mihenike 2019 máj. 07. - 15:01:33 Előzmény Amiel
(617/1547)
Szia :) én saját magamat sem értem hogy miért nézem mert ez annyira elmebeteg sorozat :)
És igazad van, valaki mindig keresi az eltünt lányàt... valakinek a gyerekét mindig eltünteti valaki és ugye ez a szál megint elö fog jönni Efsun és Bahar esetében...
szerintem Efsun azert fog megint bekattanni mert neki vagy nem lehet gyereke vagy pedig elveszíti a gyerekét és ezért fogja büntetni Bahart... nem tudom miért fog megvàltozni! hiszen most annyira jótét lélek!!!!!
7/10
Amiel 2019 máj. 05. - 13:58:48 7/10
(616/1547)
Uhhha! Nem tudom, miféle író volt vagy voltak, akik ezt az egészet elkövették, de nagyon idióta sztori úgy, ahogy van, és minden, ahogy alakítják! Részről részre egyre irreálisabb és szürreálisabb az egész, totál elmebeteg. Hogy alkalmazhatnak ilyen forgatókönyv írót??? Ja, és akinek mellette semmi épkézláb, értelmes új ötlete nincs, mindig csak ugyanazt a szálat veszi elő újra és újra, minden szereplőnél. Ahhha... majd mindenkivel pont ugyanaz történik meg!? :D Elképesztő, komolyan mondom! Ilyen sorozatot se láttam még, pedig az eleje kivételesen jónak indult! Kár, hogy így elszúrták.
ninjago 2019 máj. 05. - 07:32:50
(615/1547)
Sziasztok! Ez már tényleg eszetlenség. Ates az előző részben kiakadt azon, hogy Bahar Efsunnak dolgozik, most meg kiderül, hogy a meglepetést vele együtt készítette elő, Efsun volt az, akit bizalmasan beavatott a nagy titokba, aztán meg a két lány összeölelkezve megy átöltözni. De ne féljetek, lesz itt még meglepi! A You Tubon láttam egy kb. 3 perces videót, ahol Ardának óriási szakálla van, és egy eddig nem látott nővel édeleg Efsun szeme láttára. Vajon miután a két főszereplő szerelme "beteljesedik", kimaradnak majd a sorozatból, vagy valami fölborítja a házasságot? Erre nagyon kíváncsi vagyok. Főleg arra, hogy Efsun hogyan lopja el Bahar gyerekét. Bahar olyan hülye, hogy még mindig bízik a "testvérében"?
mihenike 2019 máj. 04. - 14:16:10 Előzmény ninjago
(614/1547)
Legszívesebben végig nézném az egész sorozatot egészben, de nem bírom hallgatni a török hablatyot!

a sorozat végén ùjra megjelenik Asim és ùjra összejönnek Hülyával?!

mihenike 2019 máj. 04. - 14:00:34 Előzmény ninjago
(613/1547)
folytköv.
Hülya elmegy Fülyához! tényleg bolond ez a forgatókönyv :)
Efsun és az Extrém-Sportok!!!! juuuuj és olyan „romantikus“ volt, amikor szerelmet vallott Ardának...“szeretlek, az isten verjen meg“
Ez a szafari-tùra sem volt semmi!!!!
Baharnak meg volt a napi Efsun-adagja és Ö ugyan nem megy sehova vele, inkább eloson :) milyen vicces kedvében van Baharka! bezzeg Zeynep hozzájuk csapódik...
„Arda te csak egy pláza-csimpánz vagy! honnan tudnád melyik a helyes ùt“ ááá erre meg eltéved :) de a férjecskéje megmenti, na ez aranyos jelenet volt :)
Apropó ezek milyen fénysebességgel utazgatnak ?! (ja és miböl? Hülya pénzéböl?)
Tényleg Ilyas màr nem is szerelmes Chevriebe?!
Oh anyám! Efsun is be lett avatva a meglepetésbe :) Oh Ates talán megborotválkozott :)
Nagyon romantikus meg minden... egy lánykéréshez/eljegyzéshez rendben van... de hogy Bahar nem szervezhette meg a saját esküvöjét és nem választhatta ki a ruháját... elég fura... nem mindennapi... persze olyan, mint az egész sorozat... egy katyvasz :)
Cemal egy kis idegesitö mitugrász, de azért sajnálom is egy kicsit... ezek a maradi nézetek!!!! ezek az erkölcscsöszök kiakasztanak!!!!

mihenike 2019 máj. 04. - 13:27:06 Előzmény ninjago
(612/1547)
sziaaaaa! 15 perc ment le a tegnapi részböl, de muszáj kommentálnom :) Amikor megláttam Szultánt tevegelni sírtam a nevetéstöl :) Bahar: Efsun ha így folytatod visszaùszok Isztambulba :)
Zeynep milyen gyorsan profi modellé vált... na persze a „fönökasszonya“ sem ért semmihez, és mégis lett egy cége :) haha
Arda itt szenved, most biztos jól összezavarodott, hogy itt van Zeynep....
ATES!!!!! ugyanmár!!!! van egy szép nagy háza, jómódù... erre a nyomortelepre szervezi az esküvöt! behalok!!!!
Ilyas is itt vergödik, a végén még Muzzafer lesz az örömanya :)

folytköv
mihenike 2019 máj. 03. - 15:38:48 Előzmény ninjago
(611/1547)
jaj mindig elfelejtek valamit...
Kenan Cemalhoz: „ki ez a fiù!? jaj tudom, öt verettük meg mùltkor! mit keres itt?! több kell neki?“ és Hülyának még csak eszébe sem jut, hogy a férje egy maffiózó :D

Na de ezt a nagy marhaságot, hogy most Cemre költözik a cselédházba... ennyi erövel én is beköltözhetnék
mihenike 2019 máj. 03. - 14:54:48 Előzmény ninjago
(610/1547)
ja... és 3 perce láthattuk Ilyast is!
Ates mindkét apukától megkérte Bahar kezét, körülbelül harmadjára :) kíváncsi leszek, hogy ez az esküvö megvalósul-e?! :)
mihenike 2019 máj. 03. - 14:52:52 Előzmény ninjago
(609/1547)
Szia!!!!!
Hülya egy kicsit piromániás, mindig, mindenkit fel akar gyùjtani :D
Kenannak egyik jó beszólàsa volt... Mehmetet vigyem el urológushoz?!? amiért nem keltette fel Cemre az érdeklödését :) haha!!!!
Ates helyében biztos nem engedtem volna, hogy Bahar Efsunkának dolgozzon!!!!
Na ùgy látom itt lassan el fog szabadulni a pokol a szerelmi háromszögben, mert Zeynep még Ardát szereti, Arda szerintem maga sem tudja, hogy szeret, Efsun is Ardát szereti és a két lány között ingázik még Szultán is.... :) ez jó nagy katyvasz :)
Azt is megtudtuk, hogy Kenan mivel tartja sakkban Cemrét!
Kenan: „legyünk ùriemberek, ezután löjjük fejbe az ellenségünket“ :)
Ùgy lâtom Müge és Cemal is össze fognak melegedni...

Ha a youtubeon jól láttam Zeynepet másik színésznö fogja játszani, de az valami bün ronda lesz, és olyan gonosz mint Szultán...

ninjago 2019 máj. 03. - 09:07:19
(608/1547)
Segítség! Én is még kitartok, nézem a sorozatot, ha tudom. Lemaradtam volna valamiről? Hol marad Semre néni, akinek az elején olyan fontos szerepe volt, hiszen ő nevelte fel Atest. Egyszerűen elfelejtette ez a buggyant forgatókönyvíró?
A sok maszlag mellett vannak néha igazán ütős jelenetek, most például Cemal a vállára kapja Muget, mint egy zsákot, hát nem édes?