7/10
libra26 2019 nov. 16. - 17:16:48 7/10
(1397/1547)
Sziasztok! :D
Még mindig nem tudtam megnézni a tegnapit, de tegnap elfelejtettem megkérdezni: Asim megússza a lövöldözést, hiszen önvédelem... Emlékeztek arra, mikor Bahar lelőtte Kenant??? A lány 5 évet kapott jogos önvédelem ellenére!!! :D Asim meg kisétál a rendőrségről??? Ez őrült jó! :D

Vagy ez a nyomozó már úgy van vele, hogy ezeket lecsukni sem érdemes, pusztítják egymást :)

Baharra egyébként én a kezdetek kezdetén se bírtam főszereplőként nézni, talán az első 2 hónapot leszámítva, de amit a végére csináltak belőle az kritikán aluli!!! Mások sokkal több jelenetet kapnak, néha még a totális mellékszereplők is :)
mihenike 2019 nov. 16. - 17:03:10 Előzmény bekka51
(1396/1547)
Szia :) ezt kommentálás nélkül nem lehet már kibírni :) én is nagy élvezettel olvasom a bejegyzéseket :) az e heti „adag“ már tényleg kegyetlen volt! és ahogy minden àtvezetés és logika nélkül dobálja egymás után a jeleneteket a forgatókönyvíró, az már egyenesen félelmetes :D! Ha minden igaz, az „o hayat benim“ magyarul azt jelenti, hogy „ez az én életem“ (valami ilyesmit olvastam egyszer).... de a magyarok rettenetesen jó címet adtak neki! A Sorsok ùtvesztöje sokkal inkább passzol rá, hiszen már kit érdekel, hogy Bahar helyébe lépett Efsun?!? lassan már arra sem emlékszünk, hogy van olyan szereplö, akit Baharnak hívnak, nem, hogy föszereplöként kezeljük.... á, dehogy :D
Efsun a totális föszereplö!
bekka51 2019 nov. 15. - 23:05:59 Előzmény libra26
(1395/1547)
Sziasztok :))

Az igazság az,hogy amint egyre jobban elborul a szereplők beteges hajlamai, itt a topikon egyre élvezetesebb és humorosabb bejegyzések látnak napvilágot. :))

Mindenkinek Kellemes hétvégét kívánok , napsütéses szép napot !
7/10
libra26 2019 nov. 15. - 22:25:41 7/10 Előzmény mihenike
(1394/1547)
Szia! Sziasztok! :) Mindenkinek szép estét! sajnos a mai csodákat még nem láttam, pedig úgy olvasom van bőven! :D Lehetett szemezgetni!:)

Fantasztikus összefoglalók születtek ma is!!! :D köszi mindenkinek!! :D

mihenike, az a csütörtöki rész összegzés :DDDD hát minden betűje megérte!!!! Minden mondaton remekül szórakoztam!!!:)...

Egyébként nagyon beteg a sztori, minden eddiginél betegebb és úgy látom kezd benne mindenki alaposan elborulni - minden eddiginél jobban :) De nem tudok nem nevetni Efsunon, Hülyán, Sultanon és Kenanon :D óriási + 1-2 mellékszereplő megnyilvánulásai...

Kellemes hétvégét, holnap megnézem magamnak a mai remekművet aztán hozzáteszek valamit, ha tudok ezek után! :D
offtopic
mihenike 2019 nov. 15. - 21:52:52 Előzmény libra26
(1393/1547)
Elolvastam és máris jön a válasz!!!!
mihenike 2019 nov. 15. - 20:44:33 Előzmény bekka51
(1392/1547)
örülök, hogy tetszett. megihletett rendesen a tegnapi és mai rész :D

ezek után ránk fér a hétvégi pihenés :D
1/10
Alberia 2019 nov. 15. - 20:43:04 1/10 Előzmény mihenike
(1391/1547)
Én is azt nevettem, hogy Kenant hasba szúrta Hulya, hasba lőtte Asim, majd ezek után megműtötték, de az orvos szerint 2 nap múlva meggyógyul. Bezzeg az arcán az a ragtapasz napokig fenn van. Úgy látszik a hasi sebek gyorsabban gyógyulnak. Hulya beszólásait és arckifejezéseit imádom. Efsun egyre szebb, és az ízlése 180 fokos fordulatot vett. Hát aki egy butik tulajdonosa................. :))
bekka51 2019 nov. 15. - 20:23:11 Előzmény mihenike
(1390/1547)
Szia :)

Köszönöm az útbaigazítást. :)
Valahogy így működhetett Beyza infója :) - Összedolgozik a titkosügynökökkel.
Apropó...Nem szólt a leányzó, megkapta a pénzt a Bors magazintól ? :D

Nagyon élveztem írásodat,bejegyzésedet. Kitűnően idézed a színészek szövegeit :)

Mindenkinek jó hétvégét ,pihenést !!
mihenike 2019 nov. 15. - 20:10:13 Előzmény bekka51
(1389/1547)
hahaha :) szia!
szerintem Figen ùgy ölte meg a férjét, hogy leszúrta :) Beyza biztos felhívta az ismerösét az FBI-nál és tölük tudta meg :)
bekka51 2019 nov. 15. - 20:04:53
(1388/1547)
Én is megkönnyezem Volki szenvedését, italba fojtja bánatát, majd jön apája, feleleveníti neki a történteket, ...vigasztalja,
(Csak egy nőcske a Gelincikről...)

Kenan hordágyon,fél hulla már, ...nem tud legénykedni a fegyverével.

Hülya megkönnyezi Asim hősies tettét

Ganime , aki nem érti a háttér cselekményt , halvány lila gőze sincs, nem baj, eljegyzés elhalasztva , majd máskor lányom…. Zeynep poker arccal hallgatja, tudja, hogy nincs második esély, sohase jön el az alkalom.
Sultan mentené a menthetetlent , vajon Zeynep bevallja mi volt a szobában, a kamera kereszttűzében?

Ganime és a volt férj összekapnak verbálisan...

Zuhal megtudja a kőkemény igazságot: nem lesz eljegyzés !!

Salih hófehér tuxedo -ban , mintha az is már bepiszkolodott volna :)
Asim meg Mehmet vallnak a rendőrségen, …. röviden.

Zuhál szerint : "majd Arda szeretni fog… "
(kényszerből ??? …., -az embert szeretik, vagy nem ! - (a szerkesztő megyjegyzése :D .)

Zuhal megtalált egy lemezt, Salih műhelyében, kioktatja friss tanitványát,aztán jün Volki és megsejti a rosszat,a gonoszat.

A Vöröss Sipákoló : "idejön ez az alak s erőszakról fenyeget? "

Efsun nem hazudtolja meg magát,rikácsolásával elüldőzi férjét. ...hát igen, mindenki sorsának kovácsa, úgy rontja el életét, ahogy az esze viszi :)))
(Salih megsemmisíthette volna azt a lemezt,felvételt, épp eleget kicsikartak Ardaból.)
( ez is a szerk.megjegy. :D

Mehmet és Bahar, vidáman beszélgetnek apja új szerelmi kisérletéről, este majd megkéri a kezét, Bahar segítsen a lánykérésnél.
Micsoda brill gyűrű !!! szép, szép ,....nekem is kell !!! :D
Nooran bölcs kérdése, : csak szülinapon lehet meglepi?

Beyza de féltékeny !! Kés kellene és én mindig megrémülök, elgondolkodom, elég éles-e a kés ?
Beyza Figennek:
A késekhez jobban értesz… ? (volt valami késes sztory,amit nem tudok ??? Figen asszony is késelt valaha?)

Kórházban:
Hulya a rendőrnek: nincs olyan állapotban,hogy veszélyes legyen !
Eljöttél ?- kérdi Rómeó? :D
Török Júliánk : Mindennek vége, nem tudtalak megölni, nem tudtalak felgyújtani, megpróbáltad a fiamat elvenni.
Szerettél e engem ? ....ami fontos egy Rómeónak
Hülya : - "én jobban szerettelek bárki másnál !!"

Game over….