7/10
Amiel 2019 máj. 24. - 19:08:30 7/10
(697/1547)
PFffffffffff na jó, tényleg befejeztem!!!!!!! Ez egy agyrém. Mai jelenet is a bíróságon... "álmodtam" , ahhaaaaa, Szent Bahar... úgyse tesz ilyet, na ja. Majd Efsunkát még meg is dicsérik, sőt, meg is koronázzák minden tettéért, hisz mi az, ellopni más életét, a saját testvére életét, ugyan.....................
Szultán meg Hanife totál elviselhetetlen, gutát kapok tőlük is.
Eszembe jut egy sztori, amit anyám mesélt. Munkahelyén anno annyira utálta egy munkatársa a Dallasos Jockey-t, hogy leköpte dühében a tv-t :DDDDDD. Na, ez a sorozat is kb. most ilyen már. Úgyhogy részemről THE END.
mihenike 2019 máj. 24. - 17:58:24 Előzmény ninjago
(696/1547)
Oooo édes jó istenem!!!!!ez a rész is egy jó nagy vegyes felvágott!!!!
Most nehogy már Bahar legyen a hibàs, amiért feljelentette Efsunt, amiért Ö ellopta az életét! olyan undorító ez a Szultán!
Nyurga és Efsun a börtönben!!!! még ez a vadkan, aki Arda cellatàrsa... egyik pillanatban verekedni akar, aztán ölelkeznek!

A rész végén pedig megtekinthettük Hülya és Kenan kínlódását is...
mihenike 2019 máj. 24. - 17:42:21 Előzmény Amiel
(695/1547)
szia!!!! mindig jókat mosolygok a kommenteken, amiket írsz :)
mihenike 2019 máj. 24. - 17:40:12 Előzmény ninjago
(694/1547)
folytatnám a tegnapi rész elemzését...:

egyszerüen imádom, amikor Hülya tombol!!!! ahogy szérveri a kisházat :)

Mehmet papa nem küldi el Cemrét, örület!

Kenan nagyon szánalmas, ahogy itt sérülten sétálgat, de szerencsére a haverok „megmentik“, de Ö csak a virágszálát akarja!!!!! jaaaaj de romantikus!!!!! hirtelen pedig föbe löné magát!!!!
atyaúristen!!!! vajon azóta a forgatòkönyvírót elmegyógyintézetbe zárták?!?!?

....
mihenike 2019 máj. 24. - 17:30:01
(693/1547)
Sziasztok! most nézem a tegnapi rész!!!!

Zeynep elfogadta vén kecske házassági ajánlatàt...

Salih elrabolta Chevriyet?!

A zsüri tagok jól beszóltak Efsunnak! „egy prosztó, aki soha nem vett tüt a kezébe és a bazàros ruhák szebbek mint az övéi!“

Aszta!!!! Ismail meg Cengiz még hányszor akarják letartóztatni Efsunt?!? ez egy vicc már!!!?? és ráadásul a tehetségkutató müsorból rángatják ki, hogy a sajtò is láthassa! Nyurga Atahan milyen szerelmes!!!!

...
mihenike 2019 máj. 24. - 17:23:40 Előzmény ninjago
(692/1547)
szia! jaj ismerem az oldalt, de màr nem szoktam elolvasni, hogy egy kicsit meglepödjek :) ezen a két ùj infón most kiborultam :)
7/10
Amiel 2019 máj. 24. - 17:11:23 7/10
(691/1547)
Hát :D besz.rás!!! :D
Nem hiszem, hogy spoiler, mert a következőket bárki elolvashatja a köv. tv-újságban...
Mehmet papa feleségül akarja venni Cemrét. Ennyi hülyeséget! Megjelenik Zeynep apja is. Már csak ez hiányzott. Még egy mellékszál, oldalkocsi. Nem baj, hogy Bahar a fő"hős", kb. sose látni. :D Hihetetlen. Ates hirtelen előkerült halott, mégis élő apja meg persze emberölő bűnöző és dutyiban csücsül... És még egy tűzeset, piromániás sorozat. :D Nincs új a nap alatt. Balfék író!!! Kb. elmebetegek közé való. Igaza volt valakinek alább, aki azt írta, pszicho-komi-tragédia. :D :( És még csak a 270-280. részek a 400-ból??................... Nem csoda, hogy nem bírom már a sok hülyeséget cérnával. Annyira kár ezért a sorozatért, valóban nagyon jól indult, sokkal jobb VOLT, mint bármelyik másik. Imádtam!!! Sajnos rég már csak múlt időben... :(((
7/10
Amiel 2019 máj. 24. - 17:00:47 7/10
(690/1547)
Olvasgatom kíváncsiságból ennek az elmebetegbe fordult sorozatnak a következő részeit a legújabb tv-műsorban... Meg tudja valaki mondani, mi a tökömért nem adják június 4-én? Az egy kedd, valami mást raktak a helyére. Minden mást végig adnak, ahogy szoktak hétköznap, csak fura mód ezt nem.
ninjago 2019 máj. 24. - 09:50:28 Előzmény mihenike
(689/1547)
Szia! Beírom a google keresőbe hogy Sorsok útvesztője, és alatta megjelenik egy holdpont.hu, ott néhány sorban ismertetik előre a két hét múlva következő részeket is.
Gödöllõ 2019 máj. 24. - 08:06:50
(688/1547)
ez a sorozat már inkább egy bohózat,de annak is gyenge.Hogy mégis miért nézem?Még mindig reménykedek,hogy a végére valahogy összeáll a kép.