Téma: Supergirl

10/10
Johny115 júl. 24. 21:42:13 10/10
(8/8)
Szerintem nagyon jó lett, mindenkinek csak ajánlani tudom.
1/10
APBT júl. 07. 10:23:23 1/10
(7/8)
Borzalmas az egész...
Ney marsall júl. 06. 18:31:13
(6/8)
Szerintem jó film volt. A szereplőket jól castingolták, az akciójelenetek jók. Nem életem legjobb filmje, de határozottan jó
wareszport júl. 05. 13:01:47
(5/8)
Az ivást Hancock csinálta jól. Bunkónak lenni nagyobb kihívás!
10/10
Zoza82 jún. 27. 19:10:35 10/10
(4/8)
Szerintem bomba volt. Nekem nagyon tetszett. A poénok is ültek nálam. Ha már szuperhős kell, akkor jó az irány.
3/10
pip25 jún. 26. 22:03:14 3/10
(3/8)
Nem szoktam kijönni filmekről. Drága a mozijegy, főleg 4DX-ben. De ezt nem bírtam idegekkel. A történet egy katyvasz, a fő- és mellékszereplők versengenek, hogy ki az idegesítőbb - de ez még hagyján. Érthetetlen, hogy miről akar szólni a film; valahogy azt próbálja sulykolni, hogy a bosszú rossz dolog, de közben az ellenfelek olyan egysíkú, karikaturisztikus, népmesei vasorrú bába szintjét alig megütő gonoszak, akiket épp azért szoktak berakni egy filmbe, hogy senki ne érezzen lelkiismeretfurdalást, amikor fűbe harapnak. De ez még mindig hagyján. Eljön a pillanat, amikor a főhősnő addig-addig nyomatja a "bosszú rossz" mantrát, hogy többé-kevésbé ártatlan mellékszereplők halnak meg miatta. Mit kéne ilyenkor gondolnom? Mi volt az alkotói szándék...? Volt egyáltalán?

Esetleg próbálhatnám kikapcsolni az agyamat és nézni ezt a filmet egy sima szuperhősös csihipuhiként, de... még az is csak ímmel-ámmal van. A sztori nem tud mit kezdeni Supergirl "super" oldalával, és így ő a játékidő nagy részét (már amennyit láttam belőle) azzal tölti, hogy ilyen-olyan okokból nem tudja használni a képességeit, és még amikor tudja is használni őket, elképesztően béna velük. Ha a forgatókönyvíró ellenálhatatlan vágyat érzett ennek a történetnek a megírására (bár fel nem foghatom miért), lehet, hogy egy másik főhőst kellett volna hozzá találni.

Kifejezetten bizakodó voltam a legutóbbi Superman után, de sajnos nekem ez a film minden szinten megbukott.
10/10
Jarin jún. 25. 22:25:16 10/10
(2/8)
10/10 -et a sok filmet meg nem néző fikamatyi miatt adtam rá. Amúgy simán 8-as, felhőtlen szórakozás, jó karakterek, és a látványvilág is ott van. A kritikusok véleményét már elolvasni is kár, szinte alig látni pozitív elemzést. Ha szeretsz moziba járni, érdemes rápróbálni.
7/10
vki69 jún. 25. 17:23:29 7/10
(1/8)
Nekem kellemes csalódás volt.. csaj a karakterében elég hiteles.. jó custing volt