7/10
libra26 2019 nov. 14. - 23:39:10 7/10 Előzmény bekka51
(1377/1547)
Szia! De jókat írtál :)
Anyósaim :D :D :D ugyanez villant be nekem is!! Akinek 2 anyja van... És lám, akad ilyen:D
7/10
libra26 2019 nov. 14. - 23:08:10 7/10
(1376/1547)
Mindenekelőtt engem is érdekelne, Asim honnan ásta elő ezt a csodálatos, mély szerelmet! "Drágám" "szívem"... :)

1. Zeyneppel én is így vagyok, nem tudok/akarok róla meg az őt érintő eseményekről hosszasan véleményt alkotni, mert képtelen vagyok elviselni :D az egyetlen, amire még tegnap felfigyeltem, hogy leengedte a csapnál Sultan összes vérnyomás csökkentő tablettáját!!! Felháborító!! Mintha úsznának a pénzben, hogy minden nap vegyenek egy adagot... Szegény Sultan, anno Fülya vitte el a készletét, hogy megmérgezze Hülyát! Őrült nők, legyen elég :D

2. Volkitolki szíve is hirtelen kapott lángra, nem győzöm sorolni, Secil, Efsun, az a tolvaj táncosnő is megtetszett neki, de már Zeynepért kalapál... Ez egy végtelen jó srác egyébként, az az undok liba meg hogy beszélt vele... Szebben is el lehetne utasítani :D Kamil úr megjelenése és színészi játéka azért mindig ott van ezeknél a jeleneteknél :D bírom a fejét, plusz egy fő, akin röhögni lehet

3. Arda világmegváltó terve!! :) Efsunnak "ugye akkor eljössz délután az eljegyzési partira?" Arda is érdemelne különben minimum 2 akkora pofont, amit Beyza kap mostanság... Hidegrázást kapok ettől a szerelmi háromszögtől :D

4. Arda csak úgy odatelefonál Zeynepnek... Kapd magad, délután eljegyezlek a család előtt a villában... Ja oké, szeretnék én olyan bolygón élni, ahol ez a válogatott banda :) csak viccelek, inkább nem, nagyon ijesztő :D

5. Sultan, akinek a becsület az első!!! :D "hozzá kell menned, úgy megmarad a becsületed" Volkanhoz is hozzáadná a lányát, mindegy neki...Sultan anyánk sem lesz már okosabb a fennnaradó 2 hétben!

6. Hülya Atahan még mindig üde színfolt a sok eszetlenség közben! :D mindig is imádtam, de amit ma is levágott a nappaliban - minden pillanata megéri, azok a fejvágások!...
Először is: fantasztikus volt az a hálóingnek álcázott selyemruha magassarkúval!!! :D ahogy kiakad, azt nem kell részletezni - máris rosszul van, hogy Efsunt Zeynep váltja!
Pár perccel később: csapkod, hogy minek kellett így kiöltözni!!! De már egy újabb ruhakölteményben! :DD
"Mehmet, te évek óta csak ezt mondod nekem, hogy nyugodjak meg" jogos!!!

7. Megjön Sultan és Ganimet anyánk Salih bátyánk kíseretében! Ja meg Zeynep... Sultan és az alkalmi vörös rúzs!!:D az a bevonulás!!! Utálom a karakterét, de kész, Sultan is egy ikon:D gyerekek ez már nagyon kemény :)

8. Hülya vs Sultan :D "Sultan, miért van az, hogy ha a fiam elvesz valakit, biztos, hogy te is a rokonságában vagy???"
*Csengő*"Hülya! Vártok még valakit?" - "nem tudom Sultan... De nálad rosszabb már úgysem jöhet" :D ÉS DE! Efsun bevonul!!! Milyen jól néz ki már megint :)

9. Ates Willis German segít Ardának lebonyolítani a kész átverés showt!!! Hogy örül, hogy szerepet kapott... Na jó, a kedvencem hogy őt és Bahart ültették a rendezők a nappali hátsó foteleibe, messze a középponttól! :)

10. Efsun jelenlétét Atesen kívül senki sem érti... Kivételesen Sultan és Hülya egyre gondolnak! Valaki adjon különdíjat ennek a két nőnek! :D

11. Asim a láthatatlan szereplő! Csak sajnos mégis látni... Hogy elvész a díva neje mellett:D

12. Efsun tömi a fejét, kit zavar! :D kész, ő is csúcs meg az ő fejvágásai is megérnek mindent

13. Arda elhiszi, hogy már mindenki a kis filmet nézi a nappaliban és Zeynep végre lebukott... Na de nem!!! Megjött Kenanom,stílusosan, ahogy szokott - Beyza tudd már hol a helyed!! :D

14. Kenan mennyire beteg!!! :) eccpecc kimehetsz...

15. és mai napunk katarzisa: eldördül a lövés... Asim!!!! Asim pisztollyal az öltönyében üldögél otthon a családdal :D csúúúcs

16. Jaaa Salih fehér szmokingja nem gyenge amúgy!!! Erről az jut eszembe, mikor Efsun anno menyasszonyként rákiabált: "Salih bátyám, én gyönyörű vagyok, de te úgy nézel ki, mint egy pingvin!"

Ebből is sok minden beférne a Hülya Atahan best ofba :D nos, emberek... Én ezen a részen komolyan jól szórakoztam!
7/10
libra26 2019 nov. 14. - 22:21:40 7/10 Előzmény mihenike
(1375/1547)
Vagy Hülya a legváratlanabb pillanatban mosolyogva átállhatna Kenan mellé és együtt pusztítanak el mindent! :D ha megfeszülnek is a gyűlölködésben, Kenanom és Viragszálam számomra egy pár marad!!!:D

Na de akkor nézzük mi történt ezen a szép csütörtök estén!
bekka51 2019 nov. 14. - 22:20:42 Előzmény mihenike
(1374/1547)
Ó igen, derüljünk,humorizáljunk :)))
7/10
libra26 2019 nov. 14. - 22:13:36 7/10 Előzmény mihenike
(1373/1547)
Szia!!!:)
Ne add fel, most már fél lábon is kibírjuk!!! :D legalább is nekem erre szükségem van, hogy olvassalak, mert óriási!! :D csodálatos volt a kedd-szerda összefoglaló, ez jobb mint nézni! De ha már megnéztem, nevetve gondolok vissza "és tényleg!!!" haha :D

A hentes hatalmas volt!!! :D meg ez a Beyza jelenti a Bors magazinnak :DDDD nem lehet bírni!!

:)
Én most néztem meg a mait, mindjárt ide zúdítok egy jó adag hülyeséget, aztán majd ha pótoltad, szokásosan várom lelkesen a reakciót!
mihenike 2019 nov. 14. - 22:10:55 Előzmény bekka51
(1372/1547)
én is mindig Gelincsiket írok, de ez már jó ideje egy másik nyomortelep, valami kimondhatatlan nevü „Kismedzliznem“
mihenike 2019 nov. 14. - 22:08:05 Előzmény libra26
(1371/1547)
igen! akár Kenan mészárlása, megspékelve a villa felgyùjtàsàval, lehetett volna a FINÁLÉ :)
mihenike 2019 nov. 14. - 22:06:22 Előzmény Sumomo
(1370/1547)
én még nem lâttam, de én már szóhoz sem jutok lassan :D
mihenike 2019 nov. 14. - 22:05:26 Előzmény bekka51
(1369/1547)
ez nagyon jó volt :)
mihenike 2019 nov. 14. - 22:02:00 Előzmény libra26
(1368/1547)
Ááà :) elveszett a regényem :) kezdhetem ùjra :D az események/információk eszméletlenül zùdùlnak ránk, szóval kedd&szerda összemosódnak teljesen :)

Efsun&Arda
A szomorù Efsun megtalálható a nyomortelepi dombon, ahonnan Arda elrabolja és magával viszi a nyaralóba! ùtközben annyi ordibált, hogy én már majdnem földhöz vágtam a tv-t :) de Nyurgának is elege lett belöle, hiszen megkötözte és leragasztotta a száját :D!!!!!
de ahogy eldölt a székkel, kétszer is (!!!!!!!) majdnem meghaltam a röhögéstöl!!!!!
Gyerekek, a bölüm vágások miatt mindig idözavarban vagyok, de Ardával mindez alig 24 óra leforgása alatt történt?! A leszùrás, a mütét, Zeynep sztorija, Sultán cirkusza és Efsun elrablása?!?
Nyurga micsoda vacsorát rittyentet, amit miss Gelincsik el sem hisz és csak ordibál.
„megesszük a limonádét“ mi van?!?! szegény Nyurga zselézett haján landon 2Liter Limonádé, majd indul a fogócska a tengerpart felé tartva, de STOP Arda sebe felszakadt :) haha :) nagy nehezen Efszunka összerakja a képet és megegyeznek, hogy együtt leleplezik Zeynepet!!!! de amikor azt mondja, hogy „már megint Zeynep miatt kell szenvednen“ ezelött mikor is szenvedett ö Zeynep miatt?!? :) oh ALLAH!!!!

Hülya&Kenan&Asim&Bahar&Ates
DE HOL VAN MEGINT MEHMET???????
Asim „elvesztettem a gyermekeim anyját“
Gyermekeim anyja besétál, mint egy félörült, aki abban a hitben van, hogy Kenanomat megöltem egy éles késsel és még rá is gyùjtottam a házat :)
(Oh te kis naív, nem tudtad, hogy ennyitöl nem halhat meg Kenanom???? :) )
Asim felhívja Ardát, hogy béküljön ki Efsunnal, oh ez a férfi! normális ez?!?! mióta is szereti ennyire Hülyát? hol volt 8 évig?!?! és mit csinál itt?!?!?hiszen már Müge sincs itt!!!!!
De amikor Ates azt mondta Baharnak, hogy „eddig kétségei voltak Asim és Hülya házasságait illetöen, de mostmár tudja, hogy szeretik egymást...“-kifolyt az agyam :)-erre rátromfolt Bahar, minközben vígasztalta Virágszálamat :)

Beyza
Na ne!!!!! micsoda kapcsolatai vannak, miután kapott 2 pofont is, felhívta a Bors magazin föszerkesztöjét és leadta a nagy sztorit „Zeynep Erdemli viszonyt folytat Arda Atahannal és a férfi házasságot ígért neki“ Ezért ugye pénz is jár?!? -amit mikor és hogyan fog megkapni, hiszen azt sem tudják, hogy kivel beszéltek :) nem lehet kibírni ;)

Zeynep&Ganimet&Szultán
Ganimet a hentesnél óriàsi volt, a Gelincsiki pletykafészkek kiverték nála a biztosítékot! de a hentes volt a legjobb!!!! szétröhögtem magamat! de ugye Ganimet elájult a hentes elött, mègis 5 perc mùlva Sultán házában termett, ahol Szultán hamarosan agyvérzést kap, annyira felidegesítette Zeynep-angyal!!!! de hogy ezek hogy el vannak ezzel a nöi becsületén folt esett, ez már elviselhetetlen :)

Sultán&Hülya
Felbecsülhetetlen! „mi van már?“ „ez már megint kezdi“ imádom, amikor ezek veszekednek!!!! „de én vagyok a hibás, amiért hallgatlak“

Zeynep&Zuhal&Volki tolki
Volki tolki próbálná védeni a kisangyal becsületét, de jól összeverik öket a kocsmában. az egyik alak a kocsmában: „végre megszabadultunk Efsuntól erre megkaptuk helyette a céda Zeynepet“
Az ál-öngyilkossági kísérletre én már nem is tudok mondani! annyira abszurd volt és 3 perc alatt lezajlott minden!!!!! Zeynep teljesen elborult!!!!

Kenan
Én nem láttam törökül Hülya álmát, de amikor nem csak Asim feküdt a földön, már tudtam, hogy ez nem valós esemény, de a borzalmas megvágásokat is észre vettem ám, mert valami minösíthetetlen rossz volt!!!!
De kérem, Kenan ugyanabban a ruhában flangál amiben leszùrták&felgyùjtották :)
és a lényeg, TÙLÉLTE és LESZÁMOL az ATAHANOKKAL

:)