7/10
libra26 2019 szept. 14. - 16:49:19 7/10 Előzmény mihenike
(1057/1547)
Sziaa! :)
Holnap talán már én is tudok pótolni :D csak azért írok, mert most olvastam az összegzéseket és már megint jól megnevettettél!! :D látom ökörség van bőven ismét... De a vicc jelenetekért és Hülyáért ráveszem magam :D igazságszolgáltatást és logikát már nem várok tőlük :))
1/10
Marika Sipos 2019 szept. 14. - 16:44:37 1/10
(1056/1547)
Ennyi szemétség,csak be
teg elme szüleménye!Bosszu ,bosszu hátán,.Ates,Arda szerepe két joképü birka szerep.!Csak nyugtatóval lehet nézni,emiatt inkább gyorsitott lejátszással ,öt perc alatt végig futom!Ennyi böven elég belölük!
mihenike 2019 szept. 14. - 11:45:09
(1055/1547)
347-csütörtök!

Ahogy Hülya számon kérte a szolgálókat, szétröhögtem magam ;)

Ezt nem hiszem el! Efsun ùjra nyeregben!
Bechettel és Cemallal összefogtak....“olyan vagy mint a kishùgom kedves hùgom“ :)

Efsun addig-addig magyaráz, amíg Hülyát kidobják a villából!!!!! nagyon sajnálom szegényt! Ö tényleg mindig csak a családjára gondolt!!!!

Reyhan hülye feje....?!?!?

Ezeket a képeket honnan szedték?!!
„Kenannak ùj stylistja van?“ haha
elöször azt hittem Nehir van a képeken...
Pszichopapa és az Ö virágszála szakítottak :D! neeeee!!!!!

Cemal a kis hobbit, egyre jobban idegesít!!!!!

„A te nagy reményü vejed, Cemal és az ùj haverja, Becet... ;)“
.... és most Efsun átveszi Becettel az Atahan vállalatot?!?

Remélem Sultán és Efsun egyszer tényleg megbünhödnek....!!!!! ez már nekem is tùl sok!!!!!
mihenike 2019 szept. 14. - 10:24:40
(1054/1547)
sziasztok!
346-szerda-
Én egy pillanatra komolyan azt hittem, hogy Saliht megölik és nagyon megsajnáltam! ö csak a két nö ötleteit valósította meg!!!!!

Milyen pénzböl utazott el Sultán és Arda Bodrumba?!? mindegy is...

Nuran nem ment el Efsunnal, hogy megvédje a börtöntöl az „anyját“!

Mehmet Emír is visszatér és olyan mint egy morcos ovódás, ùgy haragszik Hülyára!

Hülya és Kenan sokadik lánykérése... :)!

Hülya a legjobb színésznö! imádom, ahogy játszik!

Na jó ... ezt már nem hiszem el! Efsun&Becet&Cemal szövetkeznek az Atahanok ellen!!!!! ebböl az útvesztöböl hogy fogunk kikászálódni?!?!?!?!?
Leticia01 2019 szept. 13. - 20:06:18
(1053/1547)
Sziasztok!
Nekem ez a Szultán és Efsun egyre ellenszenvesebb. Annyi gonoszságot elkövettek, és nem bűnhődtek meg érte.
Elrabolták a kislányt, de szemernyi szégyenérzet nincs bennük. Sőt,még ők tartják a jogukat. Mindenkin bosszút akarnak állni.
Na és Arda....szemrebbenés nélkül - elég pofátlan módon - fogta a kislányt és elvitte az unokatestvére, Bahar orra elől....
mihenike 2019 szept. 13. - 19:45:26
(1052/1547)
Sziasztok!

eddig csak a hétfö-keddi részhez volt szerencsém! Efsunt kiengedték óvadék fejébe, amire a pénzt Volki Tolki adta! neeee! Salih fejét láttátok, amikor Arda nem akarta elfogadni az összes pénzt?!?!?? na neeee! jó lesz az még nekünk :D!
Ott is nagyon idegesített már Efsun és Arda! körülbelül annyira, mint Hülyát, ahogy ordította, hogy „Nuran nem a ti gyereketek...!“ legszívesebben vele kiabáltam volna! Ekkora kamut, hogy Ates és Bahar Svájcba mentek :D haha
Mügét is ùgy volt, hogy felpofoznám-miért is Hülya a felelös azért, hogy Cemal lelépett?!?!? neeeeeee!!!!!!
Reyhan hirtelen mekkora cselszövö lett! azta! ha Nurant elveszik Bahartol és Atestöl, akkor Ates biztos elhagyja Bahart-
behalok!
na de az ügyvéden is készen vagyok-a tárgyalásig Efsunnal maradhat és Baharékat lecsukathatják....!!!!!! neeeee!
ez a török igazságszolgáltatás?????

Kamill ùrtól készen vagyok! azok a rózsák... ;)!
7/10
nőinéző 2019 szept. 12. - 19:21:38 7/10
(1051/1547)
Sziasztok! Azt hittem, ez a Reyhan kicsit erőszakos, de viszonylag becsületes lesz, de Cemre2 lett belőle.
Vagy még rosszabb, mert nagyon alattomos.
Hülyát valamennyire sajnálom, kidobják az esőbe. Én nem mennék el!
Kamill úrtól szó szerint felfordul a gyomrom.
Efsun---semmi új, már érdektelen.
1/10
Sumomo 2019 szept. 12. - 07:21:03 1/10
(1050/1547)
én már annyira lezsibbadtam, hogy meg nyikkanni se tudok
már azt sem tudom ki kivel van és minek
mihenike 2019 szept. 11. - 21:44:57 Előzmény nőinéző
(1049/1547)
szóval holnapra marad a regényírás :) 2 részt tudtam megnézni, a mait még nem!!!!
mihenike 2019 szept. 11. - 19:31:33 Előzmény nőinéző
(1048/1547)
nééézem :)!!!!! és kééész vagyok ;)