andiiii 2006 nov. 11. - 15:31:58
(843/1443)
köszi!!!!
andiiii 2006 nov. 11. - 15:31:36
(842/1443)
tehát összejöttek és mnden happy volt?!
somvirág 2006 nov. 11. - 15:21:38
(841/1443)
én pont ezen gondolkodtam mostanában, hogyha igazából nem jött össze az igazi sue thomas a jackkel(ha egyáltalán volt ilyen jack), akkor nem hiszem, hogy a soriban össze fognak jönni, mer lehet, h ezt csak illyen színesítõ elemként rakták a sorozatba, vagy mi a szösz, de én is pont erre gondoltam, hogy amikor mondta, h várnak rá, hogy az nem a jack-e (jó tudom, naon értelmesen fogalmaztam:PP)
csancsy 2006 nov. 11. - 15:11:29
(840/1443)
Hát, nem tudom, peddig láttad?Elõször Sue elfogadta az állást, aztán találkozott "Dianne-nal" a templomban, ki a valódi Sue Thomas, csak sorozatban elcserélték egymás személyiségét. dianne elkezdte mondani, hogy nagyon jól érzi magát a városban a barátaival, és stb., így sue nem ment el, de Jack nem tudta, így elmondta neki, hogy nagyon fog hiányozni neki, és nem akarja, hogy elmenjen, és Sue mosolyogva hallgatja, végül Myles szakítja félbe, és aztán Sue elmondja jack-nak, hogy nem megy el, mert a csapat fontosabb az elõrelépésnél.
Amúgy tudjátok minek örültem a legjobban?Hogy a valódi Sue Thomas akkor összejött Jack hudsonnal a valódi életben. Ugyanis szavaibõl következtettem, amikor elkezdte mondani, hogy akkor tudni fogja, hogy õ-e az igazi, meg mondta, hogy mostmár megy, mert várnak már rá.
andiiii 2006 nov. 11. - 15:07:50
(839/1443)
kérlek csanita írd le hogy mi lett a vége!
csancsy 2006 nov. 11. - 15:05:20
(838/1443)
Na, ez jobban hangzott volna pedig.Furcsálltam is, hogy nem célozgatott Jack-re, csak annyit, hogy a csapat fontos neki.
firka-, bocsika, kicsit félreértettem a dolgokat, azt hittem osztálytársaimról beszélsz. Tényleg az jó dolog, már egypár emberrel jóba lettem, akik nem az osztálytársaim, mondjuk, jó hogy sok embert ismerek meg a suliban lévõket is.
andiiii 2006 nov. 11. - 15:02:17
(837/1443)
mi lett a vége mert nem tudtam megnézni csak a közepéig?kérem hogy valaki írja meg hogy mi lett a vége a sorozatnak!!!!!!!!!!!!!!!
somvirág 2006 nov. 11. - 15:01:46
(836/1443)
miért, igazából mit is mondott?
9/10
tundeey 2006 nov. 11. - 14:57:55 9/10
(835/1443)
Ez a részlet az rtl fórumáról való, amit a Névrokonom rakott be:

Az volt a rossz, hogy a végén nem pont úgy fordították, amit Sue mondott... azt kellett volna, hogy "sok dolog van, ami fontosabb a karriernél, és ezek nagy része itt van ebben a helyiségben".
csancsy 2006 nov. 11. - 14:36:50
(834/1443)
Sziasztok!
Eszméletlen jó volt a Sue, Amúgy én sem gondoltam volna Myles-ról hogy ilyeneket mondd majd:)))Jack, meg tök aranyos volt, szinte sajnáltam, amikor az elején szemrehányást tett Sue-nak, hogy csak Lucy-nak mondta el.
firka-, csak annyit akartam mondani, hogy valóban szinte osztálytársaim fele itt van a koleszban, de nem tartom velük a kapcsolatot a koleszban, csak egy-kettõvel. Amúgy meg nem utálom a koleszt, vannak jó napjaim, de én nem vagyok társasági ember, szóval jobban szeretem a nyugis dolgokat. Szerencsére, egyik osztálytársammal, aki a szomszéd szobában van, megbeszéltük, hogy jövõre összeköltözünk egy szobába a koleszba. Az a baj, hogy szobatársaim, ismerik egymást, meg megvan a maga társaságuk, és nagy ívben leszarnak engem, és ez idegesít. Teljesen kirekesztve érzem magam, és az a csaj is, akivel majd egy szobába kerülünk jövõre, ha mindkettõnket felvesznek. nem utálom a szobatársaimat, mert nagyon aranyosak tényleg, néha tök jól elbeszélgetünk, de ettõl függetlenül megvan a maguk társasága, és én ebbe nem tartozom bele.És én túlságosan érzékeny vagyok, és ezáltal néha felfújom a dolgokat.
somvirág 2006 nov. 11. - 14:26:11
(833/1443)
jajj, ez annyira jó volt, többször majdnem elbõgtem magam majdnem, olyan szomorú vok, hogy ez volt az utsó rész..:(((( És Jack nézései.... meg amikor majdnem kinyögte... na megyek, depressziós lettem:D
9/10
tundeey 2006 nov. 11. - 14:21:47 9/10
(832/1443)
ja és ami még nagyon jó volt, hogy nem volt közben reklám...
9/10
tundeey 2006 nov. 11. - 14:21:23 9/10
(831/1443)
annyira jó volt...egy csomószor folytak a könnyeim....és Jacknek is mindig könnybe lábadt a szeme, de nem sírt és a végén...egy hajszálon múlott a dolog....
Azon viszont meglepõdtem, hogy Myles volt az aki azt mondta, hogy így legalább randizhatnak....egyedül rá nem gondoltam volna, hogy ilyet fog mondani....
9/10
tundeey 2006 nov. 11. - 13:03:19 9/10
(830/1443)
Csak figyelmeztetés képpen írom, hogy az újság és a net szerint 15:25kor fog kezdõdni a film......
firka- 2006 nov. 11. - 11:24:30
(829/1443)
áááááááá, nem igaz, én minden jó filmbõl kimaradok! úgy megnéztem volna, nem igaz, hogy nem vettem észre a tv újságban, h adni fogják, oedig már régóta meg akarnám nézni, fõleg h most mondjátok, h yannick bisson is játszott benne...na mind1. majd a mai sue-val megpróbálom egy kicsit lehiggasztani magam. egyébként csanita, örülj azért egy kicsit a kolesznak, sztem ezért vannak benne jó dolgok is, pl. ismersz rengeteg embert a uliból, akikkel egyébként nem is találkoznál. na, kiváncsi vagyok a mai részre, ez most nagyon kell nekem, mert eléggé ki vagyok készülve, nem is tudom, hétfõre kiheverek-e mindent...
9/10
tundeey 2006 nov. 11. - 09:01:04 9/10
(828/1443)
Én még nem láttam a mai Sue részt semmilyen nyelven sem mivel én nem akartam megnézni hamarabb, hanem kivártam a dolgokat és szerencsére nem is kellett sokkat várnom....bár a youtube-on lévõ vidikbõl már láttam, hogy Jack a végén, hogy próbálja elmondani a dolgokat...kevés sikerrel...
csancsy 2006 nov. 11. - 06:40:21
(827/1443)
Nekem az a sziporkázó humor tetszett benne. Például amikor Jane eldobja a lapátot, és az elején a pasi teljesen kiborul, viszont a végén a szerelme pedig könnyedén vette, innen tudta, hogy õ az igazi. Aztán amikor kiderül, hogy szomszéd szobából az érdekes hangok egy csúnya, alacsony férfitól, és egy egy tök szép, dögös csajtól származnak, hát az jó poén volt. Ja, meg a végén a csattanó is tetszett, amikor Jane nagynénje össsze akarja hozni régen valakivel Jane-t, és ebbe nem egyezik bele, de végül véletlenül pont õvele jön ösze. Meg Yannick alakítása sem volt rossz, amikor óvja-védi Jane-t, és õ meg össze akar jönni vele, és végül bejelenti, hogy összeházasodik valakivel Holly és Antonio alakítása is tetszett, szóval szerintem is az egész jó volt, nem véletlen nézem már vagy 10-szer. Alig várom, hogy nézzem délután a Sue Thomas utolsó részét, kíváncsi vagyok rá:)))Igaz, láttam franciául, de kukkot nem értettem belõle.
Bocsi, hogy kiborultam tegnap, de tényleg idegesítõ volt ez a lárma, pedig szobatársam figyelmeztetett, hogy itt nincs nyugalom, senki sincs senkire tekintettel, mindenki önzõ, sajnos szobatársamék is ilyenek (õk tegnapelõtt csinálták ez a folyósón, bár õk azért nem voltak ilyen hangosak, mint tegnap a szomszédék, szobatársam figyelmeztetett arra, is, hogy azzal a szobával õk nincsenek jób, meggyûlt a bajuk, mostmár megértem miért), csak én nem gondoltam, hogy hétvégén is ez megy.
9/10
tundeey 2006 nov. 10. - 21:19:28 9/10
(826/1443)
Ne sírj csani, én is szeretlek....amúgy még nem láttam a filmet, de most pont azt nézzem és annyira cuki benne yannick....
csancsy 2006 nov. 10. - 19:45:50
(825/1443)
Ezt nem hiszem el, most meg dübörögtetik a zenét!!!!!Hrrr, csak nyugalom, pedig leszívesebben felképelném õket (na ezért utálom a koleszt, nincs nyugalom, még tanulni sem lehet, pedig keddre zh-t írok infóból), bárcsak hazamentem volna, ott legalább ha nincs nyugalom, de szeretnek engem:)))Na, tessék most elkezdtem bõgni!!!Na, nemsoká lesz a Randi Jane-nel hátha megnyugtat engem.
csancsy 2006 nov. 10. - 19:28:34 Előzmény tundeey
(824/1443)
Te amúgy láttad már?tök jó film tényleg, nemcsak azért mert Yannick szerepel benne, hanem mert tényleg jó film.Én már biztos, hogy megnézem.a francba, hogy gyûlölöm, de mennyire gyûlölöm ezt a rohadt koleszt. Azért maradtam itt, hogy nyugalomban és csendben legyek, ugyanis azt hittem, hogy végre hazamennek a kollégisták, és otthon sem zavar a család, nyugodtan tudok elmélkedni, tanulni, erre fel egypár kollégista itt maradt és lõdörögnek részegen a folyóson és úgy ordítanak, mint a fen, fõleg a boldog szülinapot, meg stb.Elegem van, utálom, egy kis nyugalmat akarok, olyan nehéz megérteni, legszívesebben bõgnék, elegem van ebbõl a kibaszott koleszból.
9/10
tundeey 2006 nov. 10. - 14:10:57 9/10
(823/1443)
én biztos, hogy megfogom nézni, amúgy nem baj, hogy késõbb kezdõdik, mert én elõtte úgyis Lost-ot fogok nézni:)))
csancsy 2006 nov. 10. - 14:05:11
(822/1443)
Ja, értem, az is jó, fõleg a mosoly:))))Nekem mindig tetszik, ha egy férfi sokat mosolyog, és ha udvarias, most éppen egy ilyen férfiba vagyok szerelmes, pedig nem egy húúú, de helyes, de nem is rossz:)))És a humor sem utolsó!!!!!Látom, te is a tanár hatása alá kerültél.
tényleg, akartam is mondani, én már láttam a filmet, vagy 10-szer, ugyanis Hallmarkon adták le vagy 10-szer és felvettem vidire. Elõször Holly Marie Combs miatt néztem, de rögtön észrevettem Yannick Bissont is, azzal az ellenállhatlan sármjával.Nagyon jót alakít a filmben, egy amolyan babusgató exbarátot alakít, akivel össze akar jönni a fõhõsnõ a kudarcos randik után, de a csattanót nem fogom elárulni. Amúgy szerintem az a pasi sem rossz, akivel végül összejön "Jane". Nagyon jó film, a végén van egy kis csattanó, elején el sem lehet képzelni, kivel jön össze JAne, de a végén elcsattan a poén, amit nem árulok el, de annyit mondok, érdemes megnézni, szóval ha nem lesztek álmosak nézzétek, ugyanis sajnos késõn kezdõdik.
9/10
tundeey 2006 nov. 10. - 12:19:21 9/10
(821/1443)
31 éves nõs, tehát nem azt mondod rá rögtön, hogy szép, hanem egyszerûen olyan a kisugárzása, a hangja és a mosolya, ami "széppé", férfiassá teszi, amire nagyon büszke lehet az szerintem/és a kányok szerint is/ a fenek....na mind1... :)))
Ma nézzétek a tv2-n a Randi Jannel c. filmet mivel Jack is fog benne szerepõelni...
csancsy 2006 nov. 10. - 10:48:03
(820/1443)
Látom, sok mindenki most ír tézét, ezért sok sikert kívánok nektek:)))))Remélem mindegyik jól sikerül. Azért majd nézzétek a Sue Thomast.
csancsy 2006 nov. 10. - 10:43:41
(819/1443)
Á, szóval helyes, fiatal férfiról van szó?Nálunk is volt pont földrajzon egy tanuló (hallgató)-helyettesítõ tanár, és elég helyes és fiatal volt, az egyik osztálytársamat ki nem állhatta és fordítva, mondjuk az az osztálytársam senkit sem szeretett magán kívül, és senki sem szerette õt.Én se bírtam, túl nagy pofája volt.Szerencsére ez a helyettesítõ tanár észrevette a dolgokat, és mindig õt szekálta, meg is érdemelte:))).Neked is tetszik a földrajz tanár?Hogy néz ki?jól? mondjuk most is van nálunk egy helyes, szõke hajú 28 éves tanár, csak a modora hagy egy kis némi kívánnivalót maga után.Pont õ tanítja a legtöbb (4-et) tantárgyat.
somvirág 2006 nov. 09. - 16:43:07
(818/1443)
Sziasztok, látom, mindenkinek a hete tele van dogákkal, én se vagyok máshogy, egész héten írjuk a tzket, és csak néhány tanár könyörült meg rajtunk azzal, h jövõ hétre rakták a dogát. Itthon meg kontrollálnom kell magam, hogy be ne kapcsoljam a számítógépet, mer akkor bizony nem vakaródom le róla:))))) Csak a holnapot éljem túl...;)
9/10
tundeey 2006 nov. 09. - 15:16:02 9/10
(817/1443)
az a baj, hogy idén csütörtökön és pénteken van földrajzunk, szóval...hétfõ kizárva, most hétfõn csak hellyettesítet, amúgy a mi tanárunk férfi és a lányok körében nagy sikere van a domborzatainak:))))amúgy köszi, hát remélem is hogy sikerülni fog....
firka- 2006 nov. 09. - 14:46:04
(816/1443)
sok sikert mindekinek a tz-khez, sajna jövõ héten én is fogok írni egy csomót, minden tanár pont a következõ hétre tudta tenni! a többi meg, aki nem írat, azért van felháborodva, hogy az õ órájára mért nem tanultunk jobban...
kicsit vegyes most minden, mert nagyon várom a szombatot, hogy megnézhessem a köv- részt, de nagyon fogom sajnálni, hogy újból vége a sorozatnak, és várhatunk nyárig, ha egyeltalán leadják...
csancsy 2006 nov. 09. - 14:22:56
(815/1443)
Ja, egyetértek veled, a szünet nem tesz jót a tanároknak, nálunk is elég gáz helyzet van. Szurkolok a holnapi földrajzdogádhoz majd, remélem jól sikerül majd:)))Amúgy tök szar, hogy pénteken írtok tézét, sokkal jobb lenne hétfõn, nem?Én legalábbis így gondolom, mert legalább van hétvégén idõ tanulni arra, nem?Hát, most hogy említetted a földrajzot, elõjöttek a vicces gimis emlékek.Egyszer földrajzból késõbb írtam meg a tézét, mint a többiek, így csak enyémet kellett volna kijavítnia, de nem tette következõ órára és nagyon mérges voltam ezért, ezért kiabálva mondtam az osztálytársam, közben meg a tanárom hallotta, és azon az órán helyettesítõ tanár tartott órát, közben meg óra végére kijavította a tanár miattam:)))Annyira bûntudatom lett, amikor átadta a javított dogát, mert nagyon aranyos, rendes tanárnõ volt, ugyanis sajnos utolsó évben teljesen lefogyott (azt hittük direkt csinálta, mert nem volt sovány), és amikor leérettségiztünk, utána lévõ tanévben sajnos meghalt.Nagyon jó, rendes tanár volt, mindig amikor téli szünetre mentünk azzal búcsúzott, hogy a házi feladat, az hogy pihenjünk, és építsünk hóembert:)))
9/10
tundeey 2006 nov. 08. - 17:48:58 9/10
(814/1443)
nagyon szivesen küldöm neked a dolgokat, hiszen én is a masik fórumon kapom ezeket akkor miért ne osszam meg egy másik Sue fannal:)))
amúgy most én is nagyon el vagyok úszva tanulással...szerintem rosszat tett a tanároknak a szabdság....annyi mindent kell tanulnunk....pl. ma mondta meg a tanár, hogy hétfõre kéri a Guliver utazásait/423oldal/, akkor a jövõ hét helyett már most pénteken megírjuk a földrajz tz-t, meg ilyenek.....
csancsy 2006 nov. 08. - 17:20:38
(813/1443)
Sziasztok!!!
Végre ide tudok jönni, tudom ígértem fant, de most nem tudtam, nem értem rá, mert sokat kellett tanulnom. bocsika, ezért, de hétvégén fogok rakni, ezt tuti megígérem. firka, le szoktad tölteni a részeket számítógépen?Legalább ot tudnád nézni, bár tudom nem ugyanaz, mint vidin.:)))De legalább nem lesz hiányod:)))Amúgy én is felveszem valószínûleg za utolsó részt, és vagy többször megnézem én is, alig várom már a szombatot, bár remélem nyáron azért majd újra leadják, ha most nem is. Nem is néztem mi lesz helyette, ti tudjátok?:)))))
Tündi, köszi a fant, megkaptam és nagyon tetszik, és bevallom ismerõs volt, ugyanis olvastam részeket belõle az rtl fórumon, de sajnos nem tudom letölteni, mert itt nem tudom elmenteni, mire hazaérek, több mint 60 oldalt kéne visszanéznem, erre meg nincs idõm, ezért majd befejezi Anna, akkor elküldöd nekem tündi:)))Nagyon rendes vagy, és köszönöm elõre is. mindig csak én kérek, ha esetleg kell valami sorozatszám(sorozat fõcmíben szokott menni, azokat szoktam letölteni), és megvan nekem, szívesen elküldöm neked.
firka- 2006 nov. 07. - 14:46:04
(812/1443)
még sajna alig volt idõm olvasni a fanból, de amint lesz szabad percem, leülök és folytatom. nekem annyira fog hiányozni, és tudom, hogy vasárnap megimt rám fog jönni az a nem is tom milyen érzés, mint szemtember elején, és talán ezért fog a legjobban hiányozni :( nekem még vidin sincs meg sok rész (vis most tulképp csak 1 van) de ezt az utolsót mindenképp felveszem, és biztos rengetegszer megnézem majd...
9/10
tundeey 2006 nov. 07. - 12:36:56 9/10
(811/1443)
oké küldöm, ja és sajnos nekem is nagyon fognak hiányozni a szombati részek, de mivel vizuális tipus vagyok emiatt a fanok elképzelését sokszor egy-egy részenk gondolom el....
csancsy 2006 nov. 07. - 11:34:28
(810/1443)
Szisztok!
Ani, örülök, hogy te is megjöttél már!!!Amúgy nekem is hiányozni fog nagyon.Bár megpróbálom enyhíteni a videókkal, de az nem ugyanaz, nem tudom, tik hogy vagytok, de most elég sok új részt adtak le. És nekem ez az újdonság varázsa fog hiányozni, hogy mindenap vagy hétvégén már vártam az újabb részt izgatottan, hogy ebben vajon lesz-e megint vibrálás Jack és Sue között. Annyira örültem az új részeknek, de régik lennének, akkor is nézném, remélem jövõ nyáron azért mégegyszer le fogják majd adni:)))Mert pár részt nem tudtam felvenni, meg amúgy is megnézném, mert egyszerûen imádom:)))
Tündi, ha majd végez Anna (szikraandbumm) akkor majd küldd el nekem is el az egészet, egy részt küldd el most, kíváncsi vagyok milyen a kezdete, ha ennyire jó.:)))
9/10
tundeey 2006 nov. 06. - 18:33:24 9/10
(809/1443)
az elõzõ hsz.-ben egy sueandjack-es portál linkjét adtam meg csak nem írja ki szóval ha rákattintasz akkor már rögtön ott is vagy a sue-s oldalon, ahol a legújabb részek fennt vannak...Ja és írd meg hogy tetszik-e a fan amit küldtem....
firka- 2006 nov. 06. - 17:41:45
(808/1443)
köszi szépen már megis kaptam mailt! :) egyébként a gportalt már én is sokszor néztem, és megpróbáltam keresni sue-s portálokat, de nem nagyon találtam, vagy csak egy évvel ezelõttieket. de majd most jobban átbogarászom, és akkor talán találok vmit. na, nekikedek a fanficot olvasni:)
9/10
tundeey 2006 nov. 06. - 16:55:29 9/10
(807/1443)
firka- ha rámész a <a target="_blank" href="http://www.gportal.hu/portal/sueandjack" title="www.gportal.hu/portal/sueandjack">www.gportal.hu</a> akkor innen letudod tölteni a részeket, amik egy sendspace nevû honlapra van feltöltve, ez egy olyan oldal, ahov afelelhet tölteni dolgokat.....
Szikraandbumm fanját az rtl fórumán találod meg, de mivel még írás alatt van így és nagyon sokat kéne visszalapoznos a részekért, így én elküldöm neked mail-ben azt ameddig megírta, szerintem nagyon jó.....

ja és a amit elõbb megadtam honlap címet ott is találtok fanokat, olyanokat is mint amiket már csani is felrakot vagy pedig ide is már kezdik felpakolni õket: p4.forumefree.com és itt az észak amerikai sorozatok/sue thomas és van külön topikja a történeteknek....
firka- 2006 nov. 06. - 16:45:31
(806/1443)
ja és mégegy kérdés: szikrandbumm fanficját hol lehet olvasni? sorry, még nem vagyok olyan régi Sue-rajongó, mint ti, és most megint kezd rámjönni (így, hogy már csak egy rész lesz:(((( ) ez a Sue-lázszerûség, amikor nagyon hiányzik az egész, de már nem tudok mit csinálni, és semmihez nincs kedvem:(
firka- 2006 nov. 06. - 16:43:41
(805/1443)
Ti honnan találtok ilyen honlapokat? Légyszi, magyarázzátok meg, mert én sokszor a felét nem értem annak, amit beszéltek :( :) Kaktusz, melyik a honlapod? Kiváncsi vagyok rá!. Egyébként nem vagyok rajta iwiw-en, már így is túl sok minden van nekem, ami elég. És (most totál hülyének fogtok tartani, pedig azt hittem teljesen otthon vok internet-ügyben) mi az a sendpace? Egy oldal? Akkor nekem is megadnátok (bármi is az) mert az elõzõ részt én is leakarom majd mégegyszer tölteni, nekem annyira tetszett!
9/10
tundeey 2006 nov. 06. - 15:33:53 9/10
(804/1443)
Sendspacen elvileg annyiszor lehet letölteni amennyiszer akarod, és asszem elégg sokáig is fenn marad azt nem hinném, hogy örökké de 30napig tuti..amúgy most voltam vivien oldalán és már ott is fennt van az utolsó rész is mármint a leadotakból.....Vízkeleti Anna/szikraandbumm/ fanját olvastad?még nincs vége de nekem hihetetlenül tetszik...:))))

Ja és igen sajnos a héten lesz az utcsó rész:(((
Kaktusz 2006 nov. 06. - 15:26:30
(803/1443)
hûha, hát azt hiszem a honlapokat már vagy legalább 3 hónapja nem frissítettem:S most annyira nincs idõm semmit csinálni, azt hiszem, le is fogom zárni, még talán feltöltöm az utolsó pár részt, befejezem az ismertetõket meg írok vmi jó csöpögõs elköszönõ szöveget, aztán ennyi:( kár:( de már a sorozatnak is nemsoká vége (na jó az kicsit még odébb van)

tényleg már csak egy rész van a Sue- ból??? én még ott tartottam, hogy kettõ:((( így elszámolni!!! de a legutóbbit se láttam még mindig, úgyhogy nekem még kettõ van;) de rossz lesz:S
csancsy 2006 nov. 06. - 14:44:30
(802/1443)
Tündi, Akkor te szerencsés vagy, engem akkor nagyon idegesített:)))Jó, akkor azzal kezdem, nekem mindkettõ közepes, ami igazán tetszett azt felraktam már, például a végzet karjaiban, meg Elszakítva tõled.Még tetszett a Valentin, de sajnos nem fejezték be, szinte alig fordítottak belõle. Ha megtalálnám angolul, biztos lefordítanám.Nagyon tetszett az eleje. Hát, nekem 2 rész is kell majd, ugyanis sem a múlt szombatit, sem a mostanit (pont az utolsó 2 rész:(((nem tudom letölteni, de ha jövõ héten hazamegyek, akkor majd megpróbálom letölteni.:)))Nem tudom, sendpacen hogy mûködik, hogy hány ember töltheti le, meg meddig?Ha jövõ héten még jó lesz akkor letöltöm, de ha nem akkor majd feltöltenéd nekem:)))))
9/10
tundeey 2006 nov. 06. - 13:52:16 9/10
(801/1443)
Csani szerintem a Mikor nem tudsz hazudnival kezdd, mert az nagyon-nagyon jó igazán pirulós kis story:))))
Akkor jó ha lehet csetelni is rajta...engem még nem hívtak az usa-ból szerencsére, ja és ha a most szombati rész kell akkor szólj mert akkor elküldöm a linkjét, mivel sendspace-re lett feltöltve....
csancsy 2006 nov. 06. - 12:52:14
(800/1443)
szia!Örülök, hogy sikerült letöltened, de ehhez nem kell mikrofon, meg webkami, anélkül is tudunk, úgymond "csetelni", mint a msn-nél, csak az a gáz, hogy most nem tudok felmenni, majd hétvégén fenn leszek sokat. amúgy én sem értem teljesen ezt a skype-t, mert én is nemrégen töltöttem, én is most tanulgatom.például idegesít, ez a sok próbahívás, még konfrenciahívásra is hívtak, amikor nem voltam gépnél, és olyanok, akiket nem is ismerek usából, meg stb. Nálad nem volt ilyen?
csancsy 2006 nov. 06. - 12:49:04
(799/1443)
Szisztok!gyorsan beköszöntem, mert nem sokáig lehetek itt. Szóval firka, örülök, hogy sikerült belinkelned a peticiót, amúgy iwiw honlapján is felrakták az ünzeõfalra, nem tudom rajta vagy-e. a fannal az a helyzet, hogy elhoztam floppyn, szóval csinálni fogom, mégpedig a mikor nem tudsz hazudni, és a Megjátszott házasság van nálam, szóval el fogom kezdeni, de nem most, majd hétvégén, meg szerdán, mert akkor nem leszek suliban, nincs órám, ezért majd felrakok egyet-kettõt:)))
firka- 2006 nov. 06. - 08:25:42
(798/1443)
most látom, hogy lehet, mégis sikerült berakni a petíciót, mert nem azt írta ki, amit én írtam. megpróbálom akkor mégegyszer, mindenkitõl bocs a sok hozzászólásért.
<a target="_blank" href="http://www.petitionspot.com/petitions/stfbe" title="www.petitionspot.com/petitions/stfbe">www.petitionspot.com</a>
firka- 2006 nov. 06. - 08:24:00
(797/1443)
csanita, kérhetnék egy szívességet? beraknád mégegyszer a petíciót? mert nekem sehoyg sem sikerül! de úgy rakd be, ahogy mondjuk legelõször, hogy a <a target="_blank" href="http://www.petitionspot.com/stfbe" title="www.petitionspot.com/stfbe">www.petitionspot.com</a> jöjjön be, vagyis egybõl a petíció. ez kicsit értelmetlen...
firka- 2006 nov. 06. - 05:55:57
(796/1443)
hello, köszi szépen a magyarázatot, én is végigfutattam fejbe az egészet, így persze már visszatudok emlékezni, mivolt. Tündi, nektek meg sok sikert a skype-hoz, meg iesmik. Egyébként fogtok majd még felrakni fanficot? Csak kérdezem, mert ha igen, nekem annál több idõm van...
9/10
tundeey 2006 nov. 05. - 18:44:55 9/10
(795/1443)
szóval letöltöttem a progit, de sajnos nincs mikrofonom, sem pedig webcamerám, de mikrofont tudok venni, webkamcsit pedig már júniusban kértem mikulásra:))))
9/10
tundeey 2006 nov. 05. - 18:19:55 9/10
(794/1443)
Egészen jól telt, csak nagyon hiányzott a fórumozás, meg minden...sajnos nincs skype-om, de amúgy az milyen, már hallottam róla, de még nem használtam, szóval hasonlít az msn-re?vagy milyen?