mnikol 2007 jan. 05. - 14:14:28
(1066/1446)
Köszi mindkettõtöknek!
Szerencsére engem nem zavar ha rajtam röhögnek, inkább velük röhögök én is. Csak most ez olyan, hogy ha a tanárok megtudják, bajba kerülhetek. Ha pedig elmondják anyámnak, nagy balhé lesz, mert kb. 3 éve ígértem meg neki azzal kapcsolatba valamit, és azóta hitegetem, hogy enm érdekel az a téma...
firka- 2007 jan. 05. - 13:03:24
(1065/1446)
hát, sajna nem oldódott meg, és tom, h sose fog, de már nem érdekel
mnikol, ez tényleg elég rossz lehet (nem csak elég, hanem nagyon) de figyelj, most csak röhögnek, elfelejtik, rajtam pl. minden miatt röhögnek, csak léteznem kell hozzá, ha bemegyek a suliba, már akkor kiröhögnek, és szurkolok neked, h ne rakjanak ki a suliból! ;)
na, sok sikert mindenkinek dogákhoz, vizsgákhoz (én most éppen nagyon örülök, mert föcibõl írtam egy 4-es tz-t,a mi eddig még sose sikerült, tavaly szinte csak 2-eseim voltak belõle, úgyh most nagyon örülök, bár nem értem)
csancsy 2007 jan. 05. - 09:06:08
(1064/1446)
Halihó!!!!!
bejöttem ide egy kicsit, most nincs is vizsgám, és volt egy kis idõm. szóval a lényeg, mnikol, msn-en megbeszéljük a részleteket jövõ héten:)))Sajnálom, nekem is volt ilyen barátnõm sajnos, és hidd el rajtam is röhögtek, mégpedig az egész suli, de majd elmesélem. És nyugodtan elmondhatsz itt mindent, tartsunk össze mi:))))
annita, nem akarlak elkeseríteni, de egyetértek unokatesóddal, tényleg csak rosszabb lesz és nemcsak tanulás szempontjából, de majd észreveszed majd.
firka, remélem már megoldódott a helyzet az õszi szünet óta
tundeey. régóta voltál itt, remélem megkaptad az emailt, és azt akartam mondani, hogy esetleg este skpye-on beszélhetnénk, úgy 9-10 körül, bár nem tudom, hogy fog menni, mert még nem jeleztél vissza, és nem tudom, hogy ez az egész skpye jó-e:)))
ani, hol vagy?mizu?hogy vagy?hogy sikerültek a vizsgáid?én még nem vagyok túl rajta, hétfõn lesz a következõ, mégpedig pedagógiából:)))
mnikol 2007 jan. 04. - 19:44:25
(1063/1446)
Huh, az elõbb kiadtam magamból majdnem mindent. Az a baj, hogy ha senkivel se beszélek a dolgaimról, akkor ha rákérdeznek, kifecsegek mindent. Persze csak a saját dolgaimból, másét eddig sose mondtam el. Fõleg nem az egész osztály elött...
mnikol 2007 jan. 04. - 19:42:21
(1062/1446)
Sziasztok!
Az összes gyerek az évfolyamomból (legalábbis aki nem az oszt.társam) rajtam röhög!!!
Valamelyik "kedves" oszt.társam elmondott valamit nekik, és így õk elég hülye dolgokat ordibálnak nekem... Addig nem is zavar, amíg a tanárok nem tudják meg. Mert hogy õk nem értenek hozzá és olyanok, mint a tök, az egy dolog. De ha valamelyik tanár azzal jön nekem, hogy ezt meg azt hallotta, és hogy igaz-e, nem tudom mit csinálok... NEM AKAROM, HOGY KIRAKJANAK ABBÓL A SULIBÓL!!! Pedig ha ezt nem tudom kimagyarázni, nagy bajban leszek...

A "barátnõm", akirõl beszéltem, ma úgy tett, mintha semmi sem történt volna. Hogy miért csinálja ezt, még mindig nem értem. De ha õ mondta el azoknak a zöldségeknek azt amirõl az elõbb beszéltem, ne is kerüljön a szemem elé! Vagy ha annyi esze lesz, hogy mégis elém mer állni, úgy elintézem, hogy fel se áll többé!!!!
firka- 2007 jan. 04. - 12:44:12
(1061/1446)
mnikol, tök egyetértek, én is pknt így vagyok ezzel, csak ez nekem õszi szünet után volt, de tök ugyanez a sztori. most a régibbi bnõimmel vagyok, akikkel tom, kevésbé illek össze, és így az osztályba is mindenki lenéz, csak mert összevesztem vkivel, aki mindennap levegõnek néz, de csak azért, h kimutassa, mennyire hülye vok
hát igen, de szerencsére holnapután már hétvégé (végre) és elmondhatom h túléltem egy hetet! (na jó, 3 napot) mindenkinek sok kitartást, és szerencsét a dogákhoz, sulihoz, mindenhez (tapasztalat) dicsérgesd magad, figyelj magadra, és akkor már bármit mondhatnak
annita 2007 jan. 03. - 20:24:17
(1060/1446)
Sziasztok! Valahogy nekem is sikerült épségben hazajutni az elsõ nap után... Háát... nem is tudom. Valahogy a régi, jófej ofõmnek nyoma sincs, a legjobb bnõm folyton hisztériázik, és mindenbõl doga, esszé meg ilyen hülyeségek... Az unokatesóm szerint most még örüljek, h tizedikes vaygok, mert ennél csak rosszabb lesz... Hát kösz.... Jó kis biztatás ;) :P
mnikol 2007 jan. 03. - 18:21:11
(1059/1446)
Sziasztok!

Huh, meg volt az elsõ nap a suliban, és asszem túléltem! Bár ez még nem biztos, ki kéne valahogy derítenem. :-/

Van egy osztálytársam, akivel msn-en sokaat beszélgettem szünetben. Írtam neki 1-2 furi esetet, és azt mondta, érdekli ez, és majd a suliban mindjam el neki.
Ma alig nézett felém, azt hittem, valamivel megbántottam. Aztán oszt.fõnökin mellém ült (de csak miután megjegyeztem, h marhára érdekli a dolog...) és kérdezett dolgokat, de láttam rajta, h nem stimmel valami. Mikor rákérdeztem, azt mondta, h õ ebben az egészben nem hisz, és bár nem mondta ki, de látszott rajta, hogy hülyének néz...

Marha kedves volt tõle, fõleg mert azt érezteti velem, hogy õ jó barátnõm, és hogy vele érdemes barátkoznom, még ha többiek hidegen is hagynak...

EZÉRT (se) KELLENEK NEKEM BARÁTOK!!!
csancsy 2007 jan. 03. - 08:46:47
(1058/1446)
Halihó!
búcsúzni jöttem, ugyanis ma megyek vissza.:(gyûlölök visszamenni a koleszba. Majd hétvégén írok ide, ma már biztosan nem írok többet,. esetleg még holnap délután:)))
annita 2007 jan. 02. - 17:43:17
(1057/1446)
teljesen igazad van firka... én híznék, de sehogyse megy... :-/ hát így jártam...
firka- 2007 jan. 02. - 16:36:19
(1056/1446)
hello mindenkinek, sorry h nem írtam, örülök azoknak, akik most (újból, vagy elõször) jöttetek, úgy nagyjából visszaolvasgattam, miket írtatok! így utólag is boldog karácsonyt, és új évet mindenkinek! ja és a hízásra visszatérve (ha emlékeztek) higgyétek el, szerintem az se jó, ha valaki túl sovány - én tudom, és szerintem pont olyan, mint mikor vki fogyni akar, csak másik véglet, de ugyanaz
csancsy 2007 jan. 02. - 11:35:26
(1055/1446)
Halihó!Senki sincs itt?Nagyon kezd kihalni a fórum. tündi, ani, mnikol, és a többiek hol vagytok?énnekem holnap megyek vissaz utána nem nagyon tudok írni:(
csancsy 2007 jan. 02. - 10:44:41
(1054/1446)
Helló! Itt a második hozzászólás:)én nagyon jól buliztam, ilyen jól nem éreztem magam. jó társaságom volt:)))
annita 2007 jan. 01. - 20:30:34
(1053/1446)
2007 elsõ hozzászólása...
Én személy szerint nagyon jót buliztam!! =D
Veletek mi újság ezügyben?
csancsy 2006 dec. 31. - 14:21:07
(1052/1446)
ááááááá, ez elég durva!!!!
Tudom, ez nem ide tartozik, de képzeljétek most néztem ki egy filmet, a Szerelmes hangjegyek az a címe, és tök jónak ígérkezik, de majd holnap megnézem, amikor adják. youtube-n láttam részleteket, és nagyon de nagyon jó, szinte van olyan szerintem mint a Grease. És a poén, hogy a fõszereplõ pár, úgy láttam, hogy a valóságban is összejött.
mnikol 2006 dec. 31. - 14:02:19
(1051/1446)
Valami megszurhatta a körme alatt, de ami még rosszabb: nem elég, h leszedték a körmét, még a húst is le kellett kaparni az ujjáról CSONTIG!!!
Én mikor meghallottam, majdnem elájultam...

Na, megyek, jövõre találkozunk! ;)))
csancsy 2006 dec. 31. - 13:40:56
(1050/1446)
ÉN is csatlakozom Annitához:)))Mindenkinek BUÉK, és elõ a piával, tessék sokat inni, ne fogjátok vissza magatokat a bulizástól:))) Remélem jövõ évben újra találkozunk, és nem oszlik fel a csapat, hanem még többen lesznek majd.:)))
annita 2006 dec. 31. - 13:34:25
(1049/1446)
Boldog új évet kívánok minden S.T.-fórumozónak!! 2007-ben remélem minden úgy sikerül, ahogy szeretnénk, jövõre ugyanitt veletek! Puszi!
csancsy 2006 dec. 30. - 20:41:31
(1048/1446)
Szia!
Örülök, hogy itt vagy már. Hiányoltalak már. De akkor neked is elég sok a tanulnivalód, nekem is sajnos, ez az átka, ha vki felsõoktatásban részesül:)))
csancsy 2006 dec. 30. - 13:54:31
(1047/1446)
Én nem láttam, de õszintén nem is érdekel, ugyanis ki nem állhatom a james bond filmeket, eddig sem láttam a többit, most sem fogom meegnézni.