mihenike 2019 okt. 02. - 19:12:39
(1117/1547)
gyerekek :)!!!! írtam egy regényt de a port nem küldte el, kezdhetem elölröl :D!
mihenike 2019 okt. 02. - 17:56:38
(1116/1547)
Sziasztok! 359-360 :)
Ganimet és Efsun titkos küldetése a világ végén! Müge és Cemal titkos találkája... mi jöhet még?!?
Jaaaaj ez az Ayhan anyja!!!!!! Akinek a fiát Arda megölte!!!!! oh Arda is jobban nézett ki szakáll nélkül!!!!
mihenike 2019 okt. 01. - 06:40:34 Előzmény ninjago
(1115/1547)
szia :) én is csak „sutyiban“ nézem :)
de most képzeld el hogy eddig nem nézed és egyszer bekapcsolod a tvt és éppen Efsun visít :) nem csoda hogy az ismerösök azt mondják hogy nem vagyok normális hogy ezt nézem :) hehe
mihenike 2019 szept. 30. - 21:12:11
(1114/1547)
Jaj én arra gondoltam hogy az a nö nem más, mint Mucella :) Salih régi nagy szerelme :) de hogy honnan lett egy másik bátyja, azt nem tudom :)
mihenike 2019 szept. 30. - 20:45:03 Előzmény Sumomo
(1113/1547)
ez valami ùj irányvonal... eddig ilyesmi nem volt
mihenike 2019 szept. 30. - 20:43:24 Előzmény Vélemény
(1112/1547)
nekem is feltünt màr :) ilyen például a Muzzafer is :)
mihenike 2019 szept. 30. - 20:39:58
(1111/1547)
Tehát befejeztem a mùlt hetet! ennyi infót?!? lefáradtam!!!!

Jól emlékszem, ebben a sok információ tùladagolásban végülis pénteken nem készült el a narancstorta?! és Bahárékat egyetlen pillanatra sem mutattàk?!

Helyette a buszon meghallgathattuk Ganimet feninista nagy monilógját, aminek az lett a vége, hogy lezavarják az embert a buszról a semmi közepén!!!!

Zuhalt és Kisködmönt szétverik a bárban és jóérzésü Volkitolki ezt nem hagyhatja annyiban! Micsoda találkozás és pillantások Yaprakkal!!!! a végén még apa-fia fognak hadakozni a csajért!!!!

A pénteki rész fele beillett volna egy pszicho-bohózatba! Ganimet 1967-es GPS-ét elfelejtette frissíteni és sétálnak Efsunnal a semmi közepén!
Szultán és Salih elég rossz börben vannak, de nem is értem miért mentek el azzal a rossz arccal! mondjuk ök maguk is ilyen rossz arcok ;) haha
De vajon ki lesz a növér?! lehet, hogy Ö a vasorrù bába :)!

Hülya és a sajtos tészta....!!!!! de azért a nagy monológja után semmi vältozás nem történt... hiszen Bechet jóindulatäból csövezik a hotelben! pedig elötte elmondta, hogy Ö bizony nem akar egy férfitöl sem függeni...

Müge mit kavar már?! gondolom a mai részben találkozott Cemallal?!

....
mihenike 2019 szept. 30. - 19:29:45
(1110/1547)
356-
3 perc alatt fény derül rá, hogy Sali&Sultan élnek! ez a futkározós-jelenet!!!!! Efsun fut mint egy félnótás és Arda fut utána :D
Hülya feje, amikor meghallotta a híreket a tv-ben :) haha :) Zeynep&Efsun éppen testvéreknek szólítják egymást!

„Nero-Hülya“ és „Amoramor Nilgün“ nagy találkozása :D Hülya:„nyugodt típus vagyok“
-de még mennyire! Hogy leboxolta a kis dióstortámat :) közben Bechet csak nézi a showmüsort :) ezen szétröhögtem az agyam és Bechet is
:) és a benzines beszólás visz mindent!!! „ha fel akarja gyùjtani a hotelt, én hozom neki a bezint“ imádom!

Ganimet segïteni akar megkeresni Sultänt, mert, hogy ök meg barätnök-mióta is? :D haha vààà :D és Ardát is itthon hagyja?!? hehe. Ganimet jól megmondja-sok ez a beszéd Efsun! induljunk :D a „Zeynep-Arda-fejezet“ kinyílik és bezáródik :)“:D!!!!!!

Kenannak hogy tetszik hogy Hülya rátámadt Hülyára :) - szegény Hülya félre érti a helyzetet! Kenan lefoglalja az egész szállodát :)-még az a szemüveg törlés! „itt vér fog folyni“ Szegény Hülya beáll a pisztolyok közé és levág egy akkora feminista dumát, hogy csak nèztem mint borjû az ûjkapura...! de álljunk meg egy percre, Kenan most nem is volt hibás, ö nem tehet róla, hogy Nilgün ide jött kavarni.

A villában végre valaki boldog! de régen volt már ilyen :) lufik, ajándékok, szerelmi vallomások!

Mehmet „bünözök szállták meg a holdingot, mennem kell“ haha :)!

És jön a narancstorta is :) neeeee :) kötény és nagy kupi a konyhában :)

Ganimet végre elérte hogy Efsun csöndben maradjon! micsoda pàrhuzamot vont közte, Sultán, Zeynep, Nuran, Bahar és mindenki között... és még haszna is volt! megkéri Ardát hogy vigye át Nurant a villába. Arda az akarat nélküli báb, ez soha semmit nem csinäl egyedül :)!

Juhu, készül a narancstortánk ;)
Adileék takarïthatnak :) és a mixelés :)!

Megérkezik Nuran, készül a torta, ùton a második gyerek, Sultàn életben van-micsoda boldog jelenetek! ritkán látni ilyet :)

és tessék Nurannak sem tetszett Ates szakálla :) hihi

Reyhan pedig mindjärt felrobban :)

.... folytköv
Vélemény 2019 szept. 30. - 19:22:51
(1109/1547)
Sziasztok tulajdonképpen a Deniz most férfi vagy női név? Bárhol olvasom mindenhol férfinévként szerepel, Ates is így hívatta magát mikor Nehírhez akart közel kerülni... A Végtelen szerelem című sorozatban azonban szintén így hívtak egy kislányt... Most valójában akkor hogy van ez?
mihenike 2019 szept. 30. - 18:45:40
(1108/1547)
sziasztok! Belehùztam!355-

Ates és Bahar itt enyelegnek, nagyon szerelmesek és Ates mindennap ùjra és ùjra bele szeret Baharba - közben Reyhan hallgatòzik - na már ez is kikészít idegileg - de nekem nagyon morbid, hogy beköltöztek Efsun&Arda hálószobájába....!!!!!

Közben Kincskeresökisködmön és a nööööök!!!!! ez kész!!!!!
Apropó erröl az aranyról maga Ganime-mama sem tudott?!? mármint hogy hol van elásva?!? Már csak ez a Yaprak hiányzott a felhozatalból....!!!! hogy lecsapta az öreget :D!!!!! 3 másodperc alatt megtalálták az aranyat!
jó reggelt Zuhááálnak :) nyakon önti a papát hidegvízzel és le is köpi!!!! (még ez az irgalmatlan kupi ahol ezek laknak!)

Efsun és a varroda!!!! Arda te férjek gyöngye!!!!! Volki tolki a termékmanager :D féltékeny kiskakas!!!! ennyi marhaságot :D
Oh felborult a halászhajó és Efsunék pont akkor kapcsolják be a TV-t, amikor a híreket mondják! ez megint igen abszurd jelenet volt, ahogy Ganimet tv-jében is ez megy -„Zeynep ne nézt oda!“ ááá
Még azok az elönyös képek Sultánról és Salihról!!!! Efsun nyugi, Sultán mindent tùl fog élni!!!! Ganimet, Zeynep és Efsun síránkozásán kifolyik az agyam!!!!!“nénikém!nénikém!“-és persze Bahar és Ates miatt történt!-micsoda meglepetés!

És!!!!! igen!!!!
Ates megborotvàlkozott!!!! Bahar is ùgy várta, mint mi :) eddig olyan volt mint egy „jeti“, most meg olyan mint egy „teenager“. jaj de jòl nézett ki ez a reggeli.
Reyhant jól nyakon kellett volna önteni a kancsó vízzel-már az agyamra megy!

Jaj mindenki ezt a híradót nézi és még Bahar is sajnálja Sultánt! Efsun beront mint egy fùria! „ez az egész a te hibád“ -még ez a rikácsolás- ááá :D!

Ennyi bambât! senki nem hívja a mentöket! 2 perc elteltével már Efsun is aggódik Baharért :) na ez kész téboly :)

Beyza milyen szemfüles! sokat tanult Hülyától :) o, azt hittem, hogy leszùrja Beyzát :)!

Igaz, hogy unalmasak, de aranyosak végre együtt Bahar és Ates!
Mehmet és Figen mély hallgatással támogatják öket :)!!!!!
Efsun a kórhâzban, ennek van bör a képén!!!!!
„Allah átka legyen rajtam“-micsoda remek megállapítás!!!!!
Miután jól kiordibálják magukat kiderül, hogy megmaradt a baba :) Allah áldja meg!!!!
Mehmetet még soha nem láttam ilyen boldognak!
És Efsun most is beront-megáll az eszem!
....
folytköv.