esmeralda 2019 aug. 13. - 19:46:03 Előzmény mihenike
(917/1547)
Szia! Én is remélem, hogy eltűnik a kis szutykos, de minek jött? Ates meg két kézzel szórja a pénzt, hogy kivakarja a koszból, és megmentse. Miért nem szerez neki valami mumkát. Apropo pénz. Az Atahan holding becsődölt, Atesnek honnan van pénze? És egyáltalán, itt minden a pénz körül forog, csak azt nem tudni, ki miből él. Isztambulban nem szokás dolgozni? A kis szutykos is elmehetett volna a bárba, inkább, minthogy zsarolással próbált pénzhez jutni. Most meg majd Atest pumpolja?
mihenike 2019 aug. 13. - 15:44:46 Előzmény libra26
(916/1547)
apropó!!!! Szultàn nem is törödik Zeyneppel, a saját lányával, csak Efsunnal... „10 lïra, 20 lïra“!!!!!
Salih autószerelö mühelyével mi lett?!?
mihenike 2019 aug. 13. - 15:42:49 Előzmény esmeralda
(915/1547)
eltünt szereplök nyomában:
hol van Sakine vagy az a fiatal fekete hajù nö, aki Ilyassal lakott sokáig? Mucella visszament Mercinbe... Secilt visszakaptuk, de hol van Asim?
Fülia 20 évig asszisztált a villában a sok marhasághoz, majd Hülya megmérgezése után angolosan távozott :D! Arzu a börtönben van és mindenki megfeledkezett róla :) gondolom Reyhan is vagy Arzu vagy pedig Nehír sorsára jut, mert már tetszik neki Ates!!!!!
mihenike 2019 aug. 13. - 12:39:29 Előzmény esmeralda
(914/1547)
Sziiiiaaaa! Nadim vagy Nedim ùr az elejétöl kezdve Ates mellett volt mint valami pót-papa, de nagyon ritkán mutatják. amikor még téma volt a „bazár“ felùjítása, ahol Hasret varrt, akkoriban sokat mutatták. illetve ö kérte el Bahar kezét Ilyastól meg Nurantól még ezer éve!!!! :D
esmeralda 2019 aug. 13. - 11:35:49 Előzmény mihenike
(913/1547)
Sziasztok! Most azon tűnődöm, mi van a kiesett szereplőkkel. Fülia pl., aki megmérgezte Hüliát. És a kis Omut Doruk. Aztán Cemre. Vajon belefulladt a tengerbe, vagy kiúszott és lelécelt? Volt egy fia is, Toprák, a szívátültetés után Amerikában él? Cemre úgy jelent meg, mint aggódó anya, a végén meg aztán kavarta rendesen a fekáliát. Szereplők jönnek- mennek, sosem tudhatjuk, visszatérnek-e. Nadim úr meg kicsoda? Hasonló fazonok veszik körül, mint Kenant. Lemaradtam valamiről?
mihenike 2019 aug. 13. - 11:03:55 Előzmény libra26
(912/1547)
szóval folytköv

-Hülyát jól megdorgálják, amiért Kenantól kért segítséget

-Reyhan otthon fözi a zöldbablevest és játsza a házitündért

-a kis szutykos nevelöapjáék szétverik Ates ajtaját... és a szomszédok?!? nem vesznek észre semmit??? a kiscsajt megint jól megverik-ezek már az agyamra mennek!

Ates: „Kíváncsi vagyok mi jöhet még ma? na majd meglâtjuk“ -ezen megint nagyon jót nevettem :) Ates a számból vette ki a szót :)!!!!!!
Jön Bahar, Ates számon kéri, bizony Ö nem megy senkivel sehova... „te mit vigyorogsz?“ ez az! ez a béna vigyor :D!

Hülya elégedett feje! itt a pénz, itt a bàtyám és megjelenik Baharka! az a fej tényleg jó volt :)
Ez tényleg jó volt, Szultánnak van egy háza, amit eltitkolt és nyitottak egy standot a piacon :D!
„most mindent elmondok“ és vége :D!!!!!

Oh Allah!!!! ezt nem lehet bírni épésszel :D de nagyon jó, hogy itt ki tudjuk elemezni :D
mihenike 2019 aug. 13. - 10:49:57 Előzmény libra26
(911/1547)
most volt pont az igazi aromás tea!!! ezt nem lehet kibírni éppésszel! „ha màs körülmények között találkoztunk volna“ :D
és befut Bruce Willis is :D
7/10
libra26 2019 aug. 13. - 10:45:38 7/10 Előzmény mihenike
(910/1547)
Szia, most pont itt vagyok, szóval közbe szúrom, hogy akkor Becet további akcióit (teára hívni Hülyát) még nem is láttad :D :D kitartást :D
mihenike 2019 aug. 13. - 10:43:18 Előzmény libra26
(909/1547)
Én most megállítottam, mert ez a Mehmet mentése megérdemel egy külön posztot :D
Tehát Kenan Erksan telefinhívására megállítják a vonatot ... vajon megszerezték a pénzt?!? és Becet ùgy beijed Kenantól, hogy Mehmet megmenekül! miért nem mondtad, hogy Kenan a sógorod?! persze Mehmet csak puffog...neki ugyan Kenan ne segítsen!!!!!
(komolyan mondom hogy már lefàradtam pedig még van 20 perc)
mihenike 2019 aug. 13. - 10:32:28 Előzmény libra26
(908/1547)
sziaaaaa!!!! éppen kezdem a 326-t, de muszáj máris írnom, mert elfelejtem a végére :)

1-A piacon Secil jól megalázta Efsunt. meg is érdemelte! De ez a „10 líra,20 líra“ ez az ordibálás :)-kegyetlen :)!!!!!
Nénikém egy hete még 1000€-ért árultuk a ruhákat, most meg 10 líráért!
2-Hülya ordibálása! „hozzák a telefonomat“ „felhívom Atest“ ááá
Hülya dührohamai ismét Oscar-díjas alakítás!!!!
3-az uzsorás mindenkit meg akar ölni Hülyán kívül... azt hiszem annak idején Kenan is pont ezt mondta :)
4-ez a vonatsínre fektetés olyan volt már, mint egy pszichothriller
5-Ates ùjra elöveszi Nedin ùrat! kééész :D!