mihenike 2019 jún. 04. - 18:10:36 Előzmény Amiel
(717/1547)
szia! igen 4 évad volt eredetileg, 131 „bölüm“. ebböl csináltak 401 magyar részt. én ùgy gondolom, hogy ami náluk 1 rész volt, azt nálunk körülbelül 3 részre vágták szét. de percre pontosan nem tudom kiszámolni.
7/10
Amiel 2019 jún. 04. - 17:49:16 7/10
(716/1547)
Sziasztok! Most akkor hol lehet újra nézni a sorozatot az elejétől? Vagy melyik résztől található meg online és hol? Az eleje érdekelne újra, a sok elharapózott hülyeség már nem. Már nem bírtam nézni múlt héttől tovább.
Azt találtam wikin, hogy eredetileg 4 évadból áll 131 résszel. Itt ebből lett 400? Első évad eredetileg valami 18 rész, a második már 42... Na de akkor ami ott pl. a 19. rész (= 2. évad 1. rész talán), akkor az itthon hányadik rész volt??? :D HELP!
ninjago 2019 jún. 04. - 08:58:07
(715/1547)
Sziasztok! Elolvastam a 286-290. rész tartalmát, lesznek itt még hajmeresztő históriák. A tegnapi sem volt akármi. Atesnek nem tetszik apuka, mit mondjak, nekem sem. Az új rendőr, Aziz jól helybenhagyta az öreg arabot, az meg mégse kerül börtönbe? Mehmet Emir totál megbuggyant. Hylia meg leüti a rusnya pápaszemest, ez volt a legjobb az egészben. Azért, mikor azt képzeli, hogy meghalt, ráteszi a virágcsokrot.
mihenike 2019 jún. 02. - 19:55:41 Előzmény ninjago
(714/1547)
sziaaaaa!!!! neeeee!!!! lehet, hogy két Taifun volt :D ez nagyon jó ötlet :) itt minden lehetséges! remélem még elökerül Ates egy eltitkolt testvére és Efsun meg Bahar harmadik növére :D haha :D
Az is lehet, hogy Ilyas meg Nuran voltak Ismail szülei :) haha :) mert egyszer azt mondta rájuk Bahar, hogy „gyermekkereskedök“ :)
Hülyának vajon mikor tér vissza az emlékezete?!
de tényleg akkor ki ölte meg „elvileg“ Ates szüleit?!? akik ugye meg sem haltak?!? vagy az anyja, akkor tényleg meghalt?!?
na jó, mostmár én is elvesztem az ùtvesztöben :)
ninjago 2019 jún. 02. - 08:26:22 Előzmény mihenike
(713/1547)
Szia! Most beindítottad a fantáziámat. Lehet, hogy a Tájfun az édesapja Atesnak, de azért kapta az anyja nevét, mert az anyának más volt a férje, és azt ölték meg? Lehet, hogy Ates is "törvénytelen" gyerek volt, mint Bahar? Itt minden lehetséges, és mindennek az ellenkezője is. Nagyon gyanús nekem, hogy Efsun el fogja veszíteni a gyerekét, és ettől ismét bekattan.
mihenike 2019 jún. 01. - 16:09:36 Előzmény ninjago
(712/1547)
Szia :)! a tegnapi részröl tùl sokat nem is tudok írni, csak annyit, hogy méltóképpen elbùcsùztattàk Ismailt! Mivel mindenki „testvéremnek“ szólította Ismailt, így nem tudom, hogy ki ez az ùj macskajancsi, aki megjelent a rész végén...???
Viszont Taifun hablatyolásából semmit sem értettem! Ates az anyja nevét kapta meg?!?
Azt mondja, hogy az anyja miatt ment Svàjcba és miatta tanult jogot. de az anyja (is) meghalt, nem?!? a rég nem látott nagynéni pedig tudta, hogy Taifun életben van?!? De azt nem tudjuk, hogyan élte tùl?!? lehet, hogy halhatatlan, hiszen eddig 3-an is mondták, hogy megölték Taifunt :)
ninjago 2019 jún. 01. - 08:23:48
(711/1547)
Sziasztok! Két (nagyrészt) vidám fejezet után jött ez a tragikus fordulat. Bevallom, ezt a részt megkönnyeztem. Részint, mert ismail a végtelenül jó ember volt, részint mert a törökök - legalábbis az eddig látottak szerint - meghatóan és méltóságteljesen tudnak gyászolni. Mindenki kitűzi a mellére a halott arcképét, ezt a szokást nem ismertem, valóban így van a törököknél?
Egyedül az utolsóként odalépő férfinak nem volt a mellén az arckép. Valószínűleg ő lesz Ismail utóda.
mihenike 2019 máj. 31. - 09:21:27 Előzmény ninjago
(710/1547)
Szia!!!!! most volt szerencsém a tegnapi részhez :) Hülya mint „falusi asszony“... imádom!!!! a nagymamaság meghatotta! visszajött a villába és ùgy viselkedik mint anno Nuran :D Azt mondja Kenanra, hogy milyen ronda ember:D ez nagyon jó :D
Efsun bepöccent és elment Affanhoz... gondolja, hogy Affan megijedt töle?!? azért nem fél mindenki Efsuntól Isztambulban :D
Bahar és Efsun enyelhése a tengerparton...???? ez a nagy szeretet, hogy fog megint gyülöletbe fordulni??? csak nem elveszíti ezt a gyereket?!?
... Taifun bemutatkozik Atesnek... ezt ugyan mivel fogja megmagyarázni a forgatókönyvírò?!?
... Affan igen gyorsan kiadta a parancsot Efsun meggyilkolásàra! fényesnappal!!!!
Közben befut Cengo és a hösszerelmes Robotzsaru, aki visszaemlékszik az elsö csókra!!!! még mindig szereti ezt a bolond nöszemélyt!
Cengiz észrevette a mesterlövészt!!!!!
Ismail miért mem költözött el Ankaraba?!?
azért hogy meghaljon Efsunért?!?
ninjago 2019 máj. 30. - 08:39:06 Előzmény mihenike
(709/1547)
Szia! Mindenben egyetértek veled. Hűlia egyszerűen fantasztikus volt ebben a részben. Mindig is úgy találtam, hogy ez egy szép nő, érdekes az arca, de eddig többnyire elcsúfította a sírás meg a gyűlölködés, de most ebben a falusi ruhában, kendővel, meg ahogy tömte magába a hagymát, aranyos, kedves, természetes, bájos volt. Ja, és amit Kenanról mondott: ronda, undorító, ördögi. Ezért nem lehet abbahagyni ezt a sorozatot, mert a sok baromság között néha vannak nagyon ütős jelenetek, mint ahogy pl. Bahar telefonra vette Arzu fenyegetéseit. De tényleg, ezt a szálat is elejtik? Kíváncsi vagyok.
Ates meg egy nagy állat, nem csak a feleségét hagyta bajban, de Ismailt is elárulta.
mihenike 2019 máj. 29. - 19:36:08 Előzmény ninjago
(708/1547)
Szia! megnéztem a tegnapi és a mai részeket... ezekben talán nem voltak annyira „gagyik“! Hülya mérgezése persze gagyi volt, de az álma és a párhuzam a két szívdobbanás között szép volt.
Ez a török igazságszolgaltatás.... ?!?!? komolyan?!? Efsun, Sultan és Salih mindent megùsznak... szent Ates pedig feladja magát és máris megy a börtönbe... szegény Bahar sírdogálhat megint... Ates csak magára gondolt... a kis feleségére nem...
A nagy szemeket meresztgetö pasi lenne az öreg German?!? akit eddig szentként emlegettek és amùgy börtönben ül...
Hülya mai szökése a „teherautó soför ùrral“ valami zseniális volt!!!! föleg a másnapi reggelije ;)
Kenan pedig ha kell Texasban is megtalálja Fülyát!!!! ennyi volt?! Fülya örökre eltünik?!
Ez az Affan-féle akció viszont durva volt! 2 öregasszonyt így megveretni?!? :)
Szegény kis Müge is koppant egyet, a mamlasz Cemal nem válik!!!!!