somvirág 2006 aug. 25. - 18:24:14
(203/1443)
Sziasztok,
szerintem nagyon jó volt a mai rész, mert újabb oldaláról ismehettük meg Jacket. Szerintem Sue annyira nem látszott féltékenynek, amikor Tara elmondta a kabpcsolatot Jack+Jessica között, de az a nézés a végén... sok mindent elárult:)
csancsy 2006 aug. 25. - 17:46:30
(202/1443)
Nem csodálom, hogy féltékeny volt, én is az lettem volna a helyében. Nem azért, ahogy néztem Tara jól mondta, elég íntenzív kapcsolat lehetett köztük, hiszen Jack már hogy nézett már a msáik csajra, aki persze nem szimpi, ezzel a bevállalós viselkedésével, hogy rámászott már Jackre. Szóval megértem sue féltékenységét, de nem sajnálom, ugyanis itt volt az ideje, hogy ne csak sue pasizzon, és csavarják el a fejét, hanem Jacknek is. Eddig mindig jack szenvedett, most egy kicsit sue lesz az. most fel kell kötnie a gatyát, itt az ideje hogy lépjen. Kíváncsi leszek a hétfõi részre.
TEni14 2006 aug. 25. - 15:21:24
(201/1443)
elírtam az email címem totheniko14@freemail.hu
(én várom a Beavatás címû részt)
somvirág 2006 aug. 25. - 15:20:47
(200/1443)
köszi:))))
csancsy 2006 aug. 25. - 10:28:53
(199/1443)
Csütörtöki rész-Beavatás:Amandát elhozza Jack Suékhoz, hogy egy hétig velük legyen. Jack elmondja sueéknak, hogy Amanda apja azt mondta, hogy a lány mostanában levert. Végül kiderül, hogy szerelmes, teszik neki egy fiú, de nem figyel rá.Az irodában tanakodik Tara, Lucy és Sue, hogy mi legyen Amandával, és közben Jack kíváncsian érdeklõdik, hogy mirõl beszélnek, és sue elkezdi magyarázni
Sue:Amandának tetszik egy fiú a suliból és azon töprengünk hogyan adhatná tudtára anélkül, hogy megtudná, hogy amanda akarja így a dolgot.
Lucy:Mi lenne az a mód, ha egy lány adhtaná hogy kedvel.
Jack:Ha 13 éves lennék, küldhetne sms-t
Sue:És mit írjon bele?
Hogy megtetszettem neki
Tara:mondja meg kerek perec?
Jack:Finomíthatna rajta, mondjuk kezdhetné azzal, hogy milyen intelligens vagyok, jóképû, vicces, és elbûvölõ
Sue:Egyszóval hazudjon:))))
Végül abba maradnak, hogy véletlenül összefutnak.És sikerrel járnak, de aztán Amanda barátnõi miatt nem jár a fiúval.Végül a barátnõi is elhagyják, és Amanda bocsánatot akar kérni Bentõl a barátjától, és ezért azt javasolja Suenak és Lucynak, hogy menjenek moziba, és elhívja oda Bent is. miközben amanda írja a bocsánatkérõ üzit a parkban sue és Lucy összefut Jackkel a legvégén:)
Lucy:Nézdd, csak ki van itt
Sue:Szia
JackMicsoda kellemes meglepetés!
Sue:Igen
Lucy:Tudtam, hogy nagy futó vagy, de azt nem ,hogy pont ebben a parkban edzel
Jack:Szeretek új helyeket megismerni, ma véletlenül erre a helyre esett a választásom?
Amana idõközben csatlakozik Sueékhoz
Jack:Van valami prgoramotok?
Amanda elmutogatja, hogy moziba mennek, és hogy Jack is jön-e
Lucy erre: sajnos, én mégsem mehetek, van ez az izé. de õk a montrolra mennek, ahol van olyan mozi, ahol csak feliratos filmeket vetítenek.Nyugodtan menj csak velük
Jack:Biztos, hogy nem lánybulit akartatok csapni
Sue:Nem csak mi leszünk ott, hanem Amanda barátja Ben is eljön
Amanda mutogatja, hogy Olyan lesz, mint egy duplarandi
JAck nem értette, ezért Sue azt mondta, hogy Amanda csak azt kérdi, hogy jön-e velük, és Jack mondja, hogy ott lesz. Erre Amanda és Lucy elõremegy és összemosolyognak
Sue:Érdekes, hogy pont abban a parkban bukkansz fel, ahol Levi-t szoktam sétáltatni.Egyesek ezt ügyes trükknek nézhetnék.
JAck:Ez a szép a dologban, hogy sosem tudhatja az ember.
És elmennek Lucyék után
ggggg 2006 aug. 25. - 10:19:51
(198/1443)
annyira jó volt a tegnapi rész hogy Jack épp pont arra futott!
Azok a szép kis véletlene! :)
csancsy 2006 aug. 25. - 10:09:22
(197/1443)
Mnikol!Írom a következõ 2 rész tartalmát.
Szerda-Néma terror
Sue elhívja a csapatot egy költészeti estre és a Tara és Lucy benne van, de Bobby Jack nem. Bobby azt mondja, hogy amire nem menne, az egy felolvasó est.Jack pedig azt mondja, hogy Demetriusnak kell segítenie hajóépítésben, és pont akkor jelenik meg Demetrius és Sue mondja neki, hogy elhívta volna, ha nem építetnének hajót, erre Demetrius elárulja, hogy már kész van a hajó, de neki szülõi értekezletre kell mennie. Ezért Jack kénytelen menni. az felolvasó est Myles-nak nagyon tetszett, és aztán megkérdezi Jack-tõl is sue, hogy hogy tetszett, és Jack ,omdja, hogy Myles számból vette ki a szót. És erre sue, ugye nem tetszett. És Jack mondja, hogy hát, nem vagyok a költészetben annyira jártas, mnt amennyire illene. Sue és Lucy összeismerkedik Carollal és Teddel. Lucyék furcsállják a házaspár viselkedését, ezért el akar menni Sue Carolhoz. És ezért megkérdi Jack-et nincs valami dolguk yorktownban és Jack erre azt kérdi, hogy vajon honnan tudtam, hogy ezt megkérded, erre Sue talán onnan, hogy lángész vagy. Végül carol megy hozzájuk, hogy meghalt a férje. Azt hiszik elõször, hogy Carol ölte meg a férjét, Tedet, mert bántalmazta, de kiderül, hogy Ted megrendezte a saját halálát, és visszatért Carolhoz, hogy õt is vigye magával, de Carol nem akar, ezért rendesen megveri.Végül a kórházban elkapja Sue Leiv segítségével Tedet.Közben pedig Bobbynak és Myles-nak el kell vinnie Arizonába howiet és néger barátját, hogy tanúskodjanak, Repülõgéppel mentek volna, de howie az utolsó pillanatban bevallja, hogy fél a repüléstõl ,és így kénytelelenek kocsival menni, amit benzinkútnál 2 csaj Howie elcsábításával ellop.Ezért szállodába mennek, ahol egy teste seriffnõvel összejön Howie és végül kiderül, hogy nem kell tanúskodniuk, ezért ott hagyjk Howiet a seriffel és repülõvel jönnek haza. Végül irodában elárulják, hogy howie is jönni fog haza, mert összeveszett a seriffnõvel.
TEni14 2006 aug. 25. - 09:58:37
(196/1443)
Sziasztok. én most elõször írok ide de már régóta olvasgatlak titeket :-D Sajnos nem láttam a tegnapi részt (beavatás) a reklámtól :-((( ha valaki felvette vagy megvan neki a rész eltudná küldeni??? email címem:teûotheniko14@freemail.hu légyszike!!!!!!!!!
u.i: nagyon fontos lenne,
elõre is nagyon köszi :-))
csancsy 2006 aug. 24. - 19:46:55
(195/1443)
csancsy 2006 aug. 24. - 18:58:20
(194/1443)
Igen, történ, holnap le fogom részletesen írni a párbeszédet, mert mnikol kérte, de röviden most elmondom. sue és a lányok beszéltek az irodában, hogy segíthetnének amandának megszerezni a barátját. És Jackéktõl kértek segítésget, mert õk fiúk. És Jack mondta, hogy sms-en írja meg, hogy tetszik neki, és eljönne-e randizni.És Suék, mondják, hogy ilyen nyíltan egyszerûen legyen. És Jack mondja, hogy lehetne részletezni, hogy mennyire jóképû, okos, kedves, elragadó, és erre Sue bevágja, hogy akkor hazudjunk:))))
somvirág 2006 aug. 24. - 18:06:37
(193/1443)
Hali!
Történt vmi " fontos"sueval meg Jackkel a mai 1. részében ?csak a reklámtól láttam, abban csak az a duplarandisos szöveg volt. ;) Ja, mondjuk nekem se lenne túl szerencsés, ha folytatnák a sorozatot, mer most megyek gimibe, aztán gondolom 'le leszek terhelve' :(
csancsy 2006 aug. 24. - 16:36:25
(192/1443)
sikerült azért vidire vagy dvd-re felvenni?Mert ez kihagyhatatlan rész volt. Nagyon jó volt, és Jack és Sue között szokás szerint történik, de több, mint egy beszélgetés:))))))))Majd nézd meg, ha esetleg felvetted.Sajnálom, hogy nem látod jövõ héten, de ha húgod felveszi, akkor jó.Én szeretnék továbbra is fórumozni veletek, remélem ti is itt lesztek majd.
Kaktusz 2006 aug. 24. - 16:27:12
(191/1443)
nem láttam a mai részt:( és a jövõ héten sem fogom sajna, mert nem leszek itthon. de legalább hugicám visszaadhatja a kölcsönt, most õ fogja felvenni nekem:)))) szóval lesz mit bepótolni, majd ha megjöttem. remélem, attól még találok itt valakit, hogy az RTL befejezi a vetítést:) addig is adiós és nézzétek helyettem is:)))
csancsy 2006 aug. 24. - 11:01:05
(190/1443)
Hali!bocs a késésért:)
Én is sajnálom, hogy vége lesz, de õszintén szólva, elõször is örülök, hogy nyáron adják, és nem évközben, ugyanis évközben nincs sok idõm, és másodszor pedig van akkor is csomó jó sorozat, és nem gyõzném nézni, harmadszor pedig nyáron csak ezt néztem meg a Jóbarátokat, szóval ha most nyáron nem lett volna, nem tudtam volna mit várni, és csinálni:)))))
Amúgy ma nézzétek, mert ma is lesznek érdekes dolgok sue és jack között amanda segítéségével, de ennél többet nem tudok én sem, csak mondták a másik fórumban.:)))))))Amúgy a holnapi részt várom nagyon, szinte tök jó lesz.Annyit mondok hogy holnapi és hétfõi részben lesz rivális valamelyik fél részérõl, de többet nem mondok:)))))Kár, hogy így jöttek ki a részek, mert szombatot és vasárnapot végig izgulhatom hétfõi részért.
somvirág 2006 aug. 23. - 18:08:44
(189/1443)
Egyetértek. Én tavaly láttam néhány részt, amik tettszettek de akkor nem nagyon hagytak mély nyomot bennem. idén újra elkezdtem nézni, és egyszerûen IMÁDOM! Még soha nem szerettem egy sorozatot sem ennyire, pedig én is elég sokat nézek. De ez a történet sokkal jobban megfog, mint bármelyik más. Csk azt sajnálom hogy fölvenni nem tudom a részeket.:( Na meg persze, h vége lesz. brühühû:(((
csancsy 2006 aug. 23. - 14:21:53
(188/1443)
Köszike a dicséretet!Én imádom ezt a sorozatot, pedig 3 éve az eslõ vetítéseket nem is néztem.Utána mindig megnézem.Nekem ebben a sorozatban 5 dolog fogott meg bennem
1.Sue és Jack szerelme, illetve vonzalma, tisztelete, becsülete egymás iránt
2.humor, és humoros történetek (fõleg bobby-nál)
3.egy kis izgalom, kaland
4.tanulság (ebbõl lehet tanulni, a végén mindig leg lehet vonni a következtetést)
5.szeretetre és megbocsátásra való buzdítás, nem pedig az, hogy öljük meg egymást.
Amúgy bevallom, más sorozatot is szeretek,sokan sorozatfüggõnek hívnak:))))) de ez a kedvencem.
somvirág 2006 aug. 23. - 14:07:34
(187/1443)
Sziasztok még csak 2 perce regisztráltam, de már egy ideje olvasgatlak titeket. csak annyit szeretnék mondani, hogy a sue thomas azért jó sorozat, mert sokkl értelmesebb mint egy brazil szappanopera, amit egy debil hülyegyerek is megért, mert az egész epizód arról szól, hogy mennyire szeretik egymást, aztán nem is történik semmi, és ezt még eljátssszák 100 szor. A Sue ennél sokkal "inteligensebb" sorozat, és ez látszik azokon is, akik nézik, pl. rajtatok:))
csancsy 2006 aug. 23. - 13:28:50
(186/1443)
folytatom:) a keddi részt
Jackék elmentek ebédelni, és sue egyedül marad a vízvezeték szerelõvel, és Sue rájön, a vízvezetékszerelõ szájáról, hogy õ a gyilkos, és a gyilkos elkezdi fojtogatni, és aztán elterül, és Jack áll a pisztollyal a kezében a háta mögött. Odmegy sue-hoz megkérdi, hogy jól van-e és sue mondja, hogy igen, és Jack döbbenten néz sue-ra, mondja, hogy csak a telcsiért jött, amit itt hagyott, és végül megöleli Sue-t.Kiderül, hogy nem a gyilkost tartóztatták le. És a végén Jack és Sue beszélgetnek, és mondja Jack, hogy el kéne mennie gyilkos ellen tanúskodni, ha képes rrá, és sue mondja, hogy miért ne menjen, lehet, hogy lesznek álmatlan éjszakái, de meg kell tennie. És aztán megkérdi Jack-tõl, hogy ugye, nem lehet, hosszútávon úgy csinálni a munkát, hogy ne változzon meg az ember. ÉS Jack erre azt mondja, hogy sajnos nem.Elég szomorú rész volt.
csancsy 2006 aug. 23. - 13:22:23
(185/1443)
Hû, az már régen volt, vagyis az egy csók, és más seemi részben.Azt hiszem 30 körüli részben
csancsy 2006 aug. 23. - 13:21:21
(184/1443)
MNIKOL!
Neked írom a részeket. A hétfõiben nem volt semmi különös, csak a végén Sue gúnyolta Jack-et, és Jack erre színészi, vicces hangon mondta Sue-nak, hogy megállj kislány, elkaplak, és a kutyuridat is:)És erre sue viccesen, ijedõsen mondja, hogy ne:)))
keddi rész(selyemszálas gyilkos)
itt egy kicsit hosszú, ezért lehet, hogy 2 részletben írom. Szóval egy sorozatgyilkosról van szó, aki sikeres nõket öl meg, az egyik megölt nõ, Jessica apját megvédte Sue a médiától, és erre megjelent az újságban. És a gyilkos következõ áldozata meg is volt. sue-nak telefonált, hogy játszanak egy játékot, mégpedig hogy azt kell tennie Sue-nak, amit a gyilkos mondd. Jack nem akar belemenni, de végül megbeszélik, hogy sue elmegy a parkban és figyelik minden lépését. A parkban sue-nak le kellettt fényképeznie magát elõkelõ pózban.Aztán a tettes újra jelentkezett, de megmondta, hogy tudta, hogy nem volt egyedül, ezért megölt Sue helyett egy másik nõt, mert nem tartotta be a szabályokat, hogy egyedül menjen.
Este sétál Jack és Sue:
Sue:felhívott jessica édesapja. Elmondtam neki, hogy történt néhány elõrelépés és megköszönte
Jack:Telihold van
Sue:Ilyen éjszakán bújnak elõ az õrültek és sorozatgyilkosok.
Jack:Igen, ez igaz, de egy orvosbarátom szerint holdtölte idején több baba születik, mint máskor.
Sue:Lehet, ez csak nézõpont kérdése.Ami az én esetemben most egy kissé zavaros.
Jack:Ha tudnám, hogy segít, azt mondanám, hogy lépj túl rajta, de most csak annyit tudok mondani, hogy nem vagy egyedül
Sue:tudom, de jólesik ha emlékeztetnek rá
Jack:Hát, akkor holnap.
Sue:Igen
És bemegy a házba, közben Jack figyeli aggódóan:)
Másnap reggel Sue-t megint felhívja a gyilkos az irodában, és azt mondja a tettesnek, hogy mostmár õ diktálja a szabályokat, és mond egy helyet, idõpontot, hogy a gyilkos hova rakja a következõ üzenetet .Igen, ám, de Sue -t újra felhívja a gyilkos este, hogy ha nem jön egyedül, és akkor amikor õ mondja, akkor meghal még egy nõ. És Sue kénytelen elmenni. Levi ugat nagyon és Tara erre felébred (erre az idõre odaköltözött Sue-hoz) és észreveszi, hogy Sue nincs az ágyában és Jackéket értesíti, és lenyomozza Sue telefonjáról a hívást, és ebbõl a hívásból rájön, hogy hol van.
Jackék elmennek oda, és Jack bemegy egy szobába és meglátja Sue-t mozdulatlanul és azt hiszi meghalt, ezért azt mondja, hogy jaj, ne és ahhoz közelebb megy sue-hoz Sue megrezzen az ijedtségtõl és Jack megkérdi, hogy jól van-e, és Sue kiborul és sír.
Jack utána leteremti Lucy-éknál Sue-t, amiért egyedül ment
Jack:Ezért fegyelmit is kaphatsz. Nem vagy macskanõ, meg is ölhetett volna
Sue:Gondolom, jobban esett volna, ha egy másik nõvel végez. Amire jó esély lett volna, hogyha nem megyek el.
Nem bántott, ami azt jelenti, hogy folytatni akarja a játékot.
Jack:De te nem. Pakolj össze, szállodába költözöl.
Végül Sue rájön, hogy ki a gyilkos, és le is tartóztatják. és utána hazamennek. Akkor jön éppen a vízvezetékszerelõ(ezzel bajlódtak Lucy-ék), és Jack-ék elmennek ebéde