esmeralda 2019 aug. 06. - 08:51:21 Előzmény mihenike
(867/1547)
Szia! Mindig várok valami érdekesre, de mostanában mindig csalódom is. Mi a fenének kellett ez a "lovag" Ganimének, meg a szutykos csaj Atesnek? Elolvastam az előzetest, Arda nem akarja visszaadni a gyereket Baharnak. Hát ezt megteheti, csak úgy? Érdekes ez a török igazságszolgáltatás is. Francba az egésszel. (De azért nem hagyom ki.)

mihenike 2019 aug. 04. - 13:13:43 Előzmény libra26
(866/1547)
szia! jövö héten nem igazán lesz idöm nézni, ezért elolvastam az elözetest, amiböl megint nem értettem semmit, mert olyan logikátlan dolgok lesznek :D
behalok!!!! természetesen meg fogom nézni a részeket, annak ellenére, hogy most elolvastam, mert vétek lenne erröl a káoszról lemaradni :D
mihenike 2019 aug. 04. - 09:04:33 Előzmény esmeralda
(865/1547)
szia!!!!! ezen a bejegyzésen nagyon jót szórakoztam :D ha másért nem is, de ezekért a kommentekért megéri nézni a sorozatot :D A Zeynepet játszó ùj színésznö rettenetes :D a pénteki részt még nem láttam, de az biztos, hogy a török egészségügy csodákra képest :D
7/10
libra26 2019 aug. 03. - 20:16:19 7/10 Előzmény mihenike
(864/1547)
Szia! :D

Efsun mókája sokáig tartott... Meghallotta Cemre nevét és máris véget írt a színvonalas színjáték! :D Amúgy valóban fantasztikus, hogy ezek a folyosón a világon mindennel foglalkoztak már, csak azzal nem, hogy Efsunt leszúrták :D Hülya néhány óra leforgása alatt ugyanannyi vitát generált és elméletet gyártott, amennyit otthon a villában egy átlagos napon :D Mindig is egy nagyon jó család volt ez :)

Mehmet&Ates: Mehmet most szomorú volt Cemre miatt??? Mert nem nagyon jött át nekem a fájdalma :D Naiv, jámbor és jólelkű ember ez a Mehmet, de a dührohamait nem tudom általában átérezni... Ates pedig pont olyan volt s jelenetben, mint egy szerencsétlen!! Tudja, hogy mindenkinek baja esik körülötte, de sosem fékezi magát :D Bahar viszont hihetne neki most már... Hátha hallgat rá és együtt folytatják :)

Arda nagyon buta!!! Tényleg csak egy báb... Viszont szégyellhetné magát, hogy azt mondja, semmiképp se adná vissza a gyereket a saját unokatestvérének! Jajj remélem ő is megkapja majd a magáét... (Egyébként említetted, hogy 1-2 dolgot tudsz a youtuberol... Így vagyok vele én is :D És nagyon örülök, hogy egyre közelebb az igazság, annak meg még inkább, hogy nem számítanak arra, hogyan derül majd ki - kb ez az egyetlen, amit már tudok előre :D)

Salih elsődleges dolga Zeynepet furikázni :)
Volkan meg nem bírt magával és látni akarta Efsunt... Erős érzések alakultak ki :D

Kamil úr&Ganime: :D :D :D vééégeeem

A komikus szálak azért még mindig ott vannak :D

(Jaj és igen... Cemre nem fog hiányozni - "ki tudja, lehet túlélte, mert még a cápák is elkerülik..." :))
esmeralda 2019 aug. 02. - 19:50:28
(863/1547)
Ami a török egészségügyet illeti, hát le a kalappal
Efsun tegnap még a halálán volt, ma meg már egy hülye tréfához támadt kedve. Mehmet Emirnek volt egy agydaganata, aztán egy súlyos balesete, most meg ereje teljében van. Ates is már kétszer feküdt kómában huzamos időkig, most meg úgy verekszik, mint egy díjbirkózó.
Az is roppantul érdekes, ahogy gyilkolásszák egymást, de ha valaki tényleg meghal ( vagy vélhetően meghal, mint most Cemre) akkor a támadó is gyászolja.
Na, és megint kapunk egy újabb adagot a nyomortanyából, ez vajon meddig fog tartani?
Ott volt pl. Zeynep apja, jó, hogy hamar eltűnt, de minek is kellett? Apropó Zeynep. A korábbi csak sutácska volt, de szép, ez meg egy kiszuperált prosti.
mihenike 2019 aug. 02. - 16:58:16 Előzmény Gödöllõ
(862/1547)
szia :) oooo ilyen apróságokkal nem törödik a forgatókönyvíró :D Ates és Cemre körbe autókázzák fél Isztambult és a kis koszos hirtelen ott termett a tengerparton is :D imádom az ilyen semmiböl felbukkanó szereplöket :D és Cemre vajon meghalt?!?
mihenike 2019 aug. 02. - 16:54:40 Előzmény esmeralda
(861/1547)
Szia! mivel Efsun nevelte, ïgy biztos nem lesz köszönet abban, amit a kislánytól fog kapni! ahogy lenni szokott, biztos Bahar&Ates lesznek az utolsók akik megtudják az igazat!
mihenike 2019 aug. 02. - 09:31:33 Előzmény libra26
(860/1547)
Szia :D

A fékezhetetlen Bruce German üldözöbe veszi Cemrét..., de!!!! valaki elvágta a fékvezetéket?!? talán Kenan utasítàsára, hogy vele sem legyen több baj????
Burhan lakása óta követtem-Burhan a raktárban élt?!? :)
Ömer milyen megértö lett! mindig óva inti Atest, de Ates mindig csak a saját feje után megy!!!!!
Egy ùjabb „koszos“ kis szereplö... a legùjabb jelölt, aki beköltözhet az Atahanok cseléd szállására! :)

Sultán micsoda önkrikiták gyakorolt... de Nyurga mostmár nem adja vissza Nurant Baharnak, mert Ö megküzdött érte!!!!

Salih bácsi elhozza Zeynepet a kórházba... Cemal nem bír magával...
Hülya: „Cemal, te önjelölt Casanova“
Hülya és Sultán megint összevesznek!
„azért mert gazdag vagyok, luxus villában élek és a legùjabb autókkal járok, már nem lehetek jò anya?!?“ :)
imádom ezeket az eszmefuttatásokat!!!!

„Angyal-Efsun“&“Ördög-Efsun“
kééész!!!!! Ez a nöszemély.... majd ö eljátsza, hogy amnéziás, mert nem sírdogál senki a szobája elött :D haha :D

esmeralda 2019 aug. 02. - 09:17:58 Előzmény mihenike
(859/1547)
Na igen, az az ördög- angyal álom nagyon jól rámutatott erre. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a gyerek megtudja-e valaha a teljes igazságot arról, hogy szeretett "anyja" egyszerűen ellopta őt.
Gödöllõ 2019 aug. 02. - 08:21:36
(858/1547)
Hogyan került a tenger partjára a raktárban bujkáló és titokban fényképező lány?
Ha esetleg időközben elbujt az autóban,akkor hogy-hogy nem lett vizes?Vagy ilyen apróságokkal ekkora bakugrások között igazán nem kell foglalkozni?