mihenike 2019 jan. 03. - 14:11:19 Előzmény dioon
(327/1547)
nagyon szép Bahar ebben a koktélruhában, a rózsaszínben. máskor mindig olyan unalmasan öltözködik.
mihenike 2019 jan. 03. - 13:38:09 Előzmény dioon
(326/1547)
végre eljutottam a szilveszteri részhez! Ates végre ùgy viselkedik mint egy okos ügyvéd :D
Efsun ezekben a részekben nagyon jól játszik!
mihenike 2019 jan. 03. - 12:53:50 Előzmény dioon
(325/1547)
ne haragudj, de hiába nézem, nem értem, hogy mi volt ez az emberrablàs? Efsun végül lemondott a „nagyapja“ örökségéröl?! mert persze a bugyuta Hasret nem is tart igényt az örökségére... :D

apropó Fülya elvesztette az egyik babát, de senkit sem érdekel :D
mihenike 2019 jan. 03. - 12:42:36 Előzmény dioon
(324/1547)
juuuuj nem tudom szó nélkül hagyni az ùj szereplöket, akikhez beköltöznek albérletbe Mucelláék! borzalmasak!
mihenike 2019 jan. 03. - 12:25:14 Előzmény dioon
(323/1547)
Szia!
amennyire vártam a bírósági tárgyalást akkora csalódás volt számomra...

Efsun azt mondja, hogy Nuran okozta Yusuf halálát és mindenféle nyomozàs nélkül el is hiszik neki?!? Csak Hülyànak és Atesnek jut eszébe, hogy erre képtelen lett volna egyedül Nuran...

Ates titkos gyereke kikészít idegileg :D

Bahar pedig ismét nem szól semmit, pedig Ö tudja, hogy mi történt... inkább mindent a halott Nuranra kennek...

Efsun olyan szabad marad, mint a kismadár és délutànra màr Mercinben is vannak... De hogy a fenébe elözték meg Ates???? :D
Hülya felbérelt vkit hogy gyùjtsa fel a házat a Gelinciken?!? ez a nö nem semmi:D
Efsunék megtalálták a fényképeket és most elrabolják öket! ez nagyon jó :D meg is érdemli a két boszorka!

mihenike 2019 jan. 02. - 18:39:03 Előzmény dioon
(322/1547)
ui. majdnem megfeledkeztem Szent Ates eltitkolt gyerekéröl???? màr csak ez hiányzott a történetböl... :D gondolom jön egy vagon ùj szereplö :D
mihenike 2019 jan. 02. - 18:37:28 Előzmény dioon
(321/1547)
Sziaaaa!!!! na még ilyet, a 167. részben csak ùgy kapkodtam a fejemet. Szakine lebukik, Efsunék követik... de miért szaladt be az építkezésre?!? már azt hittem, hogy meghal... erre visszahùzzák... na jó nem is ez a lényeg,hanem, hogy „beülök a lakásomba, a sarokba és soha nem jövök ki és senki nem fog megtalálni“ :D áàà!!!!
Apropó! amikor Iszmail követte Efsunt és Szultánt, hirtelen mintha elvágták volna a filmet és nem lett vége a nagy müveletnek... csak annyi volt, hogy Szakine hagyott egy levelet és megpattant...
Eddig behùzott kézifékkel haladt a történet, most meg ùgy sietnek, mint akit hajt a tatár :D vagy ezek a részek lehettek az eredetiben az évadzáró epizódok? (vagyis epizód amit itt ugye több részletben látunk...)
Nagyon tetszett, hogy Efsun kiállt és el akarja mondani az igazat!
folyt.köv. :D
mihenike 2019 jan. 02. - 16:00:12 Előzmény dioon
(320/1547)
szia! remélem nem idegesítelek nagyon a kommentekkel :D a 166.részben olyan gyorsan pörögnek az események, mintha egy másik sorozatot néznék!!!! Bahart elrabolják, kiderül, hogy Arda jelentette be a holttestet, elmennek megkérni Gülecer kezét! ennek a völegénynek a növére nem semmi... Efsun ordibálása a lánykérés elött-után-közben! szétröhögtem magam :D

Ilyas màr megint lemaradt mint a borravaló!

Efsunnak van lelkiismerete! nahát-nahát :D

na végre kimondták, hogy 2 év telt el. pont azt számolgattam, hogy vajon mennyi idö telt el, amióta Yusuf meghalt.
Ez az öreg hösszerelmes Sali is jó kis összetett karakter. különben miért hagyta el fiatalon Mucella?! szégyellte az égési sérüléseit?!

Ilyas annyira sajnálatra méltó karakter!!!!
9/10
dioon 2019 jan. 01. - 22:40:21 9/10 Előzmény mihenike
(319/1547)
Jó szórakozást hozzá! Izgalmas :)
mihenike 2019 jan. 01. - 22:37:58 Előzmény dioon
(318/1547)
Még van 5 részem, de Bahar karaktere olyan bugyuta, hogy Ö saját magátòl semmire sem jön rá :D