csancsy 2006 nov. 04. - 09:00:36
(783/1443)
Halihó!
Szeretnék tõletek kérni nagy szívességet:)))Valaki elmesélné majd mi volt Sue Thomasban?Fõleg a Sue és Jack közötti történések érdekelnek. Mert sajnos nem fogom látni, mert kórházba megyek a nagypapámhoz:(, és mire visszaérnék vége lesz. Szóval, remélem valaki megteszi nekem ezt az óriási szívességet, és elõre is köszönöm, hálás vagyok nagyon:)))
csancsy 2006 nov. 04. - 06:46:28
(782/1443)
Sziasztok!tudom, hogy úgy volt, hogy este még felnézzek rátok, de annyit tanultam (hajnal 2-ig), és most meg tök kómás vagyok, mert elég korán felkeltem, és folytatom a tanulást:((((hogy utálom a vizsgaidõszak közeledtét.
Erika: Akkor te még nem tudod, hogy mi lesz a vége?hogy Sue elfogadja-e az állást?mert ha akarod elárulom, de szerintem így vége felé már nem jó lelõni a poént.:)))
Erika16 2006 nov. 03. - 15:31:26
(781/1443)
Olvastam,hogy Sue kap egy másik álást . Csak az a kérdés,hogy el fogadja-e?
somvirág 2006 nov. 03. - 08:55:14
(780/1443)
szegény... Tényleg, holnap már szombat, el is felejtettem:)))
csancsy 2006 nov. 03. - 06:46:13
(779/1443)
Halihó!
Bocsi, hogy távol voltam, de tegnap nem voltam itthon, Szegeden voltam, aztán elõtte való nap, meg nem volt internet, tök mérges voltam ezért:)Alig várom a holnapi napot, hogy nézhessem a Sue Thomast, remélem most lesz valami Sue és Jack között:)))és azt is remélem, hoigy le tudom tölteni majd, mert majd szeretném, ha már vidire nem tudom felvenni.:)))Na, megyek, majd estefelé benézek még, most megyek a könyvtárba, kicsit tanulnom kell, mert nemsoká itt a vizsgaidõszak:(((
somvirág 2006 nov. 02. - 11:14:27
(778/1443)
Írnék, ha tudnék mit... Egyébként már 2szer volt olyan, hogy írtam, és nem írta ki (jó, tudom, ez most nagyon értelmes mondat volt)
firka- 2006 nov. 02. - 09:20:11
(777/1443)
mi történt, ennyire nem halhatott ki a fórum! már két napja nem írt ide senki, én voltam az utolsó ( ha a hírdetést nem számolom!) ne csináljátok ezt, már csak 2 rész lesz, gyertek fel!
firka- 2006 okt. 31. - 13:20:09
(776/1443)
sztem nagyon jó rész volt, nekem tetszett...
mondjuk lehet, h azért, mert ez volt az elsõ a most leadott részek közül, amit az elejérõl láttam.
Egyébként nem tudom a fanfic címét, majd addig hátha kidírítem valahonnan. De még várnotok kell rá, attól félek, mert aki írja elég nehezen tudja folytatni
somvirág 2006 okt. 31. - 10:57:02
(775/1443)
Hé, egyszer már írtam ide, és ki is írta, most mér nem írja ki? Na mindegy, letöltöttem a szombati részt, már meg is néztem, tényleg nem volt rossz, elég érdekes volt, nem a "szokásos"
csancsy 2006 okt. 31. - 08:15:26
(774/1443)
Sziasztok!!!
Örülök, hogy visszaértetek:))))
firka-, majd izgatottan várom a fanodat:)Melyiket rakod be?vagy saját lesz?Mert én már kifogytam, mostmár csak ez a kettõ van, merta többit, amit gyûjtöttem, nem folytatják, szóval azokat nem rakom be, pedig az egyik nagyon jól kezdõdött:))))) (jobb mint amiket ide beraktam)
somvirág, valóban nem olyan érdekes így a rész, de hidd el érdemes letölteni, legalább egyszer megnézni, egyrészt legalább ez is meglesz a gyûjteményedbe, másrészt Myles-ért és az új fönökért:)))
firka- 2006 okt. 31. - 06:56:36
(773/1443)
hello, bocsi, h nem írtam, de nem tudtam feljönni sajnos:(((
én már pont akkor keveredek ide, mikor tündi mindjárt visszajön. Na mind1. Somvirág, sztem töltsd le a részt, sztem naon jó volt, nekem tetszett nagyon. És már úgyis csak 2 rész lesz, szóval addig is van vmi, ami még marad. (Ez nem volt vmi értelmes sorry) Én is örülök a fanficnak, majd idõvel! lehet, h én is tok berakni egyet, de még várnotok kell, sok idõ.
somvirág 2006 okt. 30. - 18:58:01
(772/1443)
Sziasztok, bocs, h nem írtam, csak elég húzós hetem volt, hétvégére meg elutaztunk a nagyimékhoz vidékre, amihez mellesleg rohadtul nem volt kedvem, persze azér se, mer nem láthattam a Sue-t:(. Azon gondolkozom, hogy van-e értelme letöltenem Vivien honlapjáról a szombati részt, mer ha nem történt semi sorsdöntõ(fõleg jack és sue között:), akkor lehet, hogy teljes életet élhetek nélküle is:)
csancsy 2006 okt. 30. - 17:31:22
(771/1443)
Hát, véleményem szerint nem, de ez is nagyon jó lesz majd:)))))
csancsy 2006 okt. 30. - 16:55:24
(770/1443)
Szerintem mindenki reménykedik, hogy lesz valami kis dolog közöttük:)))))), ezért jó szerintem a sorozat (ja meg persze a Myles és Bobby féle humor miatt).Amúgy nagyon lelassult a fórum, de mondjuk ebben én is hibás vagyok, ugyanis nincs idõm nekem se tartani a frontot, de remélem azért jöttök gyakrabban majd azért:)))Amúgy van egy jó hírem, folytatni fogok 2 fant, ezért egy ideig újra lesznek fanok, csak még most kicsit kiigazítom a fanokat.kb hétvégére elkezdem, és valószínûleg mindennap legalább is hétvégén is rakok fel, mert úgy döntöttem, hogy mivel úgyis 2hetente fogok hazajönni, ezért nem csigázlak ilyen sokáig benneteket, hanem floppyra rárakom az anyagot, és koleszba elviszem, és így meglesz nálam is az anyagom, és fel tuzdom rakni a fórumra:))))))
csancsy 2006 okt. 29. - 13:35:35
(769/1443)
Szia!
Köszike, hogy elmondtad, most sikerült letöltenem, még éppen idejében szóval meg tudtam nézi. tök jó volt különben, azért hiányoltam, hogy nem történt Sue és Jack között. eddig már ez a második rész, remélem az utolsó elõtti részben azért történni fog valami:)))Myles most sem volt semmi, jó hogy lebuktatta a "fõnököt", bár azért sajnáltam, mert elég helyes volt a srác:))), de megérdemelte, az tény.
csancsy 2006 okt. 28. - 13:31:35
(768/1443)
Halihó!Senki sincs itt?nagyon kihalt ez a fórum, pedig pont most van szünet. Mindenesetre elköszönök, ugyanis most nem tudom megnézni a Sue thomast, de ha valaki látja majd, mondja majd el, hogy történt-e valami Sue és Jack között, vagyis részletesen mondjátok el a tartalmat:)))
csancsy 2006 okt. 27. - 07:27:09
(767/1443)
Szia Tündi!
Jó utat neked, és érezd jól magad, ha visszajössz beszélünk:))))Én sajnos még nem tudom kihasználni a szünetet, pedig kéne, de nem visz rá az erõm:)de még van egy hét:)))
Többiek hol vannak?jó lenne dumcsizni, vagy majd csak holnap?Ani, mnikol, firka-, somvirág és a többiek?jól lenne dumálni veletek:)))
9/10
tundeey 2006 okt. 26. - 21:49:52 9/10
(766/1443)
Szia csani csak elköszönök tõled és természetesen a többiektõl is...majd nov. 5.-en jövök haza...és majd akkor jót dumcsizunk msn-en....addig is szia.....és használd ki a szünetet...a vizsgaidõszak elõtt....
csancsy 2006 okt. 26. - 06:59:20
(765/1443)
Értem, akkor megpróbálom majd onnan leszedni.Köszike, azért:)))
9/10
tundeey 2006 okt. 25. - 20:48:19 9/10
(764/1443)
Csani az a helyzet, hogy én nagyon szivesen felraknám ide a linket, de sajnos péntek du. elutazom és egy hétig nem leszek net közelében, így sajnos nemtudom neked felrakni, de szerintem majd Vivien honlapján majd fenn lesz, hamar, mivel már a Troy Story is fenn van...ezért bocsi, de nemtudom elküldeni....