mihenike 2018 dec. 14. - 09:53:01 Előzmény dioon
(257/1547)
Szia! most nézem a tegnapi részt!!!!
Szent Mehmet ismét megmentette Hülyàt!
Szultán és Efsun bùjkálásátòl kiégett az agyam!!!!
Figyelj, Szultán csak ùgy ki-be mászkál a villából/villába, de, amikor Arda meg akarja menti az Anyját, akkor az ajtó zárva van és egyik kulcs sem nyitja az ajtót!
Ez a Beyza meg az anyja katasztrófák!!!!
9/10
dioon 2018 dec. 13. - 21:55:10 9/10 Előzmény mihenike
(256/1547)
Jajj,most is ...h senki nem látta őket meg...pedig kedves Szultánkánk sántított is. Sajnálom Hülya-t. Valahol van igazságalapja amit csinál,de nem hisz neki senki. Ő az egyetlen aki első pillanattól érezte,h vmi nem stimmel ...Szerettem a Feriha-ban is. Hiteles :)
mihenike 2018 dec. 13. - 21:48:35 Előzmény dioon
(255/1547)
ez ùgy látszik, hogy örök rejtély marad! nagyon furfangos ez a forgatókönyvíró!
igen, 2 mp, „Hülya...lányom!“ közben Szultán észrevétlenül bùjkál!!!! készen vagyok!
9/10
dioon 2018 dec. 13. - 18:51:03 9/10 Előzmény mihenike
(254/1547)
Fogalmam nincs :D De csak 2 másodperces hang volt a CD-n? "Hülya...lányom" :DD
mihenike 2018 dec. 13. - 17:53:11 Előzmény dioon
(253/1547)
Néztem, de nem értettem, hogy mégis hogyan indult el a laptopon az anyja hangja?!?!
9/10
dioon 2018 dec. 13. - 13:22:18 9/10 Előzmény mihenike
(252/1547)
Sehol máshol nem volt hely,se ötlet..csak a bőröndbe :D Naja,Mucella megtorpanása is érdekes,eddig 2 szót nem tudott normális hangnemben váltani vele,most hirtelen meg már egybekelnek :D
A hangfelvételen is annyit nevettem,annyira gagyi volt :) Azt már meg sem említem hogy csak úgy elindult a Laptopon mikor Szultánka bent volt...
Az egész ház tiszta üres,minden szoba ajtaja nyitva. Csak úgy belehet menni/törni/lopni. :D a nagy Atahan villa ahol cselédek sőt még Security is van.. :'D
mihenike 2018 dec. 13. - 12:59:35 Előzmény dioon
(251/1547)
Beyza világra szóló ötlete, hogy Efsun táskájába rejtette el a cd-t! ez kiverte megint a biztosítékot!!!!

Beyza anyja meg Efsun egy csettintésére lélekszakadva csomagolja a böröndjét!!!!

Efsun mennyire befolyàsolja már Bahart?!? és miért akarja ennyire a közelében tudni?!
Atest sajnálom, nagyon!

Ez csodálatos! Mehmet Emír és Száli egy asztalnál vacsoráznak, pedig hetekkel ezelött gyilkossàggal vádolta!!!!

Hulya hogy a fenébe nem vette észre Szultánt?!? söt, senki sem vette észre. Hayrettin beengedte? vagy most hogy került ide?! és hogy fog kimenni?!
9/10
dioon 2018 dec. 12. - 11:22:41 9/10 Előzmény mihenike
(250/1547)
Mert Beyza rájött illetve "kihallgatta"a cserebere történetét.
Alapvetően ő egy szolgalelkű,könnyen megfélemlíthető,rettenetesen unalmas mellékszál... Mindenkitől fél,mindenki parancsolhat neki és az anyjának is. Nuran és Efsun fizettek a hallgatásért és persze meg is fenyegették. Pont azt néztem a tegnapi részben,hogy milyen csúnyán megy,és azok a lábak... És csak Efsun rongyaira van ráizgulva :D
mihenike 2018 dec. 12. - 10:52:05 Előzmény dioon
(249/1547)
Ilyas teljesen félkegyelmü!

Szultán most Beyzát fenyegette meg! Ez a Beyza annyira félt Nurántòl is!de miért is?!

Ez a Fülya is teljesen bolond, itt nyomul Mehmet Emírre, pedig az 23 éve csak Hasretet szereti!

A 3 csaj együtt bandázik, Bahar&Efsun&Müge! ez aranyos volt!
Baharnak mióta van okostelefonja? eddig mindig azon mókáztam, hogy kb Nokia 3310-es van!

Ates végre megszólalt és teljesen igaza volt!

Oh, igen, én nagyon bele tudom élni magamat és szerintem, ha nem lennének megvágva a részek, akkor sokkal élvezhetöbb lenne!
9/10
dioon 2018 dec. 11. - 23:01:26 9/10 Előzmény Halak66
(248/1547)
Igen,egyrészt igazad van,viszont már nem a 80/90-es években élünk és mások lettek a "fogyasztói igények". Ami mondjuk eladható volt anno,az már a mai viszonylatban nem,max az eredeti adaptáció tuningolásával a mai "igényekre"fésülve. És még így is számtalan megbukik.
Ma már a mesék nem érdekeltek,mindenki törekszik a valóságból meríteni és a realitás talaján maradni.
Én személy szerint a hiteltelen,abszurd vagy épp eltorzított valóságkép szituációkra építem legtöbbször a kritikám.
És azt gondolom,hogy ezek a kis "hibák" abszolút romboló értékű hatással lehet a történet rálátására.
Egy példával élve,utálom mikor egy Horror filmben is olyan abszurd és valótlan dolgok vannak konkrétan "megetetve"a nézővel
mint pl: az"áldozat" fut egy erdőben és egy szörny vagy bármi kb. 30km-es távolságról utóléri...ezeken vagy nevetsz és ahogy fogalmaztál "Meseként" tekintesz rá vagy kikapcsolod/leállítod.
Egy szónak is száz a vége,nem minden emberrel tudnak mindent megetetni. :)