mihenike 2019 júl. 27. - 22:24:17 Előzmény Magenta99
(837/1547)
szia! ez a kislány gyönyörü és még hasonlít is Baharra... nem tudom, hogy emlékeztek-e rá, de egyszer Arda mondta, hogy „kicsikém nem tudnál egy kicsit egyszerübben fogalmazni, mint egy gyerek?“ :D szóval megfogalmazta a lényeget :)
Efsun kicsinyített mása... egy házban ennyi pszichésen sérült emberrel...
Apropó Arda!!!!! szegény olyan, mintha nem is lenne saját akarata! a sorozat elsö felében Hülya irányította... aztán pedig Efsun kezdte el irányítani... azt hittem, hogy miután egymásba szerettek, lesz ùjabb esküvö... de így csak olyan képek vannak az esküvöröl, ahol mindenki fancsali képet vág :)

A Zeynep&Arda-szerelmi szálat soha nem fogom megérteni... 1. Ardának megtetszett Zeynep a fitness teremben, de az erkölcsös Zeynep semmit nem akart töle!és közben már Cemal is üldözte a szerelmével!
2. Haniffének megtetszett Arda, de az rá sem nézett
3. az Atahan Hotelben volt valami fitnesses buli, ahova Arda kisérte el Zeynepet, mert Z. eljátszott a gondolattal, hogy Ardának mégis öszinték az érzései...
4. együtt töltöttek egy éjszakát, miután Arda lelépett és balszerencséjére Efsunba botlott, aki bele kergette egy gyilkosságba....
5. Z. felébredt, Arda helyett csak pénz várta a hotelszobában és a szégyen, hogy Ö bizony Ardáé lett, de Arda meg eltünt mint szürkeszamár a ködben...
6. ezekután pedig Zeynep és Arda is szerelmi bánatban szenvedtek...
7. Z. majdnem öngyilkos lett
8. Arda elvette Efsunt
9. Z. feleségül ment Cemálhoz.

De mikor is volt idejük annyira egymásba szeretni, hogy Arda hónapokig sírt Z. után?!? Z. pedig kb8 éve Arda után sír?!?
mihenike 2019 júl. 27. - 07:58:57 Előzmény Niki-ke
(836/1547)
Szia! 401 magyar megvágott részt csináltak belöle! volt idöszak, amikor egyáltalán nem tetszett a sorozat, de nèztem, mert nem volt más... aztán volt egy pont, amikor elkapott Efsun abszurd jelensége és nem tudtam abbahagyni :) söt egy részt sem hagyok ki, mert akkorákat szórakozok 1-1 jeleneten!!!! minden hibájával együtt szeretem a sorozatot... ez valami megmagyarázhatatlan dolog :)
sajnos sok spoilert olvastam én is illetve a youtube-on megnéztem jò pár videót, tehát sok mindent tudok, de a magyar szinkron felbecsülhetetlen :) annyit nevetek :)
7/10
libra26 2019 júl. 26. - 12:48:27 7/10 Előzmény Magenta99
(835/1547)
Szia! :)
Én ezzel egyet tudok érteni! Különösen azért rossz ez, mert ha csak a kislány külsejét nézem, olyan jó választás, tündéri, bájos, kedves arca van... És mindez addig tart, míg meg nem szólal :D Szerintem is a cél az volt, hogy éreztessék, hogy Efsun nevelése, csak kicsit túltolták sajnos.
De jó meglátás, túlzás, amiket kimond ennyi idősen.
7/10
libra26 2019 júl. 26. - 12:44:46 7/10 Előzmény mihenike
(834/1547)
Szia!!
Ha eljutok majd oda, hogy én is láttam azokat a jeleneteket, mindenképp jelezni fogom;) Aztán meg tudjuk beszélni. :D
Magenta99 2019 júl. 26. - 11:31:06
(833/1547)
Sziasztok!

Mekkora lett itt a forgalom, hónapokig szinte nem szólt hozzá senki. :))

Tudom, nem szép dolog egy kisgyereket ekézni, de nekem Nuran egyáltalán nem egy cuki, édibédi, "egyemaszíved" kislány.
Túlságosan koravén szövegeket mondatnak vele, még a világgazdasági helyzethez is hozzá tud szólni, az egyéb élethelyzetekről már nem is beszélve.
Volt dolgom 5-6 éves gyerekekkel, ők is tudtak "nagyokat" mondani, felnőttesen beszélni - de az üdítően vicces volt és mégis ott volt bennük a kisgyerek.
Ez a Nuran viszont Efsun kiköpött törpemása, ami egyrészt érthető, hisz az ő zajongását és őrjöngését hallja nap mint nap - viszont ez a kis tudálékos mindenlébenkanál tudatosan használja és érti is az adott szavakat, kifejezéseket.
Ilyen gyerek nincs! Ezzel nagyon mellélőttek szerintem a forgatókönyvírók.
1/10
Niki-ke 2019 júl. 25. - 23:31:56 1/10
(832/1547)
Sziasztok!
Nem tudja valaki, mikor lesz ennek (végre) vége? Bár ahogy látom, 131 török rész, ami náluk 2-3 óra/rész. Nálunk 40 percet adnak részenként, szóval nálunk egy hét alatt adnak le kb. 1 török részt. Ma hülyeségből mondtam anyának, hogy 666 részes. De most utána számolva, úgy látom, magyarul tényleg akörül jön majd ki. :D
Én ezt amúgy annyira nem bírom. A nappaliból behallani a szobámba, úgyhogy akaratlanul is "képben" vagyok a sorozattal. Az leges legelején még el is ment, szódával, de hónapok óta ez is már csak az a hülye, sablonos semmi, mint a mexikói szappanoperákban: ordítozás (szigorúan eltorzult képpel), bömbölés (szintén olyan ábrázattal, amit rossz nézni), veszekedés, marakodás, hisztizés, féltékenykedés, őrjöngés, viszálykodás, ármánykodás, szeretleknemszeretlekdeszeretelekmégseszereteleknamégisdeinkábbmégsevagymégis..., sipákolás, ricsaj, lárma, elválunk, nem válunk, de elválunk, denemválunkmertlelkiterrortalkalmazvafoglakzsarolnimígránemjösszhogymiaszitudeahhozúgyisvégtelenülhülyevagy, hangoskodás ezerrel, a másik életére törés, pszichiátriai esetek a köbön... hát komolyan... ez a sorozat is a büntetés kategória. Ez a sok torz ábrázat látványa, hozzá azokat az állatias hangokat hallgatni, szó szerint lélekölő. Totál depresszív. Aki még nem figyelte volna eddig meg, az ezentúl próbálja már meg így nézni. Nem bántásból mondom!
Nem értem, miért nem lehet kedves, vidám, szívet melengető, tanulságos sorozatokat vennie a televízió társaságoknak.
Ja de, mert ez az ócó. Jó az a magyar népnek. :s

Na mindegy. Azért ha van valaki, aki azért nézi, "mert már elkezdte", de már ott motoszkál egy ideje benne, hogy "de minek?", de azért csak nézi, de azért mégse akarja elvesztegetni az életéből az értékes időt ilyen hülyeségre, annak SPOILER VESZÉLY!!444 itt a befejező rész: https://www.youtube.com/watch?v=s_Wc4QfT9Nc törökül van, de nyugi, ugyanazt mondják benne, amit az előző 300+ részben. Viszont, itt legalább fel lehet gyorsítani a lejátszást. Sajnos csak 2x sebesség a max. Mondjuk én még így se bírtam, egyből a végére kapcsoltam, de eskü ajánlom 2 óra 6 perctől 2x-esre gyorsítva megnézni azt a gyilokos jelenetet! XD Mondjuk 0.25-re lassítva is vicces, de gyorsítva a legjobb! Bírom ahogy Efsun "röhög" a halott fickó felett. Közben a szolga is mintha mindjárt elröhögné magát. Aztán jön egy "újabb váratlan fordulat, a csaj főbe lövi magát, na neeeeeee, erre ki számított, juj-juj! A fehér cseléd meg nézi a hullákat, közben el van képedve, hogy: "B+, 5 perce sincs, hogy felvikszeltem a padlót! Kész! Én felmondok!" Aztán jön még a fő pszichiátriai eset, a szőke nő... XD Esküszöm, mintha valami horrorfilmet néznék, ahogy mozog a feje, aztán állatiasan üvöltve (nála ez az alaphang mondjuk) mászik ott a padlón, aztán ráveti magát a tetemre... zombi vagyok, omnomnom... =D
Amúgy nem értem, miért van még itt vége. Lehetne még nyújtani ezt a rétes tésztát a végtelenbe és tovább! XD Van még benne egy csomó potenciál! Ahogy látom az öreg hölgy is fel óhajt még ott tápászkodni a másik ház padlójáról, akkor jöhetnének még a végeláthatatlan őrjöngések, visszaemlékezések, sírás-rívás-fogcsikorgatások, szenvedések, bosszútervek, a gyerekek felnőhetnének... hajaj! Miket hagytak ki ezek az alkotók!
mihenike 2019 júl. 25. - 16:21:03 Előzmény libra26
(831/1547)
OFF
ha befejezted a Piszkost pénzt, akkor „menjünk át“ a tv2 port-jára és tárgyaljuk ki, mert vannak jelenetek, amik bele égtek az agyamba és amiket ki kell elemezni :D :D :D
OFF
mihenike 2019 júl. 25. - 16:19:00 Előzmény nőinéző
(830/1547)
köszi :D
7/10
libra26 2019 júl. 24. - 23:07:34 7/10 Előzmény mihenike
(829/1547)
Sziaa!!
Az OFFhoz:
Hát én most a legújabb részeibe belenéztem, hogy is mondjam... Nem lenne rossz a sztori, megvan benne a dráma, de nekem most is vontatott, lassú:/ Igazad van, a színészek többsége kifejezetten jónak mondható! De kezdem azt gondolni, a baj velem van és nagyon megszoktam ezt a Sorsok féle örök kalamajkát! :D Kíváncsi leszek majd ha később tovább nézed, mit fogsz gondolni.
Szintén off téma kicsit: a helyszínek :D Most, hogy a kórházat említetted... Eszembe jutott hányszor figyeltem már meg ugyanazt az utcát, rendőrséget, kórházat vagy épp házat/nyaralót! :D Ez nagyon jó!!! Mindig elképzelem hogy váltották egymást a stábok:D arra kifejezetten emlékszem, hogy a Cennetben Arzuék nyaralója Ates (most már) régi háza volt! :D (jajj a Cennet az egyetlen, amit eddig nagyon bánok, hogy nagyjából végig követtem...)
mihenike 2019 júl. 24. - 21:20:14 Előzmény libra26
(828/1547)
Szia! tényleg, hol van már megint Mehmet és Arda-nyurga-Atahan?!?!? :D
A héten már nem lesz idöm nézni, de jövö héten folytatom az elemzést :) én is örülök, hogy meg tudjuk itt vitatni Efsunka abszurd kalandjait :)

OFF
4 részt megnéztem a Megtörvéböl és tényleg iszonyat lassù... most nincs is nagyon idöm belemélyedni, majd adok neki még esélyt, de ez a 4 rész nagy csalódás volt, pedig nagyon jó a színész-felhozatal is! nem olyan csövesek mint Salih, Macit vagy Taifun :D :D :D
OFF