Elhaym 2019 nov. 30. - 22:14:14 Előzmény bekka51
(1517/1547)
7/10
libra26 2019 nov. 30. - 17:53:34 7/10
(1516/1547)
Dobok is egy 7 pontot ennek a remekműnek... Na nem azért mert kiemelkedően jó volt, de én sokszor jókat röhögtem rajtuk és hát mi kell este az embernek egy fárasztó nap után! :D :D

Egy ideig még biztos én is fel-felnézek ide, senki ne tartsa magában, ha mondana még valamit:D

Sziasztok! :)
7/10
libra26 2019 nov. 30. - 17:51:25 7/10 Előzmény mihenike
(1515/1547)
:DDDDDD óriási

Isten áldja azt/azokat, akik megalkották a fordítást ennél a sorozatnál!!! Rengeteg pluszt adott!
7/10
libra26 2019 nov. 30. - 17:49:43 7/10 Előzmény bekka51
(1514/1547)
Köszönöm neked is a kedves szavakat! :) örülök, hogy csatlakoztál hozzánk a komment szekcióban :D
Viszont minden jót! :)
bekka51 2019 nov. 30. - 15:51:27 Előzmény mihenike
(1513/1547)
Szia,
Elkérhetem az új topik webcímét?
Itt megtalálom... Köszönöm szépen.
Szép hétvégét mindenkinek!
mihenike 2019 nov. 30. - 15:49:33
(1512/1547)
Sziasztok.... megtaláltam egy tavalyi szösszenetet Nurantòl és Efsuntól

„ Ez a szinkron óriási!
Efsun és Nurán:
"annyi gyülölet van benned, hogy 2 évadnyi török szappanoperát lehetne belöle írni"
"a suszter maradjon a kaptafánál"..."milyen suszter?!? a nyomozó után már a suszter is kellene?!?"

:D!
mihenike 2019 nov. 30. - 14:09:54
(1511/1547)
Kedves Libra26,Bekka51,Alberia,Sumomo és sokan mások, akikkel együtt másfél éven keresztül követtük az Atahan&Demirci család életét :D! Külön öröm, hogy a „szöszeneteim“ ilyen nagy sikert arattak :)!

Arra a kérdésre én sem tudom a választ, hogy „miért néztük ezt a sorozatot?“-hiszen ez egy nagyon rossz sorozat volt... vagyis én ha komolyan vettem volna öket, akkor biztos nem szenvedtem volna végig 401 részt, én teljesen viccként fogtam fel :)
Például a Cennet is rossz volt, de az idegesített is, ùgyhogy nem is néztem végig... nem idegesítettem vele magamat!
Viszont Efsun&Hülya&Kenanom&Sultán rengeteg emlékezetes és mókás pillanatot adott nekem/nekünk :)!

A finálé egyrészt rettenetesen felbosszantott, mert a rendezönek legalább most nem kellett volna ennyi nyitott szálat hagynia... másrészt nagyon tetszett, ahogy Efsun és Kenan visszaemlékeztek a legnagyobb büneikre és megkapták a büntetésüket... mert akàrmennyit is változott Efsun a 3.-4. évadban, én sosem felejtettem el, hogy miket tett elötte, pedig sokan elfeledkeztek róla és sajnálták Efsunt (én is a facebookon olvastam a kommenteket...)

Szultán szerintem nem halt meg, mert végig pislogott és nyögdécselt, agyvérzést kapott és nyomorékként kell tovàbb élnie...
Az egy dolog, hogy Hülya elküldte Efsunt, mert Hülya tekintetén látszott, hogy ismét elborult az agya, de Bahar biztos soha nem hagyná magára a terhes hùgàt, szóval nem kell neki ùjra a nyomortelepen élnie...
Nevetséges, hogy Kenan mindent tùlélt és egy piti tolvaj végzett vele....!!!!!
A Figen-témára sem kaptunk választ!
Ganimet sem tudta meg, hogy Zeynep öngyilkos lett...!
-ráadásul a finàléból is sok jelenetet is kivágtak...!

Egyelöre ennyi jutott eszembe, de még fogok ide írni, mert 401 rész és másfél év nem tünik el nyomtalanul :)

Találkozunk jövö héten az ùj sorozat topicjában!
7/10
libra26 2019 nov. 29. - 23:07:26 7/10 Előzmény Alberia
(1510/1547)
Az első pár résznek biztos én is adok esélyt, nem szeretnék teljesen eltűnni :)
bekka51 2019 nov. 29. - 18:54:05 Előzmény libra26
(1509/1547)
Szia:)

Nagyon jók a meglátásaid, elemzésed, fejtegetéseid. Öröm volt olvasni téged is.

Nagyon későn kapcsolodtam be, ilyen marathoni szabású sorozat nézésbe. Amikor ráébredtem az ópiumos mivoltára, hétközben nem is csináltam más programot, unokákat vigyék el hat oráig, hogy nézhessem a sorozatot, telefont sem vettem föl, majd hívjon vissza, ha kellek,... :))
vagy visszahívlak...volt a gondolat. :D

Ha nekünk, kellene végig gondolni, mi is lesz Efsun életének tovább gördítése, az élet megy tovább töretlenül, nincs mit tenni ellene a sorscsapásnak, bizonyára a baba nagy élteterőt tud nyújtani, hogy tovább vigye a sorsfeladatát.
Ott van az üzlet, Orkunnal társak. Azt fel tudják lendíteni. ..nagy tapasztalattal :D
Figenen, rajta tartanám a szemem, nem megy ki a bögyömből az a három szó: "Mit kell tennem".....készségesen, emberi gyarlóság vett rajta erőt,s engedett a zsarolásnak.... hogyan történt a gyermekrablás?

Mindenkinek szép estét, jó egészséget kívánok!
bekka51 2019 nov. 29. - 17:58:51
(1508/1547)
Sziasztok :)

Nehéz mit mondani, mit írni egy befejezés után. Nehéz mert vége lett valaminek,ami estéről - estére odakötött a képernyő elé.
Sokáig a Gresham-törvény mükődött, szinte törvényszerű volt,hogy az erőszak győz, és hatalmasodik el, ámde az élet mindent lát, a karma lép életbe, s benyújtja a számlát mindenkinek.

Kiváncsi lettem volna, ha többet tudunk meg,ha Figen közrejátszott a gyermekrablásban? Annyira megakarta kaparintani Mehmet urat, s hátat fordít Bahar jóságos segítségének,amit érte tett a börtönévek után???

Kiváncsi lettem volna, milyen utolsó képkockák játszanak le Arda elméjében....hisz számára nem volt közömbös a lány, sokáig.....
Kenanét tudhattuk , Efsunét láthattuk, bizony nem kímélt senkit, átgázolt mindenkin,hogy elérje a célját a gazdagság , jómód felé.