Téma: Spiritusz

moderator1 2007 szept. 11. - 13:36:12
(5/5)
Tisztelt Fórumozók!

Kérdéseikkel szíveskedjenek a fix.tv szerkesztõségéhez fordulni a info@fixtv.hu , portal@fixtv.hu email címeken.

Üdvözlettel:
Moderáror
Udvarnagyi Anikó 2007 szept. 11. - 08:47:46
(4/5)
Tisztelt Szerkesztõség!

Csatlakoznék az elõzõ két hozzászoló kéréséhez, kérem szépen elküldeni az emailomba, hogy hol lehet beszerezni a trópusi teakeveréket? Milyen árban ? és milyen kiszerelésben? - g. Nagyon szépen köszönöm a fáradozásukat elõre is.

Email cimem: treecsik@citromail.hu

Tisztelettel:
Anikó
Freshreal 2007 febr. 09. - 04:43:19 Előzmény nero
(3/5)
A músorvezetõ hölgy olyan, mint a Jehova tanúi. Komoly tudásra, élettapasztalatra utaló, bölcs dolgokat kever teljesen megalapozatlan, idétlen hókuszpókuszokkal. Ettõl még a mûsor jó, engem szórakoztat, néha még tanulok is belõle, és néha, félálomban jól elvagyok Erzsike kellemesen duruzsoló, jószándékot szuggeráló hangjával...
nero 2006 júl. 03. - 23:36:34 Előzmény rituka
(2/5)
Tisztelt Szerkesztõség!
A mai este folyamán (2006.07.03) teljesen véletlenül kapcsoltam a fixtv-re ahol a Spiritusz címü müsorban sok érdekes dolgott hallottam. Én is szerettem volna be telefonálni, de sajnos mivel a müsort nem láttam elejétõl, igy nem tudtam milyen számot kellene hívjak ahoz, hogy adásba kerüljek.
Ebben a müsorban szó volt egy "Trópusi" teakeverékrõl.
Érdeklõdni szeretnék, hogy ennek a teának mi a neve és, hogy honnan lehet ezt beszerezni.
A tvmüsorban emlitették, hogy az információs vonalon mindent meglehet tudni a teakeverékrõl, de sajnos az információs vonal számát nem tudom, ezért megkérném Önöket, hogy válaszoljanak nekem az alabbi e-mail címre:
nero05@freemail.hu
Az informaciót elõre is nagyon szepen köszönöm. Tisztelettel Bencze Gábor
rituka 2006 jún. 20. - 18:36:45
(1/5)
Tisztelt Szerkesztõség!
Segítségüket szeretném kérni, sógóromat sajnos vastagbélrákkal operálták. elég rossz állapotban van, de reménykedünk, hogy sikerül megmenteni, hiszen 3 gyermeküknek testvérem halála miatt csak Õ maradt. Nem láttam végig a mûsorukat, da hallottam a "Trópusi" reakeverékrõl. Nagyon szeretném tudni hol lehetne hozzájutni, talán nekünk is segítene. Segítségüket nagyon köszönöm, várom válaszukat. Tisztelettel Halászné Ördögh Rita
email: ordogh@chello.hu