Téma: SOULM8TE

kybuck aug. 18. 01:38:31
(5/5)
A mesterséges életforma szembe kerül alkotóival, miután öntudatra/érzelmeire ébredt, hol is láttam már ezt? Nos, az elmúlt száz évben megszámlálhatatlan helyen, kezdve a robotoktól, át az androidokon, hogy most az MI kapcsán is új interpretációk lássanak napvilágot ebből az ősrégi toposzból. Persze ami bevált dramaturgia, azt miert hagynák parlagon? Csak az a kérdés ki hogy nyúl hozzá a témához. Mivel a közelebbi múlt is számos ilyen filmet prezentált (M3gan, Társ, Mesterséges kegyelem), a régebbi múltról nem beszélve (Szárnyas fejvadász, A stepfordi feleségek, A ketszáz éves ember, AI – Mesterséges értelem, Én, a robot stb., stb.), fel van adva a lecke, hogy egy tényleg százezredik ilyen sztori mit tud adni. Az eddigi visszajelzések szerint egy közepes filmet, amiről mindenki látatlanul ki tudja találni mi fog benne történni, aki már két ilyen filmet látott.
k11zoltan aug. 12. 09:10:15 Előzmény Gulácsi Péter
(4/5)
Ennyi??? 🤣🤣🤣
2/10
Gulácsi Péter aug. 11. 22:03:56 2/10 Előzmény k11zoltan
(3/5)
-QUEER rendező készítette QUEER közösségnek.
-"Miután a mozis bemutatóját visszavonták, a film a dublini Gaze International LGBT Filmfesztiválon debütált."
-A báros éneklős jelenetben egy transzvesztita énekel...
És még lehetne sorolni... Ha nem látod a fátol az erdőt legalább ne okoskodj.
k11zoltan aug. 11. 21:47:58
(2/5)
Gondoltam, hogy mind történetileg, mind horrornak nulla lesz.
A WifeLike (2022) jutott eszembe erről a filmről.
2/10
Gulácsi Péter aug. 03. 23:24:13 2/10
(1/5)
Sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. Egynek elment, az átlagnál jobb lett, de ez nem érdem...
2 év alatt ez a sokadik egykaptafára készített android nős "horror", ez meg konkrétan a hullaszar M3gan spinoffja ráadásul, tele woke/lmbtq utalásokkal.
Néhol Terminátor néhol Elemi ösztön, de mindkettőnek vérszegény, kiszámítható, tele történetvezetési következetlenségekkel.