mihenike 2019 febr. 09. - 10:30:24
(457/1547)
Szia! megnéztem a pénteki részt!!!!

Szép és megható volt a vidámparkos jelenet!

Nagyon tetszett Szultán elöadása a „szégyenletes“ vacsorát illetöen :D

Efsunnak tényleg nincs önkritikája... mit gondolt, ha bemegy a nyaralóba, akkor mindenki szívesen fogja látja látni?!?

mihenike 2019 febr. 09. - 09:38:25
(456/1547)
Az elvarratlan szálakat illetöen...
mi van Iszmaillal, a robotzsaruval?!? Annyira szerették egymást Efsunnal!!!!
mihenike 2019 febr. 08. - 18:18:52
(455/1547)
Mehmet miért is nem akarja a kezelést?! hiszen épp most talàlta meg a lányát és Hasretet!!!!
mihenike 2019 febr. 08. - 18:07:37
(454/1547)
...folytköv...

Szali azt mondja, hogy Arda ùgy szereti, mint az apját :D ezek ùgy hazudnak, mint a vízfolyás!!!!

Még Efsun mondja Hülyának, hogy szedje már össze magát :) a végén még összecsiszolódnak!!!!! szép is volt, hogy együtt szunyókáltak a rendörség elött!

....

mihenike 2019 febr. 08. - 17:50:53 Előzmény Magduska
(453/1547)
Sziasztok!!!!

Ez is jó kis rész volt :D

Efsun dumâjân behalok! „figyelj csak kávézgassunk még itt és dumálgassunk hajnalig Hülya!“

Szalit is elviszik, Efsun itt kukucskál, Ates követi öket! Ez lassan már kész krimi :D Szappanopera helyett krimi :D De Ates bárcsak ki is derítene vmit, nem csak tátaná a száját!

Ilyast jól felidegesítette Ganime! Mondjuk én már rég felpofoztam volna ezt a vénasszonyt! borzalmas ezzel a dumájával! Megmondta Muzzaffer is, hogy Ö játsza itt az erkölcs-csöszt :D

Arda megjelenik vérben ázva a háznál, de Hayrettinnek nem esik le magától, hogy kórházba kellene vinni ezt a szerencsétlent!!!! Gondolom Cemált sem fogják emiatt megbüntetni, mert Arda fedezi a rendörök elött!!! de miért is fedezi?!?
Hösszerelmes Cemal homályosan elmondja Zeynepnek, hogy megbüntette Ardát....

Ez a Szali-jelenség is érthetetlen, itt sírdogált Mucella miatt hónapokig, és, ahelyett, hogy utána ment volna Mercinbe, itt maradt Isztambulban maffiózósat játszani!!!!

Efsun: „Ez egy Ilyas Demirci klasszikus“ ügyvéd ùrnak tartoznak 15 ezer lírával :D
„Ha segít megveszem magának a legdrágább talárt és egy kalapácsot“ haha

....folyt.köv.....
mihenike 2019 febr. 08. - 13:55:21 Előzmény Magduska
(452/1547)
Nem tudja valaki esetleg, hogy Ilyas mire célzott, amikor azt mondta Szultánnak, hogy Ö az egyetlen, aki tudja, hogy miért jött és miért maradt itt??? Ö lenne Efsun igazi anyja?!? :D
Magduska 2019 febr. 08. - 03:12:51
(451/1547)
Az jó volt mikor Sultan azt mondta hogy a villa őket illeti meg azért ők megdolgoztak igen gyilkoltak már egyre több a gyilkosság amit Efsun és anya aztán Efsun és nagynéni követ el azért ez már túlzás hogy büntetés nélkül megúszták
mihenike 2019 febr. 07. - 14:47:52
(450/1547)
Sziasztok! megnéztem a tegnapi részt!!!! nagyon jó volt!!!!
Mehmet, Bahar és Hasret jelenete az elején, a rosszullét illetve Mehmet monológján meghatódtam! Végre Anyának szólította Hasretet!
Fülya szóra sem érdemes! annyira felesleges a jelenléte!
Nem csodálkozom, hogy Zeynep öngyilkos akart lenni. ha nem is Arda miatt, de ezek miatt a pletykàs szomszédok miatt én is öngyilkosságra vetemednék! ennyire gonoszak!!!! Ez egy nagyon jó ábrázolása a török társadalomnak!!!! A nagy erkölcs-csöszök... inkább ök szégyelljék magukat!!!!!
Nekem az is tetszett, hogy megszólalt Efsun lelkiismerete és bement a kórházba Mehmethez!!!! Persze ott se rá, se Ardára nem volt kíváncsi senki! (viszont tetszett a ruhája, nem volt olyan bohóc, mint máskor)
Ilyas papa bekeményített és feljelentette Szultán! :D szegény öregen ezt még biztos meg fogják bosszùlni...
Muzzafer nem tudta elmondani értelmesen Efsunnak, hogy mi történt és most azt hiszik Hülyával, hogy a gyilkosság miatt vitték el... A végén még volt Efsunnak pár beszólása Hülyához.
De a legeslegvégén nagyon meglepödtem Cemal akcióján, hogy leszúrta Ardát!
Gondolom ez a kis szegény legény is megùssza büntetés nélkül, mint a többiek...
mihenike 2019 febr. 07. - 14:25:45
(449/1547)
Arzu és Doruk engem kikészítenek idegileg!!!!
mihenike 2019 febr. 07. - 14:11:13
(448/1547)
Szia!
persze, hogy màsképp is lehetett volna, de akkor nem lenne 401 rész, amit nézhetünk :D
Viszont, ahogy telik az idö és halad a történet, minden hibájával együtt, egyre jobban szeretem a sorozatot... mert sajnos vannak ilyen gonosz emberek, mint Efsun és Szultán..., akik megkeserítik a tisztességes emberek életét!!!!