arda :) erre szokás mondani, hogy a döglött hintaló többet gondolkodik! :D összetaperol mindent, kezdve a csavarhúzóval... Efsun és a rendőrség megérkezik, újra együtt mennek az örsre :D hiszen Efsun kéri, hogy őt is vigyék "erre jöjjön asszonyom!" "rendben!" :D

9. Két anyánk szintén a kapitányságon a tűz miatt! Szembejön Arda, rögtön azzal vádolják, hogy bántotta Zeynepet... Sírnak-rínak, katasztrofális 2 perc a néző számára!

10. A nappali eseményei: Mehmet Figennek "biztosan nagyon megijedtél" "megtaláltad az irataidat?" "nem" és az okmányiroda sem jött össze..."gond volt a rendszerrel a hivatalban" és a legjobb: közben Hülya fejei és suttogó megjegyzései "rendszer... Nem működött... Nagyon érdekes" Mehmet hívást kap, Arda az újabb aggodalom oka...

11. Megérkezik az Atahan család is az örsre :) itt mindenki visszajáró már :) "kisfiam ne félj itt várok kint, megmentünk!" - az ügyeletes rendőr rendesen kiborulhatott tőlük :D

12. Volkan talált egy újabb üres házat a semmi közepén!!! És még taxit is szerzett, hogy magával vigye oda Zuhalt! Ahhoz képest, hogy ez a Zuhal álnővér, gyakran kérik a szakértelmét...

Jó pihenést mindenkinek az abszolút finishben!:D
7/10
libra26 2019 nov. 23. - 14:22:34 7/10 Előzmény Sumomo
(1455/1547)
Hiányolom is az ősz fejét meg azt a fantasztikus stílust :D
1/10
Sumomo 2019 nov. 22. - 21:42:02 1/10
(1454/1547)
Csak nekem tűnt fel, hogy Kenanaom szőrzete ismét barna?
1/10
Sumomo 2019 nov. 22. - 21:31:38 1/10 Előzmény Alberia
(1453/1547)
:DDD
Hát ezen kuncogok egy ideje, ismerem az érzést. Már a fonal elvesztésre gondolok.
Ne aggódj, aki tudja követni, annak meg az agya "zsibbad" le (by mihenike) :)
1/10
Sumomo 2019 nov. 22. - 21:26:44 1/10
(1452/1547)
Azta, csak lesek!
Itt a finishben kiderül, hogy milyen sokan vagyunk itt!
nahát..
mihenike 2019 nov. 22. - 21:25:38 Előzmény bekka51
(1451/1547)
én még nem láttam...
Oh te jó!!!! mi volt itt már megint?!?
amikor azt hinné az ember lánya, hogy ezt nem lehet tovább fokozni... és mégis :)
bekka51 2019 nov. 22. - 20:00:59
(1450/1547)

Sziasztok :)
Ganime könnyes jelenete, elég szükmarkúan önti a benzint, de azért micsoda láng csap fel...
Nero megirigyelné.... :D
Ganime , felgyújtotta azt , ami az övé volt. ...punktum !!

Orkun és Zeynep : bizniszel a lemezzel,( ezek mit képzelnek a szerelem, a boldogság ki kényszerithető ?? )

Micsoda pofon csattan Volkitól Zeynep pofáján , ... hová vezet a gyülőlet, a kétségbeesés, de jobban mondva, most, talán az igazságot szeretné menteni Arda javára......
- Huhahha.... napokkal ezelőtt feleségül akarta venni Zeynepet, menteni a böcsületét.
A Vörös Sípákoló felülmúlhatatlan....

Huhh Zeynep valami fegyverfélét lát Volki háta mögött…. hát igen, használja is, dühösen döf… aztán csend, majd a rendőrség szirénája, jött a két anyáért, ez a rendőrség itt ritkít ma este . :D
Őrsön tisztázni lehet. Camil, megmentőt akar játszani :)

Hülya könnyei, mindenki ölelkezik, megvan Arda,
Asimot fenyegeti Kenan, vészjosló randira hivja .
Peches Arda megjelenik a Zeynep " hívására", csak még nem tudja mi vár rá, miért fog meg egy véres fegyvernek látszó valamit?.... De mit mondjak, Ardanak is jobb az őrsön lenni, mint Zeynep férjének lenni
"A férjemet bilincsben viszik el "...természetesen
Efsun is elviteti magát a rendörökkel, ...rosszabb nem gyühet :)

Kenan és a kisfiús Asim, bekötött szemmel hozzák , annyi rosz kinéztű gengszter között…. neki kell dolgozni, milyen munkát ajánl ?:D

Figen és Mehemet, iratok nincsenek, .....baj volt a "kormányablaknál" :D

"Ganime még a sütőt sem tudja begyújtani", egy földre szállt angyal. ...
Akétanya a rendőrségen találják meg egymást, újra együtt a nagycsapat, Ardat faggatja,hol van a lányuk? és tényleg, most, Arda ártatlan, tényleg belecsöppent a paradicsomszószba :DD

Sultan, a gyilkostekintetű és hajlamú vádolja Ardat. Hülya mentené a fiát. "Itt vagyunk, megmentünk "...!!

Milyen házba vitte Volki Zeynepet? Zuhalnak kell megmenteni őt ….

Baharnak es Atesnek, csak nyúlfarknyi szerep jut, a jóságot nem lehet fokozni, sohasem egy hálás szerep mozivásznon, ellentétben a gonosz hajlamokkal. Ugye Bahar terhes, beteg, parokát,párnát kénytelen viselni,fáradékony , öltőzni sem akar, az ember azt hinné, a lélek csak hálni hár belé :))

Szép estét mindenkinek :))
Elhaym 2019 nov. 22. - 14:12:33 Előzmény mihenike
(1449/1547)
Ennek örülök. Már azért is érdemes, mert a Piszkos pénz Hüseyinje is szerepel benne. :)
7/10
libra26 2019 nov. 22. - 14:07:42 7/10 Előzmény ninjago
(1448/1547)
Szia! Ezekkel a sorokkal betűről betűre egyetértek :D teljesen jogos, még a gyerek is háttérbe szorult, mióta az "unalmas" pároshoz került... Nincs semmi élet abban, ahogyan hozzászólnak a kislányhoz! Bahart meg egy rakás szerencsétlenségnek öltöztetik minden egyes részben.