csancsy 2006 nov. 21. - 17:00:50
(883/1443)
Ja, és a zh nem tudom hogy sikerült, ugyanis azt mondta a tanár, hogy 1,3 vagy 5-ös lehet, ugyanis aki 4 kérdésre, az 3-as, aki mind a 6 kérdésre az lehet 5-ös, és én mindegyik kérdésre válaszoltam, de nem teljesen, és én 4-re tippeltem, de így nem tudom. Reményekedek, hogy lehet 5-ös
csancsy 2006 nov. 21. - 16:57:56
(882/1443)
Szia!
Remélem jobban lesz papád. Jaj, megõrülök, ettõl skype-tõl. Komolyan mondom. Hát, képzeld infóórán, éppen a skype-t tanultuk, és felvettem pár osztálytársamat, erre, most bejelentkezek szobatársam gépén, és nincsenek rajta az osztálytársaim, és téged fel tudtalak venni. Komolyan mondom, nem értem ezt az egész bolond rendszert:)))A suliban olyan skype van, mint otthon nekem, de itt megint másfajta van.:)))))Na, mindegy, remélem össze tudunk futni skype-n.
9/10
tundeey 2006 nov. 21. - 14:24:29 9/10
(881/1443)
hát úgy volt, hogy a lábával voltak gondok és emiatt 1 hónapig csak feküdnie volt szabad/amúgy egy örökmozgó/ és emiatt legyengült az immunrendszere, így a védekezõképessége, így övsömörös lett és sajnos ráment az arci idegpályákra....

És neked hogy sikerült a zh-d? És skypon nem tudunk dumálni? vagy az is csak otthon van?
csancsy 2006 nov. 21. - 13:05:41
(880/1443)
Halihó!Itt vagyok mostmár!Bocsika, hogy nem voltam, de sajnos elég sokat tanultam. na, szóval tündi, azt akartam mondani, hogy sajnálom nagypapádat, remélem mihamarabb meggyógyul. Tudják már, miért van ez a betegsége? Remélem mihamarabb tudunk msn-ezni. firka szurkolok, illetve szurkoltam a tz-re.
9/10
tundeey 2006 nov. 20. - 17:17:19 9/10
(879/1443)
firka, az a helyzet hogy ezeket a részeket sem én töltöttem fel, így ezek is az rtl fórumáról való....annyit tudok, hogy majd vivien is fog frissíteni az oldalán és majd még lehet ott is letölteni....de ahogy valaki még feltölt egy részt rakom a linket nektek....
Nagyon szivesen a fan-t és akkor holnap neked is szurkolok meg csaninak is, én múlt héten kaptam ki a föci tz-met, ami szerencsére 5 lett, és az ahelyzet, hogy a héten tuti, hogy felelek is belõle, mert csak ez az egy jegyem van belõle...

hát papám sajnos egy hamar nem fog meggyógyulni, bár nagyon remélem hogy holnap majd kap beutalót ide Pestre, mivel már egy pár hónapja sajnos levan bénulva a félarca és emiatt nem tud pislogni sem..és így elégg nagy gondok vannak a szemével...
firka- 2006 nov. 20. - 16:52:44
(878/1443)
ja és Tündi, nincs még ilyen linked bármelyik részhez?
firka- 2006 nov. 20. - 16:47:53
(877/1443)
na,hát akkor lássuk a vélemyényemet: mnikol, nagyon tetszik a fanfic! (nem ennyi lesz, nyugi) tetszett maga az alapötlet, meg minden sztem naon találó volt, és akár tényleg lehetett volna ez a folytatása az egy csók és más semminek. Adok egy tippet: a következõben ne egy rész folytatását írd, hanem te magad találd ki az egész storyt, hiszen akkor az egész saját lesz, és látszik, hogy van érzéked hozzá! nagyon tetszett! még1szer
Tündi, köszi szépen a linkeket és a nagypapádnak is jobbulást kívánok. És nagyon köszönöm, hogy elküldted a fanfic folytatását e-mailen, és igen, itt hagytad abba pont, nagyon köszi.
a másik: szurkoljatok holnap, mert föci tz-t írok, és ha nem sikerül legalább 4-esre, elég valószínû, hogy ezt félévkor még korántsem fogom megközelíteni (az is jó, ha a 3-ast igen)
9/10
tundeey 2006 nov. 20. - 15:59:35 9/10
(875/1443)
<a target="_blank" href="http://s4.quicksharing.com/v/8227825/SueThomas_1x05_Informator_TvRip_Hun_.avi.html" title="http://s4.quicksharing.com/v/8227825/SueThomas_1x05_Informator_TvRip_Hun_.avi.html">s4.quicksharing.com</a>

innen letudjátok tölteni az elsõ évad 5. részét..az informátor...Howie elsõ megjelenése
9/10
tundeey 2006 nov. 20. - 12:21:12 9/10
(874/1443)
anyai nagyszülõkhöz megyek hétvégén, mivel papám nagyon beteg, meg minden....de jövõ héten tuti, hogy itthon leszek, mivel anyum dolgozik....akkor majd meglátjuk, hogy mikor tudunk majd msn-ni addig is remélem tudunk majd itt a fórumon egy kicsit dumcsizni, ja és letudtad töteni a magyar skypot?
firka- 2006 nov. 20. - 11:46:41
(873/1443)
hello, bocs, h elég sokáig nem voltam, csak nem tudtam feljönni sajnos. Még nem olvastam el a fanficot, de máris nekikezdek, mert nagyon érdekel, fõleg, h te írtad mnikol. (És h mostmár értem, hiszen láttam az egy csók és más semmit ;) ) amint elolvastam, én is leírom a vélemyényemet.
csancsy 2006 nov. 20. - 08:46:42
(872/1443)
Sziasztok!
most csak beugrottam pihenésképpen. most nem vagyok suliba, tanulok elég rendesen filóra.
tündi, szomorú vagyok, hogy nem leszel hétvégén, és nem tudunk msn-ezni:(((Hova mész?rokonokhoz, mint múltkor én?Pedig pont most leszek hétvégén itthon, jövõ hetet még nem tudom.
Ani, köszi a szurkolást, örülök, hogy fleugrottál, már éppen akartam kérdezni, hogy mi van veled, mert régen voltál:)Mi van apukáddal?Jobban van már? Az orvosok tudják már mi a baja?
9/10
tundeey 2006 nov. 19. - 17:24:37 9/10
(871/1443)
én vagyok, de hétvégén nemtudunk majd dumálni msn-en mert elutazom pénteken és csak vasárnap jövök haza....ja és ahogy mondtam én drukkolok neked... :))
csancsy 2006 nov. 19. - 14:58:29
(870/1443)
Hát, halljátok, nagyon lelassult a fórum. Senki sincs itt?most értem be a koleszba, alig volt kedvem jönni.De hát, aki koleszos, az érti, hogy mire gondolok:)))Tök jó volt most otthon!!!Szurkoljatok kedden 10-tõl, ugyanis akkor írom a filozófia zh-t. Már alig várom a gólyabált már, az meg két hét múlva kedden lesz majd:)))vagysi nem most kedden, hanem azután. A szalagavatói ruhámban fogok menni, meg kontyba lesz a hajam, meg lesz svédasztal, meg stb. szóval szupi lesz.Lehet, hogy majd rakok fel képeket, ha viszek fényképezõgépet, vagy ha csináltatunk a fotóssal közös képet:)))
mnikol 2006 nov. 18. - 18:30:12
(869/1443)
Örülök, hogy tetszett, majd akkor még rakok be (ha elkészülnek) párat. :)
9/10
tundeey 2006 nov. 18. - 08:39:43 9/10
(868/1443)
csani akkor jobbulást..bár most valami vírus van, mert elégg sokan betegek....remélem ha hazaérek a moziból akkor tudunk majd dumcsizni...
csancsy 2006 nov. 18. - 05:46:58 Előzmény lyzbet
(867/1443)
Szia!
ÉN már nem bírnám sokáig tévé internet nélkül, olyan minha civilázatlan világban lennék:)))remélem, majd meg tudod nézni, mert nagyon jó volt mindkettõ
csancsy 2006 nov. 18. - 05:44:04
(866/1443)
Sziasztok!
Most éppen disznóvágáson vagyok, de tök szarul vagyok, teljesen meg vagyok fázva:(
tündi, egyetértek veled, szerintem is szuper
mnikol: látod, megmondtam:)))nem kell izgulnod
9/10
tundeey 2006 nov. 17. - 20:31:37 9/10
(865/1443)
Szia, én aki már elégg sok fan.-t olvasot, kijelenthetem, hogy zseniális, nagyon-nagyon tetszik......sokat tudtam rajta röhögni, pirulni, szurkolnistb., minden megvolt benne....szerintem rakd fel az rtl fórumára is...imádni fognak... :)))hiszen én már most imádlak....és természetesen várom a további fanokat is...
mnikol 2006 nov. 17. - 20:07:09
(864/1443)
Ennyi. Sajnos csak a 3. résznél vettem észre, hogy amit úgy lett írva, hogy õk gondolják, az itt nincsen dõltbetûkkel írva. Amit E/1-be találtok, azt gondolják, késõbb pedig ilyen ' jelbe raktam. ha valaki nem érti az elején, szívesen berakom újra!!! Ja, és

VÉLEMÉNYEKET VÁROK!!!

Lécci mindenki írjon róla véleményt, és annál többet, hogy "szerintem jó"/"szerintem nem olyan jó"! Ha nem tetszik, akkor írjátok le a hibáka, ha tetszik, akkor is írjatok valamit!!! FONTOS, mert aki írta, az szeretne még írni, de akkor meg kell tudnia, mi nem jó, hogy ki tudja javítani legközelebb! És ha nem akarjátok, akkor nem hozok többet, ok?