7/10
libra26 2019 aug. 07. - 12:06:50 7/10 Előzmény esmeralda
(877/1547)
Szia!
Na igen, Ismail esetében még drukkoltam is anno, hogy ne Efsunt szeresse, hanem Bahart, jó páros lett volna belőlük! Gondolom Ömer meg lassan szerelmet vall Baharnak... És persze, hogy a végén Ates lesz a győztes :D
esmeralda 2019 aug. 07. - 06:33:45
(876/1547)
Szia! Komolyan elgondolkoztam azon, hogy ha Ömer nem lenne olyan kis mitugrász, hanem jóképű és kedves, mint Izmail volt, Bahar jobban járna vele, mint ezzel a barom Atessel. No, persze nem így lesz, lesz majd happy end, de csak a legeslegvégén.
7/10
libra26 2019 aug. 06. - 22:00:10 7/10 Előzmény esmeralda
(875/1547)
Szia!! :)
Na ezt talán már Efsun se magyarázza meg, de hogy megfenyegetik még anyukát, az biztos :D
Igazad van amúgy... Egyszerűen minden egyes részbe jut minimum 5-10 perc totál felesleg (Kamil úr, Ganime stb.) és még szerencsénk van, amikor ez tényleg 5-10 perc és nem több (ahogy ma volt)...
Ates engem nagyon idegesít! Tényleg minden jöttmentnek segít, aztán vívódik, bánkódik miért volt hülye... Komolyan mondom, már Ömer is normálisabb figura :D Jaj az is, meghozta a fűtőanyagot Baharéknak... Aki könnyekig hatódott azonnal, rátörtek az emlékek :D
7/10
libra26 2019 aug. 06. - 21:55:06 7/10 Előzmény mihenike
(874/1547)
Így van!! :D Várom majd a visszajelzéseket, mikor megnézed, azért ha lesz valami jó (és mikor nincs???:D) biztosan kiemelem itt addig is! :)
De az igaz, hogy sok lesz az a mennyiség egyszerre!! Nagyon kemény, mennyi mindent tudnak belezsúfolni akár 40 percbe is :D
mihenike 2019 aug. 06. - 21:49:56 Előzmény libra26
(873/1547)
szia, nos, szóval jövö héten azt hiszem sokkot fogok kapni, ha egyszerre megnézem a részeket :) és màr annyira megszoktam Efsun kalandjait, hogy muszáj legalább a portot követnem :) azt sem bánom, hogy tudom mi történik/történt a héten, muszáj megnézem, mert ugyebár vannak „felbecsülhetetlen“ pillanatok :D
mihenike 2019 aug. 06. - 20:32:16 Előzmény nőinéző
(872/1547)
szia :D ezen én mindig kiakadok, hogy Bahar miért tengödik ott, amikor egyrészt Atahan, az apja már ráíratta a cégét illetve ott van Hasret öröksége is... igaz volt olyan jelenet, hogy „lemondott“ a pszichopata nagybácsik javára, mert azok elrabolták... de utána le is csukták öket, szóval ez a „lemondás“ nem tünt hivatalosnak. Nem is beszélve arról, hogy ö Germánné :) és Atesnek is van vagyona :) miért lakik ott?!? :D
esmeralda 2019 aug. 06. - 19:57:02
(871/1547)
Szia! A mai tényleg jó lehetett volna, elvégre most dördült el a nagyágyú, kiderült a gyereklopás, de belegyömöszölté Ganimet és Kamil urat, meg annak a barom Atesnek a "vendégét" is. Az a címeres ökör meg csak lelkizik, az nem is foglalkoztatja, hogy a feleségének van-e mit ennie.
Aztán megint Efsun, aki majd "megmagyarázza anyukának" .
7/10
libra26 2019 aug. 06. - 19:38:32 7/10 Előzmény mihenike
(870/1547)
Szia! :D
Hát ezt kár is kihagyni! :D (amúgy a mai rész mit is mondjak, nem is volt rossz ha lehet ezt mondani)
Persze tele van még mindig ökörséggel, de valami történés is volt :)

ha jól tudom, Hülya nem fogja sokáig magában tartani a dolgot... Az igaz, hogy előbb megpróbál mindent visszavenni a bűnbandától a hallgatásért cserébe, de azt hiszem török viszonylatban a következő részben (tehát nálunk kb.jövő hét?) felfedi az igazságot Bahar és Ates előtt :D

7/10
nőinéző 2019 aug. 06. - 18:35:24 7/10 Előzmény mihenike
(869/1547)
Szia mihenike!
Baharnak Hasret után nincs öröksége? Ott tengődik a nyomortanyán a barátnőjével ?!
mihenike 2019 aug. 06. - 17:40:05 Előzmény esmeralda
(868/1547)
szia! irtad h eololvastad az elözetest....

Sultannak megtetszik Kamil?!?
Az Atahanok megint a csöd szélén állnak???? Hülya meghallja, hogy Nuran nem más mint Bahar gyermeke ès ezért vissza kell menniük a nyomortelepre?!? és a többiek nem kérdezik meg h miért?! apropo Efsunnak nincs pénze a L’Efsunbol?!? és mit adnak át Hülyának?!? ennyi volt a nagy szeretet?! azt hittem már Hülya is megszerette Efsunt... és persze ahelyett, hogy Baharnak szólna inkább Efsunt megzsarolja.... ááá