7/10
libra26 2019 okt. 22. - 09:15:08 7/10
(1187/1547)
Sziasztok!
Pénteken a mély letargia fogja el a nézőt (Bahar búcsú és műtét előtti jelenetei), majd hétfőn folytatódik a sötétség... Komolyan ez a hétfői rész, ebben tényleg volt minden! Bahar haldoklik, Efsun jajveszékel a folyosón :D a kedvencem eközben: Atest "elrabolja" Reyhan apja, miután megölte a lányát... Kész! A szereplő kiírásokkal sose volt problémája a forgatókönyvíróknak :D Atesből előtör akcióhős énje még pont időben, megmenekül, de azért el kellett hitetni velünk 10 másodpercre, hogy lelőtték...
Beyza hazatér!!! Ez volt az egyetlen a hirtelen váltások közepette, amit fel bírtam fogni :) Hülya "Beyza drága elég rosszul néz ki, jól van?" imádom miket adnak a szájába és el is hiszi, amiket kérdez :D hogy lenne jól nyakmerevítőben mankókkal a kezében... De pénteken se volt gyenge: "Baharom... Te vagy az egyetlen és kedvenc unokahúgom" :D :D
Figennek amúgy nagyon jól jött ez, ugyanis 3 hónapot ugrottak és ismét Beyza nyitva ajtót!! Na és igen ez a 3 hónapos ugrás... Bahar él, kiderült, hogy kisfiút várnak :)) Efsun kezelteti magát, de az orvosnál kiderül, nem terhes, fel akar hagyni az egésszel... És megint Bahart hibáztatja :D
Majd az Atahan villa idilljébe (ami az újabban nagyon összeszokott Mehmet, Hülya, Figen és Nuran csapatot jelenti) belerondít a hiányolt Behcet (aki felgyújtotta a varroda egy részét is) és kiteszi az Atahanokat, hiszen minden az övé... Az erőteljesen groteszk szál ebben, ahogy Hayriye mama pöffeszkedik mellette, mint a főnökasszony :D Mehmet végtelenül bárgyú megint, ismét Hülya az egyetlen, aki próbál szembemenni a maffiavezérrel... Akinek a szemében végül megint látszik valami Hülya iránt, de rendesen kiosztják egymást :D "Hülya, bennetek volt irgalom, mikor megöltétek Cemalt?" jó Allah, senki se mondja ki hogy valójában önvédelem volt, vagyis más megmentése... De ez már kiderült, a törököknél nem létezik :)

Apropó... Volkan csak nem Zeynepbe lesz szerelmes??? Secil, Efsun, Zeynep... Könnyen vált a fiú :D
mihenike 2019 okt. 21. - 20:20:28
(1186/1547)
372- Oh Allah!!!!

ismét Efsun volt az, aki hatott Baharra a mütétet illetöen, no de persze Bahar lelkiismeretét még mindig Efsun vetélése nyomja, ezért Ö is megígéri, hogy kezeltetni fogja magát!
Arda és Efsun ismét ùgy járnak ki-be a villából, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne :D!

Hülya&Kenan ismét átváltoztak Bonnie&Clydeà és elintézték Cejlant, aki ráadàsul nem is Kenan lánya :D Kenan azzal a bárddal óriási volt!!!!!

Volt egy aranyos jelenetünk a paròka boltban, mintha Bahar&Efsun a világ legjobb testvérei lennének ;)

Arda milyen boldog attól, hogy esetleg Apa lesz! idilli jelenet a varrodában :D

Efsun/„Gyere anyuka, gyere és tölsd meg feszültséggel ezt a helyet, hogy jobban tudjunk emészteni“ haha

ezek itt fàznak a villában, csak nem kikapcsolta Bechet a fütést?! hehe :D

egy ùjabb meghitt vacsora a villában, ahol mindenki félre tette az ellenségeskedést!!!
„Asim az anyám székében pöffeszkedsz :)“
Olyan egy rakás szerencsétlenség, hogy megsajnáltam, ahogy Hülya kidobta!!!!
Szent Efsun felajánlott egy ágyat az apósának! ez kész! Nyurga meg itt keménykedik!

Arda&Efsun az erkélyen, mint Rómeo&Jùlia! komolyan mondom, hogy meghatódtam Arda monológján!

Volki Tolki pedig megsajnálta az utcán fagyoskodó családját! Dolgozzatok csak egész éjjel :)!!!!!

Vége, köv részben mütik Bahart

mihenike 2019 okt. 21. - 19:32:53
(1185/1547)
Sziasztok! 371-Müge elszökött a fogadott Apjával :D a 3 jómadarat 3 perc alatt kiengedték, ahogy sejtettem!!!!!!

Ates itt a legùjabb „becsület-példaképe“
-teljesen maga alatt van, hogy Müge gyilkos és az Atahan család megszöktette...

A nagy döbbenetében az ùjságíróknak elköpi, hogy az Ö felesége bizony nagyon beteg... pedig ugye titok lett volna....
Figen nyit ajtót-ùjságírok kérdése: „maga meg ki?“ haha

Bahar ájulása után végre mindenki meg tudja, hogy Bahar beteg és nagy nehezen elviszik egy normális orvoshoz!!!!! és majd persze Szent Efsun fogja Bahart jobb belátásra bírni :D!

Apropó, hol van Reyhan?!? ùjabb fejezet az eltünt szereplök nyomában :D csak nem elkapta az örült apja?! hehe

Kenan: „Asim, hogy merészeltél kamilla teàt készíteni az én Virágszálamnak?“
„én vagyok a férje, nem én vagyok a férje... nem adom neked“ ááá
Hülya: „Kenan menj el, ne provokáld a bátyámat, az ö korában ne váljon szegény gyilkossá :)“
Nagyon bírom, hogy Kenanom mennyire szereti Hülyát!

A kismedzsizlenen Hayrie mama elindította a lavinát és meg akarják lincselni Szultánékat!!!! ez micsoda jelenet volt, ahogy megjött a felmentö sereg Salihval és Volkitolkival! Arda eddig csak bùjocskázott az ajtó mögött és hirtelen fellép egy mini ásóval :D!
„Volkán ezt le kell festenünk“

Hayrie a legùjabb bosszùálló!

Hülya: „Kenanom, meg kellene ölni valakit“
Virágszálam jól bemártotta Nilgülnt és Celjant!
mihenike 2019 okt. 21. - 19:14:58 Előzmény Sumomo
(1184/1547)
Jaj ez a lerágott csont, hogy a gazdagok mindent megùsznak... épp most nézem!
Azért ùszták meg mert Hülya bolond...
1/10
Sumomo 2019 okt. 21. - 09:46:35 1/10
(1183/1547)
feltűnt, hogy a rendőrök egyre sötétebbek
-agyilag is
-kinézetileg is
mintha ez összefüggne,
na meg ez a gyűlölet a "gazdagok" felé
ennek (is) köszönhette Bahar a 6 évet
mihenike 2019 okt. 21. - 08:20:54
(1182/1547)
Sziasztok!
370-Müge megszöktetése... nos erröl tùl sokat nem tudok írni.
Kenan minden mellékes információ nélkük megszökteti Mügét Görögországba!
Nilgüln és a lánya a legùjabb szereplök, akiket alig vàrom, hogy végre eltünjenek :D haha :)
Bahar rosszul lett a világ legjobb férjének karjai között.
Nagyon vicces volt, hogy Mehmetet hidegen hagyja Asim megjelenése, de persze Ates máris számonkérte!
Kíváncsi vagyok meddig lesznek a jómadarak börtönben. gondolom ismét 3 percig :)!
mihenike 2019 okt. 19. - 20:28:22 Előzmény libra26
(1181/1547)
tudom-tudom :) ezért inkább 1 részt nézek meg és máris írom az elemzést, különben a felét elfelejtem :) egyszer írta valaki, hogy olyan mint egy rossz drog!!!! tényleg olyan :) kegyetlen :)
mihenike 2019 okt. 19. - 20:23:09 Előzmény Sumomo
(1180/1547)
köszi :D már alig várom :D
most nagyon el vagyok havazva... de nem adom fel!!!!!! ezt a 30 részt nem hagyom veszni!!!!
mihenike 2019 okt. 19. - 20:20:47 Előzmény Sumomo
(1179/1547)
jaj az most ùgy beugrott, hogy Efsun nagy lebukása tavaly szilveszterkor volt :D és most októbert írunk. oh Allah!!!!!
Hülya egyszer azt mondta, hogy nagyon szerelmes volt Asimba, ahhoz képest mindig ùgy beszélt vele, mint valami utolsó féreggel... már bocsánat!!!! :D
7/10
libra26 2019 okt. 19. - 09:46:39 7/10 Előzmény ninjago
(1178/1547)
Szia! Nekem tényleg sok szereplőt látva az életképtelen szó vág ide legjobban :D borzasztó mennyire aránytalanul alkották meg a karaktereket... Jég hátán is megélünk vs életképtelen csapat :D
Igen, maga a sorozat is lehet az egyébként... Abszurd tragikomédia, de már végig nevetgélem, ami hátra van... Ebből is látszik, hogy pl.amin Bahar keresztül megy, meg se viseli a nézőt, hiszen alig van képen általában, fel se tudjuk fogni, hogy most ez lenne a fő szál.