malvinkicska 2018 máj. 17. - 07:32:06 Előzmény meggy100
(17/1547)
Azt jelenti. hogy ez most részemről Spoiler lesz, két család klánban élnek, és mghal az egyik nőnek a férje és a fiú testvérnek kell a szokás szerint elvenni, és ez történik, de a főszereplő Savas az-az Murat Yildirin nem őt szereti hanem másik nőt akitől már van egy kisfia is, és ezek körül folyik a téma sok egyebek mellet, drog bele szőve, remélem adtam egy kis ízelítőt.Mutattal film is van fordítva.A női főszereplő a Szerelem és Büntetésbe, Nurgül Yesilcay.
Máriácska 2. 2018 máj. 16. - 17:45:17
(16/1547)
Kedves Fórumozók!
Tudja-e valaki, hol lehetne megnézni a Mutluluk Zamani c. török filmet magyar, esetleg angol felirattal?
Sehol nem lelhető fel az interneten, még ahol írják, hogy ott van, ott is csak percekben található. A két főszereplő a Kiralik Ask-ban látott főszereplők, és külföldön a film nagy siker.
A Sevdam Alabora c. török sorozatot (2015) ha jól látom nem lehet magyar felirattal megtalálni az interneten, pedig ha a beírom a címét megjelenik, hogy hunsub, magyar felirattal, de semmi sincs.
Kár, hogy a Duna tv-nek nincs pénze ilyen híres, minden bizonnyal remek filmek, sorozatok megvásárlására, de az is lehet, hogy van rá pénzük, csak akinek a feladata lenne, az nem igazán szakértő a sorozatok témában.
3/10
meggy100 2018 máj. 15. - 17:53:42 3/10 Előzmény malvinkicska
(15/1547)
Köszi szépen a válaszod !!!
Én még nem láttam a téglát sem, azt is nagyon dicsérik és mivel érdekelnek a fiatalokkal kapcsolatos sorozatok, témák, így az Áradatra is gondoltam megnézni. Marian, szémszédom dicséri a Szerelem és büntetést is :) Szóval lesz miből választani :) Murat Yildrimmel láttam török filmet és az éjszaka királynője c. sorozatot is ! Jó szinész meg jóképű, de olyan sok jóképű szinész van a török sorozatokban :) Amugy mit jelent, hogy érdekes a Szerelem és büntetés ??
malvinkicska 2018 máj. 14. - 07:14:34 Előzmény meggy100
(14/1547)
Őszinte leszek én azt nem szerettem és nem néztem a török humor nem olyan jó , mint a Drámájuk abban nagyok, nekem ez a véleményem de akik szeretik azt is elfogadom mivel nem vagyunk egyformák.A Szerelem és Büntetés nagyon érdekes, és Murat Yildyrin a főszereplő ő egy csodálatos sok oldalú színész.A Felső Tízezer azt elfeledtem az nem is olyan hosszú és jó a téma 4 fiatal ragyogó színész, persze meg többen, de ők Isteniek abban is.A Zürös Víszonyok is vígjáték nem régen kezdték el fordítani az nagyon jónak ígérkezik. A F F SZ alap ötlete a Szépség és a szörnyeteg, ott Ibrahim Cellikol a főszereplő.
3/10
meggy100 2018 máj. 14. - 00:46:17 3/10 Előzmény malvinkicska
(13/1547)
Köszi az ajánlott sorozatokat !!! Egy 1 múlva lesz új laptopom és akkor neki állok online török sorozatokat nézni :) Nem is tudom melyikkel kezdjem, hisz annyi jó van ! Láttad a Kiralik As/ Kiadó szerelem / c. sorozatot ?? Vigjáték és a szomszédasszony végig nézte már magyar felirattal és nagyon dicsérte, hogy milyen jó vigjáték sorozat.....
malvinkicska 2018 máj. 13. - 17:13:57 Előzmény meggy100
(12/1547)
TV-t nem nagyon nézek,mert a színvonal a béka feneke alá süllyedt vagy még alább, általában a fordított Török sorozatokat, pl Cukur- Gödör,Ask ve Ceza Szerelem és büntetés, nagyon jó érdekes itt két klánról szól a történet.Medcezir-Áradat,Fekete-Fehér Szerelem, ezt a sorozat baráton,Asi,Fazilet asszony lányai,, aztán volt a Dolunay-Telihold, annak már vége le van fordítva.
3/10
meggy100 2018 máj. 13. - 01:46:51 3/10 Előzmény sorozatkedvelõ
(11/1547)
Ezt én is észrevettem.....lehet nem a film miatt ilyen, hanem eredetileg ilyen barnás-festékes a tenyere, ujjai.
3/10
meggy100 2018 máj. 13. - 01:45:21 3/10
(10/1547)
nem veszik meg, mert drága.
sorozatkedvelõ 2018 máj. 11. - 15:48:23
(9/1547)
A lányok anyjának mitől festékes a tenyere és az ujjai?
3/10
meggy100 2018 máj. 11. - 11:00:58 3/10 Előzmény malvinkicska
(8/1547)
Bocsi, miket nézel helyettük ?? Elárulnád ?? Én utálom a mexikói szappanoperákat, kiráz tőlük a hideg.....Nem akarok politizálni, de mióta a Fidesz nyert 8 éve és ővék a Duna tévé, Tv2 stb.....azóta ezeken az adókon alig vesznek új sorozatokat, csak ismételnek sokadszorra adják a Hegyi doktor újra rendelt és sorolhatnám tovább az állandóan ismételt sorozatokat Pl: REx felügyelő stb.......vagy a mexikói gyemge, gagyikkal töltik ki a műsoridőt pl : Mámoros szerelem a Dunán stb... Tv2-ön Álmodj velem.....mezeket messziről kerülőm !
Régebben vettek új sorozatokat még a szoci kormány idejébena világ összes tájáról és nem mexikóiak voltak főleg ::.vettek anno dél-koreai sorozatokat / palota ékköve, Sila királyság stb/, spanyol sorozatokat, japán sorozatot, ausztrál sorozatot is vettek és jók voltak !!
Most a nézők nem számitanak csak az olcsóság, minél olcsóbb legyen a többi nem számit nekik !! De a havi dijat a tévére persze minden hónapban beszedik !!! Pénzért cserébe csak ismétlések mennek meg mexikói olcsóságok !! Így lehet gazdagodni nekik a mi pénzünkből !