somvirág 2006 aug. 24. - 18:06:37
(193/1443)
Hali!
Történt vmi " fontos"sueval meg Jackkel a mai 1. részében ?csak a reklámtól láttam, abban csak az a duplarandisos szöveg volt. ;) Ja, mondjuk nekem se lenne túl szerencsés, ha folytatnák a sorozatot, mer most megyek gimibe, aztán gondolom 'le leszek terhelve' :(
csancsy 2006 aug. 24. - 16:36:25
(192/1443)
sikerült azért vidire vagy dvd-re felvenni?Mert ez kihagyhatatlan rész volt. Nagyon jó volt, és Jack és Sue között szokás szerint történik, de több, mint egy beszélgetés:))))))))Majd nézd meg, ha esetleg felvetted.Sajnálom, hogy nem látod jövõ héten, de ha húgod felveszi, akkor jó.Én szeretnék továbbra is fórumozni veletek, remélem ti is itt lesztek majd.
Kaktusz 2006 aug. 24. - 16:27:12
(191/1443)
nem láttam a mai részt:( és a jövõ héten sem fogom sajna, mert nem leszek itthon. de legalább hugicám visszaadhatja a kölcsönt, most õ fogja felvenni nekem:)))) szóval lesz mit bepótolni, majd ha megjöttem. remélem, attól még találok itt valakit, hogy az RTL befejezi a vetítést:) addig is adiós és nézzétek helyettem is:)))
csancsy 2006 aug. 24. - 11:01:05
(190/1443)
Hali!bocs a késésért:)
Én is sajnálom, hogy vége lesz, de õszintén szólva, elõször is örülök, hogy nyáron adják, és nem évközben, ugyanis évközben nincs sok idõm, és másodszor pedig van akkor is csomó jó sorozat, és nem gyõzném nézni, harmadszor pedig nyáron csak ezt néztem meg a Jóbarátokat, szóval ha most nyáron nem lett volna, nem tudtam volna mit várni, és csinálni:)))))
Amúgy ma nézzétek, mert ma is lesznek érdekes dolgok sue és jack között amanda segítéségével, de ennél többet nem tudok én sem, csak mondták a másik fórumban.:)))))))Amúgy a holnapi részt várom nagyon, szinte tök jó lesz.Annyit mondok hogy holnapi és hétfõi részben lesz rivális valamelyik fél részérõl, de többet nem mondok:)))))Kár, hogy így jöttek ki a részek, mert szombatot és vasárnapot végig izgulhatom hétfõi részért.
somvirág 2006 aug. 23. - 18:08:44
(189/1443)
Egyetértek. Én tavaly láttam néhány részt, amik tettszettek de akkor nem nagyon hagytak mély nyomot bennem. idén újra elkezdtem nézni, és egyszerûen IMÁDOM! Még soha nem szerettem egy sorozatot sem ennyire, pedig én is elég sokat nézek. De ez a történet sokkal jobban megfog, mint bármelyik más. Csk azt sajnálom hogy fölvenni nem tudom a részeket.:( Na meg persze, h vége lesz. brühühû:(((
csancsy 2006 aug. 23. - 14:21:53
(188/1443)
Köszike a dicséretet!Én imádom ezt a sorozatot, pedig 3 éve az eslõ vetítéseket nem is néztem.Utána mindig megnézem.Nekem ebben a sorozatban 5 dolog fogott meg bennem
1.Sue és Jack szerelme, illetve vonzalma, tisztelete, becsülete egymás iránt
2.humor, és humoros történetek (fõleg bobby-nál)
3.egy kis izgalom, kaland
4.tanulság (ebbõl lehet tanulni, a végén mindig leg lehet vonni a következtetést)
5.szeretetre és megbocsátásra való buzdítás, nem pedig az, hogy öljük meg egymást.
Amúgy bevallom, más sorozatot is szeretek,sokan sorozatfüggõnek hívnak:))))) de ez a kedvencem.
somvirág 2006 aug. 23. - 14:07:34
(187/1443)
Sziasztok még csak 2 perce regisztráltam, de már egy ideje olvasgatlak titeket. csak annyit szeretnék mondani, hogy a sue thomas azért jó sorozat, mert sokkl értelmesebb mint egy brazil szappanopera, amit egy debil hülyegyerek is megért, mert az egész epizód arról szól, hogy mennyire szeretik egymást, aztán nem is történik semmi, és ezt még eljátssszák 100 szor. A Sue ennél sokkal "inteligensebb" sorozat, és ez látszik azokon is, akik nézik, pl. rajtatok:))
csancsy 2006 aug. 23. - 13:28:50
(186/1443)
folytatom:) a keddi részt
Jackék elmentek ebédelni, és sue egyedül marad a vízvezeték szerelõvel, és Sue rájön, a vízvezetékszerelõ szájáról, hogy õ a gyilkos, és a gyilkos elkezdi fojtogatni, és aztán elterül, és Jack áll a pisztollyal a kezében a háta mögött. Odmegy sue-hoz megkérdi, hogy jól van-e és sue mondja, hogy igen, és Jack döbbenten néz sue-ra, mondja, hogy csak a telcsiért jött, amit itt hagyott, és végül megöleli Sue-t.Kiderül, hogy nem a gyilkost tartóztatták le. És a végén Jack és Sue beszélgetnek, és mondja Jack, hogy el kéne mennie gyilkos ellen tanúskodni, ha képes rrá, és sue mondja, hogy miért ne menjen, lehet, hogy lesznek álmatlan éjszakái, de meg kell tennie. És aztán megkérdi Jack-tõl, hogy ugye, nem lehet, hosszútávon úgy csinálni a munkát, hogy ne változzon meg az ember. ÉS Jack erre azt mondja, hogy sajnos nem.Elég szomorú rész volt.
csancsy 2006 aug. 23. - 13:22:23
(185/1443)
Hû, az már régen volt, vagyis az egy csók, és más seemi részben.Azt hiszem 30 körüli részben
csancsy 2006 aug. 23. - 13:21:21
(184/1443)
MNIKOL!
Neked írom a részeket. A hétfõiben nem volt semmi különös, csak a végén Sue gúnyolta Jack-et, és Jack erre színészi, vicces hangon mondta Sue-nak, hogy megállj kislány, elkaplak, és a kutyuridat is:)És erre sue viccesen, ijedõsen mondja, hogy ne:)))
keddi rész(selyemszálas gyilkos)
itt egy kicsit hosszú, ezért lehet, hogy 2 részletben írom. Szóval egy sorozatgyilkosról van szó, aki sikeres nõket öl meg, az egyik megölt nõ, Jessica apját megvédte Sue a médiától, és erre megjelent az újságban. És a gyilkos következõ áldozata meg is volt. sue-nak telefonált, hogy játszanak egy játékot, mégpedig hogy azt kell tennie Sue-nak, amit a gyilkos mondd. Jack nem akar belemenni, de végül megbeszélik, hogy sue elmegy a parkban és figyelik minden lépését. A parkban sue-nak le kellettt fényképeznie magát elõkelõ pózban.Aztán a tettes újra jelentkezett, de megmondta, hogy tudta, hogy nem volt egyedül, ezért megölt Sue helyett egy másik nõt, mert nem tartotta be a szabályokat, hogy egyedül menjen.
Este sétál Jack és Sue:
Sue:felhívott jessica édesapja. Elmondtam neki, hogy történt néhány elõrelépés és megköszönte
Jack:Telihold van
Sue:Ilyen éjszakán bújnak elõ az õrültek és sorozatgyilkosok.
Jack:Igen, ez igaz, de egy orvosbarátom szerint holdtölte idején több baba születik, mint máskor.
Sue:Lehet, ez csak nézõpont kérdése.Ami az én esetemben most egy kissé zavaros.
Jack:Ha tudnám, hogy segít, azt mondanám, hogy lépj túl rajta, de most csak annyit tudok mondani, hogy nem vagy egyedül
Sue:tudom, de jólesik ha emlékeztetnek rá
Jack:Hát, akkor holnap.
Sue:Igen
És bemegy a házba, közben Jack figyeli aggódóan:)
Másnap reggel Sue-t megint felhívja a gyilkos az irodában, és azt mondja a tettesnek, hogy mostmár õ diktálja a szabályokat, és mond egy helyet, idõpontot, hogy a gyilkos hova rakja a következõ üzenetet .Igen, ám, de Sue -t újra felhívja a gyilkos este, hogy ha nem jön egyedül, és akkor amikor õ mondja, akkor meghal még egy nõ. És Sue kénytelen elmenni. Levi ugat nagyon és Tara erre felébred (erre az idõre odaköltözött Sue-hoz) és észreveszi, hogy Sue nincs az ágyában és Jackéket értesíti, és lenyomozza Sue telefonjáról a hívást, és ebbõl a hívásból rájön, hogy hol van.
Jackék elmennek oda, és Jack bemegy egy szobába és meglátja Sue-t mozdulatlanul és azt hiszi meghalt, ezért azt mondja, hogy jaj, ne és ahhoz közelebb megy sue-hoz Sue megrezzen az ijedtségtõl és Jack megkérdi, hogy jól van-e, és Sue kiborul és sír.
Jack utána leteremti Lucy-éknál Sue-t, amiért egyedül ment
Jack:Ezért fegyelmit is kaphatsz. Nem vagy macskanõ, meg is ölhetett volna
Sue:Gondolom, jobban esett volna, ha egy másik nõvel végez. Amire jó esély lett volna, hogyha nem megyek el.
Nem bántott, ami azt jelenti, hogy folytatni akarja a játékot.
Jack:De te nem. Pakolj össze, szállodába költözöl.
Végül Sue rájön, hogy ki a gyilkos, és le is tartóztatják. és utána hazamennek. Akkor jön éppen a vízvezetékszerelõ(ezzel bajlódtak Lucy-ék), és Jack-ék elmennek ebéde
rééééka 2006 aug. 23. - 12:58:36
(183/1443)
hi.nem tudjátok mikor lesz amikor jack és sue az irodában smaciznak???
csancsy 2006 aug. 23. - 12:50:02
(182/1443)
Ja, lesz még olyan, csak nem tudom, hogy most abba lesz, amit leadnak, vagy az utolsó öt részben, remélem még most leadják.
Kaktusz 2006 aug. 22. - 16:51:37
(181/1443)
hát, úgy tûnik, 31.én lesz az utolsó... legalábbis addig írták a vetítést, ami csütörtök. onnan még mennyi lenne vissza kb?
beTTy14 2006 aug. 22. - 10:55:51
(180/1443)
Hali...Mikor hagyják abba a sori leadását?? Én annyira szeretem olyan kár h nem adják végig az összes részt:(
csancsy 2006 aug. 22. - 09:06:07
(179/1443)
ja, totál, olyan mintha keserû mézeshetekben lennének, de szerencsére megint eljátszák majd:)))))És lehet, hogy jobb lesz. Kíváncsi vagyok, vajon mit fog mondani Jack. Hogy bárba csípte fel Sue-t vagy barátok hozták össze:)))))Remélem, most megegyeznek
Kaktusz 2006 aug. 21. - 19:03:09
(178/1443)
de cuki:))) "hát nem édes, amikor elpirul?":)))
csancsy 2006 aug. 21. - 11:27:31
(177/1443)
Most nagyon fellendült a topik, remélem gyakran jöttök erre:)))))És akkor is, amikor vége lesz a Sue Thomasnak.
csancsy 2006 aug. 21. - 11:25:30
(176/1443)
Na, ez az utolsó kép.
csancsy 2006 aug. 21. - 11:25:02
(175/1443)
Nagyon jó kéepek, remélem ezt még leadják:))))Holnap fog kiderülni hogy leadják sem, vagy sem az utolsó 5 részt, remélem igen:)
csancsy 2006 aug. 21. - 11:23:47
(174/1443)
Na, rakok még képeket errõl a részrõl van még 3db.
csancsy 2006 aug. 21. - 11:21:48
(173/1443)
Igen, de Bobby és Tara sem jönnek össze, csak szerencsétlenkednek õk is, csak egy csókig jutnak el.Amúgy én sem rúgnám ki az ágyamból Jack-et. :)))))
Amúgy van egy jó hírem, volt egy házastársi rész, amelyet szerintem sokan látták, és hogy Sue és Jack az elkövetkezenedõ új részekben megint házastársit fognak játszani, errõl van egy kép, amit Ruthi rakott fel az rtl klub fórumból.Csak azt nem tudom, melyik részben lesz, ugyanis 5 részt valószínûleg nem adnak le, remélem nem abban lesz, hanem hamarabb:)))))
Ha megszûnik Sue, szeretném ha ez a fórum megmaradna, remélem ti is jöttök majd:)))))
Kaktusz 2006 aug. 21. - 11:16:27
(172/1443)
van egy csomó olyan sorozatnak is topic, amit nem adnak, olyan is van, ami (még?) nincs is magyarországon (asszem találkoztam az Alma Pirata-val is:)))
Kaktusz 2006 aug. 21. - 11:14:37
(171/1443)
nemtom, én Myles-nak szoktam:D én amugy birom õt, olyan szerencsétlen, nagyokat szokatm nevetni rajta:))) mindig õ szívja meg a végén:P én konkrétan egy részre emléxem, amikor nem õ, amikor összecserélték az orvosi papírjait Bobbyéval. ja, kettõre: a rózsabokrosnál is szerencséje volt:))
annita 2006 aug. 21. - 11:12:33
(170/1443)
még valami... miután vége lesz most a sorozatnak, ez a fórum megmarad?
annita 2006 aug. 21. - 11:10:05
(169/1443)
na ja... Miles mondjuk nem kellene, de hogy írják a nevét: Miles vagy Myles? mert már mindenhogy láttam.
Kaktusz 2006 aug. 21. - 11:07:45
(168/1443)
hát igen, ha garantálva lenne, hogy egy olyan jó pasi mellé osztanak be, mint Jack:))))
annita 2006 aug. 21. - 11:06:19 Előzmény csancsy
(167/1443)
hûha! most olvasgatom itt a régi hozzászólásokat (csanita, aug 16, Bobby és Tara) ezt nem hiszem el! itt mindenki összejön mindenkivel? de mondjuk tényleg arik lennének, de a jack, sue páros az etalon. komolyan, én is elmennék dolgozni az FBI-hoz egy ilyen csapatba. :)
annita 2006 aug. 21. - 11:02:31 Előzmény mnikol
(166/1443)
látom, mindenki mérges erre a két szerencsétlen idiótára (Sue, Jack)... én is! már annyi, de annyi alkalmuk lett volna egy normális randira! nem igaz, hogy nem képesek összejönni végre! hiszen lelki társak meg minden :(( ha nekem egyszer ilyen fincsi kollégám lesz, és látom, hogy neki e vagyok közömbös, akkor én biztos a karjaiban/ágyában kötök ki (nem vagyok amúgy ribanc) ja, és nem lakik vki itt a fórumon gyõrben vagy valahol a közelében???
csancsy 2006 aug. 21. - 08:22:46
(165/1443)
2 hétre?Jó sok idõ, remélem utána visszajössz ide:)hiányozni fogsz nekünk:)Amúgy a részeket felrakom ide, ugyanis más is kérte, hogy írjam le, mi történik Sue és Jack között.:)
pepi 2006 aug. 20. - 18:39:32
(164/1443)
hehe :D lehet :)
elutazom 2 hétre addig is jó fórumozást és ne felejtsetek el engem :D
Maya 2006 aug. 20. - 18:32:48
(163/1443)
Jack a legjobb pasi! Ha Sue kihagyja, akkor tuti +bánja majd!
pepi 2006 aug. 19. - 09:08:22
(162/1443)
én már hozzá se tudok szólni ezekhez a beszélgetésekhez :)
Mily 2006 aug. 18. - 20:29:59
(161/1443)
Ha szereted a Te vagy az életemet is, akkor nézz be ide:

<a target="_blank" href="http://www.sosmividaa.gportal.hu" title="www.sosmividaa.gportal.hu">www.sosmividaa.gportal.hu</a>
csancsy 2006 aug. 18. - 15:09:40
(160/1443)
bocsi, félreolvastam, akkor te 6 osztályosba jársz?akkor gondolom oda jársz középsuliba is.
csancsy 2006 aug. 18. - 15:07:11
(159/1443)
Nem hallottam rosszat róla, õszintén szólva nem hallottam róla:)))És milyen középsuliba akarsz menni?Szegeden akarsz maradni vagy máshová akarsz menni?Gondolom jövõre fogsz ballagni vagy utána évben nem?Amúgy írhatsz az emailemre nyugodtan. Ott is folytathatjuk a traccspartit:)))A címem csokeanita@freemail.hu.
mnikol 2006 aug. 18. - 14:26:20
(158/1443)
A Karolinába járok 6+6-ba. Amúgy nem olyan rossz suli, mint ahogy híresztelik, nem verik a gyerekeket, és a fegyelem szó is csak a tanárok szótárában szerepel ;)
csancsy 2006 aug. 18. - 14:14:22
(157/1443)
Ja, és a lényeget elfelejtettem írni, ha neked tényleg nem gond, hogy nem tudod megnézni, akkor cska leírom. Szerintem nem fogsz lemaradni, ugyanis szerintem jövõre is leadják.
csancsy 2006 aug. 18. - 14:13:17
(156/1443)
Ne már, komoly Szegeden laksz, ez tök jó!Én Orosházán lakom, nem messze, ráadásul 4 évig Szegeden laktam (Deák Ferenc Gimnáziumba jártam suliba, és a Vedres István Kollégiumba voltam koleszben Újszegeden) 2 éve jöttem vissza Orosházára.MEgkérdezhetem, hogy hova jársz suliba?
mnikol 2006 aug. 18. - 12:20:57
(155/1443)
Szegeden lakom, de szerintem elég lenne leírnod, nem kéne ideadnod videón.Attól félek, hogyha ide is adod, nem fogom tudni megnézni, mert a húgaim rajtam fognak lógni + anyám bele fog szólni, mert unja magát és olyankor piszkál mindenkit...Itt viszont BIZTOS, hogy el tudom majd olvasni!
KÖSZI!!!
pepi 2006 aug. 18. - 08:03:39
(154/1443)
egyetértek :)
csancsy 2006 aug. 17. - 20:52:37
(153/1443)
Hát igen:)))))Sok szemét alak mászkál, fõleg tony félék.ezek a legrosszabbak, elég néhány kedves szó, hízelgés, és máris megvan a baj:))))))
csancsy 2006 aug. 17. - 20:50:57
(152/1443)
SZÍVESEN!!!Hát, igen, végülis igen, de azért Sue simán otthagyta volna Jacket, ha Lucy nem nyitotta volna fel a szemét, de azért a végé rájött, hogy Jack az, akire igazán számíthat.Tényleg, olyan balekok, semmit sem mondanak, az utolsó részben, amikor Sue elmondja, hogy marad mégis, akkor Jack mégsem fejezni be a mondanivalóját, megfutamodik. Kár, hogy nem látod jövõ héten.Esetleg leírom ugyanúgy a részeket részletesen, úgyis ha hazajössz el tudod olvasni.A hétfõi részben tudom, hogy nem történik JAck és Sue között semmi, a végén lesz egy vicces elõadás, de majd hétfõn leírom. A többiben meg nem tudom, ert én sem láttam, ugyanis új részek vannak.Leírom továbbra is neked, ne aggódj!!!!Amúgy hol laksz?Mert ha közelben, akkor kölcsönadhatom a vidit, hogy megnéz vagy esetleg ha messze vagy, akkor feladom postán és majd visszaküldöd legfeljebb. Ez elég hosszadalmas, mert még veszem a részeket, majd ha befejezem, ami nemsoká lesz, utána elküldhetem, amiket nem láttál.Ugyanis veszem fel a részeket, de 3 részt így se sikerültm eg a végét, mert azt nem vetítik le most, ezért gondolom jövõre is vetítik, és végig.
mnikol 2006 aug. 17. - 20:20:52
(151/1443)
Amúgy a szerint, amit leírtatok, szerintem Tony csak megerõsítette bennük azt az érzést, hogy szeretik egymást, és nem tudnak a másik nélkül élni, fõleg nem haragban...
Csak sajnos ezt nem tudják elmondani a másiknak :((((( Akkora balekok! Ja, és mi lett a kutyás sráccal???
mnikol 2006 aug. 17. - 20:14:49
(150/1443)
1000 köszi, hogy leírtad, ha valamire szükséged lesz, csak írd meg!!!

Amúgy jövõhéten Balatonon leszek végig (apám mindig ilyen sz*r idõpontot talál), úgyhogy valószímûleg akkor SE fogom látni a részeket, de ott nem lesz internet se, úgyhogy nem tudom majd itt se megnézni, és írni se tudok majd...Útállok Balatonra menni... :(((((((((((((((((
Kaktusz 2006 aug. 17. - 19:47:51
(149/1443)
remélem, Sue tanult belõle...sok szemét alak mászkál szerte a világban, és csak azt nem vesszük észre, aki csak jót akar nekünk...
csancsy 2006 aug. 17. - 18:03:30
(148/1443)
hát, igen nekem is az az irodai pillantás tetszett, annyira aranyosak voltak. Én sem bocsátottam volna meg Jack helyében ilyen könnyen, de hát nem bírnak egymás nélkül:)))).De be kell vallanom én is ezt csináltam volna Sue helyében, pedig nagy hiba.Sajnos én is naiv vagyok, és velem is megesett ilyen.
Kaktusz 2006 aug. 17. - 17:29:08
(147/1443)
hát igen, Sue nem tudja értékelni, amije van (illetve amije lehetne...:P) én tudnám:))) én Jack helyében nem bocsátottam volna meg ilyen könnyen. de soha nem bírják ki, hogy nem beszélnek egymással:) nagyon nagy volt az a pillantás, amit a legvégén az irodában váltottak:))) mindketten játszották a sértõdõst, közbe meg majd' meghaltak, hogy végre kibéküljenek:)))
csancsy 2006 aug. 17. - 17:14:55
(146/1443)
Ja, ez a Tony egy szemét pasi, Sue helyében bosszút álltam volna:))))Na, jó végülis örülök, hogy Sue visszament Jack-hez.Amúgy szerintem is a hawais ing, igenis jól áll Jack-nek:))))Hát, ez az, hogy most Sue nekem sem volt szimpatikus, hogy tehette ezt jackkel.Jack ezt nem tette volna meg vele, ugyanis túlságosan rendes.Jack-nek egy hibája van, hogy túlságosan aggódik, Sue-nak meg az, hogy naiv és minden férfinak bedõl.De mindkettõnek megbocsátom a hibát. Szerintem Sue szakított Daviddel, ugyanis késõbbi részkeben Jack barátnõje fog közéjük állni, azt hiszem, az aki ápolta Jacket, a rosszulléte idején, de ebben nem vagyok biztos.
csancsy 2006 aug. 17. - 17:00:52
(145/1443)
Hát, igen, azért annak is örülök, hogy Sue nem megy el:)))Annyira kár, tényleg, hogy nem jönnek össze, pedig a facitonok annyira jók, ott mindig összejönnek:)))Bárcsak forgatnák még, de ennek nagyon kevés az esélye.
csancsy 2006 aug. 17. - 16:59:10
(144/1443)
mnikol!Most is leírom a tartalmat, ez is nagyon jó volt!!!!Leírom neked elég hosszan.Szóval a mai részben egy maffia csportot akartak lebuktatni, és ebben segítségül jött hozzájuk Tony!!! Jack és Tony beépül a maffiába és közben Sue is belekeveredik Tony barátnõjeként.És õket elhívja a maffiavezér (aki Roccónak dolgozik, akit el akarnak kapni) egy estélyre.És ehhez Sue és Tony gyakorolnak, hogy ki kicsoda a maffiába, és közben Tony elhívja Sue-t vacsorzáni.Aztán másnap az irodában Sue beszél Tarával és Lucy-val a Tony-val töltött estérõl
Lucy:Mikor jöttél haza?
Sue:Hát, nem tudom, elég késõn
És ekkor megjelenik Jack, és közben Tony elmutogatja Sue-nak, hogy hihetetlen este volt, és Sue is visszamutogat, hogy tényleg hihetetlen volt, és JAck nézi õket, aztán megkérdezte Sue-t, hogy mit mutogatott, mert csak az estét értette.És erre Sue mondja, hogy hihetetlen.És erre Jack mondja, hogy oké, megértettem, és többet nem akart tudni errõl:)))
Aztán Megöli valaki a maffiavezért, ezért bevágódnak rögtön Roccio-nál, de csak Tony-nak sikerült.Egyik este Tony elhívja Sue-t egy veszélyes kalandra, hogy nézze mit beszélnek roccio és egyik embere. Végül aztán Jack megtudja, és másnap reggel nagyon pipa lesz és felelõsségre vonja Tony-t.
Jack:Rendben, hogy veszélyeztetted az életeted, de ha mást is veszélyeztetted a csapatomból, az rám is tartozik
Tony:Neked az a bajod, hogy nem voltál köztünk, vagy hogy Sue részese volt ennek
Demetrius:Hagyjátok abba, srácok!
Jack az íróasztalához vonul, és utána Sue odamegy hozzá:(((
Sue:Nem õ tehet róla, én akartam oda menni
Jack:Nem érdekel, veszélybe kerülhettél volna, és akkor megtudod mennyit érsz.
Aztán elmentek Roccióval beszélni, de közben Lucy félrevonja Sue-t és elmondta, hogy felhívta egy barátját San Diego-ból, és kiderítette, hogy Tony nõs, és 2 gyereke van. Aztán végül elkaptak mindenkit, és az irodában, nagyon néztek egymásra Jack és Sue, aztán Tony odamegy Sue-hoz, aki megmondja a magáét:)))
Tony:Eljössz velem vacsorázni?
Sue: Más esetben igent mondtam volna, de nem randizom nõs férfiakkal, sem családos apával. Nagyon jó vagy Tony a színészkedésben, annyira jó, hogy engem is átvágtál.De az a nagy kérdés, hogy magadat is átvágod?Aztán othagyja Tony-t. És este várakozik Jack-re, aki éppen futott.
JAck:Szia (mutogatja)
Sue:Szia! Én csak bocsánatot akarok kérni, amiért nem melléd álltam.Ennyit akartam, ha többet nem akarsz beszélni róla!
Jack:Rendben, megbocsátok.És ne beszéljünk Tony-ról, ha csak te nem akarsz beszélni róla!
Sue:Nem
Egy kis ideig néznek egymásra
Jack:Éhes vagy?
Sue:Nagyon.Pizza?
JAck:Pizza.
Aztán Levihoz szól Jack
Jack: Honnan tudta, hogy pizzát akarok?:)))
Levi morgott egyet:)))
Jack:Mit mondott? (Suetól kérdezi, hogy Levi mit mondott, és utána Sue mutogat)
JAck:Mit mutogattál?
Sue:Visszatértem:))))))))))))))))))))))))
És Jack viccesen megfenyítette az ujjával Sue-t és elmentek