mnikol 2006 nov. 17. - 19:59:24
(863/1443)
7. rész

Három évvel késõbb

-Emma??? – kérdezte Sue, hozzáérve az utcán egy nõ karjához.
-Igen… te… ááá, Sue! Ugye te vagy az!? – kérdezte a nõ meglepve.
-Igen! Alig ismertelek meg! Sokat változtál a gimi óta.
-Én is nehezen ismertem rád! Mi történt veled, mesélj! – mondta Emma, miközben leültek egy közeli padra.
-Sok minden. Az F.B.I-nál dolgozom, sok barátom van, férjhez mentem…
-Ááá, és ki a szerencsés férfi?
-Jack Hudson, õ is az F.B.I-nál dolgozik. – mondta Sue, elõvéve azt a képet, ami még az esküvõjükön készült. Emmának elakadt a lélegzete is.
-Wow, ilyen pasit… Sue, õ egy Adonisz!
-Tudom… - mondta Sue kissé elpirulva – Kedves, megértõ, szeretetreméltó, és csodás férj is!
-Ó… mindig ilyenrõl álmodtam! És a ruhád is fantasztikus volt!
-Köszönöm. És ne félj, te is hamarosan megtalálod az igazit!
-Kedves vagy Sue, de én bunkókkal vagyok körülvéve…
-Ne mondj ilyet, biztos van valaki, aki tetszik, vagy tévedek!?
-Hát… Az igazság az, hogy nem tévedsz, de nem hinném, hogy valaha is lesz köztünk valami. – mondta kissé szomorúan.
-Ne butáskodj! És tudod, a remény hal meg utoljára! – ezen mindketten elmosolyodtak.
-Igazad lehet. Köszönöm a tanácsot! És most mesélj: hogy találkoztatok?
-Hosszú történet… Tudod, hogy együtt dolgoztunk. Legyen elég annyi, hogy egy ügy során rádöbbentünk, hogy szeretjük egymást. De majdnem vége lett mindennek egy félreértés miatt… Szerencsére sikerült mindent elrendeznünk, összeházasodtunk, tiszta szívbõl szeretjük egymást, és van két gyönyörû gyermekünk, akik ráadásul ikrek. Hát kívánhatnék ennél többet?...
mnikol 2006 nov. 17. - 19:58:54
(862/1443)
6. rész

Hétfõn egyszerre mentek be az irodába. A többiek már mind bent voltak. Lucy reggel jött vissza, így nem volt ideje hazamenni, Sue megkönnyebbülésére. Jack megint nála töltötte az estét, és reggel onnan indultak el.

-Sue, Jack! Csakhogy megérkeztetek! Ti is írjatok, hogy mit kéne változtatni a szabályokon! – Tara
-Mi? Kicsit érthetõbben és bõvebben kifejtve? – Jack
-Tara azt szerette volna közölni veletek, hogy változtatásokat kívánnak eszközölni a szabályokkal kapcsolatban, mivel van köztük néhány elég régimódi is. A véleményünkre kíváncsiak, hogy szerintünk melyik szabályt kellene átírni, vagy eltörölni. Egy órán belül le kell adni az írásos véleményünket, amit még ma elolvasnak, és nap végére már megtudhatjuk, mi várható ezzel kapcsolatban.
-Ti mit fogtok írni? – Bobby. Sue és Jack összenéztek, majd egyszerre ültek le az asztalukhoz írni. Bobby már meg se lepõdött azon, hogy ismét nem válaszoltak neki. Kezdte megszokni…

Senki nem akart addig elmenni, amíg meg nem tudta az eredményeket. Már kezdett sötétedni, mikor kézhez kaptak 1-1 mappát, amiben a megváltoztatott szabályok álltak.

-SIKERÜLT!!! – kiáltott föl Sue, odarohant Jackhez, aki mindenki elõtt megcsókolta õt. Lucynak tátva maradt a szája. Meg akarta tudni, mi sikerült, így gyorsan elkezdte olvasni:
„Eltörölt szabályok:
- Tilos az egy egységen belüli randizás…”
Nem is kellett tovább olvasnia, rájött, hogy Sue ennek örülhetett annyira. Sikított egyet, és Sue nyakába ugrott, aki idõ közben elengedte Jacket. A többieknek is leesett, mi történt, és mindenki örült az új párnak, akik végre együtt lehettek.
mnikol 2006 nov. 17. - 19:57:30
(861/1443)
5. rész

-Sue, én nem akartalak megijeszteni, nagyon sajnálom… én… én egy hülye vagyok, és tudom, hogy jobbat érdemelsz nálam! Olyat, aki ugyan úgy szeret, mint én, de nem bánt meg, és nem támad rád anélkül, hogy elmondaná, hogy a világon te vagy a legfontosabb számára! Én mindent elrontottam, mikor megcsókoltalak a lakásomon, és ezt nagyon sajnálom! De azt tudnod kell, hogy a világot jelented nekem szerelmem… - ezzel Jack megfordult, ledobta Sue kesztyûjét az ágy szélére, és kiment a szobából. Sue egy darabig némán ült és nézte a kesztyût, majd végre leesett neki, mit mondott Jack: „szerelmem”!!! Fölpattant az ágyról, és Jack után szaladt. A férfi már az ajtót nyitotta, mikor megérezte a vállán Sue kezét. Visszafordulva látta Suet egy félénk, halvány mosollyal az arcán.

-Jól láttam? Azt mondtad… azt mondtad, szerelmem? Ez azt jelenti, hogy szeretsz?
-Igen Sue, szeretlek!
-De… én azt hittem, hogy csak le akartál velem feküdni…
-Oh, Sue hogy gondolhatsz ilyet!? Soha nem tenném azt veled meg! Szeretlek Sue, és várok amíg készen nem állsz. Ha kell, várok akár a nászéjszakánkig is…
-Én is szeretlek téged Jack, de… nem kell addig várnod…

Jack kissé meglepõdött Sue kijelentésén, de egy percig sem habozott: lassan közeledett Sue felé, átölelte a derekánál és megcsókolta. Elõször csak gyengéden, de mikor érezte, hogy a nõ viszonozza, elmélyítette a csókot. Csókolózva mentek be a hálószobába. Jack ledöntötte a nõt az ágyra és elkezdte kigombolni az ingét, míg Sue is ugyanezt tette. A férfi csókokkal árasztotta el a nõ nyakát, és elindult lefelé. Sue felnyögött, mikor érezte Jack lágy ajkait meztelen bõrén…
Teljesen elmerültek a gyönyörben, amit a másiknak nyújtottak. Egymás karjaiban aludtak el, és mindketten a közös jövõjükrõl álmodtak.
mnikol 2006 nov. 17. - 19:55:16
(860/1443)
4. rész

Reggel már épp indulni készült, de az ajtó elõtt elejtette a kulcsát és lehajolt érte. Ekkor észrevett valamit a szekrény alól félig kilógni. Ahogy odament hogy fölvegye, látta, hogy Sue kesztyûje az. Elhatározta, mindent megtesz azért, hogy Sueval kibéküljenek. Nem adom föl harc nélkül!

Az irodában

Az ügyet sikeresen lezárták, a nap már a végéhez közeledett, lassan mindenki elment az irodából, csak Lucy, Sue és Jack volt még bent. Jack azt várta, hogy Lucy is elmenjen, és végre kettesben lehessen Sueval. Nem kellett sokat várnia, mert Lucy odament Suehoz:

-Sue, figyelj, a rokonomhoz megyek, és ott is alszok, hétfõn jövök haza.
-És ezt miért nem mondtad hamarabb?
-Mert tegnap késõn értél haza, és akkor is berohantál a szobádba!
-Uhh… tényleg… sajnálom Lucy!
-Semmi gond. Biztos jó okod volt rá… Akkor majd hétfõn találkozunk. Szia!
-Rendben, szia!

Azzal Lucy fogta magát és elment. Sue körülnézett. Ekkor vette csak észre, hogy rajta és Jacken kívül nincs ott senki. Egymást figyelték, de nem tettek semmit. Egyikõjük sem szólt a másikhoz, és a hallgatás már kibírhatatlanná vált. Most Jack törte meg a csendet.

-Sue… én… mi… vagyis… Hazaviszlek kocsival, rendben? – kérdezte végül Jack. 'Béna vagyok…'
-Rendben…

Út közben mind a ketten azon gondolkodtak, mit mondjanak a másiknak, ha eljön az idõ. Mikor a kocsi megállt Sue háza elõtt, Jack leállította a motort és Sue felé fordult.

-Sue, beszélnünk kell! – mondta a férfi, és közben megfogta Sue kezét.

A nõt megrémítette a mozdulat, mikor eszébe jutott, Jack tegnap is hogy letámadta. Hirtelen kirántotta a kezét a férfi kezei közül, kipattant a kocsiból, és elkezdett a ház felé rohanni. Jack utánaszaladt, és a bejárati ajtó elõtt érte utol Suet. Éppen oda tudta tenni a lábát az ajtóhoz, hogy az ne csapódjon be az orra elõtt. Látta a nõt berohanni a szobájába és hallotta, hogy zokog. Óvatosan benyitott a szobába, ahol Sue az ágyon ült háttal az ajtónak, és sírt. Lassan közeledett hozzá, majd megérintette a karját. A nõ az érintés hatására megfordult. Jacket látta ott állni könnyes szemekkel.
mnikol 2006 nov. 17. - 19:53:39
(859/1443)
3. rész

-Na, készen vagyunk!
-Nem is fájt annyira. Csodákra vagy képes!
-Na persze… Ennek ellenére annyit ugráltál, mintha legalábbis most vágtam volna le a karod! Ha ezt elmesélem Bobbynak, életed végéig lesz mit hallgatnod!
-És ha én mesélem el Lucynak, hogy néztél, amikor levettem a fölsõm, neked is lenne mit hallgatnod!

Sue kellemetlenül kezdte magát érezni Jack beszólása miatt.

-Azt hiszem, én most jobb, ha megyek… - mondta Sue. 'Tudom, hogy igaza van, de ez akkor is egy kicsit erõs volt!'
-Várj Sue, nem úgy értettem! – Ezzel Jack a nõ után nyúlt, elkapta a karját. Vissza akarta húzni a kanapéra, de nagyobbat rántott rajta a kelleténél, így Sue rajta landolt. 'Itt az alkalom!' – gondolta.
Átkarolta a derekánál, még jobban magához szorította, és szenvedélyesen megcsókolta a nõt. Sue elõször hagyta, de mikor Jack benyúlt a pólója alá, kirántotta a kezét. Fogta a kabátját, és kirohant a lakásból.
A férfi meglepetten nézett utána. Csak most esett le neki, mit tett: 'Letámadtam Suet anélkül, hogy megmondtam volna neki, hogy jelentett valamit az a csók az irodában, és hogy szeretem õt… pontosan az történt, amitõl féltem… te jó ég, hogy lehetek ekkora hülye!?'

Sue hazáig rohant. Eleinte sírt, de mire az ajtó elé ért, abbahagyta, nehogy Lucy meglássa. Bent Lucy Levi-jal a kanapén ült.

-Sue, hol voltál!? Már annyira aggódtunk érted!
-Sajnálom Lucy, lemerült a mobilom, nem tudtam ideszólni, hogy tovább maradok bent…
-De Sue! Várj, mi baj van? Ne menj el! Beszélni szeretnék…
-Jó éjt Lucy! – vágott Sue Lucy szavába, majd becsapta maga mögött a szobája ajtaját.
-… veled…

Sue gyorsan le akarta zárni a beszélgetést. Azzal, hogy bement a szobájába, bezárta maga mögött az ajtót, és még Levit sem engedte be, elérte célját. Amúgy sem volt ereje beszélni a történtekrõl, de mit is mondhatott volna!? „Az irodában megcsókolt, aztán a lakásán is egész jól alakultak a dolgok, de tett egy elég durva és sértõ megjegyzést, és mikor el akartam menni, erõszakosan visszarántott, lesmárolt, és le akart velem feküdni. Úgy kezelt, mint egy szexel megvehetõ tárgyat…” Sue könnyekben tört ki. Levette a ruháit, csak fehérnemûben feküdt le. Gondolatai végig Jack körül forogtak, hogy mit kéne tennie. 'Meglátom, milyen lesz a holnapi nap, ha rosszul alakulnak a dolgok, hétfõn áthelyeztetem magam! Így nem bírnám ki sokáig Jack mellett…' Újra zokogni kezdett, míg álomba nem sírta magát.

Eközben Jack a kanapén fekve gondolkodott. Átkozta magát azért, amit tett. Nem tudta felfogni, mit is csinált valójában. 'Én nem vagyok normális! Talán meg tudom magyarázni neki! Holnap majd megpróbálom, de ha nem megy, kilépek az életébõl örökre. Nem akarom, hogy miattam szenvedjen tovább.' Lassan fölkelt a kanapéról, és õ is elment aludni.

Reggel már épp indulni készült, de az ajtó elõtt elejtette a kulcsát és lehajolt érte. Ekkor észrevett valamit a szekrény alól félig kilóg
mnikol 2006 nov. 17. - 19:50:59
(858/1443)
2. rész

A ház elé érve láttak pár 15 év körüli fiút, akik gördeszkával és biciklivel feléjük tartottak. Közben köveket dobáltak a kirakatok felé, néhányat be is törve. Ahogy közelebb jöttek hozzájuk, Jack észrevett az egyik kezében egy kést. Védelmezõn maga mögé rántotta Suet, így az õ karját vágták meg. De ebbõl most semmit nem érzékelt. Az elõzõ mozdulatnak köszönhetõen a nõ teste teljesen nekinyomódott az övének, fejük félelmetesen közel került egymáshoz.

-Köszönöm. – mondta Sue halk, remegõ hangon.
-Mit? – kérdezte Jack ugyanolyan halkan. Közben arcuk egyre közeledett a másikéhoz.
-Azt, hogy… azt… azt, hogy… JACK, TE VÉRZEL!!! – kiáltotta Sue hátrébb ugorva.
-Óh… az csak egy kis karcolás, ne is törõdj vele!
-Nem, Jack! Ez igenis komoly seb! Most azonnal be kell kötözni! - Jack rájött, hogy nincs értelme ellenkezni, és végsõ soron, addig is Sueval lehet kettesben.
-Rendben, siessünk fel hozzám, és ott leápolhatsz! Így jó lesz?
-Ha útközben nem szöksz meg, akkor igen.
-Tõled sose szöknék el! – Sue kissé meglepõdött
-Örülök neki, de haladjunk, mert csak teljesen összevérzed a ruhád!
-Oké, gyere! – Jack kézenfogta Suet, és fölkísérte a lakására. Míg Jack bement, hogy egy kicsit rendet tegyen, Sue ledobta az eldugott kesztyûjét a földre, majd félig berúgta a közeli kisszekrény alá. Pár perc múlva Jack már ott is volt, és bekísérte Suet a nappaliba, ahol már oda volt készítve az asztalra az elsõsegélydoboz.

-Bocsi, reggel csak az elõtérig jöttél be, így bent nem pakoltam össze. Nem számítottam vendégre…
-Semmi gond. Néha az én szobám is csatatérként szokott kinézni!

Mindketten mosolyogva mentek beljebb. Leültek a kanapéra, és Sue már el is akarta kezdeni a vágás fertõtlenítését.

-Jack, vedd le a fölsõd!
-Mi, hogy???
-VEDD LE A FÖLSÕD! Így nem férek hozzá a sebhez. – mondta Sue kissé elpirulva.
-Ja… tényleg… igaz…

Jack kissé zavarban volt, hogy annyira meglepõdött az elõbb, de levette a véres ruhadarabot. Suenak elállt a lélegzete Jack izmos teste láttán. A férfi észrevette ezt a nõn, így hozzáért a karjához.

-Sajnálom… én… azaz, hogy te… izé…… fertõtlenítem a sebet. – mondta végül, már teljesen elpirulva Sue. Wow, már sokszor képzeltem el õt meztelenül, de a valóság felülmúlhatatlan! Tudtam, hogy jól néz ki, de hogy ennyire!? Nagyon zavarban volt a történtek miatt, és ezt Jack is észrevette rajta. A reakciója bátorságot adott neki, hogy elmondja az érzéseit a nõnek. Csak a megfelelõ alkalmat kell megtalálnom!
Amíg bekötözték a sebet, egyikük sem szólt a másikhoz, csak néha szisszent fel Jack a fájdalomtól.
mnikol 2006 nov. 17. - 19:49:30
(857/1443)
Hello mindenkinek! Sajnálom, hogy eddig nem voltam itt, de hoztam egy fanfictiont, amit nemrég írt valaki. Kiengesztelésül ide teszem föl elõször! Véleményeket várok!!!

Egy csók és más semmi (extra befejezés)
1. rész

Jack és Sue hazafelé tartottak a Callaghan & Merced irodából. Mind a ketten csendben sétálnak, elmerülve féltve õrzött gondolataikban.

Jaj, olyan zavarban vagyok, mióta bent megcsókolt… De hiszen õ is mondta, az a csók csak egy válasz volt egy helyzetre… De nekem jelentett valamit! Lehet, hogy neki is, csak õ is fél elmondani nekem… De mi van, ha tényleg csak egy válasz volt, és tényleg nem érzett semmit, csak egy ugyan olyan feladatnak tekintette, mint az összes többit!?

Én teljesen megbolondultam! Megcsókoltam õt, életem szerelmét, és utána azt mondtam, hogy nem jelentett ez a csók semmit… És mintha csalódottságot láttam volna az arcán… ááá… ébresztõ Jack! Egy olyan nõ, mint Sue, sosem fog beleszeretni egy hozzád hasonló balekba!

Sue számára már elviselhetetlen lett a hallgatás. Valahogy meg kell törnöm a csendet! – gondolta. Ekkor eszébe jutott valami. Az egyik kesztyûjét jól elrejtette a táskájába, a másikat pedig a kezében tartotta, majd megszólalt:

-Jack!?
-Igen, Sue? – mondjad szerelemem! Ó, bárcsak kimondhatnám ezt hangosan is!
-Azt hiszem, nálad hagyhattam valamit, mikor felmentem hozzád, mielõtt elindultunk volna az irodába. Az egyik kesztyûmet.
-Akkor gyere, menjünk el hozzám, keressük meg!
-Oké, Lucy tud várni!

-Fázik a kezed? Add ide, mindjárt segítek rajta!
-Köszönöm, nagyon rendes vagy…

Ezzel odanyújtotta a kezét Jacknek, aki megdörzsölte, miközben rálehelt. Sue beleborzongott még ebbe az egyszerû érintésbe is.
Oh, te jó ég! Nyugi Sue, hiszen csak a kezedet melegíti! Bár akkor is nagyon aranyos… Huh, le kéne hûtenem magam…

Abba kell ezt hagynom, vagy menten megcsókolom Suet!

Ezzel Jack leengedte Sue kezét, de el nem engedte. Az út hátralévõ részét kéz a kézben, csöndben tették meg.
lyzbet 2006 nov. 17. - 14:12:15
(856/1443)
szia mindenki! bocsi,h.eddig nem voltam,de sajnos otthon még nincs internet,így csak a suliban tudok géphez jutni, most +építkezünk, így +toldottam néhány nappal az õszi szünetet, s ebbõl kifolyólag,mármint,h.építkezünk,nincs videó(tv van,de ha nem érek rá,az nem elég),viszont 1ik osztálytársam felvette az utolsó 2 Sue részt,úgyh. most nem láttam,de majd kb. karácsony környékén már +nézhetem! bocsi,h.ennyit összehordtam,csak azért,h.tudjátok,h.miért nem voltam és h.bocsi,h.nem reagáltam a történésekre, még az összes hozzászólást el sem olvastam,úgyh. bocsi!Rem mindenki jól van és szépen telik az õsz!Kellemes hétvégét, jó pihenést!
firka- 2006 nov. 15. - 10:55:58
(855/1443)
sajna még én se jutottam a fanfic (eddigi) végére, de már most érdekel a folytatást ;) Ani, nagyon remélem, h annyira azért nem komoly az egész. csanita, és meg jó kevés részt láttam asszem a mesterlövészes volt az elsõ, és utána is kihagytam egy csomó részt. :(
9/10
tundeey 2006 nov. 13. - 17:16:21 9/10
(854/1443)
nem még nem fejezte be csak mivel nem tudni, hogy mikor lesz folytatás így elküldtem a kövi részt...
csancsy 2006 nov. 13. - 16:52:43
(853/1443)
Sziasztok!!!
vivi, majd leírom emailben részletesen, hogy mi történt, de majd szerdán, mert nem érek rá, ugyanis most értem vissza a suliból, és megyek is most aerobikra, holnap meg 5-ig leszek, szóval majd szerdán elküldöm, megígérem.
tündi, megkaptam az emailt, akkor Anna befejezte a fant?nem olvastam nagyon, ugyanis nem volt idõm, majd hétvégén.
firka, nekem is hiányzik majd ue Thomas, én minden részt láttam, szóval semelyik nem volt újdonság, azt hiszem.
Ani, hogy van az apukád?tudják már mi baja van?Remélem már jobban van:)))
9/10
tundeey 2006 nov. 13. - 12:19:16 9/10
(852/1443)
9/10
tundeey 2006 nov. 13. - 12:18:40 9/10
(851/1443)
Az utcsó rész linkeje: <a target="_blank" href="http://s23.quicksharing.com/v/5082946/31_2006_11_11_15_2" title="http://s23.quicksharing.com/v/5082946/31_2006_11_11_15_2">s23.quicksharing.com</a> 0_51h.mpg.html

Csani küldök majd neked egy mailt...
firka- 2006 nov. 13. - 11:45:48
(850/1443)
én is jobbulást kívánok apukádnak
sorry, h csak most tudtam jönni, de nem volt eddig idõm. annyira jó volt az utolsó rész, tudom, kicsit izé, de ez volt az elsõ film, amin elbõgtem magam, de annyira tetszett, és a deanne-sue csere csak egy fél órával az egész után esett le, de nmagyon tetszett. valószínû azért volt így vége az egésznek, hogyha még folytatnák, akkor ne legyen annyira lezárva, de ha mégis ez lenne a vége (csak ne úgy legyen!) akkor is be legyen valamennyire fejezve. most nagyon hiányozni fog az egész, és még csak két nap telt el azóta, remélem hátha egyszer még mûsorra kerül
amikor sue visszaemlékezett, akkor láttam csak, hogy én mennyi részbõl maradtam ki, szóval ezt valahogy be akarom pótolni, de mást nem tudok csinálni, csak reménykedek...
vivi0107 2006 nov. 13. - 06:54:45
(849/1443)
Szia Anita! Figyu tudnál nkem segíteni? Ugyan is nem voltam otthon szombaton és nem láttam a kedvenc sorozatomat! Ezért szomorú is vaok. Le tudnád írni nekem részletesen az e-mail címemre????? Nagyon fontos lenne!!! És nem hariz h nem írtam mostanában, de hihetetlenül el voltam foglalava! Légyszi írj! Ti nem tudjátok h miért vették le megint a mûsorol? Ha vki tudja írja meg nekem a vivi0107@freemail.hu köszy Vivien
9/10
tundeey 2006 nov. 12. - 18:59:22 9/10
(848/1443)
Akkor jobbulást az apukádnak...
csancsy 2006 nov. 12. - 17:20:28
(847/1443)
Szia Ani!
Mi a baja apukádnak?Remélem semmi komoly, sajnálom. Remélem mihamarabb meggyógyul!!!!Fel a fejjel, ne legyél szomorú, apukád biztosan nemsoká meggyógyul!!!
9/10
tundeey 2006 nov. 12. - 12:32:40 9/10
(846/1443)
ezen amúgy én is gondolkoztam, hogy melyik részben is volt, de sajnos én sem emlékszem.....amúgy egyedül asszem Kittynek sikerült gépre felvennie a tegnapi részt de több mint 400MB lett, így most egy 3. oldalra lesz lehet felrakva, de ki tudja?!
csancsy 2006 nov. 12. - 11:30:01
(845/1443)
Ani, arra a jelenetre én is felfigyeltem, képzeld én sem emlékszem erre, pedig annyira ismerõs volt a jelenet:))).
andiii, hát nem egészen lett happy, mert még nem jöttek össze, de a lényeg, hogy Sue nem ment el, és ennek is nagyon örülünk. Jó lenne, ha folytatnák, én még reménykedek benne, bár elég sok idõ telt el azóta.
csancsy 2006 nov. 12. - 11:26:51
(844/1443)
Halihó!Senki sincs itt?Tökre hiányzik nekem máris Sue, fura, hogy már vége, úgy megszoktam.Remélem, ha hazamegyek, le tudom tölteni. most tök álmos vagyok, mert tegnap késõ este megnéztem a kísérletet, ami tök jó volt, de 18 éven aluliaknak nem ajánlott nem véletlen, hogy kb. 11-kor kezdték, és fél 2-kor lett vége.Ez egy megtörtént eset alapján (Stanford-i börtönkísérlet) készült a film. Ki hallott róla?tudom, nem ide tartozik, csak pont tegnap néztem, és tökre tetszett, és ajánlom nektek (persze csakis 18 éven felüli embereknek mondom)