7/10
libra26 2019 nov. 26. - 21:09:36 7/10 Előzmény bekka51
(1477/1547)
Szia!:)

Ezt a többnyire idilli tegnapi részt tökéletesen összefoglaltad! :D szinte nehéz volt mit írni, annyira nagy most a pillanatnyi boldogság:)

De igen az valóban jó volt, hogy "lehetne duplaesküvő" "hé, jó lesz az egyesével is!" :D

Asim szerencsétlenkedése és hogy meg sem próbál rendőrökhöz fordulni, végtelenül bosszant... Ezt az embert egyáltalán nem lett volna szabad visszaengedni ebbe a történetbe!
7/10
libra26 2019 nov. 26. - 21:04:51 7/10 Előzmény Sumomo
(1476/1547)
Jelen, nekem is feltűnt már ez - fogalmam sincs, hogy betegségről van-e szó... De én azt figyeltem meg, hogy általában akkor remeg így, ha olyan jelenet van, ahol félnie kell, félelmet kell mutatni vagy nem?? Bennem felmerült, hogy ennyire rossz ebben... :D (de ha nem tehet erről és esetleg betegség nála, akkor nem szóltam :)
7/10
libra26 2019 nov. 26. - 21:02:20 7/10 Előzmény mihenike
(1475/1547)
Szia!!! :) igen, az utolsó bölüm már javában...
Kérdésedre a válasz: deee Efsun elmondta Hülyának a Zeynep-féle sztorit, mikor még kint idegeskedtek késő este a rendőrség előtt :) tudod, megszokott jelenet, ahogy Ardát várva a rendőrség előtt diskurálnak:D Hülya addig kérdezősködött, míg Efsun kiborult "nem igaz, hogy előled semmit sem lehet eltitkolni!!!" és elmondta neki:D de a többiek azt hiszem nem tudják... És már nem is fontos nekik! :D
mihenike 2019 nov. 26. - 20:57:36 Előzmény libra26
(1474/1547)
sziaaaaa!!!!! sajnos sem tegnap, sem ma nem volt alkalmam megnézni... talán holnap... de ha holnap se, akkor majd hétvégén egészben :(
A nagy örömködésben senki nem kérdezte meg Ardát, hogy miért vàlt el Efsuntól és miért akarta elvenni hirtelen Zeynepet?!?
Illetve a dvd tartalmára sem fog soha fény derülni?! Ha jól számolom ez az egész hét már az eredeti változatban az utolsó bölüm, igaz?
bekka51 2019 nov. 26. - 09:24:59
(1473/1547)
Helló, jó reggelt :)

Itt most annyi minden történt, nem voltak idegtépő, lassított jelenetek.
Efsun rájött valamire, leesett a tantusz, úgy hogy még hallani is lehetett a gondolatát, az egetrengető mentőötletét…. és az a brilliáns feltételezésével….Volcant emlegeti.
Engem is megcsapott Efsun "legendás intelligenciájának " szövege… s aztán elindul magánakcióba nyomozni, akárcsak Columbo...
ohh Allah,segíts !!

Efsun kérdőre vonja Volcant, de ő tagad, eljátsza " a nyet znájut "

Ez a lemez nagyon vándorútra tévedt, egyik kézből a másikba …:))... amit végül Zeynep kezéből kitép ,
tökéletes állapotban, az erdőbeli kavarodásban is sértetlenül... " Egyedül a mocsokban" ?- kérdés után Efsunn összetöri, ....s következő pillanatban, Arda szabad.

Efsun diadalittasan a rendőrség udvarán,...
Mehmet Emir : Dupla esküvőt javasol...
Hülya : Jó lesz egyesével…
1/10
Sumomo 2019 nov. 26. - 07:39:50 1/10
(1472/1547)
Sosem rajongtam Figenért. Iletve a börtönben még igen, ott még volt "vér a pucájában". :)
Most kifejezetten irritál, ahogy a 12 cm magas tűsarkokon parádézik a Villában. A többi már csak hab a tortán.
Viszont , nekem úgy tűnik a színésznőnek finoman, de folyamatosan remeg a feje. Rosszul látom?
Katharine Hepburnnek volt ilyen betegsége.
1/10
Sumomo 2019 nov. 26. - 07:28:07 1/10 Előzmény Alberia
(1471/1547)
:D
7/10
libra26 2019 nov. 25. - 23:02:55 7/10 Előzmény mihenike
(1470/1547)
Én megmondom őszintén, a mairól túl hosszan nem írnék, mert azt hiszem, most láthattuk a boldog "zárását" a történetnek :) megoldódik a Zeynep-dráma, annyi a lemeznek, Ardát kiengedik... Ott az egész Atahan-klán! :D

Mindenki rendkívül boldog és még egyszer utoljára nosztalgia céljából kapunk valamit újra a jól megszokott Efsun&Hülya páros jópofa marakodásából :) imàdom őket... Tartom magam ahhoz, hogy a sorozat két mozgatórugója voltak végig!!! Remélem valamikor mindkét színésznőhöz lesz még szerencsém, engem megvettek :D

Efsun idilli piknikre készül Nyurgával és Baharékkal! Haha túl szép, hogy igaz legyen:D

Ott van még Kenanom, akinek immáron Figenünk is a beépített embere;) és Zeynep is él...

(Tetszett ez a boldog finálé hangulat - kár, hogy nem marad így... Amikor Arda az anyját és Efsunt "ölelgette" egyszerre, számomra a csúcs jelenet volt! :D)
7/10
libra26 2019 nov. 25. - 22:55:20 7/10 Előzmény mihenike
(1469/1547)
Szia!:)
Köszi szépen, adok a véleményedre, szóval jegyzek mindent, amit bátran tudsz ajánlani!:D nem tudom a következő 1-2 hónapban mennyire kezdek újakba, de lehet hogy egy nyugisabb időszakban belevágok ezekbe is :)
7/10
libra26 2019 nov. 25. - 22:53:29 7/10 Előzmény Alberia
(1468/1547)
:DDDD erős megszólalás volt tőle megint:D