csancsy 2007 júl. 15. - 11:39:02
(1203/1443)
Ja, és elfelejtettem mondani, hogyha esetleg ez a szám, még kell valakinek, akkor szóljon, írja meg az email címét, mert még 9-en letölthetik, és azoknak elküldöm a linket.
csancsy 2007 júl. 15. - 11:29:54
(1202/1443)
Szia!
a negyedik évadot elfelejtheted, mivel elvileg nem is forgattak 4.évadot. Igaz is, meg nem is, hogy nem jönnek össze. Konkrétan nem jönnek össze, de olyen vége lesz, hogy bármi lehet köztük.
maicon 2007 júl. 15. - 00:21:20
(1201/1443)
Nem tudjátok lesz folytatása magyarországon a sorozatnak? jön majd a 4. évad vagy felejtsem is el? :S :(
1ébként az igaz hogy nem fognak összejönni a végén se? :S
annita 2007 júl. 14. - 17:20:24
(1200/1443)
Szia! Ha szépen megkérlek, lécci küldd át nekem emilben, hofferanita@freemail.hu, mert msn-en nem tudom, h mikor érjük el egymást :)
Elõre is köszi!
csancsy 2007 júl. 14. - 16:42:13
(1199/1443)
Sziasztok!
Nekem megvan az a szám, az emlékezés, persze a pasi verziója (nõét nem tudom)szóval ha az kell nektek el tudom küldeni esetleg msn-en vagy email-ben.
Kaktusz 2007 júl. 13. - 21:01:45
(1198/1443)
a filmbõl csak annyi derül ki, hogy a címe "pray for me" de a csaj verzióját nem találtam csak egy pasiét: Michael W. Smith:S a csajjal jobb. majd még keresem mert nagyon gyönyörû
annita 2007 júl. 13. - 20:38:22
(1197/1443)
Én is végigbõgtem :)
Amúgy pont ezért jöttem fel, h megkérdezzem, h nem tudja-e vki annak a számnak a címét, ami Sue emlékezése alatt ment, de úgy látom, megelõztek :) attól eltekintve, h ez az uccsó rész, nagyon imádom!
Kaktusz 2007 júl. 13. - 19:38:57
(1196/1443)
Sziasztok! én is nagy vagyok ám, hogy mikor leadták az utolsó részt, feljövök... mind1 ez vok én:) nekem is feltûnt h pár kedvenc részem nem volt meg de azt hittem a video cs*szte el mert nem voltam itthon. de ezt az utolsót láttam, már vagy milliószor de mindig végigbõgöm... nem tudja vki h mi volt benne az a szám? jaj és még mindig nálam van egy kazetta a legelsõ asszem 4 rész van rajta... most hogy újra leadták vhogy elõkerült. szóval Ani ha Pesten jársz a közeljövõben írj lécci, nekem nincs meg a címed (az enyém: st_kaktusz@citromail.hu) köszi
annita 2007 júl. 13. - 18:42:59
(1195/1443)
A new day has come-ra vonultak be, ami az én egyik kedvencem is :)
Amúgy igazad van, tényleg tök fura lesz most, mindkét kedvencemnek vége, én se nézek semmit délutánonként :( :S Legalább ne egyszerre fejezték volna be...
Amúgy van negyedik évad is?? Nem is hallottam róla különösebben...
maicon 2007 júl. 13. - 17:31:04
(1194/1443)
üdv mindenkinek!

ez a III. évad amit most adnak vagyis adtak az RTL-en, nem?
a IV.et le lehet vlhonnan tölteni? vagy megrendelni a neten?
egyáltalán le fogják szinkronizálni a IV. évadot?

elöre is köszi a választ!
csancsy 2007 júl. 13. - 09:53:37
(1193/1443)
Hali, bocsi a késésért:-)))
Annita Celine Dion az tök jó:-))) Jobb, mint a szokásos induló, bármilyen száma is. És melyik számára mentek be amúgy?
Amúgy tök fura, hogy ma lesz az utolsó része sue thomas-nak. Sajnos mostantól semmit nem tudok nézni, mert csak ez a két kedvenc sorozatomat néztem, meg még a szinglicsapdát. Szóval jövõ héttõl semmit nem tudok nézni, mert ami helyettük lesz, az nem érdekel. De annak örülök, hogy végre jövõ héten egész végig egyedül leszek otthon szülõk mennek. ILyen még ritkán fordult elõ.
annita 2007 júl. 10. - 10:15:39
(1192/1443)
Na szóval.. egyházi volt, a hotel kertjében volt felállítva egy virágkapu, oda jött ki egy református pap, és nem a klasszikus, azt hiszem katolikus szertartás volt, szóval nem az, ami a filmekben. Nem volt pl. olyan rész, hogy "ellenvetése van, az álljon fel, mondja el" meg ilyesmi, meg nem volt a kérdés se, hogy akarod-e feleségedül stb. (mondjuk ez oké, h klasszikus meg tradíció, de ha egyszer ott vannak az esküvõn, akkor valószínû, h akarják...) Sokkal életszerûbbnek tûnt nekem, meg az is tetszett, h pl. nem az esküvõi indulóra vonultak be, hanem Celine Dionra.
Legközelebb majd meghívlak az enyémre csanita, bár nem hiszem, hogy mostanában lesz XD amúgy Lipót, Hotel Orchidea, gyönyörû hely :)
csancsy 2007 júl. 09. - 21:13:52
(1191/1443)
annita? medencés buli, 4csillagos hotel? milyen esküvõn voltál? Ha legközelebb lesz ilyen, meghívhatnál engem is:-)))))))))))))))) És pontosan milyen volt, hogy írtad, hogy nem olyan akarod-e féle volt. Mit kellett mondaniuk egymásnak? Nem egyházi volt, vagy igen? Vagy hogy volt pontosan?

anna, örülök, hogy túl vagy a vizsgákon:-))) Akkor te is tru rajongó vagy:-)) Az jó, amúgy én nem néztem amikor elõször volt, csak most jöttem bele, nagyon tetszik.
Sajnos már csak ezen a héten lesz mindkét kedvenc sorozatunk. Jövõ héttõl szarságok vannak, már bocs. olvastam annita, egyetértek v.i.p rossz, hihetetlen, hogy ezt adják a sue helyébe.
annita 2007 júl. 09. - 16:12:59
(1190/1443)
Sziasztok!
Sajna már csak néhány rész van a Sue-ból :((
meg ugye a Tru Callingnak is vége lesz, pff... tiszta szar...
amúgy az esküvõ nagyon-nagyon jól sikerült, szép volt a szertartás és modern, nem a szokásos "akarod-e feleségül/férjül, igen, megcsókolhatod a menyasszonyt"-duma volt :) meg úgy az egész... 4 csillagos medencés hotel, jó társaság, szauna, miegymás... :) vissza akarok menniiii... :S:)
annita 2007 júl. 06. - 23:57:46
(1189/1443)
Köszi, jó volt a nyaralás, pihiztem ezerrel :) meg persze Sue-t és Tru-t néztem :)) nekem a Titkos ügynökben az tetszett, hogy izgalmas bûnügy volt, az egyik legjobb, elõször Jessicáról nem is sejtettem volna ilyet. Oké, h másfelé kacsingattak, de jó volt látni, hogy sem Sue-nak nem tetszett, h Jessica és Jack közel kerültek egymáshoz, vagyis nosztalgiáztak; sem Jacknek, h Jonathannek bejött Sue... Meg amikor a szállodában voltak, és Sue mondta, h erre semmi szükség, és akk Jack: "nem akarjuk, h bajod essen... ÉN nem akarom... " ez annyira édes volt... :)) ezért szeretem ezt a részt.
Amúgy épp ma néztem, h csókos rész sehol... kicsit kiakadtam, azt hittem véletlen maradtam le róla... Balf*sz Rtl Klub :/
csancsy 2007 júl. 06. - 19:24:54
(1188/1443)
Kaktus, sue és jack nem fognak összejönni, csak egy csók lesz közöttük, amit sajnos sikeresen elfelejtett levetíteni az Rtl klub, pedig a második széeriában van, de szerencsére a mai részt nem felejtették ki. láttad? Mivel ez az rész, ahol a legközelebb kerülnek egymáshoz Sue és Jack (mert a csókos úgymond kényszer volt elõször, de aztán beindultak, na szóval mindegy), hisz elég rendesen flörtöltek. Szerintem sok rajongónak ez a kedvence. Ha ezt a részt láttad, nem maradtál le semmirõl, hidd el nekem, még a házastársinál is jobb, itt legalább nem cikizik Jacket.
Annita, örülök, hogy megjöttél, milyen volt a nyaralás? A titkos ügynök nekem annyira nem tetszett, mivel azt a csajt nem bírtam, ráadásul sue és jack is másfelé kacsingatott. Nem tudom, mennyire voltál benne az rtl-es fórumban, de emlékszem, hogy ezt a részt múlt nyár végén vetítették le elõször, és valaki látta más nyelven, és mondták, hogy érdekes dolgok fognak kiderülni, és tudni akartam, pontosan mi történik köztük, és az illetõ elküldte nekem, aztán meg mindenki tudni akarta tõlem, hogy mi lesz sue-val és jack-kel. Csomó emailt küldtem akkor, aztán kiraktam a fórumra világosszürkén. De szép idõk voltak, tavaly tök összetartó csapat jött össze az rtl-esen, most valahogy széthullottunkAmúgy láttam, hogy te is írtál a tru callingra? Szóval azt is nézed? Nocsak, elég hasonló az ízlésünk:-)))
annita 2007 júl. 06. - 09:22:47
(1187/1443)
Sziasztok, visszajöttem :)
Én is kicsit kiakadtam, amikor két nap is az idióta Balázs meg Mónika miatt maradt el a Sue, meg a Tru Calling...
Amúgy azt sem értem, hogy egyáltalán minek vannak ezek már x éve mûsoron... Nem nézem ugyan egyik "show-t" se, de látom a bemutatójukban is, hogy semmi új nincs benne, ugyanaz a téma, ugyanolyan bõrszínû szereplõk (minden rasszizmus nélkül), ilyen-olyan szerelmi meg családi "tragédiák", érdekes, ennyi szerencsétlen ember egy országban...?? Hjajjajj... Azt nem it kellene reklámozni, még ha így is van.
Nahh... és ezek miatt szívjunk mi, békés sorozatnézõk :/
Amúgy csani, rájöttem, h a Titkos ügynök is egyik kedvenc részem, csak nem jutott eszembe:)
katus 2007 júl. 05. - 21:45:42
(1186/1443)
Sziasztok,
nem tudja vlki megmondani, hogy sue és jack melyik évad hanyadik részében jön össze, ha összejönnek, kb. mikor adják ezt a részt az rtl-en, és meddig megy még a sue?
Jojcsi 2007 júl. 04. - 17:07:23
(1185/1443)
nem igaz már megint büntetés az rtl-nek a balázs show meg mónika show miatt.mért a sorozatokat büntetik?mért nem törlik suliidõben a programról ezt a két förtelmet?én legalábbis nem néztem.a sorozat szerintem is nagyon jó nagyon szeretem és ilyenkor annyira rossz kedvem lesz
:( remélem holnap már lesz!:)pápápá
csancsy 2007 júl. 03. - 09:55:51
(1184/1443)
Szia!
te még a vizsgákkal bajlódsz, én már túl vagyok rajta május vége óta, csak 3 vizsgám volt, és egy szigorlatom, de sajnos mindezt 2 hétbe tömörítve, ezért nem is sikerült a szigorlatom. Mert júniusra semmit nem hagytak. Amúgy nem tudom, miért nem adták le rendesen, pont a lényeget kihagyták. nekem az a rossz érzésem támadt, hogy azért, mert megint elkezdik a rtl büntijét, ezért nem férne ki, pont múlt csütörtökön volt az elsõ bünti, és pont a két kedvenc sorozatomra, a sue-ra, meg a tru callingra rakták a a bünti idõpontját.